Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 12 Iul 2010, 14:07 
Diva

elyt1000 scrie:
yupi yupi.....ploua torential la mine....in sfarsit,poate pot si eu respira :hap_w:

pana acuma te plangeai ca ploua prea mult si vroiai si tu soare...acum ai ajuns sa te bucuri cand ploua si sa vrem noi soare...ce ciudata este vremea asta...ma enerveaza de mor :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:11 
Moderator Ghidul Miresei

Nu stiu de ce am impresia ca o sa fie din ce in ce mai rau....cred ca anul asta in octombrie o sa putem face plaja iar in decembrie o sa avem 15 grade... :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:12 
Diva

lily scrie:
pana acuma te plangeai ca ploua prea mult si vroiai si tu soare...acum ai ajuns sa te bucuri cand ploua si sa vrem noi soare...ce ciudata este vremea asta...ma enerveaza de mor :wall:

da lily sa stii ca asa e,ffff ciudat cu vremea asta....mi-am dorit sa fiu gravida vara aici ptr ca nu era asa cald si mai tot timpul ploua,am zis ca e tare bine.....dar ce se intampla acum nu este normal....crede-ma ca ploua dar sunt 30 grade,abia daca adie vantul,sunt ca o lesinatura,mi-am dat drumul la toate geamurile ,plus ventilator si tot nu pot respira......e ingrozitor de cald......eu sunt distrusa :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:13 
Diva

carlita scrie:
Nu stiu de ce am impresia ca o sa fie din ce in ce mai rau....cred ca anul asta in octombrie o sa putem face plaja iar in decembrie o sa avem 15 grade... :eek:

sincer carlita nici nu stiu la ce sa ma mai astept...totul e posibil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:34 
Diva

aer conditionat e raspunsul pe care il cauti ely :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:37 
Diva

elyt1000 scrie:
da lily sa stii ca asa e,ffff ciudat cu vremea asta....mi-am dorit sa fiu gravida vara aici ptr ca nu era asa cald si mai tot timpul ploua,am zis ca e tare bine.....dar ce se intampla acum nu este normal....crede-ma ca ploua dar sunt 30 grade,abia daca adie vantul,sunt ca o lesinatura,mi-am dat drumul la toate geamurile ,plus ventilator si tot nu pot respira......e ingrozitor de cald......eu sunt distrusa :wall:

Sincer, eu cel mai distrusa cand am fost gravida am fost anul trecut in Bucuresti.Am stat 4 zile si am fost distrusa.Nu aveam aer sa respir si noaptea imi venea sa imi pun cearceaf ud pe mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:48 
Diva

elyt1000 scrie:

si eu mi-am dorit sa fiu gravida vara pt ca ai mai multe haine de vara pt gravida si nu trebuie sa te infofolesti si sa te incalti cu cizme si mai stiu eu ce...eu am avut noroc ca nu m-am unflat ca nu stiu cu ce puteam sa ma mai incalt...o singura geaca m-a incaput si aia spre sfarsit incepuse sa ma deranjeze un pic dar sunt si dezavantaje...este mult mai greu de suportat la temp astea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 14:56 
Diva

laura_sandu scrie:

Sincer, eu cel mai distrusa cand am fost gravida am fost anul trecut in Bucuresti.Am stat 4 zile si am fost distrusa.Nu aveam aer sa respir si noaptea imi venea sa imi pun cearceaf ud pe mine.

pai sa stii ca aseara nu am dormit mai deloc,asa cald mi-a fost si acum am facut de 2 ori de azi dimineata dusuri reci si degeaba..sunt leoarca si bebele misca de 30 min non stop,o fi bine? ca ma sperie un pic.....eu cred ca e cald si lui/ei.....daca nu se opreste sun la dr....nu vreau sa intru in panica,dar nu e normal....
gabi din pacate e singurul lucru care nu-l am in casa....aerul conditionat....imi vine sa sar in masina si sa stau acolo dar din pacate ieri toata ziua ne-am plimbat cu masina si acum am o durere de urechii,masele si ma doare si un ochi de la el....e periculos tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 15:25 
Diva

apoi in masina nici mie nu prea imi place ca imi bate pe mine...dar in casa am aer conditionat central si e temperatura constanta in toata casa...nu il simt cand bate...gurile sunt sus in tavan si nu ajunge sa il simt pe mine...simt numai rezultatul final :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 15:26 
Diva

a doua sarcina si eu vreau sa o duc mai mult peste vara...iarna tare greu mi-a fost cu hainele si incaltarile...nu mai puteam sa imi inchei geaca deloc (si aveam una XL) iar de incaltat o singura pereche de bocanci mai imi intrau in picioare fara sa ii inchei...penibil de-a dreptul :)) ma duceam in inspectii in mijlocul iernii cu haina desfacuta si papucii descheiati :))) :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 15:27 
Diva

vai ce se mai canta fiica-mea ca nu vrea sa mearga la femeie :(( off copiii astia :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 15:30 
Diva

Bamba scrie:
vai ce se mai canta fiica-mea ca nu vrea sa mearga la femeie :(( off copiii astia :(

Eu...daca stau sa analizez acum, am avut la fix perioadele sarcinii.Cand era cald nu aveam burta foarte mare si am nascut chiar la inceputul iernii, inainte sa fie foarte frig.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 16:05 
Diva

Bamba scrie:
a doua sarcina si eu vreau sa o duc mai mult peste vara...iarna tare greu mi-a fost cu hainele si incaltarile...nu mai puteam sa imi inchei geaca deloc (si aveam una XL) iar de incaltat o singura pereche de bocanci mai imi intrau in picioare fara sa ii inchei...penibil de-a dreptul :)) ma duceam in inspectii in mijlocul iernii cu haina desfacuta si papucii descheiati :))) :rofl: :rofl: :rofl:

mie mi-ar fi placut tare sa nasc undeva in iunie, as fi prins cateva luni reci cu burta mica si restul ar fi fost ok pana la capat :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 16:54 
Diva

Ayrun scrie:
mie mi-ar fi placut tare sa nasc undeva in iunie, as fi prins cateva luni reci cu burta mica si restul ar fi fost ok pana la capat :D

eu am vrut sa nasc vara de cand ma stiu......am spus ca e asa fain sa-i fac ziua de nastere in aer liber, e fain sa ai o astfel de petrecere mai ales ptr copii si de ce nu si ptr tine :lol: (casa e in siguranta)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:19 
Diva

asta e alt motiv pt care vreau sa nasc vara Ely...ziua de nastere...a lui Alexia ii in martie cand poate fi cald sau poate fi frig...anul asta am avut noroc si a fost chiar placut afara....am inchiriat un bouncy house din ala urias si au avut tare mult fun copiii...dar anul trecut a fost destul de frig...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:26 
Diva

Bamba scrie:
asta e alt motiv pt care vreau sa nasc vara Ely...ziua de nastere...a lui Alexia ii in martie cand poate fi cald sau poate fi frig...anul asta am avut noroc si a fost chiar placut afara....am inchiriat un bouncy house din ala urias si au avut tare mult fun copiii...dar anul trecut a fost destul de frig...

asa este, in martie poate fi si asa si asa, stiu si eu ca sunt dupa Alexia, mereu ii spun mamei ca trebuia sa ma nasca mai prin vara :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:38 
Diva

elyt1000 scrie:
eu am vrut sa nasc vara de cand ma stiu......am spus ca e asa fain sa-i fac ziua de nastere in aer liber, e fain sa ai o astfel de petrecere mai ales ptr copii si de ce nu si ptr tine :lol: (casa e in siguranta)

asta e singurul motiv pt care imi pare rau ca alexandru este in noiembrie....
Nici macar cum eram eu in septembrie 29 nu imi placea , pt ca era dupa vacanta :lol:
Apoi, cand am inceput facultatea, era inainte de 1 oct si nu petreceam in cluj....Nici cum nu era bine :lol:
Acum imi place ziua lui Ionut.E in 2 august...mereu ne petrecem in aer liber.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:39 
Diva

greu cu zilele astea de nastere :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:42 
Diva

laura_sandu scrie:
asta e singurul motiv pt care imi pare rau ca alexandru este in noiembrie....
Nici macar cum eram eu in septembrie 29 nu imi placea , pt ca era dupa vacanta :lol:
Apoi, cand am inceput facultatea, era inainte de 1 oct si nu petreceam in cluj....Nici cum nu era bine :lol:
Acum imi place ziua lui Ionut.E in 2 august...mereu ne petrecem in aer liber.

eu am dpn-ul 8 septembrie,nici la mine nu mai e vara si vacanta e terminata,dar sa speram ca o sa nasc pe la 38 sapt :lol: si atunci e august si parca e mai bine
sotul meu e nascut pe 30 august si de 5 ani de cand suntem impreuna nu am putut sa-i fac in nici un an petrecerea in aer liber....in fiecare an a plouat si a fost frig aici.....asa ca nici nu mai stiu cum e bine :lol: ......dar oricum gasesc super fain ptr copii petrecere in aer liber

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:43 
Diva

Bamba scrie:
greu cu zilele astea de nastere :)

da...dar sigur nu o sa stau sa ma gandesc cand il concep cum isi va petrece ziua de nastere :lol:
Stiu doar ca am calculat sa nu nasc in perioada Craciunului.Dar daca iesea de Craciun sau Revelion...asta este.Bine ca s-a prins mai repede.
O mai tineti minte pe Dj, care isi calcula sa iasa copilul in nu stiu ce zodie? :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]