Ayrun scrie:
nu ma refeream la salut, asta ca sa nu mai pun ca se spune buna dimineata , dar nu ti se raspunde, am vazut-o de mai multe ori
si mie mi se pare ok sa intru sa salut da, poate nu in fiecare zi , ma indoiesc ca tu o faci in fiecare zi, ma refer ca aici nu mai exista subiecte legate de nunta
si da sunt fetele cu topicul de iulie, nu am nimic cu ele, dar inafara lor mai este vreo viitoare mireasa pe acest site? mai sunt alti useri cu care sa discuti subiecte legate de nunta? nu, nu mai sunt si site-ul devine mort
asa ca mai Carlita, te cred ca tu vrei doar activitate pe forum, ca altfel, moare tot, dar nu povesti de copii mici cum am citit si sapt trecuta chiar si de la tine si fara suparare, n-am nimic cu tine, cu nimeni, dar cum spuneam postarile tip jurnal nu cred ca-si au rostul aici, adica aia chiar nu e discutie , chiar daca tu spui ca topicul se numeste "discutii generale"
Stai linistita ca nu ma supar, in primul rand pentru ca nu te cunosc personal, iar in al doilea rand pentru ca nu ma intereseaza ce parere are cineva care nu ma cunoaste despre mine.
Eu daca am simtit ca x si y imi sunt apropiate mi-am permis sa scriu ce vreau, iar eu cum nu am nici o treaba nici cu nunta, nici cu bebeii...am scris ce m-a interesat pe mine, despre moda, despre rutina zilnica...dar asta nu inseamna ca m-a deranjat ca x si y scrie despre copii sau nunta, chiar imi place, si de aceea intrebam si eu anumite chestii sau ma bagam in vorba, tocmai de aceea mi se pare aberant si urat ca cineva sa se lege de discutiile altuia, nu il obliga nimeni sa citeasca daca nu doreste.
In fine, oricum o sa scriu mai putin pe forum si o sa-mi fac doar treaba de moderator pentru ca in urmatoarele doua saptamani sunt foarte ocupata iar de la toamna incep 2 scoli paralele si nu o sa mai am timp de nimic.
Va doresc o saptamana placuta si cat mai multe subiecte interesante
P.S: Mai sunt viitoare mirese pe forum, chiar foarte multe...inca nu si-au facut aparitia cu intrebari dar foarte multe citesc ceea ce s-a scris deja la subiectele pe care le intereseaza.