anidaaa scrie:
wow! ce incisiva esti Carlita!esti putin rautacioasa cand afirmi anumite lucruri. dintre cele care au copii nu vad pe vreuna trambitand ce lucruri grozave ii face copilul decat daca este intrebata, subiecte interesante este normal sa nu fie zilnic..., nimeni nu a pretins asa ceva dar, repet, sa pun de 2 ori buna dimineata e cel putin ciudat.
Dar nu spune nimeni sa spui de 2 ori dimineata, topicul celalalt stie toata lumea in ce conditii a fost facut, vorba aia "pentru fetele noi", pentru ca vroiau sa vorbeasca de-ale lor unde sa nu fie judecate si criticate pentru ca sunt "noi". Intr-adevar, intre timp lucrurile s-au schimbat iar multe dintre fetele de pe acest topic scriu si acolo, dar nu toate fetele de pe topicul acela scriu si aici, probabil undele dintre ele nici nu citesc ce se scrie aici si de aceea l-am lasat asa, pentru ca eu vreau ca in continuare sa se vorbeasca pe forum, iar poate multe dintre ele nu vor indrazni sa scrie aici.
Iar referitor la chestia de mai sus unde tu ai spus ca sunt rautacioasa, nu m-am referit la faptul ca una dintre "noi-voi (cum doresti)" vorbeste fara a fi intrebata despre copilul lui sau ca se apuca sa abereze, si daca vorbeste mi se pare normal pentru ca tocmai de aceea topicul se numeste "discutii generale", fiecare vorbeste despre ce vrea, nu cred ca este cineva deranjat de acest lucru, tocmai de aceea mi-ar placea ca nici pe alte persoane sa nu le deranjeze ceea ce scriu altele.
Eu nu cred ca am fost rautacioasa si imi spun punctul de vedere ca si moderator si ca si utilizator al acestui forum. Daca cineva este deranjat de unele discutii va rog frumos sa nu le cititi, daca nu va fac placere. Consider ca trebuie sa existe respect si intelegere din partea tuturor persoanelor.
Adina, in caz ca nu ai inteles ceva din ce am scriu eu, te invit sa vorbim pe messenger cand doresti, ca sa iti explic mai bine
Iar daca cineva mai doreste sa vorbeasca cu mine pe aceasta tema, vorbesc deschis pe messenger, id-ul meu de mess il aveti marea majoritate.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu ceea ce am zis, nu asta a fost intentia mea. Mi-am spus doar parerea, ceea ce cred eu ca este corect si frumos.
Acum vreau sa va urez o saptamana placuta, nu stiu daca mai am timp sa scriu, sunt putin cam ocupata saptamana asta
P.S: Daca pe cineva deranjeaza sau crede ca nu imi fac bine treaba ca si moderator va rog frumos sa-i scrieti Corinei. (asta e inafara subiectului, am scris-o asa...in caz ca exista cineva.)
Va doresc o seara superba!