Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 14 Iul 2010, 08:31 
Moderator Ghidul Miresei

mda...astia tot zic ca era bolnava, dar nu era ceva incurabil....dar si ceva incurabil daca ai avea mi se pare foarte aiurea sa ajungi sa te sinucizi chiar de ziua ta :|

totusi..a lasat un copil mic in urma :|
dupa ce si-a dorit atat de mult sa ramana insarcinata, sa aiba un copilas...i s-a indeplinit visul, era o femeie fericita (cel putin asa se arata) ....asezata la casa ei cu sot, cu copil...cu o cariera in spate...nu inteleg ce s-a putut intampla..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 08:41 
Diva

carlita scrie:
mda...astia tot zic ca era bolnava, dar nu era ceva incurabil....dar si ceva incurabil daca ai avea mi se pare foarte aiurea sa ajungi sa te sinucizi chiar de ziua ta :|

totusi..a lasat un copil mic in urma :|
dupa ce si-a dorit atat de mult sa ramana insarcinata, sa aiba un copilas...i s-a indeplinit visul, era o femeie fericita (cel putin asa se arata) ....asezata la casa ei cu sot, cu copil...cu o cariera in spate...nu inteleg ce s-a putut intampla..

De-asta zic...probabil se vor descoperi acum tot felul de ciudatenii si de fapt toata fericirea era de fatada.
Cel mai tare sunt socata ca a lasat un copil de 2 ani in urma ei.Ce mama poate sa faca asta, indiferent ce probleme are.Mai ales ca , asa cum spui tu Carlita si-a dorit foarte mult copilasul asta .
Socant!Ingrozitor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 08:59 
Diva

laura_sandu scrie:

De-asta zic...probabil se vor descoperi acum tot felul de ciudatenii si de fapt toata fericirea era de fatada.
Cel mai tare sunt socata ca a lasat un copil de 2 ani in urma ei.Ce mama poate sa faca asta, indiferent ce probleme are.Mai ales ca , asa cum spui tu Carlita si-a dorit foarte mult copilasul asta .
Socant!Ingrozitor!

Pacat , eu stiam ca tot a fost internata , dar nu ma gandeam la asa ceva, cel mai tare imi pare de copil, care abia ce a facut 1 an vineri :shock:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:04 
Diva

Ayrun scrie:
Pacat , eu stiam ca tot a fost internata , dar nu ma gandeam la asa ceva, cel mai tare imi pare de copil, care abia ce a facut 1 an vineri :shock:

1 an are?Pe realitatea au spus ca are 2 ani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:09 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

1 an, anul trecut a nascut din cate stiu eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:13 
Diva

laura_sandu scrie:

da stiu, am auzit si eu :), a nascut anul trecut pe 9 iulie tocmai am verificat acum, astia la tv oricum denatureaza tot, ma mir ca n-au zis ca are 10 ani, oricum ar fi imi e tare greu sa cred ca s-a sinucis, poate a simtit ceva azi noapte si a mai apucat sa lase un mesaj, cine stie? eu stiam ca are probleme grave cu inima, iar daca asa a fost intr-adevar si s-a sinucis, inseamna ca se tampise la cap , sa te chinui atat sa faci un copil si sa fii fericita si apoi sa arunci tot? dar mai ales bebeul, nu stiu ce sa mai zic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:18 
Moderator Ghidul Miresei

Eu ma tot uit pe site-uri...apoi pe toate scrie altceva..

"Cântăreaţa a decedat în această dimineaţă, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Soţul Mădălinei Manole a găsit un mesaj de adio pe telefon său în care solista scria că îi pare rău pentru gestul său. Familia nu vrea să facă public întreg conţinutul sms-ului. Artista a luat o supradoză de medicamente şi nu există suspiciuni de omor, spun poliţiştii.
A murit Mădălina Manole

Mesajul de adio a fost trimis azi-noapte la ora 2.00 şi descoperit abia în această dimineaţă de soţul Mădălinei Manole. Din surse citate de ProTv, artista ar mai fi încercat să se sinucidă şi în urmă cu câteva zile.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de dimineaţă, de soţul ei, în holul casei din Otopeni. Artista a fost găsită de medicii de pe ambulanţă cu capul spart, susţin surse citate de Mediafax. "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:20 
Diva

Ayrun scrie:
da stiu, am auzit si eu :), a nascut anul trecut pe 9 iulie tocmai am verificat acum, astia la tv oricum denatureaza tot, ma mir ca n-au zis ca are 10 ani, oricum ar fi imi e tare greu sa cred ca s-a sinucis, poate a simtit ceva azi noapte si a mai apucat sa lase un mesaj, cine stie? eu stiam ca are probleme grave cu inima, iar daca asa a fost intr-adevar si s-a sinucis, inseamna ca se tampise la cap , sa te chinui atat sa faci un copil si sa fii fericita si apoi sa arunci tot? dar mai ales bebeul, nu stiu ce sa mai zic

pai si daca ai ceva incurabil....te lupti sa traiesti, mai ales ca era fericita acum...sau cel putin asa spunea.
Am citit acum in Evenimentul Zilei ca a mai avut acum cateva saptamani o tentativa de sinucidere, dar probabil si asta e o aberatie.
Si au spus ca a murit pe la ora 2.Pai de la 2 pana la 6 jumate sotul ei nu si-a dat seama ca nu e langa el?Ciudat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:21 
Diva

carlita scrie:
Eu ma tot uit pe site-uri...apoi pe toate scrie altceva..

"Cântăreaţa a decedat în această dimineaţă, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Soţul Mădălinei Manole a găsit un mesaj de adio pe telefon său în care solista scria că îi pare rău pentru gestul său. Familia nu vrea să facă public întreg conţinutul sms-ului. Artista a luat o supradoză de medicamente şi nu există suspiciuni de omor, spun poliţiştii.
A murit Mădălina Manole

Mesajul de adio a fost trimis azi-noapte la ora 2.00 şi descoperit abia în această dimineaţă de soţul Mădălinei Manole. Din surse citate de ProTv, artista ar mai fi încercat să se sinucidă şi în urmă cu câteva zile.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de dimineaţă, de soţul ei, în holul casei din Otopeni. Artista a fost găsită de medicii de pe ambulanţă cu capul spart, susţin surse citate de Mediafax. "

da, am vazut si eu si atata timp cat familia nu va da presei acel mesaj, clar vor exista tot felul de scenarii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:40 
Diva

in sfarsit, fiecare decide cu viata lui daca sa o arunce la gunoi sau sa se bucure din plin !!!

Laura, il duci pe Alexandru la mare? eu abia astept sa-l duc si anul acesta, i-a placut tare mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 09:46 
Diva

Ayrun scrie:
in sfarsit, fiecare decide cu viata lui daca sa o arunce la gunoi sau sa se bucure din plin !!!

Laura, il duci pe Alexandru la mare? eu abia astept sa-l duc si anul acesta, i-a placut tare mult

Sincer, nu cred ca ajung anul asta cu el la mare.Vreau sa mergem la un sf de sapt prelungit undeva in afara tarii si sa il ducem si pe el.Dar inca nu am programat nimic concret.La mare la noi sincer nu sunt incantata sa merg nici eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 10:03 
Diva

laura_sandu scrie:

Sincer, nu cred ca ajung anul asta cu el la mare.Vreau sa mergem la un sf de sapt prelungit undeva in afara tarii si sa il ducem si pe el.Dar inca nu am programat nimic concret.La mare la noi sincer nu sunt incantata sa merg nici eu.

eu am sa-l duc si aici la noi probabil prin olimp-neptun, ca acolo am reducere de la sv si inca beneficiez de ea, in alte statiuni nu , cel putin in mamaia cred ca nu voi mai merge niciodata si poate o sapt pe la greci, vom vedea. anul asta as fi vrut f tare sa ajungem in turcia la bodrum, dar ma indoiesc ca vom mai ajunge :( , la anul cu siguranta vom merge :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 10:09 
Diva

Ayrun scrie:

eu am sa-l duc si aici la noi probabil prin olimp-neptun, ca acolo am reducere de la sv si inca beneficiez de ea, in alte statiuni nu , cel putin in mamaia cred ca nu voi mai merge niciodata si poate o sapt pe la greci, vom vedea. anul asta as fi vrut f tare sa ajungem in turcia la bodrum, dar ma indoiesc ca vom mai ajunge :( , la anul cu siguranta vom merge :)

Si noi in Grecia vrem.Dar inca nu am programat nimic.Deocamdata, asteptam un raspuns de la servici de la Ionut, e posibil sa avanseze si atunci nu vom mai pleca anul asta in nici un concediu....pt ca nu cred ca isi va putea lua liber prea mult.Si sincer, prefer varianta asta concediului :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 10:14 
Diva

laura_sandu scrie:

Si noi in Grecia vrem.Dar inca nu am programat nimic.Deocamdata, asteptam un raspuns de la servici de la Ionut, e posibil sa avanseze si atunci nu vom mai pleca anul asta in nici un concediu....pt ca nu cred ca isi va putea lua liber prea mult.Si sincer, prefer varianta asta concediului :love:

pai e normal sa preferi varianta asta, cine nu? mult succes , sa va iasa asa cum va doriti, oricum timp de concediu tot va exista, de aceea am zis si noi ca la anul ne vom putea bucura din plin de concediu, acum suntem mai retinuti si din cauza mea si nunti, botezuri si atunci cam scad sansele de a mai merge cum vrem noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 10:46 
Diva

Ayrun scrie:

si mie imi pare rau de <adalina Manole dar mai rau imi pare de bebelusul ei care va creste fara mama. cred ca sinuciderea este un gest egoist facut de un dezechilibrat psihic.
whatever.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 10:51 
Diva

anidaaa scrie:

si mie imi pare rau de <adalina Manole dar mai rau imi pare de bebelusul ei care va creste fara mama. cred ca sinuciderea este un gest egoist facut de un dezechilibrat psihic.
whatever.

hei Adina, ce faceti voi? piticul? il duceti la mare pe undeva?

zicea Serene ceva de o intalnire, poate reusim cat de curand:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 10:56 
Diva

Ayrun scrie:
hei Adina, ce faceti voi? piticul? il duceti la mare pe undeva?

zicea Serene ceva de o intalnire, poate reusim cat de curand:)

la mare nu il ducem anul asta pt ca din cate am citit, mi-a spus pediatra lui si medicul dermatolog ca nu are voie la mare sub 2 ani.
o sa mergem la munte iar noi de plecat singuri nu cred ptr ca inca mai alaptez nu nu pot.
dupa ce il intarc plecam cateva zile la paris dar inca nu e nimic batut in cuie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 11:01 
Diva

anidaaa scrie:

la mare nu il ducem anul asta pt ca din cate am citit, mi-a spus pediatra lui si medicul dermatolog ca nu are voie la mare sub 2 ani.
o sa mergem la munte iar noi de plecat singuri nu cred ptr ca inca mai alaptez nu nu pot.
dupa ce il intarc plecam cateva zile la paris dar inca nu e nimic batut in cuie.

serios , asa ti-au spus? dar are probleme cu pielea? eu din cate stiu dupa 6 luni de zile e ok sa mergi cu bebeul la mare , binenteles ca-l protejezi ca-s mai sensibili , dar de la 1 an e chiar recomandat, pt a-si lua vit d ,noi am fost cand avea 9 sau 10 luni cred, dar voi stiti mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 11:05 
Diva

Ayrun scrie:
serios , asa ti-au spus? dar are probleme cu pielea? eu din cate stiu dupa 6 luni de zile e ok sa mergi cu bebeul la mare si de la 1 an e chiar recomandat, pt a-si lua vit d , dar voi stiti mai bine

are dermatita atopica. nu prea vreau sa risc. in privinta intalnirii eu sunt dispusa cand vreti si voi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 11:14 
Diva

anidaaa scrie:

are dermatita atopica. nu prea vreau sa risc. in privinta intalnirii eu sunt dispusa cand vreti si voi

da, nu stiu ce sa zic, iar vad ca parerile sunt impartite, eu am o prietena al carei baiat are dermat atopica si are 6 luni, medicii chiar i-au recomandat sa-l duca la mare( nu a fost doar la unul), zilnic ii hidrateaza pielea cu Stelatopia de la Mustela si Trixera de la Avene, iar pt mare i-a luat cu cel mai mare factor de protectie si unde mai pui ca i-a recomandat ca dimineata intre orele 9-11 sa-l lase fara crema de protectie, asa ne-a zis si nou anul trecut pt ca si Sabin are, dar o forma f usoara si folosim tot trixera, cum spuneam tu stii mai bine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]