bună searaaaa !!!
dragele mele, sunt super fericită după nunta de la Timişoara

totul a ieşit mai mult decât perfect... ceva de vis, ceva extraordinar, de nedescris... sunt îndrăgostită de mirele meu, de nunta mea, de tot ceea ce a însemnat NUNTĂ
am început ziua de dimineaţa de la 10, am fost la un mic răsfăţ în salonul unor prieteni împreună cu mama, soacra, naşa şi una din domnişoarele de onoare... culmea a fost că deşi eram mireasa am plecat ultima din salon şi m-au lăsat fără maşină, aşa că am luat taxi
am ajuns acasă undeva la ora 14 unde mă aşteptau prieteni, foste colege de liceu şi facultă, câteva neamuri... am ştiut că era timpul să îmbrac minunea mea albă

împreună cu domnişoarele am îmbrăcat rochiţa ce mă aştepta cuminte, atârnată de cheia dulapului... unul din fotografi suprindea toate momentele...
eram gata îmbrăcată, bijuteriile puse, pantofii albi adoraţi de mine în picioare... îmi asteptam mirele

la câteva minute aud de afară sunetul claxoanelor venind şi atunci m-a cuprins o emoţie de nedescris: urma să se întâmple ceea ce aşteptam de multă vreme, ziua în care mă voi unii cu mirele meu în faţa lui Dumnezeu şi nimeni şi nimic nu va opri asta
am primit buchetul cu trandafiri albi, au urmat apoi pupături, îmbrăţişari, pus de cocarde la oameni, zeci de poze şi într-un final am plecat pe jos spre biserică. ajunşi acolo în jurul orei 16, ne-a întâmpinat preotul şi a început slujba care nu a durat mai mult de 45 min, spre bucuria mea şi a naşei... abia aşteptam să ajungem la locaţia pt poze şi mai apoi la restaurant...
supriza momentului a fost la ieşirea din biserică unde mă aşteptam ca maşina mirilor să fie un Nissan şi de fapt, prietenii împreună cu mirele mi-au facut supriză şi mi-au adus un BMW mov şi decapotabil

maşina unor prieteni la care visam de 3 săptămâni şi nu-mi luam gândul de la ea...
ajunşi la locul stabilit pt pozele cu invitaţii, am petrecut acolo vreo oră până am reuşit să facem cu toţii poze, iar apoi am plecat spre restaurant... acolo la ora 19 ne aştepta în locul clasicului covor roşu, unul MOV presărat cu petalele unor flori mov...
mâncat pâine cu sare, băut şampanie şi spart pahare... ajunşi în sala restaurantului, eu sincer am rămas MASCĂ !!! mese rotunde de câte 8 persoane îmbrăcate în brocard alb, scaunele foarte elegante îmbrăcate şi ele în brocard alb cu o panglică mare MOV făcută fundiţă pe diagonală, pe mese la mijloc era oglindă mare, rotundă, presărată cu pietricele ornamentale... deasupra oglinzii era vaza în genul paharului de martini cu aranjamentul floral format din trandafiri albi, lisianthus mov, gypsophila şi ceva verdeaţă ( sunt alergică la polen, n-am avut prea multe opţiuni

)... masa mirilor a fost mult mai deosebită decât m-aş fi aşteptat, de explicat nu prea mă descurc aici, dar vă promit solemn poze de îndată ce le primesc... doar am făcut vreo 3000
muzica a fost excepţională din toate punctele de vedere... soliştii au cântat cât i-au ţinut plămânii, fără pauze lungi, cu dedicaţii...
servirea a fost fără drept de replică... chelnerii au fost atenţi ca fiecare invitat să fie mulţumit şi să nu-i lipsească nimic, iar meniul foarte bogat şi pe gustul tuturor...masa de fructe şi dulce a făcut senzaţie, mi-era teamă că oamenilor le va fi ruşine să se servească, dar NU... au reacţionat foarte bine, s-au adaptat perfect la situaţie
o altă supriză am avut-o din partea foştilor colegi de facultă ( aici au complotat cu mine )... una din domnişoarele de onoare/fostă colegă de facultă este coregrafa unei trupe de dans şi a adus fetele să facă puţin show, iar din partea părinţilor supriza pt invitaţi au fost 3 perechi de dansatori profesionisti de dans popular... au distrat pe cinste invitaţii, toată lumea a fost super încântată
invitaţii mi-au venit aproape toţi... din 150 nu au venit 5 deşi au confirmat, iar suprize neplăcute n-am avut deloc ! sunt super încântată
eu am avut cel mai mult de "suferit"... n-am stat jos aproape deloc, am dansat într-una pe orice gen de muzica până la ora 5 când au plecat ultimii invitaţi ( doar manele si rock n-am avut ), n-am apucat să mănânc mare lucru, doar am ciugulit, dar nu-mi pare rău DELOC !!!
duminică dimineaţa a fost mai greu la trezit, după ce am mers la somn la ora 7... dar şedinţa foto a ieşit excepţional !!! abia aştept să văd pozele şi filmările
îmi cer mii de scuze pt ROMAN, vă ofer zeci de trandafiri albi şi sute de pupici !!!
le doresc tuturor miresicilor de iulie ( şi nu numai ) să aibă parte ce tot ce am avut eu în ziua nunţii, ba chiar mai mult... o nuntă ca-n poveşti
între timp ne pregătim de nunta nr. 2 de la Alba Iulia, weekendul următor
vă îmbrăţişez !!!