Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 25 Iul 2010, 22:22 
Diva

Eu sunt pe forum din 2006...in afara de Clarut nu cred ca mai este nimeni de pe "vremea mea" :) dar tot imi place dimineata inainte sa ma apuc de lucru, la cafea sau in cate o pauza sa deschid ghidul si sa citesc ce se mai intampla...sau sa mai barfim din cand in cand...la mine e parte din rutina zilnica sa fac lucrul asta...

Totul depinde de ce asteptarile fiecaruia au fiecare ma gandesc...nu astept chestii interesante sa se intample in fiecare zi....sau sa fie dezbatute subiecte super profunde in fiecare zi...dar imi place sa simt pulsul...probabil ca si din miresicile la care le-a trecut nunta acum in iulie nu or sa mai intre multe peste ceva vreme si atunci nu o sa mai fie nevoie de 2 topicuri....mie mi=a placut chestia asta ca abia aveam de citit in 2 locuri diferite :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 22:26 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
Eu sunt pe forum din 2006...in afara de Clarut nu cred ca mai este nimeni de pe "vremea mea" :) dar tot imi place dimineata inainte sa ma apuc de lucru, la cafea sau in cate o pauza sa deschid ghidul si sa citesc ce se mai intampla...sau sa mai barfim din cand in cand...la mine e parte din rutina zilnica sa fac lucrul asta...

Totul depinde de ce asteptarile fiecaruia au fiecare ma gandesc...nu astept chestii interesante sa se intample in fiecare zi....sau sa fie dezbatute subiecte super profunde in fiecare zi...dar imi place sa simt pulsul...probabil ca si din miresicile la care le-a trecut nunta acum in iulie nu or sa mai intre multe peste ceva vreme si atunci nu o sa mai fie nevoie de 2 topicuri....mie mi=a placut chestia asta ca abia aveam de citit in 2 locuri diferite :)

Si mie mi-a placut, si imi place sa citesc in doua locuri :)
La inceput cand am fost intrebata de Corina daca vreau sa fiu moderator, am citit toate topicurile de la toate subiectele cap-coada...imi placea enorm de mult ca aveam ce citii zilnic :) ...mai ales ca am avut destul de mult timp liber si ma plictiseam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 22:33 
Diva

Bamba scrie:
hmm...mie mi se pare ok sa ne salutam in fiecare zi sau cand avem vreme...asa ca intre prieteni :)

nu intotdeauna sunt in dispozitie de subiecte profunde :)

nu ma refeream la salut, asta ca sa nu mai pun ca se spune buna dimineata , dar nu ti se raspunde, am vazut-o de mai multe ori

si mie mi se pare ok sa intru sa salut da, poate nu in fiecare zi , ma indoiesc ca tu o faci in fiecare zi, ma refer ca aici nu mai exista subiecte legate de nunta

si da sunt fetele cu topicul de iulie, nu am nimic cu ele, dar inafara lor mai este vreo viitoare mireasa pe acest site? mai sunt alti useri cu care sa discuti subiecte legate de nunta? nu, nu mai sunt si site-ul devine mort

asa ca mai Carlita, te cred ca tu vrei doar activitate pe forum, ca altfel, moare tot, dar nu povesti de copii mici cum am citit si sapt trecuta chiar si de la tine si fara suparare, n-am nimic cu tine, cu nimeni, dar cum spuneam postarile tip jurnal nu cred ca-si au rostul aici, adica aia chiar nu e discutie , chiar daca tu spui ca topicul se numeste "discutii generale"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 22:36 
Diva

si buna seara in primul rand ! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 22:55 
Diva

Ayrun scrie:
si buna seara in primul rand ! :D

Buna Anca :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 22:57 
Diva

:)) serene :ok:

Buna Anca!

Intru cam in fiecare zi Anca, ii parte din obiceiul meu de dimineata....imi fac cafeaua si laptele lui alexia si cand isi bea ea laptele si eu cafeaua intru pe ghid, pe facebook si imi verific mailurile :) Exceptie de la obiceiul asta il fac cand sunt in vacanta...atunci refuz sa ma ating de calculator, de tv si de telefon :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 23:01 
Diva

Bamba scrie:
:)) serene :ok:

Buna Anca!

:nlol: e hai si voi acum, ma refer strict la "buna dimi", "buna" nu obligat buna seara cutare , :nlol: oricum va multumesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 23:04 
Diva

Bamba scrie:
Intru cam in fiecare zi Anca, ii parte din obiceiul meu de dimineata....imi fac cafeaua si laptele lui alexia si cand isi bea ea laptele si eu cafeaua intru pe ghid, pe facebook si imi verific mailurile :) Exceptie de la obiceiul asta il fac cand sunt in vacanta...atunci refuz sa ma ating de calculator, de tv si de telefon :)

de intrat intram si eu zilnic, citeam, dar nu scriam in fiecare zi.acum nu o mai fac din n motive si a inceput sa mi se stearga siteul din minte pe zi ce trece, asta simt, ce sa fac? :D

si daca nu ma-nsel , activez aici din 2006, iar pe forum de pe la sf lui 2006-2007, oricum nu stiu ce imp are asta :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 23:51 
Diva

Ayrun scrie:

de intrat intram si eu zilnic, citeam, dar nu scriam in fiecare zi.acum nu o mai fac din n motive si a inceput sa mi se stearga siteul din minte pe zi ce trece, asta simt, ce sa fac? :D

si daca nu ma-nsel , activez aici din 2006, iar pe forum de pe la sf lui 2006-2007, oricum nu stiu ce imp are asta :blink:

buna seara , fetelor!
Anca, e normal sa activezi acum pe forumuri de mamici, daca ai alta activitate.Oricum, sunt sigura ca vei activa inca mult timp pe ghid.Mai ales daca vei vedea un subiect care te intereseaza.
Eu sincer pe forumurile de mamici citesc doar ce ma intereseaza.Nu ma regasesc in discutiile lor interminabile :D.Si nici nu am rabdare sa citesc 120 de pagini daca nu intru o zi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 05:52 
Diva

nu stiu ce forumuri de copii ati gasit eu dar eu alea pe care le-am gasit m-au plictisit ingrozitor si mi s-au parut f aiurea facute ca si design...asa fara cap si coada :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 05:54 
Diva

am pomenit de dati Anca pt simplul fapt ca dupa atata vreme pe aici inca nu m-am plictisit si ii parte din rutina mea zilnica....chiar daca nunta a trecut de multa vreme...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 08:10 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
nu ma refeream la salut, asta ca sa nu mai pun ca se spune buna dimineata , dar nu ti se raspunde, am vazut-o de mai multe ori

si mie mi se pare ok sa intru sa salut da, poate nu in fiecare zi , ma indoiesc ca tu o faci in fiecare zi, ma refer ca aici nu mai exista subiecte legate de nunta

si da sunt fetele cu topicul de iulie, nu am nimic cu ele, dar inafara lor mai este vreo viitoare mireasa pe acest site? mai sunt alti useri cu care sa discuti subiecte legate de nunta? nu, nu mai sunt si site-ul devine mort

asa ca mai Carlita, te cred ca tu vrei doar activitate pe forum, ca altfel, moare tot, dar nu povesti de copii mici cum am citit si sapt trecuta chiar si de la tine si fara suparare, n-am nimic cu tine, cu nimeni, dar cum spuneam postarile tip jurnal nu cred ca-si au rostul aici, adica aia chiar nu e discutie , chiar daca tu spui ca topicul se numeste "discutii generale"

Stai linistita ca nu ma supar, in primul rand pentru ca nu te cunosc personal, iar in al doilea rand pentru ca nu ma intereseaza ce parere are cineva care nu ma cunoaste despre mine.
Eu daca am simtit ca x si y imi sunt apropiate mi-am permis sa scriu ce vreau, iar eu cum nu am nici o treaba nici cu nunta, nici cu bebeii...am scris ce m-a interesat pe mine, despre moda, despre rutina zilnica...dar asta nu inseamna ca m-a deranjat ca x si y scrie despre copii sau nunta, chiar imi place, si de aceea intrebam si eu anumite chestii sau ma bagam in vorba, tocmai de aceea mi se pare aberant si urat ca cineva sa se lege de discutiile altuia, nu il obliga nimeni sa citeasca daca nu doreste.

In fine, oricum o sa scriu mai putin pe forum si o sa-mi fac doar treaba de moderator pentru ca in urmatoarele doua saptamani sunt foarte ocupata iar de la toamna incep 2 scoli paralele si nu o sa mai am timp de nimic.

Va doresc o saptamana placuta si cat mai multe subiecte interesante :flowers:

P.S: Mai sunt viitoare mirese pe forum, chiar foarte multe...inca nu si-au facut aparitia cu intrebari dar foarte multe citesc ceea ce s-a scris deja la subiectele pe care le intereseaza.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 10:36 
Diva

Carlita nu vad de ce ar trebui sa scrii mai putin pe forum.....poate sa scrii mai putin acolo unde nu le intereseaza pe alte fete.......Probabil peste "n" ani o sa ni se para si noua cam la fel de plictisitor......
Cine stie .....Dar cum spuneai : Cine vrea sa citeasca este liber sa o faca , cine nu....nu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 11:17 
Diva

laura_sandu scrie:

buna seara , fetelor!
Anca, e normal sa activezi acum pe forumuri de mamici, daca ai alta activitate.Oricum, sunt sigura ca vei activa inca mult timp pe ghid.Mai ales daca vei vedea un subiect care te intereseaza.
Eu sincer pe forumurile de mamici citesc doar ce ma intereseaza.Nu ma regasesc in discutiile lor interminabile :D.Si nici nu am rabdare sa citesc 120 de pagini daca nu intru o zi.

Buna dimineata !!!

dar cine a zis ceva de site-urile de mamici? activam odata la inceput acolo, acum doar ma uit cand ma intereseaza ceva anume

aici era vb doar de ghid si atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 11:25 
Diva

buna dimineata! cred ca nu are rost sa mai discutam pt ca oricum nu o sa se schimbe nimic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 11:33 
Diva

eu nu vad ce s-ar schimba aici, pana la urma forumul asta e pt o etapa din viata noastra si atat.
cele care mai activati aici o faceti pt ca va stiti de atata timp si aveti clubuletul vostru, e normal uneori sa terminati toate subiectele de discutat :blink:

personal mai intru aici sa vad ce mai fac celelalte fete care au nunta, tendintele noi si cam atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 11:36 
Diva

Bamba scrie:
nu stiu ce forumuri de copii ati gasit eu dar eu alea pe care le-am gasit m-au plictisit ingrozitor si mi s-au parut f aiurea facute ca si design...asa fara cap si coada :)

nici eu nu intru acolo.Am avut o tentativa, dar acolo cred ca se scriu sute de mesaje pe zi si nu am timp si rabdare sa citesc.
Aici intru in primul rand pt voi, nu pt ghid.Si ma mai uit la pozele cu aranjamentele ca sa ma inspir.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 11:55 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
Carlita nu vad de ce ar trebui sa scrii mai putin pe forum.....poate sa scrii mai putin acolo unde nu le intereseaza pe alte fete.......Probabil peste "n" ani o sa ni se para si noua cam la fel de plictisitor......
Cine stie .....Dar cum spuneai : Cine vrea sa citeasca este liber sa o faca , cine nu....nu

Spuneam ca o sa scriu mai putin din cauza timpului pentru ca saptamana asta am putina treaba, sora mea a plecat vineri la mare iar eu am ramas sa duc la imprimat meniurile, sa scot etichetele pentru pungile de cadou, sa le prind si sa pun in fiecare punga cele necesare...pe langa astea trebuie sa ma ocup de programari pentru mine si pentru mama mea, mai sunt cateva cumparaturi de facut, curatenie in casa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 12:59 
Diva

buna fetele.
imi pare rau ca abia acum intru sa va multumesc pentru urarile facute.
cu bebe mic abia reusesc sa mai intru in treburile ce le faceam inainte. imi e extrem de greu sa ma acomodez cu noul statut si cu sofia.
am avut si depresie post natala, cred ca inca mai am si am avut si cateva probleme de ordin familial. acum totul e aranjat, macar in mare.
am dat nastere unei discutii cu numele ales pentru fetitza, asa am vazut. mie imi place si mai mult decat atat si eu il respect foarte mult pe acest sfant, dupa cum a zis si anca.
eu va pup pe toate si va salut si sper sa imi reintru din nou in normal si sa mai intru sa stau la taifas cu voi. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 13:10 
Diva

madutz scrie:
buna fetele.
imi pare rau ca abia acum intru sa va multumesc pentru urarile facute.
cu bebe mic abia reusesc sa mai intru in treburile ce le faceam inainte. imi e extrem de greu sa ma acomodez cu noul statut si cu sofia.
am avut si depresie post natala, cred ca inca mai am si am avut si cateva probleme de ordin familial. acum totul e aranjat, macar in mare.
am dat nastere unei discutii cu numele ales pentru fetitza, asa am vazut. mie imi place si mai mult decat atat si eu il respect foarte mult pe acest sfant, dupa cum a zis si anca.
eu va pup pe toate si va salut si sper sa imi reintru din nou in normal si sa mai intru sa stau la taifas cu voi. :hug:

madutz, bine ai revenit!Imi pare rau ca ai avut probleme.Sper ca iti vei reveni.
Numele, e important sa iti placa tie, evident.Noi mai comentam, cum am obisnuit pe toata lumea :~*
Cat timp are acum Sofia?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]