Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 18:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 14 Iul 2010, 12:17 
Diva

carlita scrie:
A murit Madalina Manole :eek:

Se spune ca s-a sinucis, cu ceva medicamente pe care le-a luat....astazi implinea 43 de ani :mellow:

buna fetele!!!
sunt in soc......ce a putut-o determina sa faca asa ceva?....nu pot sa cred....trist,f trist.....Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 14:53 
Diva

Ayrun scrie:
da, nu stiu ce sa zic, iar vad ca parerile sunt impartite, eu am o prietena al carei baiat are dermat atopica si are 6 luni, medicii chiar i-au recomandat sa-l duca la mare( nu a fost doar la unul), zilnic ii hidrateaza pielea cu Stelatopia de la Mustela si Trixera de la Avene, iar pt mare i-a luat cu cel mai mare factor de protectie si unde mai pui ca i-a recomandat ca dimineata intre orele 9-11 sa-l lase fara crema de protectie, asa ne-a zis si nou anul trecut pt ca si Sabin are, dar o forma f usoara si folosim tot trixera, cum spuneam tu stii mai bine

lui Andrei i-au aparut cand nu l-am mai dat cu ulei de la mustela si am folosit sanosan.
acum il spal cu bioderma sampon 2 in 1 si crema de corp bioderma alternand cu avene.
cand e foaerte cald ii dau zilnic cu apa termala de la avene.
la ce dr. ati fost ? pediatru sau dermatolog pediatru?
m-as mai duce sa vad si a doua parere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 14:55 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
sunt in soc......ce a putut-o determina sa faca asa ceva?....nu pot sa cred....trist,f trist.....Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

sa nu fi fost omorata ca motive de sinucidere nu prea avea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 15:00 
Diva

Citat:

eu nu prea cred varianta cu sinuciderea :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 15:02 
Diva

anidaaa scrie:

lui Andrei i-au aparut cand nu l-am mai dat cu ulei de la mustela si am folosit sanosan.
acum il spal cu bioderma sampon 2 in 1 si crema de corp bioderma alternand cu avene.

eu sanosan nu am folosit deloc.Inca mai folosesc Mustela , desi daca gasesc ceva care sa ma multumeasca la fel de mult le schimb.
Pt fata am folosit Avene.
Si Alexandru a avut niste iritatii pe burtica si mi-a spus medicul ca e dermatita atopica, sa il dau cu crema speciala.Dar.....nu i-am schimbat crema , pt ca il dadeam de 7 luni cu ea.Nu avea cum sa se irite dupa atata timp.Si am incercat sa vad daca pot rezolva pb cu alimentatia.Si am descoperit ca era de la banana.Pt ca i-am dat si semintele negre din mijloc.Si nu mai are de 3 saptamani nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 15:07 
Diva

anidaaa scrie:

incep sa cred si eu asta...parca e un roman politist.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 15:29 
Diva

anidaaa scrie:

eu il dau si acum pt hidratare cu trixera de la avene si baita facem numai cu mustela, masaj la fel cu ulei mustela. la dr am fost si la pediatru , si la 3 dermato si dermato pt maturi si pt copii si toti mi-au zis la fel, dar noi am scapat sa zic asa, baietelul prietenei mele e inca aspru la piele, are o forma mai ....nici nu stiu cum sa spun, dar i-au recomandat mai multi medici, pt ca ea chiar a fost la n medici, sa-l duca la mare dar a mai fost sfatuita acasa sa nu-i faca baie zilnic, decat la fundulet, dus, toate hainutele, asternuturile sa fie de bbc 100%, si ceva legat de alimentatie stiu ca se fac si analize

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 16:14 
Diva

anidaaa scrie:

si Erika s-a iritat de la uleiul de la sanosan...la inceut am folosit mustela dar al un moment dat nu am mai gasit si i-am luat sanosan...imediat s-a iritat...acum am revenit la mustela si totul este ok.ce ma enerveaza este ca nu prea gasesc produse de la mustela decat in farmaciile mari si nici acolo toate produsele...multe farmacii nu le tin pt ca sunt scumpe si se vand foarte greu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 16:37 
Diva

si eu ii cumparesem toata gama sanosan, primele 2 baite le-am folosit si i s-a facut pielea ca smirghelul de uscata , mi-a recomandat sa i le schimb si sa merg pe mustela si n-am mai avut probleme, am dat cadou toata geanta sanosan cui stiam ca foloseste. apoi pe la 2 luni s-a declansat dermatita seboreica :shock: , ce i-a mai dat si aia batai de cap si tot cu avene cicalfate l-am rezolvat si nu mai stiu ce mixtura. e complicat cu bebeii astia , cu pielicica lor sensibila :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 16:59 
Diva

anidaaa scrie:

pai asta zic si eu.......ori omorata,ori de la pastilele alea luate ptr problemele de inima.....dar ce e cu mesajul de adio trimis sotului ei pe tel mobil la 2 dimineata? si in plus unde era sotul ei? si copilul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 17:35 
Diva

vai mai fetelor ce prostii se mai intampla...eu nu cred ca s-a sinucis...anul trecut am vazut-o la Maruta chiar dupa ce a nascut...era asa de incantata de copil si tot...eu nu pot sa cred ca o femeie care a incercat sa ramana gravida multa vreme poate sa faca asa un gest si sa se sinucida...

si ce is cu toate informatiile astea contradictorii? ba au gasit-o in holul casei...ba in baie...ba a luat ibuprofen...ba pesticide...daca a luat medicamente de ce avea capul spart atunci?...ba copilul are 2 ani....ba un an....ce stiri is astea?

Adina si Alexia are/a avut dermatita atopica....nu a mai avut incidente de multa vreme...dar doctorul ei mi-a spus sa nu o mai dau pe corp cu lotiuni/uleiuri...sa folosesc o crema...mai solida asa...eu o dau cu Eucerin crema...si in plus mi-au spus sa continui sa ii spal hainele cu detergent de bebelusi...si acum hainele si lenjeria de pat a ei le spal separat cu detergentul ei...

Noi am mers la mare de multe ori cu ea si nu a avut nici o eruptie de la asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 18:37 
Diva

Bamba scrie:

Adina si Alexia are/a avut dermatita atopica....nu a mai avut incidente de multa vreme...dar doctorul ei mi-a spus sa nu o mai dau pe corp cu lotiuni/uleiuri...sa folosesc o crema...mai solida asa...eu o dau cu Eucerin crema...si in plus mi-au spus sa continui sa ii spal hainele cu detergent de bebelusi...si acum hainele si lenjeria de pat a ei le spal separat cu detergentul ei...

Noi am mers la mare de multe ori cu ea si nu a avut nici o eruptie de la asta...

si eu il dadeam pe pete cu crema de fundulet, pe langa lotiunea pe care o folosesc in mod normal.Eu nu il dau niciodata cu uleiuri.Nu imi plac.
Detergent...nu mai cumpar pt el.Desi am folosit la inceput.Acum spal cu detergent normal toate hainele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2010, 18:44 
Diva

laura_sandu scrie:
Detergent...nu mai cumpar pt el.Desi am folosit la inceput.Acum spal cu detergent normal toate hainele.

si noi am folosit la inceput detergent special pt bebei, dar chiar dermatologul mi-a spus sa-l scot si sa folosesc detergent normal si i-am luat persil sensitive si dau dubla clatire la masina de spalat, nu am avut probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 07:53 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
si eu il dadeam pe pete cu crema de fundulet, pe langa lotiunea pe care o folosesc in mod normal.Eu nu il dau niciodata cu uleiuri.Nu imi plac.

Vecina mea isi dadea fetita cu ulei de masline dupa dus :) are o piele superba fetita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 16:22 
Diva

buna fetele!!!
carlita am manact porumb fiert azi :had_d: ......am gasit in magazin si mi-am cumparat,pe 2 stuleti nu mai mari decat o palma am dat 5 euro....dar mi-am facut pofta....yammi yammi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 17:11 
Diva

mai fetelor sunt chiar in soc :eek: ......in afara Madalinei Manole si vecinul meu s-a sinucis....doamne a inebunit lumea....ce la impins sa faca acest gest habar nu am.....un om asa linistit si dragutz....luni am vb cu el,ma intreba cand vine bebe si daca am camera gata......nu este normal ce se intampla.....Dumnezeu sa-l ierte!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 17:52 
Diva

Ely,bravo ca ai reusit sa iti faci pofta...cam costisitor insa :))
condoleante pt vecinul tau!nu inteleg cum de persoane care par normale,fericite chiar pot face un asa gest.ma gandesc acum mai mult la Madalina Manole.oare chiar nimeni din jurul ei nu si-a dat seama ca e ceva in neregula?chiar asa de bine s-a prefacut?ziceau astia pe la tv ca facuse cumparaturi pt ziua ei,altii zic ca a fost un gest premeditat...daca nu avea copilul poate ca intelegeam cat de cat.banuiesc ca nu i-a fost chiar usor sa ramana insarcinata...si dupa un an sa dai cu piciorul la tot? :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 18:11 
Diva

elyt1000 scrie:
mai fetelor sunt chiar in soc :eek: ......in afara Madalinei Manole si vecinul meu s-a sinucis....doamne a inebunit lumea....ce la impins sa faca acest gest habar nu am.....un om asa linistit si dragutz....luni am vb cu el,ma intreba cand vine bebe si daca am camera gata......nu este normal ce se intampla.....Dumnezeu sa-l ierte!!

sa-ti fie de bine ely...la noi sunt 3 lei bucata dar si veniturile sunt mult mai mici decat la voi...
eu chiar nu-i inteleg pe oameni care recurg la aceasta metoda...acum 3 ani am avut si noi un caz...un verisor care s-a spanzurat la birou...nu am reusit nici pana in ziua de az sa aflam motivul tinand cont ca era un mom cu capul pe umeri, matur(50 si ceva de ani) implinit financiar si familiar...a facut acest gest chiar in ziua in care copilul lui avea licenta si in anul cand celalalt copil trebuia sa se insoare...chiar cu cateva sapt inainte venise pe la noi in vizita si totul era ok...nu a lasat nimic in care sa spuna motivul si nu a vorbit cu nimeni destre asta...chiar i-a spus sotiei sa nu faca mancare ca o sa faca el cand vine ca are chef sa manance varza calita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 18:40 
Diva

sunt foarte nervoasa :wall: cica suntem in criza si nu au oameni bani si eu abia imi gasesc un loc liber pt un pensat si asta dupa ce am sunat la vreo 2 saloane...si asta in cursul saptamani...deci nu sunt ocupate cu nunti sau mai stiu eu ce...am fost miercui la epilat si eram mai mult ca sigura ca o sa gasesc si eu un loc liber sa ma pensez fara programare...de obicei imi fac dar acum nu am mai sunat...de unde plin toata saptamana...si mai mult au mai si scumpit tot...pana luna asta ma epilam cu 5 lei flaschiar acum este 8 lei :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 20:57 
Diva

nici eu nu inteleg Ralu cum de a putut lua asa o decizie....de aia eu inca nu cred chestia asta...si eu stiam ca i-a luat mult sa ramana insarcinata, parca intr-o vreme nu mai credea ca o sa aiba copii...iar anul trecut dupa ce a nascut am vazut-o la Maruta si era super fericita de copil...eu nu cred ca o femeie care si-a implinit toate visurile poate sa ia asa o hotarare....si sa zicem ca nu mai era fericita cu sotul sau aveau probleme....dar eu nu mi-as putea lasa copilul fara mama...nu vad ce femeie care si-a dorit copii ani de zile ar putea...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]