Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 02:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 12 Iul 2010, 17:54 
Diva

elyt1000 scrie:
[
uiiiii doamne ce nasol......sa stii ca imi pare tare rau....in general aud ca mirii isi scot cheltuiala si raman si cu bani ptr luna de miere daca nu si peste......nu a-ti avut asa mare noroc......ce pacat
imi place tare mult poza ta de la avatar ....aveti un dulcel de baietel ,sa va traiasca si sa va aduca el multe bucurii

noi din start am platit 10 tacamuri in plus care nu au venit si plus inca 8 lautari si fotograf si cameraman ia fa scoteala 74 de euro ori 18 si multa lume au platit tacamurile cam fix foarte putini au dat peste dar ti-am zis nu imi pare rau asta este o sa facem bani si de vacanta in 3 la mare undeva daca nu reusim o sa mergem un weekend si lasam pt la anu .Multumesc de urari pt baietel sa dea dumnezeu sa ai un bebe frumos si sanatos si tu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 18:00 
Diva

roxisss scrie:
noi din start am platit 10 tacamuri in plus care nu au venit si plus inca 8 lautari si fotograf si cameraman ia fa scoteala 74 de euro ori 18 si multa lume au platit tacamurile cam fix foarte putini au dat peste dar ti-am zis nu imi pare rau asta este o sa facem bani si de vacanta in 3 la mare undeva daca nu reusim o sa mergem un weekend si lasam pt la anu .Multumesc de urari pt baietel sa dea dumnezeu sa ai un bebe frumos si sanatos si tu

offff asa e.....cum am mai spus la mine a fost mai dezastru,dar multumesc domnului nu am de ce sa ma plang......
voi sa fi-ti sanatosi si le faceti pe toate.....important este ca a-ti fost miri,ca v-ati simtit bine la propria nunta,ca va iubiti si va intelegeti si restul vine de la sine
multumesc roxi,sa de-a domnul sa am un bebe sanatos,asta e tot ce conteaza....eeeeeeeee si frumos :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 18:02 
Moderator Ghidul Miresei

Mda....e nasol cand invitatii pun doar cat sa-si acopere meniul :mellow:

O alta vecina a mea a iesit la vreo 100 pers cu 90 mil (in mana) dupa ce a achitat ce i-a mai ramas, din care si-a cumparat mobila in apartament.

Depinde foarte mult de invitatii pe care ii ai, asta ii clar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 18:06 
Diva

carlita scrie:
Mda....e nasol cand invitatii pun doar cat sa-si acopere meniul :mellow:

O alta vecina a mea a iesit la vreo 100 pers cu 90 mil (in mana) dupa ce a achitat ce i-a mai ramas, din care si-a cumparat mobila in apartament.

Depinde foarte mult de invitatii pe care ii ai, asta ii clar.

depinde de multe.....cel putin la nunta mea a depins mai mult de tara cred,de conceptiile lor.....astia sunt niste idiotii,mi s-a parut atat de absurd :rofl: :rofl:
anul trecut la nunta noastra de abia am inteles de ce sotul meu a avut un soc cand i-am spus cat trebuie sa le dam dar de nunta surorii/fratelui meu :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 18:10 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
depinde de multe.....cel putin la nunta mea a depins mai mult de tara cred,de conceptiile lor.....astia sunt niste idiotii,mi s-a parut atat de absurd :rofl: :rofl:
anul trecut la nunta noastra de abia am inteles de ce sotul meu a avut un soc cand i-am spus cat trebuie sa le dam dar de nunta surorii/fratelui meu :rofl: :rofl:

da...pai asa si noi la nunta asta din Grecia la care ne ducem se pune de cuplu 150 Euro, iar din banii adunati o sa-i cumparam un cadou, la Greci nu se dau bani. Sincer eu nici la o nunta pe scara, la o vecina nu imi permit sa ma duc cu 150 E :nlol: ...deci e o nimica toata...

Inafara de asta aveam cazare, masa si transport asigurat pe o saptamana....150 E, ce-s aia? :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 19:07 
Diva

laura_sandu scrie:
Anca, substanta activa este aciclovirum.Aciclovir este un unguent special pt herpes , ca si Zovirax-ul.Au aceeasi compozitie si ar trebui sa aiba si acelasi rezultat.Doar ca zoviraxul este mai scump.Stiu ca si Ionut mai face din cand in cand....Si el parca tot Zovirax foloseste.Eu din fericire nu am avut niciodata si sper sa nici nu am.

da probabil, nu am studii in privinta asta, stiu doar ce mi-a recomandat farmacista, ambele au aceeasi compozitie aciclovir 5% si nu mai stiu ce, la mine nu a functionat zoviraxul care mai are nu stiu ce in plus, in schimb aciclovirul a mers de minune. de bine de rau au trecut vreo 2 ani de cand nu am mai facut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2010, 23:00 
Veteran

buna seara fetelor.va pup si imi cer scuze ca nu v-am mai vizitat des dar am intrat in saptamana cu pregatirile de finisat.
mai e putin,yupiiiiiii :had_d:
va pop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 11:04 
Veteran

salutare miresici :hug:
floriciki este pe ultima suta de metriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :had_d:
azi am fost si noi si am depus actele pt primarie :hap_w: pt data de 24 ora 9:30, acum a inceput si miresoiul sa realizeze cat de putin mai e si are si el emotii :nlol:

va pup :hug:

ps: Ana te asteptam cu detalii si poze de la nunta (asta dc nu cumva ai plecat deja in vacanta)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 12:24 
Diva

Am intrat in concediu :njump: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: De acum am timp sa ma apuc de ultimele pregatiri..... :had_d:
Trebuie sa-mi iau sandale pentru nunta si nu gasesc nimic :wall: Cred ca o sa apelez la pantofii de la cununia civila in final...dar eu vreau sandale :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 15:11 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata:) apar si eu acum pe la amiaza...am fost super busy azi asa ca nu am avut timp de nimic :mellow:

Vroiam sa va zic ca tabloul l-am ridicat ieri si ca a iesit super frumos :D ...astazi vreau sa-l pun pe perete, sper sa apuc ca imediat plec iarasi de acasa si nu stiu cand ma intorc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 15:12 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
Am intrat in concediu :njump: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: De acum am timp sa ma apuc de ultimele pregatiri..... :had_d:
Trebuie sa-mi iau sandale pentru nunta si nu gasesc nimic :wall: Cred ca o sa apelez la pantofii de la cununia civila in final...dar eu vreau sandale :cry: :cry:

Lasa Nico ca o sa-ti gasesti pana la urma, si eu inca sunt in cautari dar sper sa le iau in curand, mai ales ca am rezolvat problema cu culoarea :D ...acum imi caut mov iar slava Domnului ca de acestea exista :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 20:47 
Diva

buna seara fetelor....in sarsit am reusit si eu sa intrui......am fost cam ocupata zilele astea....:P
sambata m-am distrat ca pentru 3 nunti....:D am dansat non-stop si nu vroiam sa mai plec......meniul a fost cam saerac , dar eu de obicei nu mananc mult, asa ca de la mine oricum a ramas mancare:)
duminica am iesit cu viitorii fini , la restaurantul unde fac nunta , si este superba , apoi am plecam in oras la plimbare , iar seara , bineinteles tot la ei :D sa ne uitam la meci:D
ieri am fost la servici , o jumatate de zi , iar apoi distractie la maxim caci a fost ziua cumnatei mele ( cea mai mica dintre ele)....astazi doar servici , o baie cal;dutza , putina curatenie si acuma relax....:D
maine e ziua MAMEI MELE.....de nastere......nici nu stiu ce o sa ii luam.........cred cavom complot6a cu tata si ii vom lua tinuta pentru o nunta unde va merge in septembrie:P
Simo reau sa iti zic ca ma impresionezi tot mai mult pe zi ce trece.........este norocoasa mama ta ca are asa un copil........Ayrun pacat de muzica.......si pacat ca nu ai reusit sa te distrezi de fapt , mai ales ca a fost si foarte costisitor......
Roxiii si eu am avut cateva meniuri de platit in plus....nu mai stiu sigur cat , dar peste 10 cred........, si am primit si 140 de ron pt doua persoane:)) si sume mai putine decat au costat meniurile.....Am iesit totusi cat sa mergem sa ne si distram in luna de miere.....Ma bucur ca esti optimista si ca ai o viziune altfel decat alte persoane asupra vietii....Am cunoscut persoane care isi planificau nunta in genul ca , trebuie sa dea fiecare atat , ca facecu strigare , caci nu vrea sa i-a teapa sau ceva de genul:D nu mi-a placut.......
Fetelor eu va salut pe toate .......Asteptam vesti de la miresica din weekenbd .....si carlita astept si poze cu tabloul:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 21:56 
Diva

oana ma bucur ptr tine ca te-ai distrat.....ai facut un dans si ptr mine cum mi-ai promis?
la multi ani ptr mami a ta......multa,multa sanatate,fericire si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi ei..... :ncake: :nchampagne: :nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 22:24 
Diva

am dansat draga elly mai multe dansuri pt tine....chiar m-am gandit la tine:P Multumesc mult pentru urari.........Multa sanatate si tie si lui bebe mic....si familiei tale

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 22:46 
Diva

Ce dor imi e de voi fetelor :hap_w: si de "mireseala"noastra excesiva....am intrat in febra pregatirilor toate,noroc cu mamicile ce mai activeaza pe aici :flowers:
Eu invat,invat si iar invat zi si noapte,mai scap asa cate o ora sa fug prin oras sa cumpar sovon(savon),sa ma asigur ca e ok la Biserica,cu aranjamentele etc...
Joi dimineata plec cu mami la Bucuresti,doar eu cu ea,primul meu drum singura efectiv prin Bucuresti...dar nu-mi fac griji sunt fata mare,ma descurc :ok: ...sigura mea grija este mami...sa fie ea bine :npray: !!!
Voi sta la un coleg de liceu cu care am ramas prieteni foarte foarte buni...nu stiu exact cate zile,voi circula cu tramvaiul ca am linie directa locuinta-spital si sper sa-mi fac timp sa gasesc cravata pentru iubi de ginerica...ca e mai cu mot si nu gasesc exact ce vreau eu !
Sambata am licenta,luni trebuie sa fiu in Constanta sa-mi ridic rochita,sandalutele si camasa sotului,marti intalnire cu "localul"sa finalizam meniurile,miercuri cu dj-ul sa finalizam playlist-ul,joi sedinta foto cu cei pe care-i avem la nunta si i-am avut si la cununie(vor sa faca ceva special cu montaj bla bla bla),vineri cumparam toata bautura si de luni am grija de mine...personajul principal MIREASA :rofl: :epilat,pensat,vopsit,proba,manichiura(cu gel),pedichiura etc etc etc.
Pup si iubesc dragele mele si multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat :hug:
Mai intru eu pe la voi...mai ales dupa licenta :npray:
Va citesc zilnic dar nu am timp sa si scriu :lips:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 22:53 
Diva

puffy_is scrie:
am dansat draga elly mai multe dansuri pt tine....chiar m-am gandit la tine:P Multumesc mult pentru urari.........Multa sanatate si tie si lui bebe mic....si familiei tale

:clap: :clap: mersic oana si ptr dansuri si ptr urari....te pupic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iul 2010, 22:59 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce dor imi e de voi fetelor :hap_w: si de "mireseala"noastra excesiva....am intrat in febra pregatirilor toate,noroc cu mamicile ce mai activeaza pe aici :flowers:
Eu invat,invat si iar invat zi si noapte,mai scap asa cate o ora sa fug prin oras sa cumpar sovon(savon),sa ma asigur ca e ok la Biserica,cu aranjamentele etc...
Joi dimineata plec cu mami la Bucuresti,doar eu cu ea,primul meu drum singura efectiv prin Bucuresti...dar nu-mi fac griji sunt fata mare,ma descurc :ok: ...sigura mea grija este mami...sa fie ea bine :npray: !!!
Voi sta la un coleg de liceu cu care am ramas prieteni foarte foarte buni...nu stiu exact cate zile,voi circula cu tramvaiul ca am linie directa locuinta-spital si sper sa-mi fac timp sa gasesc cravata pentru iubi de ginerica...ca e mai cu mot si nu gasesc exact ce vreau eu !
Sambata am licenta,luni trebuie sa fiu in Constanta sa-mi ridic rochita,sandalutele si camasa sotului,marti intalnire cu "localul"sa finalizam meniurile,miercuri cu dj-ul sa finalizam playlist-ul,joi sedinta foto cu cei pe care-i avem la nunta si i-am avut si la cununie(vor sa faca ceva special cu montaj bla bla bla),vineri cumparam toata bautura si de luni am grija de mine...personajul principal MIREASA :rofl: :epilat,pensat,vopsit,proba,manichiura(cu gel),pedichiura etc etc etc.
Pup si iubesc dragele mele si multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat :hug:

simo in primul rand sper sa fie totul in regula cu mami a ta,sa ne dai de stire cum a decurs totul la bucuresti
in al2lea iti spun bafta ptr licenta,totul va fi bine,esti fata desteapta
sper sa-i gasesti cravata mult dorita miresoiului tau si sa de-a doamne doamne sa iasa totul asa cum vrei tu,dupa inimioara ta buna...te pupic si astept noi vesti de la tine. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 00:12 
Diva

Buna seara noi umblam cand la curte cand la bloc azi am fost la curte apropo anda in cartier in 23 merg mai des poate reusim sa ne vedem .

Poze cu anna de la nunta si cununie gasiti pe facebook a fost asa dulce si frumushica :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 00:14 
Diva

SimoBobo scrie:

BOBO daca nu te descurci la Bucuresti ma suni doar stii unde stau sau trebuie sa ajungi pe undeva :love: :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 00:15 
Diva

roxisss scrie:
BOBO daca nu te descurci la Bucuresti ma suni doar stii unde stau sau trebuie sa ajungi pe undeva :love: :love: :love: :love:

Da iubita mea...la nevoie te sun,doar ma stii O:)

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]