Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 02:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 09 Iul 2010, 17:00 
Diva

La multi ani, Mihaela!! si de la noi,multa sanatate,fericire si numai bucurii~!!! :ncake: :nchampagne: :nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 17:03 
Diva

elyt1000 scrie:
La multi ani, Mihaela!! si de la noi,multa sanatate,fericire si numai bucurii~!!! :ncake: :nchampagne: :nparty:

la multi ani mihaela si din partea mea!!! sa fii sanatoasa si fericita!!! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 17:05 
Diva

elyt1000 scrie:
Carlita si fetele dupa cum v-am promis si vreau sa ma tin de cuvant,am facut poze la camera lui bebe desi jaluzeaua nu a venit,dar nu conteaza ca nu a trebuit sa fac poza la geam :rofl: ...sper sa va placa.....eu o ador :hug:
http://picasaweb.google.com/elyt1000/Ca ... eCompleta#

ely este superba camera lu bb :clap: cred ca o sa fie un bb foarte fericit si iubit...abia astept sa-l vad si pe el/ea in camera...pupici dulci pt amandoi :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 17:15 
Diva

lily scrie:
ely este superba camera lu bb :clap: cred ca o sa fie un bb foarte fericit si iubit...abia astept sa-l vad si pe el/ea in camera...pupici dulci pt amandoi :lips:

multumesc iubita,abia astept sa-l vad si eu pe bebe in camera lui,ori ne iubeste ,ori ne uraste,cu atata winnie de pooh :rofl: :rofl: ....ce face erika? ai primit pozicile,sa le vedem si noi nu de alta
pupici,unul mare ptr erika

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 17:44 
Moderator Ghidul Miresei

Eli, e superba camera!!!
Ador tot ce este in ea, e extraordinar de frumoasa, cea mai frumoasa camera de bebe pe care am vazut-o eu :, ...foarte frumoase toate accesoriile, hainutele cu Olanda sunt bestiale :nlol: ...baietelul tau o sa fie cel mai fericit :D (eu tot baietel cred ca e :nlol: )

Abia astept sa vina Mihai acasa sa-i arat si lui :) i-am aratat si pozele celelalte..:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 17:53 
Diva

Miha, La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti :nparty:

Anda, eu ti-am urat casa de piatra pentru ca pe lista mea erai trecuta in 10 iulie :~* ...si tot asa esti trecuta si pe forum la lista mirese(sau oi fi vazut eu aiurea :~* ?). Prin urmare, tocmai am aflat ca vom avea nunta in aceasi zi :hug: :hug: .

lily, multumesc pentru incurajare, acum m-am linistit, m-am documentat sa vad ce inseamna si ca nu il afecteaza pe bebe. Culmea mea e ca eu am ramas din prima :njump: . Poate e mai bine ca nu am stiut ca sigur ma stresam inainte si bebe venea mai greu. :nwink:

Eli, de abia astept sa ajung acasa sa vad pozele cu camera bebelului tau, din pacate de la munca nu pot dechide picassa. :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 18:01 
Diva

carlita scrie:
Eli, e superba camera!!!
Ador tot ce este in ea, e extraordinar de frumoasa, cea mai frumoasa camera de bebe pe care am vazut-o eu :, ...foarte frumoase toate accesoriile, hainutele cu Olanda sunt bestiale :nlol: ...baietelul tau o sa fie cel mai fericit :D (eu tot baietel cred ca e :nlol: )

Abia astept sa vina Mihai acasa sa-i arat si lui :) i-am aratat si pozele celelalte..:D

carlita eu am mai spus ca tu esti o dragutza,multumesc frumos, si eu zic ca baietzelul meu o sa fie un fericit,trebuie :rofl: :rofl: .....ma bucur ca iti place camera lui bebe al meu,noua dupa cum am mai spus ne vine sa dormim acolo,dar acum nu prea mai avem loc de atatia papitoi :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 20:47 
Diva

elyt1000 scrie:
multumesc iubita,abia astept sa-l vad si eu pe bebe in camera lui,ori ne iubeste ,ori ne uraste,cu atata winnie de pooh :rofl: :rofl: ....ce face erika? ai primit pozicile,sa le vedem si noi nu de alta
pupici,unul mare ptr erika

inca nu am intrat in posesia lor...astazi sau maine il sun sa intre pe mess si sa mi le trimita...erika este bine...nu mai sta locului 5 sec...o lasi intr-un loc in patut si o gasesti in altul...a invatat sa tipe si sa tusasca si asta face toata ziua...cred ca a tampit vecinii cu atatea tipete...acum ne place sa stam pe burta si sa ne privim in oglinda de la pat :nlol:
p.s. tu o sa-l lasi singur in camera pe bb de la inceput?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 21:13 
Veteran

bună seara :flowers:
în primul rând, felicitări Claudia pt bebe :hap_w: să ai parte de o sarcină uşoară şi de un bebe frumos şi sănătos, să vă bucuraţi de el :hug: :-*
Mihaela, la mulţi ani !!! :had_d: multe bucurii şi sănătate, o nunta de vis îţi doresc :ndance:
Ely, m-ai înebunit cu camera lui bebe... SUPERBĂ !!! :party:

miresicilor de mâine, 10 iulie, Ana... şi Mihaelei, care are nuntă în 11 iulie... le doresc să se simtă ca nişte prinţese, să zâmbească şi să fie cele mai fericite miresici din lume !! CASĂ DE PIATRĂ, iubitelor !!! :nchampagne: :ncake:

PS: cine ştie pe unde umblă CAT ? :unsure:
cum staţi cu emoţiile ? ... eu n-am nici o treabă :blink:

pupici :hug:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 21:29 
Diva

serban_anda2005 scrie:
fetele... eu nu sunt miresica maine ci pe 24, de ce toate imi ziceti ca sunt pe 10??? :(
vreti sa ma faceti doamna mai repede :p
cred ca confuzia se trage de la faptul ca v-am zis ca as fi vrut sa facem pe 10 iulie (deoarece pe 11 iulie facem 8 anisori de convietuit impreuna :love: ) dar nu am gasit local liber decat pe 24.

La lista de mirese 2010 facuta de Carli pe 10 esti iubito :p de acolo ni se trage :ok:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 21:32 
Diva

Gata s-a rectificat observ.....lasa iubito ca te felicitam de mai multe ori nu-i problema :hug:
Buterfly este maine si duminica Miha :nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 21:33 
Diva

Ana iubi CASA DE PIATRA !!!!!!!! :ncake: :nmarried: :nchampagne: :npiano: :party:
Sa ai o zi superba maine,sa fii o mireasa vesela si sa te bucuri maxim de ziua nuntii tale :flowers:
Mult soare si multa dragoste iubito :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 22:19 
Diva

SimoBobo scrie:
Ana iubi CASA DE PIATRA !!!!!!!! :ncake: :nmarried: :nchampagne: :npiano: :party:
Sa ai o zi superba maine,sa fii o mireasa vesela si sa te bucuri maxim de ziua nuntii tale :flowers:
Mult soare si multa dragoste iubito :flowers:

multumesc pt urari :-* eu nu am somn deloc sper sa reusesc si eu sa dorm putin
maine la 10:40 avem cununia civila si la 18 la biserica
sper din tot sufletul sa nu ploua maine :npray:
la multi ani miha :-* cu putina intarziere :nblink:
clau felicitari pt bebe sa fiti sanatosi
elly superba camera :hug:
va pupacesc pe toate revin luni cu amanunte si poze (sper) :-* :-* :-* :hug: :hug: :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 22:23 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Gata s-a rectificat observ.....lasa iubito ca te felicitam de mai multe ori nu-i problema :hug:
Buterfly este maine si duminica Miha :nmarried:

mda..chiar nu stiu de ce am scris 10 iulie :)...am verificat dupa-masa si am modificat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 22:30 
Veteran

Ana, sa ai o zi superba maine, sa ai parte de vreme frumoasa, sa-ti vina toti invitatii si sa fi cea mai fericita miresica! te imbratisez cu drag!
Clau, felicitari pentru sarcina! Sa ne tii la curent cum iti mai merge, sper sa scapi repede de starile de rau dimineata... Iti doresc sa ai o sarcina usoasa si un bebe sanatos! :hug:

Eu sunt trista, o prietena foarte buna tocmai mi-a spus ca s-ar putea sa nu vina la nunta! Off, mi-e groaza ca o sa aud tot mai multe astfel de replici....

Ma bucur ca va plac verighetele mele, le-am pus la loc de cinste si ma uit zilnic la ele. Abia asteptam sa le purtam!! Mai sunt 2 luni! Voi, fetelor, mai aveti asa putin! Va pupic pe toate! Un weekend minunat!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 22:55 
Veteran

Ana - casa de piatra sa fii fericita si sa ai o vreme superbaaaaaaaaaaaa :hug:

Ely - e superbaaaaaaa camera lui bebe (ca sa nu zic bebelina :nblink: )

multumesc Carlita :hug:

Maddy - nu vreau sa te descurajez cu privire la confirmari, dar si eu am doua prietene fff bune care m-au anuntat saptamana asta ca nu vor veni :( (desi stiau de nunta de anul trecut) dar asta e mergem mai departe :) , eu una am zis ca nu vreau sa pun la suflet aceste detalii (noi avem deja 28 de persoane care ne-au confirmat ca nu vor veni).

Eu sunt de parere ca te simti mult mai bine alaturi de persoane venite cu drag si nu doar din obligatie care vin si stau la masa si analizeaza pe toata lumea.

Pupicei si o seara buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 23:04 
Veteran

serban_anda2005 scrie:
Ana - casa de piatra sa fii fericita si sa ai o vreme superbaaaaaaaaaaaa :hug:

Ely - e superbaaaaaaa camera lui bebe (ca sa nu zic bebelina :nblink: )

multumesc Carlita :hug:

Maddy - nu vreau sa te descurajez cu privire la confirmari, dar si eu am doua prietene fff bune care m-au anuntat saptamana asta ca nu vor veni :( (desi stiau de nunta de anul trecut) dar asta e mergem mai departe :) , eu una am zis ca nu vreau sa pun la suflet aceste detalii (noi avem deja 28 de persoane care ne-au confirmat ca nu vor veni).

Eu sunt de parere ca te simti mult mai bine alaturi de persoane venite cu drag si nu doar din obligatie care vin si stau la masa si analizeaza pe toata lumea.

Pupicei si o seara buna.

Ai dreptate, Anda. E important ca cei care vin sa vina cu drag, si nu din obligatie, dar nu poti sa nu te enervezi cand ti-a promis acum mult timp ca vine si dintr-odata se suceste... Sper sa avem cat mai putine incidente de acest fel...

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 23:07 
Diva

lily scrie:
inca nu am intrat in posesia lor...astazi sau maine il sun sa intre pe mess si sa mi le trimita...erika este bine...nu mai sta locului 5 sec...o lasi intr-un loc in patut si o gasesti in altul...a invatat sa tipe si sa tusasca si asta face toata ziua...cred ca a tampit vecinii cu atatea tipete...acum ne place sa stam pe burta si sa ne privim in oglinda de la pat :nlol:
p.s. tu o sa-l lasi singur in camera pe bb de la inceput?

:rofl: :rofl: ce super,dragutza de ea...pai trebuie sa-si consume si ea energia cumva,vecini trebuie sa inteleaga daca nu ,asta e...problema lor :lol:
nuuuuuuu,primele 3-4 luni va dormi jos cu noi in cosul in care a dormit si tati lui/ei acum 34 ani,inca nu e gata,am cumparat saptamana asta material si saptmana viitoare il fac cu soacra mea si am sa pun poze si cu el.......si dupa il mutam in camera.....iti dai seama ca daca alaptez nu vreau si nici nu cred ca voi putea sa urc pe scari de 10 ori,no away
asteptam poze cu erika.. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 23:11 
Veteran

elyt1000 scrie:
:rofl: :rofl: ce super,dragutza de ea...pai trebuie sa-si consume si ea energia cumva,vecini trebuie sa inteleaga daca nu ,asta e...problema lor :lol:
nuuuuuuu,primele 3-4 luni va dormi jos cu noi in cosul in care a dormit si tati lui/ei acum 34 ani,inca nu e gata,am cumparat saptamana asta material si saptmana viitoare il fac cu soacra mea si am sa pun poze si cu el.......si dupa il mutam in camera.....iti dai seama ca daca alaptez nu vreau si nici nu cred ca voi putea sa urc pe scari de 10 ori,no away
asteptam poze cu erika.. :hug:

Ce frumos trebuie sa fie sa ai un sufletel asa mic langa tine!!! Sunt innbunita dupa copii, abia astept sa avem si noi unul :neyes:
Am fost zilele trecute pe la nasi si imi venea sa-i mananc pe cei mici (au o fetita de 6 ani si un baietel de 2 ani). Sunt pur si simplu minunati! un copil iti lumineaza existenta si iti implineste viata!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iul 2010, 23:13 
Diva

multumesc fetele mult...ma bucur ca va place camera la bebe/bebelina
ana iti doresc sa ai parte maine de o zi superba,sa fi fericita si sa zamesti cat mai mult,abia astept sa vad poze!!! :hug:
fetelor nu fi-ti suparate,asa se intampla de cand lumea,iti vin la nunta persoane la care niciodata nu te-ai asteptat si absenteaza persoane dragi pe care ai fi jurat ca te poti baza 100%....nu-i nici o drama,nunta continua si fara o prietene ,doua,voi sa fi-ti fericite si implinite.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]