Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 02:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 10 Iul 2010, 16:48 
Diva

Iubitele mele dragi va pup...Ely care-a fost dupa frucet si-a "murit"de cald,Puff care munceste de zor,Anca care are nunta de-o 100E meniul :eek: ,Manu,Nico care se plictiseste la munca :flowers: si pe toate celelalte :hug:
Eu azi am gatit,curatenie luna,spalat si invatat cat cuprinde :wok: :wok:
Ieri am fost cu miresoiul la cumparaturi si in Tulcea si in Constanta si e pregatit de insuratoare :ok:
Am o veste mare !!!!!
Unele din voi stiu mai mult altele mai putin....dar eu de cateva saptamani sunt intr-o depresie din cauza starii sanatatii mamei mele...se inrauatateste pe zi ce trece,s-a speriat si ea foarte tare si a realizat ce greseala mare a facut cand a renuntat la tratament
In tto timpul asta eu disperata de viata am cautat alternative...medicamente miraculoase,clinici private...ceva,orice !!!
Joi a fost apogeul depresiei,probabil si din cauza faptului ca invat si noaptea,se apropie si nunta si toata ziua m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute intr-un fel,sa faca o minune,sa faca ceva ca nu pot accepta ca mama mea sa nu mai fie.Seara facand cercetari pe net despre cancer am dat de mail-ul doctoritei care-a avut grija de mami la Bucuresti si i-am scris ca de la suflet la suflet in speranta ca-mi da un sfat ceva....nici nu m-am gandit sa o rog sa ne primeasca inapoi,nici nu m-am gandit ca-si va aminti de mine ditamai medicul profesor conferentiar cu studii cat nisip pe malu marii si la care m-am chinuit sa ajung 3 luni.
Ce credeti?vineri cand eram in mall la CT cu iubi,ma suna doamna doctor si-mi spune ca a impresionat-o foarte tare mail-ul meu si ca ne primeste inapoi,mi-a vorbit foarte frumos,m-a interogat despre starea mamei,mi-a cerut detalii si a ramas sa ma sune luni dimineata sa ne spuna cand in cursul saptamanii are un pat liber sa mergem.
Am simtit ca m-am nascut a2a oara,tremuram toata,am fost socata si uimita in mod placut ca femeia asta mai avea numarul meu in agenda,mai stia cum ma cheama si toate celelalte detalii.
Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile :npray:
Am sunat-o pe mami si i-am spus...amutise !!!! E fericita ca mai are o sansa la viata :heart:
O sa va pun si voua mail-ul sa-l cititi :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 17:24 
Diva

Simo, ma impresioneaza putera ta de a lupta si de a nu renunta chiar daca ai multe grautati. Dumneazeu exista si nu ne uita, uneori ne intinde mana pentru a ne alina suferinta. Ma bucur din tot sufletul ca mama ta a realizat ca a gresit cand a renuntat la tratament si ca acum accepta din nou tratamentul. Imi pare rau insa ca situatia ei se inrautateste pe zi ce trece, sa dea Dumnezeu ca tratatamentul pe care-l va reincepe sa-i mai aline suferinta si sa-i prelungeasca viata cat mai mult si sa-si vada toti nepotii mari. Cel mai probail acea doctorita este un om cu suflet bun, care isi face meseria cu placere si se implica in suferinta pacientilor. Bravo ei, e de nota 10 :napplause: . Ma bucur ca va acceptat din nou si va va ajuta. Capul sus, multa voita si putere sa treci si peste perioada asta. Stiu ca esti puternica si ca vei reusi orice in propui. :hug: :hug: :hug:
Multa sanatate mamei tale :hug: :hug: Stiu ca e foarte greu si ca e o perioada grea pentru tine si stresanta, s-au adunat cam multe la tine acum, dar incearca sa te mai relaxezi un pic :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 19:40 
Diva

Ayrun scrie:
vad ca esti bine dispusa :D si eu ma pregatesc de o nunta , chiar acum plec spre coafor, dar n-am niciun chef, nu stiu dc :cry: , pur si simplu mi-a pierit cheful, si unde sa mai pun ca este 100e meniul si suntem 2, deci min 300 e :cry:

anca 100 euro meniul de persoana? :eek: mama mea,dar ce va da sa mancati? caviar,raci sau mai stiu eu ce minuni....pai in locul tau nici eu nu as avea chef sa ma duc...mi se pare enorm sincer,a ajuns nunta ca o loterie.....
distractie placuta anca.......la bani astia ar trebui sa ai o seara de neuitat....sa ne povestesti maine cum a fost

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 19:52 
Diva

simo tot ce pot sa-ti spun este sa fi puternica,exista un Dumnezeu care ne asculta rugile si sunt sigura ca nu va va abandona in momentele dificile......ma bucur din suflet ca mami a ta a realizat ca a gresit si ca acum isi doreste sa reinceapa tratamentul si cu siguranta o va face mai bin eca prima data.......
ii doresc toata sanatatea din lume mamei tale :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 23:56 
Diva

elyt1000 scrie:
simo tot ce pot sa-ti spun este sa fi puternica,exista un Dumnezeu care ne asculta rugile si sunt sigura ca nu va va abandona in momentele dificile......ma bucur din suflet ca mami a ta a realizat ca a gresit si ca acum isi doreste sa reinceapa tratamentul si cu siguranta o va face mai bin eca prima data.......
ii doresc toata sanatatea din lume mamei tale :hug:

buna seara, fetelor!
Simo, multa sanatate mamei tale.Bravo tie pt ca ai incercat toate sansele cu doctorita.Sunt sigura ca totul va fi bine de acum si vei avea un an minunat, asa cum meriti.
Anca...nasol...100 eur...Sincer, sume din astea exagerate la meniuri numai in Bucuresti se practica.E nesimtire si furt pe fata.Itiu doresc distractie frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 01:56 
Veteran

Simo multa sanatate mamei tale si tu fii putenica ca si pana cum.Cred ca orice parinte isi doreste un copil ca tine.

Casa de piatra celor care au avut nunta sambata asta .

In rest cununia a fost superba, o zi frumoasa pe care nu o sa o uit.va multumesc pt felicitari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 11:38 
Diva

buna fetelor!!! multa sanatate mamei tale. ii tinem pumnii si cu siguranta totul va fii bine...cred ca mama ta este super mandra si norocoasa ca are un copil ca tine...felicitari :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 14:42 
Diva

Va multumesc pentru cuvintele frumoase fetelor :hug:
Azi e nunta Mihaelei_B...Casa de piatra iubito,tot binele din lume si sa ai o zi superba azi miresico :flowers: :ncake: :nmarried: :nchampagne: :npiano:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 14:54 
Diva

Miha, sa ai parte de o nunta de vis, exact asa cum iti doresti. Casa de Piatra si petrecere frumoasa :ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:23 
Moderator Ghidul Miresei

Casa de piatra fetelor care au/au avut nunta in acest weekend! :ncake: :nchampagne:
Sanatate mamei tale Simo :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:24 
Diva

salutareee!!!!
fetelor va urez din tot sufletul casa de piatra si sa aveti o nunta de vis!!!!!
va doresc numai bine!!!!

Maine plecam in Romania si nu stiu cand o sa mai am acces la net!!! Am scapat si de exam de licenta..am luat 10!!!!!!

va pupicesc dulce si aveti grija de voi!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:25 
Moderator Ghidul Miresei

dienuka1984 scrie:
salutareee!!!!
va doresc numai bine!!!!

Maine plecam in Romania si nu stiu cand o sa mai am acces la net!!! Am scapat si de exam de licenta..am luat 10!!!!!!

Felicitari :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:38 
Diva

dienuka1984 scrie:
salutareee!!!!
va doresc numai bine!!!!

felicitari pentru licenta si drum bun !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 18:24 
Diva

mercik frumos fetelor!!!!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:50 
Diva

SimoBobo scrie:
Iubitele mele dragi va pup...Ely care-a fost dupa frucet si-a "murit"de cald,Puff care munceste de zor,Anca care are nunta de-o 100E meniul :eek: ,Manu,Nico care se plictiseste la munca :flowers: si pe toate celelalte :hug:
Eu azi am gatit,curatenie luna,spalat si invatat cat cuprinde :wok: :wok:
Ieri am fost cu miresoiul la cumparaturi si in Tulcea si in Constanta si e pregatit de insuratoare :ok:
Am o veste mare !!!!!
Unele din voi stiu mai mult altele mai putin....dar eu de cateva saptamani sunt intr-o depresie din cauza starii sanatatii mamei mele...se inrauatateste pe zi ce trece,s-a speriat si ea foarte tare si a realizat ce greseala mare a facut cand a renuntat la tratament
In tto timpul asta eu disperata de viata am cautat alternative...medicamente miraculoase,clinici private...ceva,orice !!!
Joi a fost apogeul depresiei,probabil si din cauza faptului ca invat si noaptea,se apropie si nunta si toata ziua m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute intr-un fel,sa faca o minune,sa faca ceva ca nu pot accepta ca mama mea sa nu mai fie.Seara facand cercetari pe net despre cancer am dat de mail-ul doctoritei care-a avut grija de mami la Bucuresti si i-am scris ca de la suflet la suflet in speranta ca-mi da un sfat ceva....nici nu m-am gandit sa o rog sa ne primeasca inapoi,nici nu m-am gandit ca-si va aminti de mine ditamai medicul profesor conferentiar cu studii cat nisip pe malu marii si la care m-am chinuit sa ajung 3 luni.
Ce credeti?vineri cand eram in mall la CT cu iubi,ma suna doamna doctor si-mi spune ca a impresionat-o foarte tare mail-ul meu si ca ne primeste inapoi,mi-a vorbit foarte frumos,m-a interogat despre starea mamei,mi-a cerut detalii si a ramas sa ma sune luni dimineata sa ne spuna cand in cursul saptamanii are un pat liber sa mergem.
Am simtit ca m-am nascut a2a oara,tremuram toata,am fost socata si uimita in mod placut ca femeia asta mai avea numarul meu in agenda,mai stia cum ma cheama si toate celelalte detalii.
Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile :npray:
Am sunat-o pe mami si i-am spus...amutise !!!! E fericita ca mai are o sansa la viata :heart:
O sa va pun si voua mail-ul sa-l cititi :flowers:

buna,fetelor!
Simo,m-ai impresionat,asa gandesc si eu despre mama mea,te inteleg perfect,de fapt cred ca toate te intelegem la fel de bine.Ma bucur tare mult ca s-a intamplat asa...Dumnezeu te-a ascultat,in mod sigur!Ai grija de mama ta, sa nu mai renunte la tratament,asta trebuie sa fie grija ta cea mai mare de acum inainte!te pup si multa sanatate mamei tale!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:59 
Diva

dienuka1984 scrie:
salutareee!!!!
va doresc numai bine!!!!

bravo diana...felicitari......drum bun!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 00:07 
Diva

wow simo asta da veste buna, tinem pumnii sa auzim de vesti si mai bune :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 00:39 
Diva

elyt1000 scrie:

bravo diana...felicitari......drum bun!!!

mercik frumos Ely!!!!
sarcina usoara in continuare!!!!! pupicei!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 08:35 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor!
Ce faceti? Cum v-ati petrecut in weekend?

Eu de sambata dimineata pana duminica la amiaza am fost la Marisel (la munte), am chefuit pe acolo toata noaptea :nlol: iar ieri seara am iesit in oras la o pizzerie sa vizionam finala :) ....iar acum dorm pe scaun :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 08:38 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata fetelor!
Ce faceti? Cum v-ati petrecut in weekend?

noi ne-am plictisit de moarte sambata la nunta, a fost o formatie care a cantat aproape numai evergreen-uri, adica imi plac dar prea mult strica ma luase somnul, plus ca asa a inceput nunta dupa dansul mirilor :cry:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]