Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 22:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 10 Iul 2010, 11:41 
Diva

elyt1000 scrie:

ce chestie totusi ciudata ca certificat de nastere nemtesc i-au dat dar pasaport nu il lasa sa isi faca
mi se pare tare ciudat ca are certificat de nastere german si nu are cetatenie....ciudat rau

nup daca ai certificat nemtesc nu inseamna ca ai si cetatenie germana si nu era aceptata dubla cetatenie nu stiu acum daca sa schimbat cumva ca s-au mai schimbat ceva legii
ca sa primeasca cetetenie trebuie sa fie ambii parinti de cel purin 8 ani in germania fara intrerupere, sa dovedesti ca cel putin unu dintre parinti plateste asigurari sociale si sa detina dreptul de munca pe perioada nelimitata in germania si ambii parintii sa aiba dreptul de libera circulatie in gemania plus alte hartzogarii de te ia groaza dar la urmatorul bebe la dau cu hartzoagele in cap daca ma mai supara.. :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 12:02 
Diva

elyt1000 scrie:
anca sunt curioasa daca te-ai uitat in horoscopul chinezesc parca? cel in care scria nu stiu cate procente fata sau baiat....sunt curioasa daca tie ti-au scris acolo fetita
cum te mai simti? creste,creste burtica? :hug:

:nlol: da ne-am uitat ca atata ne-au batut la cap prietenele mele si intr-adevar conform varstei la care am ramas si a lunii, zice ca e fetitza, procentul fiind de 67%

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 12:27 
Diva

La multi ani Serene...azi e ziua ta iubito :flowers:
Tot binele din lume ti-l doresc,multa sanatate,bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi tie :ncake: :npiano: :nparty: :nchampagne:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 13:05 
Diva

SimoBobo scrie:
La multi ani Serene...azi e ziua ta iubito :flowers:
Tot binele din lume ti-l doresc,multa sanatate,bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi tie :ncake: :npiano: :nparty: :nchampagne:

la multu ani si din partea mea!!! sa fi iubita si fericita :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 13:07 
Diva

La multi ani Oana!!! multa sanatate,sa ai parte numai de fericire si multe bucurii!!! :nparty: :nchampagne: :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 13:09 
Diva

any scrie:
nup daca ai certificat nemtesc nu inseamna ca ai si cetatenie germana si nu era aceptata dubla cetatenie nu stiu acum daca sa schimbat cumva ca s-au mai schimbat ceva legii
ca sa primeasca cetetenie trebuie sa fie ambii parinti de cel purin 8 ani in germania fara intrerupere, sa dovedesti ca cel putin unu dintre parinti plateste asigurari sociale si sa detina dreptul de munca pe perioada nelimitata in germania si ambii parintii sa aiba dreptul de libera circulatie in gemania plus alte hartzogarii de te ia groaza dar la urmatorul bebe la dau cu hartzoagele in cap daca ma mai supara.. :nerv:

fiecare tara cu legea lui......nici aici nu se mai da de vreo 5 ani dubla cetatenie,trebuie sa renunti la cetatenia romana daca o vrei pe cea olandeza si costa unde la 600 euro ,daca vrei sa-ti redobandesti cetatenia romana te costa 35 euro.....niste idiotii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 16:52 
Diva

tocmai ce scrisesem un mesaj cat china si mi s-a luat curentul 2 sec cat sa imi inchida calculatorul :)

Ely sa stii ca mie o tanti f nefericita de la Evidenta populatiei din Sibiu mi-a dat o replica f acida ca e ilegal sa nu inregistrez casatoria si in Rom din moment ce noi suntem cetateni romani si calatorim cu pasapoarte romanesti...ma dusesem sa schimb numele bla bla si certificatul de casatorie nu avea apostila de la Haga iar aia imi zisese ca de unde stie ea ca nu e fals....mi-a venit sa ii dau una cu el peste fata...ce motiv as avea sa ma duc cu un certificat fals?...in fine...dar asa i-am replicat si eu...ca atunci nu mai imi inregistrez casatoria si gata...la care ea...e ilegal doamna si va amendam :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 18:17 
Diva

fetelor nici nu v-am spus ca am inceput sa incercam pt baby 2...cu grafice de temperatura si tot...asa ca sa vedem cat de repede o sa mearga de data asta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 19:36 
Diva

Bamba scrie:
fetelor nici nu v-am spus ca am inceput sa incercam pt baby 2...cu grafice de temperatura si tot...asa ca sa vedem cat de repede o sa mearga de data asta :)

da stiu ca e ilegal si ca as putea primi amenda,dar nici ca imi pasa,oricum vreau cetatenie olandeza si la anul sigur o voi avea si asa ca nu imi mai bat capul.....acum calatoresc cu buletinul de identitate olandez
mult succes gabi,sper ca de data asta sa fie mult mai rapid decat prima oara..... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 19:54 
Diva

da la tine e usor sa calatoresti cu buletinul...dar eu nu pot si tocmai imi expirase pasaportul asa ca a trebuit sa mai imi fac inca unul romanesc...pt cetatenie numai in dec putem aplica asa ca nu am avut incotro ca a trebuit sa venim in Rom anul trecut in toamna cu fata...

mersi Ely...chiar sunt curioasa cum o sa mearga de tura asta...doctorul meu zicea ca daca o luna doua nu merge atunci ma trece direct pe tratamentul care l-am facut cu Alexia ca stim ca a functionat :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 21:45 
Diva

elyt1000 scrie:
da,asa e......astia nu stiu cum sa te mai jecmaneasca......de aceea am refuzat sa inregistrez casatoria mea aici si in romania......nu e normal cati bani trebuia sa platesc si cate acte imi trebuiau....ca sa numai spun de drmuri,cel putin 2 dus-intors trebuia sa fac
mi se pare tare ciudat ca are certificat de nastere german si nu are cetatenie....ciudat rau

mie nu mi se pare ciudat...e normal sa-ti dea certificat ca sa fie copilul inregistrat dar ca sa fii cetatean al unei tari tb sa indeplinesti anumite conditii pt ca odata cu cetatenia primesti anumite drepturi. asa ca e normal sa verifice dc platesti taxe si ai resedinta neintrerupta timp de 5 ani sau mai multi...
mi se pare ciudat ca in state i se da automat cetatenie copilului...adica ma duc in concediu cu el in burta si nasc acolo un american? :)

cat priveste apostilele, dc nu ar exista acordul ala european (sau international) ar fi o intreaga harababura, administratiile ar fi ingropate in copii si hartoage care n-au nicio valoare juridica in romania (sau alte tari ca si prin alte parti ti se cer documente legalizate).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2010, 21:49 
Diva

clarut scrie:
mi se pare ciudat ca in state i se da automat cetatenie copilului...adica ma duc in concediu cu el in burta si nasc acolo un american? :)

cat priveste apostilele, dc nu ar exista acordul ala european (sau international) ar fi o intreaga harababura, administratiile ar fi ingropate in copii si hartoage care n-au nicio valoare juridica in romania (sau alte tari ca si prin alte parti ti se cer documente legalizate).

urmeaza legea pamantului...tu nu ai nici un drept dar el are...

sunt perfect de acord cu apostilele dar macar atunci cand intrebi ce acte iti trebuie si prezinti situatia (sunt plecati din tara, casatoriti acolo bla bla...ce acte le trebuie) sa specifice de cea apostila...pt ca am facut un drum de Rom de-a moaca daca nu am avut toate hartiile....plus ca ironia nu isi avea locul....era destul de frustrant ca nu mi-am putut face actele cat am fost acolo si a trebuit sa las procuri si alte magarii...dar sa mai fii si ironica..."daca e fals doamna hehehe" ii un pas inutil :( de fapt daca stau sa ma gandesc bine chiar mi=a zis ca e fals...ca nu are semnatura in original ci facsimil de semnatura...chiar imi sarise mustarul la moment dat...si ajunsesem cu pile cica la tanti aia...daca incercam sa merg pe canalele normale sa zic asa cum vorbeau cu mine oare? :(( :gun: :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 15:15 
Diva

Bamba scrie:

Mult succes Gabi, ce tare ma bucur ! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:06 
Diva

fetelor, o frumoasa veste va aduc de la Mada, :clap: astazi a nascut o fetitza cuminte si dulce pe nume Sofia Nectaria, sunt ok amandoua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:24 
Moderator Ghidul Miresei

La multi ani Serene si din partea mea, cu intarziere...ieri nu am fost in Cluj :flowers:

Mult succes Bamba, sa iasa totul asa cum iti doresti :flowers:

Felicitari madutz, multa santatate si putere tie si micutei :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:16 
Diva

Ayrun scrie:
fetelor, o frumoasa veste va aduc de la Mada, :clap: astazi a nascut o fetitza cuminte si dulce pe nume Sofia Nectaria, sunt ok amandoua

Felicitari, Madutz!
Nectaria ?Nu am mai auzit numele acesta.Sofia imi place foarte mult,desi se pune tot mai des in ultima vreme.
Eu daca as mai face o fetita i-as spune Natalia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:30 
Diva

serios? wow...Natalia...mie nu imi place...pe mine ma cheama Natalia al doilea prenume :) nu mi-a placut niciodata nu stiu de ce :)

Mie Clara imi place tare mult in ultima vreme...mai era unul care imi placuse tare mult si nu pot sa imi aduc aminte care...urasc cand mi se intampla din astea...batranetile astea :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:42 
Diva

felicitari mada......sa va de-a domnul multa sanatatea,noroc si multe bucurii... :nchampagne: :ncake: :nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 21:01 
Diva

multumesc fetelor pt. urari :~* ...o bucata de tort :ncake: si un pahar de sampanie :nchampagne: virtual din partea mea :)
felicitari madutz :nparty: :clap: ...chiar ma gandeam la ea de curand daca a nascut :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2010, 21:19 
Diva

Madutz :flowers: sa fi sanatoasa si tu si fetita.. %%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]