Iubitele mele dragi va pup...Ely care-a fost dupa frucet si-a "murit"de cald,Puff care munceste de zor,Anca care are nunta de-o 100E meniul

,Manu,Nico care se plictiseste la munca

si pe toate celelalte
Eu azi am gatit,curatenie luna,spalat si invatat cat cuprinde
Ieri am fost cu miresoiul la cumparaturi si in Tulcea si in Constanta si e pregatit de insuratoare
Am o veste mare !!!!!Unele din voi stiu mai mult altele mai putin....dar eu de cateva saptamani sunt intr-o depresie din cauza starii sanatatii mamei mele...se inrauatateste pe zi ce trece,s-a speriat si ea foarte tare si a realizat ce greseala mare a facut cand a renuntat la tratament
In tto timpul asta eu disperata de viata am cautat alternative...medicamente miraculoase,clinici private...ceva,orice !!!
Joi a fost apogeul depresiei,probabil si din cauza faptului ca invat si noaptea,se apropie si nunta si toata ziua m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute intr-un fel,sa faca o minune,sa faca ceva ca nu pot accepta ca mama mea sa nu mai fie.Seara facand cercetari pe net despre cancer am dat de mail-ul doctoritei care-a avut grija de mami la Bucuresti si i-am scris ca de la suflet la suflet in speranta ca-mi da un sfat ceva....nici nu m-am gandit sa o rog sa ne primeasca inapoi,nici nu m-am gandit ca-si va aminti de mine ditamai medicul profesor conferentiar cu studii cat nisip pe malu marii si la care m-am chinuit sa ajung 3 luni.
Ce credeti?vineri cand eram in mall la CT cu iubi,ma suna doamna doctor si-mi spune ca a impresionat-o foarte tare mail-ul meu si ca ne primeste inapoi,mi-a vorbit foarte frumos,m-a interogat despre starea mamei,mi-a cerut detalii si a ramas sa ma sune luni dimineata sa ne spuna cand in cursul saptamanii are un pat liber sa mergem.
Am simtit ca m-am nascut a2a oara,tremuram toata,am fost socata si uimita in mod placut ca femeia asta mai avea numarul meu in agenda,mai stia cum ma cheama si toate celelalte detalii.
Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile
Am sunat-o pe mami si i-am spus...amutise !!!! E fericita ca mai are o sansa la viata

O sa va pun si voua mail-ul sa-l cititi