Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 12:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 15 Iul 2010, 23:34 
Moderator Ghidul Miresei

Adevarul e ca oamenii astia sunt chiar NEBUNI si nu JUDECA ! :)

V-as spune si eu un caz recent de printre prietenii nostri de acum o luna :) dar mie teama ca citeste careva :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2010, 23:55 
Diva

carlita scrie:
Adevarul e ca oamenii astia sunt chiar NEBUNI si nu JUDECA ! :)

V-as spune si eu un caz recent de printre prietenii nostri de acum o luna :) dar mie teama ca citeste careva :nlol: :nlol:

carlita..iar secrete? :)
nu mai incepe sa spui ceva daca nu finalizezi.Ne faci curioase :)
Mai fetelor....eu mi-am format parerea despre moartea Madalinei.Creierul uman este un mister.Femeia asta era dilie si obsedata de Serban Georgescu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 05:37 
Diva

pai nu l-a parasit ea? mai zi-mi si mie Laura ca nu sunt la curent deloc si chiar sunt curioasa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 06:59 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
carlita..iar secrete? :)
nu mai incepe sa spui ceva daca nu finalizezi.Ne faci curioase :)
Mai fetelor....eu mi-am format parerea despre moartea Madalinei.Creierul uman este un mister.Femeia asta era dilie si obsedata de Serban Georgescu.

va spun pe privat :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:04 
Diva

Bamba scrie:
pai nu l-a parasit ea? mai zi-mi si mie Laura ca nu sunt la curent deloc si chiar sunt curioasa :)

pai...a fost o dragoste cu nabadai.s-au despartit, dar se pare ca au continuat sa se iubeasca chiar daca si-au refacut amandoi vietile.
El avea un copil de un an cand a murit , el la fel, ambii au murit de stop cardiac , chiar daca prin metode diferite...sunt doar 2 coincidente.Probabil isi iubea si sotul, care am inteles ca era un om extraordinar, dar nici sotul si nici copilul nu a putut-o scoate din depresie.Ea a fost in culmea succesului cand era cu Serban Georgescu, cu care a stat 14 ani si in ultima vreme nu a mai fost in centrul atentiei, asa cum era obisnuita si cum isi dorea.Toata fericirea ei era doar o masca, dar semne ca e deprimata au fost, pt ca ea a incercat acum o luna sa se sinucida.
Eu inca mai studiez problema...si inca mai am semne de intrebare o gramada.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:12 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
pai...a fost o dragoste cu nabadai.s-au despartit, dar se pare ca au continuat sa se iubeasca chiar daca si-au refacut amandoi vietile.
El avea un copil de un an cand a murit , el la fel, ambii au murit de stop cardiac , chiar daca prin metode diferite...sunt doar 2 coincidente.Probabil isi iubea si sotul, care am inteles ca era un om extraordinar, dar nici sotul si nici copilul nu a putut-o scoate din depresie.Ea a fost in culmea succesului cand era cu Serban Georgescu, cu care a stat 14 ani si in ultima vreme nu a mai fost in centrul atentiei, asa cum era obisnuita si cum isi dorea.Toata fericirea ei era doar o masca, dar semne ca e deprimata au fost, pt ca ea a incercat acum o luna sa se sinucida.
Eu inca mai studiez problema...si inca mai am semne de intrebare o gramada.

Laura, ai putea sa scri si tu un ziar la cat de bine cunosti povestea :nlol:

Data trecuta cand a incercat Madalina sa se sinucida s-a auzit pe la tv, ziare? Sau doar acum s-a spus despre asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:20 
Diva

carlita scrie:

Laura, ai putea sa scri si tu un ziar la cat de bine cunosti povestea :nlol:

Data trecuta cand a incercat Madalina sa se sinucida s-a auzit pe la tv, ziare? Sau doar acum s-a spus despre asta?

pai o cunosc pt ca am urmarit subiectul.Chiar am fost foarte socata si am incercat sa inteleg ce s-a intamplat cu ea.Mie chiar imi placea mult Madalina Manole si mereu am apreciat-o, asa ca stiam povestea desprea ea si Serban Georgescu de mult timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:23 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
pai o cunosc pt ca am urmarit subiectul.Chiar am fost foarte socata si am incercat sa inteleg ce s-a intamplat cu ea.Mie chiar imi placea mult Madalina Manole si mereu am apreciat-o, asa ca stiam povestea desprea ea si Serban Georgescu de mult timp.

Spre rusinea mea eu nici macar nu stiu cine e sau a fost Serban Georgescu...era cunoscut? Cu ce se ocupa?

Si raspunde-mi si la a doua intrebare de mai sus te rog :D ...pentru ca eu nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva la tv ca a incercat sa se sinucida si inainte...sau doar acum s-a spus asta? S-a ascuns pana acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:24 
Diva

buna fetele!!!
laura sunt intr-ul totul de acord cu tine.....imi amintesc ca sotia lui Serban Georgescu a fost invitata la "Acces direct'' si spunea ca Madalina Manole nu ii dadea deloc pace,tot timpul s-a simtit ca o a3a persoana in viata sotului ei,ca il suna mereu si ca el niciodata nu a refuzat-o cu nimic.....mare tie puterea ta doamne!!!
cine poate sa-i mai inteleaga,a inebunit cu totul lumea!!!
fetelor eu am plecat la control....vb mai tarziu...... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:29 
Moderator Ghidul Miresei

Am dat un search pe faimosul google si l-am vazut pe Serban Georgescu, mi se pare cunoscut asa...dar habar nu am cine e :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:38 
Diva

carlita scrie:

Spre rusinea mea eu nici macar nu stiu cine e sau a fost Serban Georgescu...era cunoscut? Cu ce se ocupa?

Si raspunde-mi si la a doua intrebare de mai sus te rog :D ...pentru ca eu nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva la tv ca a incercat sa se sinucida si inainte...sau doar acum s-a spus asta? S-a ascuns pana acum?

Serban Georgescu a fost compozitor si realizator de emisiuni la radio foarte cunoscut si apreciat.A fost casatorit 15 ani cu Madalina Manole.Da si tu un search pe google daca te intereseaza subiectul si vei afla mai multe.
Despre tentativa de sinucidere nu s-a stiut nimic.In presa s-a spus ca are probleme cu inima.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 10:40 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Serban Georgescu a fost compozitor si realizator de emisiuni la radio foarte cunoscut si apreciat.A fost casatorit 15 ani cu Madalina Manole.Da si tu un search pe google daca te intereseaza subiectul si vei afla mai multe.
Despre tentativa de sinucidere nu s-a stiut nimic.In presa s-a spus ca are probleme cu inima.

aham, mersi :D ...
imi ajunge atat...vroiam doar sa stiu cine e..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 15:46 
Diva

ok Laura fa investigatia si zi-mi si mie concluziile...si mie imi placea de ea , de fapt dintotdeauna mi-a placut de ea

da chiar tu Carlita...daca a avut o tentativa de sinucidere mai inainte de ce nu s-a auzit nimic de ea la timpul respectiv?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 15:50 
Diva

fetelor am stat de la 10 pana la 13 la spital azi......am niste mancarimi ingrozitoare pe burta,si mi-au luat sange,mi-au facut eco si au ascultat inima la bebe(30min a trebuit sa stau nemiscata si conectata la aparatul acela) ......anemie numai am,tensiunea a fost si ea buna,acum trebuie sa astept o saptamana testul de sange sa vada daca e ceva in neregula cu ficatul meu,saptamana viitoare merg iara la ginecolog....bebele este fff bine,mai bine de atat nici ca se poate,ptr asta sunt fff fericita......am primit pastilute si o crema contra mancarimilor(ce urat cuvant :rofl: ,dar nu stiu altul).......ptr durerile de maini mi-au dat manusi speciale :rofl: :rofl: domne fere de asa ceva,eu si michael jackson.....nu pun asa ceva....lasa ca mai am am 7 saptamani si scap.....in rest toate bune si frumoase.......
in seara asta avem petrecere in cort la firma sotului cu angajati...uiiii ce chef am,nici nu va puteti imagina.....m-as tranti acum pe canapea si m-as uita la tv....dar sper sa ma simt mai bine dupa o baitza caldutza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 15:56 
Diva

Bamba scrie:
ok Laura fa investigatia si zi-mi si mie concluziile...si mie imi placea de ea , de fapt dintotdeauna mi-a placut de ea

da chiar tu Carlita...daca a avut o tentativa de sinucidere mai inainte de ce nu s-a auzit nimic de ea la timpul respectiv?

eu tin minte ca mi-am cumparat 2 casete cu ea(cum era pe timpuri) aveam 15-16 ani si ce mai cantam de inebunisem toti vecini :lol: ....si mie mi-a placut tare mult de ea.....dar asa cum zice si laura eu cred ca a fost obsedata de fpstul sot......au spus ca ar putea fi si depresie post nastere(sper ca am spus bine),dar ma indoiesc....trecuse 1an totusi de la nastere......da,nu inteleg de ce nu s-a auzit nimic despre tentativa ei de suicid (daca a existat) acum ceva timp.....ca mai tot timpul vezi la stiri sau prin ziare stiri despre toate pitipoancele,ba ca au avut caderi de calciu,ba ca au pierdut sarcini si mai stiu eu ce....totusi ea a fost o adevarata cantareata a muzici romanesti...chiar sa nu auzim nimic? si acum ies la iveala toate porcariile...mi se pare greu de imaginat gestul ei.....e prea mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 15:59 
Diva

elyt1000 scrie:
fetelor am stat de la 10 pana la 13 la spital azi......am niste mancarimi ingrozitoare pe burta,si mi-au luat sange,mi-au facut eco si au ascultat inima la bebe(30min a trebuit sa stau nemiscata si conectata la aparatul acela) ......anemie numai am,tensiunea a fost si ea buna,acum trebuie sa astept o saptamana testul de sange sa vada daca e ceva in neregula cu ficatul meu,saptamana viitoare merg iara la ginecolog....bebele este fff bine,mai bine de atat nici ca se poate,ptr asta sunt fff fericita......am primit pastilute si o crema contra mancarimilor(ce urat cuvant :rofl: ,dar nu stiu altul).......ptr durerile de maini mi-au dat manusi speciale :rofl: :rofl: domne fere de asa ceva,eu si michael jackson.....nu pun asa ceva....lasa ca mai am am 7 saptamani si scap.....in rest toate bune si frumoase.......
in seara asta avem petrecere in cort la firma sotului cu angajati...uiiii ce chef am,nici nu va puteti imagina.....m-as tranti acum pe canapea si m-as uita la tv....dar sper sa ma simt mai bine dupa o baitza caldutza

ma bucur ca bb este bine :had_d: mai ai asa de putin si o sa scapi de toate chinurile astea...cand o sa-ti ti bb in brate si o sa-i vezi fetisoara o sa merite toata suferinta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 16:04 
Diva

lily scrie:
ma bucur ca bb este bine :had_d: mai ai asa de putin si o sa scapi de toate chinurile astea...cand o sa-ti ti bb in brate si o sa-i vezi fetisoara o sa merite toata suferinta

lily sunt mai mult ca sigura ca asa va fi.....eu numai cand il/o vad la eco si sunt lesinata toata...nu-mi mai pasa de nimic,daca bb e bine si eu ma simt bine...desi uite ca nu intotdeauna e asa.....vor sa vada daca totul este in regula cu ficatul meu,ca cica il poate afecta si pe el,cu ce? nu stiu sa zic,ca nu prea am inteles azi in termini lor medicali(abia ii inteleg in limba mea da pai in olandeza :rofl: :rofl: )cert este ca bb e ff bine pana in prezent......plecati in vacanta cu erika?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 17:16 
Diva

Ely ma gandesc ca daca ficatul tau nu filtreaza ca lumea ce are de filtrat pot ajunge chestii toxice in sange si mai departe la bebe...nu stiu...zic si eu asa...asta sa fie legatura cu ficatul...cu glucoza cum stai? ti-au facut testul ala de glucoza pt diabet gestational?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 17:20 
Diva

elyt1000 scrie:
lily sunt mai mult ca sigura ca asa va fi.....eu numai cand il/o vad la eco si sunt lesinata toata...nu-mi mai pasa de nimic,daca bb e bine si eu ma simt bine...desi uite ca nu intotdeauna e asa.....vor sa vada daca totul este in regula cu ficatul meu,ca cica il poate afecta si pe el,cu ce? nu stiu sa zic,ca nu prea am inteles azi in termini lor medicali(abia ii inteleg in limba mea da pai in olandeza :rofl: :rofl: )cert este ca bb e ff bine pana in prezent......plecati in vacanta cu erika?

nu o sa merg cu ea pt ca este mult prea obositor drumu si prea cald...este prea mica pt o astfel de vacanta...o sa vina mama sa stea cu ea la sb...sper ca totul sa fie ok ca am niste emotii...cu siguranta o sa stau toata ziua sa o sun si sa ma gandesc la ea...o sa mearga la anul cand va fi un pic mai mare si vom putea sa mergem cu avionul sau mai vedem noi ce facem pana atuncea...daca totul este bine poate nu mai suntem in tara :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Iul 2010, 17:33 
Diva

elyt1000 scrie:

cu siguranta il poate afecta si pe el pt ca ficatul filtreaza sangele de toxine...daca ficatul nu functioneaza bine sangele este incarcat cu toxine si ajunce prin intermediul placentei la bb...dar sunt sigura ca totul o sa fie bine...stai linistita ca-l stresezi pe bb :love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]