Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 23:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 19 Iul 2010, 13:19 
Diva

corina1 scrie:
multumesc,e bine.s-a recuperat foarte repede...a avut noroc ca nu a taiat-o pe burta..i-a scos uterul pe jos.

buna dimineata fetelor!! multa sanatate mamei tale corina!! ne bucuram ca este bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 14:13 
Veteran

Casa de piatra miresicilor ce au avut pana acum nunta :hap_w: , sper ca totul a fost asa cum ati visat.
La restul va urez multa rabdare si cat mai putin stres ca de asta am si eu nevoie zilele acestea :) .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 20:19 
Diva

Buna seara scumpele mele....ce mult imi lipsiti,ce bine e acasa...of Doamne :nlol:
Eu inca sunt in Bucuresti cu mami si mai stau cred ca pana la sf saptamanii...e internata la Elias si am zile foarte grele si fizic si psihic dar......cu Dumnezeu inainte !
Sa va dau si vestea cea buna :clap: ....am luat licenta cu 9.50 si undeva,unde mai e loc in sufletul meu ma bucur foarte tare pentru ca a fost un examen greu :eek:
Ma ocup prin telefon impreuna cu iubi de ultimele pregatiri de nunta si cam asta e....
Va pup dulce si va multumesc ca-mi sunteti alaturi :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 20:26 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna seara scumpele mele....ce mult imi lipsiti,ce bine e acasa...of Doamne :nlol:
Eu inca sunt in Bucuresti cu mami si mai stau cred ca pana la sf saptamanii...e internata la Elias si am zile foarte grele si fizic si psihic dar......cu Dumnezeu inainte !
Sa va dau si vestea cea buna :clap: ....am luat licenta cu 9.50 si undeva,unde mai e loc in sufletul meu ma bucur foarte tare pentru ca a fost un examen greu :eek:
Ma ocup prin telefon impreuna cu iubi de ultimele pregatiri de nunta si cam asta e....

buna fetele!!!
simo,in primul rand ii doresc mamei tale toata sanatatea din lume,tie si intregii famili putere si rabdare sa treceti cu bine prin tot....sunt sigura ca va fi bine...nu are cum altfel
in al2lea rand felicitari ptr licenta,desi te-am felicitat pe Facebook,o fac si aici........bravo mai,un cadou frumos inainte de nunta....se poate....eu l-am avut dupa nunta,la 2 zile am luat carnetul de conducere :lol:
stai calma,roaga-te mult la bunul Dumnezeu si totul va fi bine,si cu mami a ta si cu nunta,cu tot....pupici :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 20:27 
Diva

corina1 scrie:
multumesc,e bine.s-a recuperat foarte repede...a avut noroc ca nu a taiat-o pe burta..i-a scos uterul pe jos.

ce ma bucur corina sa aud asta....multa sanatatea in continuare mamei tale :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 21:10 
Moderator Ghidul Miresei

Fetelor (Corina, Simo), multa sanatate mamelor voastre si recuperare usoara!

Felicitari Simo :flowers: sa nu uiti sa dai de baut, facem un mic chef online :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 22:08 
Diva

Buna seara dragelor :hug:

Simo multa putere iubita :flowers: sa-i transmiteti si mamei din forta voastra si sa lupte k are pt ce!! Felicitari pt licenta! :hug:
Corina multa sanatate si mamei tale!Recuperare rapida!

Mai bine de jumate din iulie s-a dus nici nu-mi vine sa cred k trec si nuntile noastre....si k sapt viitoare pe vremea asta voi fi cu acte in regula si cu stresul terminat :rofl:
Azi a ajuns si surioara mea,a venit cu autocarul pana la urma :wall: da bn k a ajuns!
Sunt putin ingrijorata de nr de pers care vor veni dar asta e,cu dzeu inainte speramsa iasa totul ok.
Am fost pe 10 la o nunta care a fost dezastruasa,muzica fff naspa niste tigani betivi,mirii si nasii n-au dansat,ringul a fost gol toata noaptea,meniul bun dat prost organizat pe ore,nu mi-a placut deloc si saracii miri au platit si cateva meniuri in plus :-S

Sper sa va mai vizitez pana la nunta,sapt asta sper sa mai stau si pe acasa!
Pup fetele :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 22:15 
Veteran

Salutare fetelor!!!!

Ce mai faceti voi? Sa stiti ca va citesc zilnic, chiar daca nu am intotdeauna timp sa si scriu..
Simo, felicitari pentru licenta! Ai scapat de o maare grija si belea de pe cap... Sanatate multa mamei tale, sa dea Domnul sa fie bine bine si sa va bucurati din plin de nunta!!!

Casa de Piatra miresicilor care au avut nunta weekendul asta! Sa aveti parte de multa fericire si si mai multa iubire alaturi de alesii inimilor voastre!!!!

Pufi,, stiu exact prin ce treci cu casuta. Exact in stadiul asta eram noi anul trecut, prin iunie... Nu credeam ca ajungem sa o vedem prea repede cu "caciula". Dar i-am pus si acoperis (din tabla, ce-i drept, dar e foarte ok si asa), si geamuri si usa la intrare si de atunci usor usor am lucrat la finisaje, la interior... Inca mai avem mult, dar usor usor se fac toate. Chiar daca sigur nu va fi gata nici la anul, speram sa ne mutam in ea la vara. Spor mult si rabdare de fier!!

Eu sunt ffff happy! Ne-au venit invitatiile, le-am comandat pe net si sunt muult mai faine decat ne asteptam. De saptamana asta incepem sa le impartim...am emotii :-` O sa atasez si pozici, dupa ce le redimensionez.
Am cumparat si pahare pentru noi si pt nasi si alte maruntisuri..am cumparat si sucurile racoritoare, mai avem cate ceva de luat, nu multe, iar timp mai e destul....
Saptamana asta am zugravit acasa la ai mei, unde stam si a iesit foarte frumos!
Inca nu ne-am hotarat unde vom merge in luna de miere (stiu, e tarziiiiu)....Noi vrem Turcia, dar inca nu ne-am luat bilet, oricum, pana la sf lunii tre sa o rezolvam si p-asta...
Hai ca m-am intins si am scris un roman...
Am vazut pozicile de la nunta lui Jami si a Anei... absolut superbe printesele noastre!

Va imbratisez cu drag pe toate!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2010, 23:51 
Diva

SimoBobo scrie:

felicitari, Simo!
Multa sanatate mamei tale, si spor la pregatiri!Noi te sustinem virtual :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 02:55 
Veteran

bună searaaaa !!! :flowers:
dragele mele, sunt super fericită după nunta de la Timişoara :had_d: totul a ieşit mai mult decât perfect... ceva de vis, ceva extraordinar, de nedescris... sunt îndrăgostită de mirele meu, de nunta mea, de tot ceea ce a însemnat NUNTĂ :party:

am început ziua de dimineaţa de la 10, am fost la un mic răsfăţ în salonul unor prieteni împreună cu mama, soacra, naşa şi una din domnişoarele de onoare... culmea a fost că deşi eram mireasa am plecat ultima din salon şi m-au lăsat fără maşină, aşa că am luat taxi :ok: :nlol:
am ajuns acasă undeva la ora 14 unde mă aşteptau prieteni, foste colege de liceu şi facultă, câteva neamuri... am ştiut că era timpul să îmbrac minunea mea albă :love: împreună cu domnişoarele am îmbrăcat rochiţa ce mă aştepta cuminte, atârnată de cheia dulapului... unul din fotografi suprindea toate momentele...
eram gata îmbrăcată, bijuteriile puse, pantofii albi adoraţi de mine în picioare... îmi asteptam mirele :hap_w: la câteva minute aud de afară sunetul claxoanelor venind şi atunci m-a cuprins o emoţie de nedescris: urma să se întâmple ceea ce aşteptam de multă vreme, ziua în care mă voi unii cu mirele meu în faţa lui Dumnezeu şi nimeni şi nimic nu va opri asta :love:
am primit buchetul cu trandafiri albi, au urmat apoi pupături, îmbrăţişari, pus de cocarde la oameni, zeci de poze şi într-un final am plecat pe jos spre biserică. ajunşi acolo în jurul orei 16, ne-a întâmpinat preotul şi a început slujba care nu a durat mai mult de 45 min, spre bucuria mea şi a naşei... abia aşteptam să ajungem la locaţia pt poze şi mai apoi la restaurant...
supriza momentului a fost la ieşirea din biserică unde mă aşteptam ca maşina mirilor să fie un Nissan şi de fapt, prietenii împreună cu mirele mi-au facut supriză şi mi-au adus un BMW mov şi decapotabil :eek: maşina unor prieteni la care visam de 3 săptămâni şi nu-mi luam gândul de la ea... :p
ajunşi la locul stabilit pt pozele cu invitaţii, am petrecut acolo vreo oră până am reuşit să facem cu toţii poze, iar apoi am plecat spre restaurant... acolo la ora 19 ne aştepta în locul clasicului covor roşu, unul MOV presărat cu petalele unor flori mov... :ndance:
mâncat pâine cu sare, băut şampanie şi spart pahare... ajunşi în sala restaurantului, eu sincer am rămas MASCĂ !!! mese rotunde de câte 8 persoane îmbrăcate în brocard alb, scaunele foarte elegante îmbrăcate şi ele în brocard alb cu o panglică mare MOV făcută fundiţă pe diagonală, pe mese la mijloc era oglindă mare, rotundă, presărată cu pietricele ornamentale... deasupra oglinzii era vaza în genul paharului de martini cu aranjamentul floral format din trandafiri albi, lisianthus mov, gypsophila şi ceva verdeaţă ( sunt alergică la polen, n-am avut prea multe opţiuni :p )... masa mirilor a fost mult mai deosebită decât m-aş fi aşteptat, de explicat nu prea mă descurc aici, dar vă promit solemn poze de îndată ce le primesc... doar am făcut vreo 3000 :blink: :nlol:
muzica a fost excepţională din toate punctele de vedere... soliştii au cântat cât i-au ţinut plămânii, fără pauze lungi, cu dedicaţii...:hap_w:
servirea a fost fără drept de replică... chelnerii au fost atenţi ca fiecare invitat să fie mulţumit şi să nu-i lipsească nimic, iar meniul foarte bogat şi pe gustul tuturor...masa de fructe şi dulce a făcut senzaţie, mi-era teamă că oamenilor le va fi ruşine să se servească, dar NU... au reacţionat foarte bine, s-au adaptat perfect la situaţie :clap:
o altă supriză am avut-o din partea foştilor colegi de facultă ( aici au complotat cu mine )... una din domnişoarele de onoare/fostă colegă de facultă este coregrafa unei trupe de dans şi a adus fetele să facă puţin show, iar din partea părinţilor supriza pt invitaţi au fost 3 perechi de dansatori profesionisti de dans popular... au distrat pe cinste invitaţii, toată lumea a fost super încântată :clap:
invitaţii mi-au venit aproape toţi... din 150 nu au venit 5 deşi au confirmat, iar suprize neplăcute n-am avut deloc ! sunt super încântată :hap_w:
eu am avut cel mai mult de "suferit"... n-am stat jos aproape deloc, am dansat într-una pe orice gen de muzica până la ora 5 când au plecat ultimii invitaţi ( doar manele si rock n-am avut ), n-am apucat să mănânc mare lucru, doar am ciugulit, dar nu-mi pare rău DELOC !!! :ndance:
duminică dimineaţa a fost mai greu la trezit, după ce am mers la somn la ora 7... dar şedinţa foto a ieşit excepţional !!! abia aştept să văd pozele şi filmările O:)

îmi cer mii de scuze pt ROMAN, vă ofer zeci de trandafiri albi şi sute de pupici !!! :flowers: :-*
le doresc tuturor miresicilor de iulie ( şi nu numai ) să aibă parte ce tot ce am avut eu în ziua nunţii, ba chiar mai mult... o nuntă ca-n poveşti :love:

între timp ne pregătim de nunta nr. 2 de la Alba Iulia, weekendul următor :ncouple:
vă îmbrăţişez !!! :hug: :-*

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 08:01 
Moderator Ghidul Miresei

mda....un roman superb! ....foarte frumos ai povestit totul si mi-a placut foarte mult cum a sunat.
Ma bucur ca ai avut nunta mult visata si totul a fost exact asa cum ti-ai dorit, ba mai mult...mai bine decat ti-ai dorit!
Casa de piatra si multa fericire alaturi de sotul tau!!! ...Abia astept sa vad poze :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 11:47 
Diva

Buna dimineata.. :)
ce frumos...m-am emotionat din nou..am retrait in povestea ta,nunta mea... :clap:
Casa de piatra!si sa fiti fericiti..iar a doua nunta sa fie la fel ca si prima..sau si mai frumoasa.
si eu astept poze. :hap_w:
Simo,felicitari pentru licenta.Sanatate multa mamei tale,si voua putere sa o sustineti. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 12:11 
Diva

micu7a felicitari,casa de piatra,multa fericire alaturi de alesul inimii tale!!!! ai avut intr-adevar o nunta ca in povesti,va doresc ca toata viata voastra sa fie la fel.....astept sa vad poze,mai mult sunt ffff curioasa... :hap_w:
manu mai ai asa putin pana la nunta.....au inceput emotiile? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 13:47 
Diva

buna dimineata fetelor!!!
ma bucur foarte mult ca ai avut o nunta superba si ca te-ai simtit ca o printesa...iti urez casa de piatra, fericire si noroc alaturi de sotul tau!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 13:52 
Veteran

Casa de piatra, Lavi! Ai avut, intr-adevar, o nunta ca-n povesti!!! Abia astept poze! Ce frumos suna cum ai povestit tu...practic mi-au aparut in minte imagini ca si cum as fi fost acolo...Multa fericire iti doresc si numai bucurii alaturi de alesul inimii tale! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 14:38 
Veteran

vă mulţumesc fetelor pt urări !! :hug: ... într-adevăr a fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea :love:
abia aştep să primesc pozele să vă arăt şi vouă, dar asta abia după nunta de la Alba Iulia că avem aceiaşi fotografi :party:
poate reuşesc între timp să fac rost de pozele făcute de prieteni :ok:

pupici

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 19:14 
Diva

Felicitari Micutza iubito. :hug:
Casa de piatra si tot binele din lume...ma bucur nespus ca ai fost atat de fericita si esti in continuare :mellow:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 23:12 
Veteran

salutare miresici :hug:

micutza ma bucur ca ai avut o nunta asa superbaaaaaaaaa :napplause:

Simo - felicitari pt licenta :clap: sanatate multa mamei tale.
eu de ieri sunt in concediu, suntem pe ultima suta de metrii cu pregatirile, m-am mai calmat, stau bine cu emotiile, am finalizat cumparaturile, acum asteptam sa vina ziua cea mare :nblink:

M-am distrat copios la nunta prietenilor nostrii de sambata (au avut parte de mici momente neplacute dar le-au trecut cu brio si s-au distrat si ei pe cinste).

Va pup pe toate si sper sa mai intru pana sambata.

Noapte buna :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2010, 23:54 
Diva

bna seara fetelor....micutza iti urez CASA DE PIATRA , sa ai parte de tot ce iti doresti.....ma bucur ca ai avut o nunta de vis si sunt sigura ca vei avea si la cealalta la fel.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2010, 09:16 
Diva

Neata dragelor :hug:
Micutza Casa de Piatra!sa fiti fericiti :flowers: :hug: si va doresc k nunta de week-emdul asta sa fie cel putin la fel de frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]