Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 05 Iul 2010, 13:26 
Diva

buna dimineata fetelor!!! roxi casa de piatra si multa fericire!!! ma bucur ca ai avut o nunta frumoasa si ca te-ai simtit bine...asta este tot ce conteaza...iti urez tot binele din lume si te pupik dulce %%- :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 13:28 
Veteran

[quote="roxisss"]Buna ziua fetelor am revenit dupa absenta motivata cununie si nunta .Sa nu imi cereti poze ca nu am macar o poza de la cununie si nunta astept si eu de pe la altii sa imi dea cand or sa descarce sa incep cu inceputul.

Cununia care a avut loc pe 30 iunie s-a terminat inainte sa ma dezmeticesc stiti placa de buna voie bla bla 5 min si atat dupa am fost la o terasa mai cocketa si am papat cu totii si acasa oamenilor le-a placut ideea cu terasa si s-au simtit bine.

Nunta a fost super frumoasa am avut noroc si de vreme ca a plouat cand eram in biserica si a fost racoare ca altfel nu stiu ce faceam ca eu transpiram la 20 de grade cu rochia pe mine.
quote]
Roxi ma bucur ca te-ai distrat si ca a iesit totul bine :napplause: ,
acum asteptam sa faci rost de poze si sa ne aratii si noua.
Cand plecati in concediu si unde (nu mai tin minte daca ne-ai zis :blink: )
Pupicei si tot binele din lume :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 13:52 
Moderator Ghidul Miresei

Casa de piatra Roxi!!!
Ma bucur ca te-ai simtit bine si totul a iesit exact cum iti doreai!
Promit sa nu te bat la cap cu pozele :) ne anunti tu cand le primesti :, :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 13:52 
Diva

serban_anda2005 scrie:

Cununia care a avut loc pe 30 iunie s-a terminat inainte sa ma dezmeticesc stiti placa de buna voie bla bla 5 min si atat dupa am fost la o terasa mai cocketa si am papat cu totii si acasa oamenilor le-a placut ideea cu terasa si s-au simtit bine.

Nunta a fost super frumoasa am avut noroc si de vreme ca a plouat cand eram in biserica si a fost racoare ca altfel nu stiu ce faceam ca eu transpiram la 20 de grade cu rochia pe mine.
quote]
Roxi ma bucur ca te-ai distrat si ca a iesit totul bine :napplause: ,
acum asteptam sa faci rost de poze si sa ne aratii si noua.
Cand plecati in concediu si unde (nu mai tin minte daca ne-ai zis :blink: )
Pupicei si tot binele din lume :clap:

Nu stiu cand plecam ca mai avem cort de montat si weekendu asta si viitor :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 13:57 
Veteran

Casa de piatra, Roxi! Ma bucur mult ca a iesit exact cum ti-ai dorit nunta (nici nu avea cum sa iasa altfel :clap: ) Te pup si iti doresc sa ai parte de multa fericire alaturi de cel drag si de bubi mic! :ncake: :nchampagne:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 14:59 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna....de cand nu v-am mai scris :~* Mi-am luat rochia de mireasa!!!!! :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: E o rochita simpla, alba, stil printesa, are un model din dantela pe corset si pe laterala stanga a rochiei, trena detasabila...
Mi-am luat (set cu rochita, cu aceeasi dantela) gentuta, voal si manusi..aa..mi-am luat si crinolina
Am rezervat si locatia pentru luna de miere, 7 zile in Ocna Sugatag, Maramures. Plecam marti, imediat dupa nunta.

elyt, ma bucur ca bebele e bine, legat de anemie nu te speria, ia pastilute de fier si mananca alimente care contin fier. Eu am talasemie (o forma de anemie, mostenita genetic), iau fier, acid folic si B6 din cand in cand. Eu nu pap spanac, mananc varza si multe piersici si nectarine ce contin fier.

va pup pe toate....si scuze de greseli, dar sunt franta de oboseala, am venit de cateva ore din Bucuresti

buna Nico,in primul rand felicitari ptr rochita abia astept sa te vad miresica....sunt sigura ca vei straluci...
nu stiam ca piersicile si nectarinele contin fier,am facut cura de nectarine,1kg la 2 zile.....si binenteles fierul si vitaminele si am mancat si spanac...na ce nu facem noi ptr un bebe sanatos si binenteles ptr noi.
ai grija de tine si de bebe,si poate vedem si po pozica cu tine gravidutza :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 15:02 
Diva

roxisss scrie:
Buna ziua fetelor am revenit dupa absenta motivata cununie si nunta .Sa nu imi cereti poze ca nu am macar o poza de la cununie si nunta astept si eu de pe la altii sa imi dea cand or sa descarce sa incep cu inceputul.

Cortul a iesit super frumos amenajat si decoratiunile eu m-am simtit super bine fara emotii stiti doar si cei care mi-au facut lumanarile mi-au zis ca sunt cea mai calma mireasa care au vazut-o pana acum . Am dansat nu chiar toata noaptea dart m-am zbantuit bine muzica exact pe sufletul meu a fost am avut noroc cu tot ce am ales adika pe sufletul meu au fost .Mancarea super si un pic diferita fatza de meniul de nunta .Toata lumea s-a simtit bine si le-a placut nunta la cort .Invitatii au plecat la 6 dimineatza . Prin urmare eu zic ca a iesit super si ca a fost frumos :hug: :hug: :hug:

roxi,felicitari,CASA DE PIATRA!!!!! ma bucur ca ai fost o miresica fara emotii,ca totul a iesit asa cum tu ai sperat si asteptam pozele atunci cand le vei primi.. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 15:22 
Diva

Multumesc tututror fetelor de urari :hug: :hug: :hug: :hug: si va doresc sa va simtiti bine si sa iasa toate nuntile frumoase :love: :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 17:04 
Diva

roxisss scrie:
Buna ziua fetelor am revenit dupa absenta motivata cununie si nunta .Sa nu imi cereti poze ca nu am macar o poza de la cununie si nunta astept si eu de pe la altii sa imi dea cand or sa descarce sa incep cu inceputul.

Cortul a iesit super frumos amenajat si decoratiunile eu m-am simtit super bine fara emotii stiti doar si cei care mi-au facut lumanarile mi-au zis ca sunt cea mai calma mireasa care au vazut-o pana acum . Am dansat nu chiar toata noaptea dart m-am zbantuit bine muzica exact pe sufletul meu a fost am avut noroc cu tot ce am ales adika pe sufletul meu au fost .Mancarea super si un pic diferita fatza de meniul de nunta .Toata lumea s-a simtit bine si le-a placut nunta la cort .Invitatii au plecat la 6 dimineatza . Prin urmare eu zic ca a iesit super si ca a fost frumos :hug: :hug: :hug:

Ai facut nunta in cort?Unde?Abia astept sa vad poze :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 17:21 
Diva

buna ziua fetelor.....roxi CASA DE PIATRA ,sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de sotul tau.....abia astept si eu ca toate celelalte fete , sa vad poze .....ma bucur ca te-ai distrat si ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 17:59 
Diva

Buna fetele :hug:
Roxi Casa de Piatra inca o data :hug: ma bucur k ti-a iesit totul asa cum ai dorit!!Si asteptam pozeeee :had_d:

Nico felicitari pt rochita :clap: si vrem poze si cu ea si cu burtica :love: Ai grija de voi!!

Eu am umblat azi prin oras sa mai rezolvam din treburi,parca trece mai repede timpul de acum :eek:
E ffff bn cu miresoiul acasa :love:
Pup fetele si spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 19:38 
Diva

manu86 scrie:
Buna fetele :hug:
Roxi Casa de Piatra inca o data :hug: ma bucur k ti-a iesit totul asa cum ai dorit!!Si asteptam pozeeee :had_d:

Nico felicitari pt rochita :clap: si vrem poze si cu ea si cu burtica :love: Ai grija de voi!!

Eu am umblat azi prin oras sa mai rezolvam din treburi,parca trece mai repede timpul de acum :eek:
E ffff bn cu miresoiul acasa :love:
Pup fetele si spor la pregatiri!

:ndance: :ndance: te credem ,te credem.....nu-i asa ca totul e pink acum,de cand miresoiul si-a facut aparitia? :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2010, 20:41 
Diva

Roxi, ma bucur ca ti-a iesit nunta asa cum ti-ai dorit :hug: Casa de Piatra

V-as pune poze cu burtica, dar pentru asta mai trebuie sa asteptati macar o luna sa am si eu ce poza, inca nu am burtica, par un pic mai plinuta, sau cel putin eu asa ma vad, m-am ingrasat doar un kilogram (deocamdata) de la inceput sarcinii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 08:31 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:
Aseara am iesit si eu pe o terasa cu o prietena care e insarcinata in 22 saptamani, ea spune ca a luat 7 kg pana acum, dar sincer i-am spus si ei ca nu se vede deloc si asa spun toti...nici macar nu se vede ca e insarcinata....si tipa nu era un fotomodel inainte, arata bine cei drept...dar chiar asa la 5 luni si sa nu ti se vada burtica decat foarte putin nu am mai vazut :D ....am discutat o multime de lucruri cu ea despre sarcina, multumesc voua...am invatat una alta de la voi :, :,

Astazi afla si ea sexul copilului, eu abia astept sa nasca sa iesim in parc si la plimbare cu piciul :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 10:33 
Diva

Buna dimi iubitele...eu deja sunt in SEVRAJ ...simt ca nu mai am timp nici sa respir,intru in panica cu licenta,alerg cu nunta...pffffffffffffffff :-S
Pup toate fetele mele dragi :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 11:19 
Diva

Servus fetele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 11:20 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna dimi iubitele...eu deja sunt in SEVRAJ ...simt ca nu mai am timp nici sa respir,intru in panica cu licenta,alerg cu nunta...pffffffffffffffff :-S
Pup toate fetele mele dragi :hug:

buna dimineata fetele!!
simo stai draga calma,ti-am spus ca daca te agiti faci riduri si nu ai nevoie acum de ele,chiar inainte de nunta :rofl: :rofl: ,hai ca glumeam si eu putin
te cred si te inteleg,totul se intampla acum fff repede si de aceea ai sentimentul de panica si ti se pare ca nu se mai termina.....asa sunt si eu acum,astept sa vina bebele si parca nu am terminat tot ce aveam de facut ptr venirea lui pe lume si totusi vreau sa se intample cat mai repede...ciudate mai suntem noi femeile cateotada,nu-i asa? :rofl:
te pupic si ai grija de tine,stai calma,respira adanc si totul o sa fie perfect :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 11:20 
Diva

corina1 scrie:
Servus fetele. :)

hei cori,cum a decurs operatia? cum se simte mami a ta? tu esti bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 11:25 
Diva

Buna dimineata am reusit doar cateva poze sa fac rost macar idee sa va faceti cum mai fac rost si adaug in album va anunt pupici

http://picasaweb.google.ro/roxisssroxan ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2010, 11:28 
Diva

roxisss scrie:
Buna dimineata am reusit doar cateva poze sa fac rost macar idee sa va faceti cum mai fac rost si adaug in album va anunt pupici

http://picasaweb.google.ro/roxisssroxan ... directlink

Miresica mea frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hug:
Si la cununie si mireasa ai fost super iubito...si cum zambeste ea peste tot ma.... :napplause:
Casa de piatra iubi si tot binele din lume alaturi de superba ta familie :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]