buna....de cand nu v-am mai scris

Mi-am luat rochia de mireasa!!!!!

E o rochita simpla, alba, stil printesa, are un model din dantela pe corset si pe laterala stanga a rochiei, trena detasabila...
Mi-am luat (set cu rochita, cu aceeasi dantela) gentuta, voal si manusi..aa..mi-am luat si crinolina
Am rezervat si locatia pentru luna de miere, 7 zile in Ocna Sugatag, Maramures. Plecam marti, imediat dupa nunta.
Roxi, Vanesa si Jamilla casa de piatra si multa fericire! Ati deschis seria nuntilor de iulie....De abia astept sa ne povestiti cum a fost.
Corina, sanatate mamei tale.
simo, am vazut revista, am rasfoit-o direct sa ajung la pozele cu tine....trebuie sa ma apuc sa o citesc si in detaliu. Chiar daca tie nu-ti place cum ai iesit, macar a fost o experienta interesanta.
Felictari pentru rochita, cred ca au meritat emotiiile.
elyt, ma bucur ca bebele e bine, legat de anemie nu te speria, ia pastilute de fier si mananca alimente care contin fier. Eu am talasemie (o forma de anemie, mostenita genetic), iau fier, acid folic si B6 din cand in cand. Eu nu pap spanac, mananc varza si multe piersici si nectarine ce contin fier.
amely85, bebele meu e bine, incepe sa creasca burtica, mi-am cautat pantaloni pentru ca nu mai incap in pantalonii vechi.
manu86, cred ca esti in culmea fericirii, deja cred ca esti cu miresoiul si petreceti de zor
Saptamana asta am un program de lucru infernal, maine lucrez de la 1 la 12 noaptea, marti si miercuri schimbul 1, joi si vineri schimbul 2 si sambata intermediar, duminica am libet, luni merg schimbul 1 si apoi concediuuuuu
va pup pe toate....si scuze de greseli, dar sunt franta de oboseala, am venit de cateva ore din Bucuresti