Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 00:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 25 Iul 2010, 03:10 
Diva

maddy8 scrie:
Salutare fetelor!
:hap_w:
Casa de piatra miresicilor care au nunta astazi! :had_d: Anda, Clauditza, Manu, Nico si miresoiul Marius (imi cer scuze daca am omis pe cineva)... Va doresc tuturor numai fericire si bucurii alaturi de iubirile voastre! Sa aveti o nunta de vis si o viata de miere alaturi de cel drag!
Roxi, unde mai exact mergeti in Turcia? Si noi tot acolo vrem sa plecam in luna de miere :love:
Va pupacesc dulce! :hug:

Buna iubita noi mergem in Antalya la hotel Miracle 5 stele ultra all inclusiv mergem acolo ca este testat de prietenii nostrii acum o luna si ceva si ni l-au recomandat :hug: :hug: :hug:

Deci nu pot sa cred mai e un weekend si se termina iulie si se duc toate nuntile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 03:12 
Diva

SimoBobo scrie:
Doamne daca eu mai stiu pe ce lume traiesc....acu cand am citit pe ghid mi-am dat seama ca e sambata si eu nu mi-am respectat traditia de a le felicita pe toate miresicile din weekend cu toata dragostea mea !!!! Offfffffffffffffffffffffffffff
Iertare din suflet scumpele mele....azi e ziua nuntii voastre miresici de iulie....Nico,Ionela,Anda...CASA DE PIATRA si sper ca ati avut o zi superba si ca petrecerea va fi magnifica...TOT BINELE DIN LUME :napplause: :flowers: :hug: :npiano: :nmarried:
Iar maine e nunta Biancai si a Manuelei....pfffffffffffffffffffffff Dumnezeule a venit si luna miresicilor de iulie si se apropie de sfarsit :eek: :eek: :eek:
Toata fericirea din lume,sanatatea si implinirea sufleteasca alaturi de miresoii vostrii dragele mele !
O nunta de vis va doresc...din tot sulfetul :hug:

Bobo mai ai 7 zile si te vad mireasa in superbitatea aia de rochie abia astept :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2010, 07:46 
Veteran

salutare miresici :hug: :hug:

abia ce am aterizat de la local si vroiam sa va impartasesc si voua putine detalii de la nunta noastra,
a iesit superba, la cununie am avut peste 50 de pers am ramas socati :eek: ne-au venit o groaza de colegi de munca, emotii am avut la cununie rau de tot cand am vazut cati oameni erau alaturi de noi, macheajul mi-a iesit superb la fel si parul, am fost dezamagita de firma care s-a ocupat de buchete si lumari nu au iesit deloc cum am vrut noi dar asta e :( , ne-au venit mai multi oamenii decat ne asteptam, am dansat toata noaptea (atat noi cat si nasii nostri), am impresionat invitatii cu valsul nostru :~* , am avut parte de surprize placute din partea nasilor (masina cu care am mers eu, au invitat o pereche de dansatori de care eram eu atasata). La sfarsit majoritatea invitatiilor s-au declarat multumiti si impresionati placut de nunta noastra.

A fost frumos :~* dar a trecut prea repede

A fost o zi obositoare dar de neuitat :~* :clap:

va pup si revin cu detalii si poze :hug: :-* acum fug la somnik.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 08:30 
Veteran

Casa de Piatra, Anda! :hug: %%- :clap:
Ma bucur mult de tot ca v-a iesit atat de bine nunta (nici nu se putea altfel) :party:
Sa aveti o viata minunata impreuna, o casnicie fericita, copii frumosi si sanatosi si numai bucurii!
Casa de piatra si celorlalte miresici de 24 iulie!!!! Asteptam povesti si pozici!!!! :hap_w:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 10:29 
Diva

buna dimineatza fetelor......
Anda Casa de Piatra , sa ai o viata plina de bucurii si sa ai parte de tot ce ti doresti.....Ma bucur mult ca a fost foarte frumos si asteptam cu nerabdare poze.....:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 11:36 
Diva

buna fetelor, abia astept sa va citesc cum povestiti de nuntile care au trecut :hap_w:
casa de piatra si multe impliniri la toate care a-ti avut nunta :flowers:
duminca am avut botezul la nepotel, nu imi vine sa cred ca a trecut, super distractie, am si stat cu el dar am reusit de m-am si zbenguit :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 13:38 
Diva

casa de piatra si mult noroc anda!!! ma bucur ca totul a iesit bine :clap: nici nu se putea altfel...
sa va traiasca micul crestin!!! sa fie sanatos si cuminte si sa va aduca numai bucurii...asteptam poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 11:50 
Diva

roxisss scrie:
Bobo mai ai 7 zile si te vad mireasa in superbitatea aia de rochie abia astept :hug: :hug: :hug: :hug:

Iubito drum bun si distractie maxima in "luna de miere" si sa te gandesti la mine sambata cand stai "cu burta la soare" :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 11:55 
Diva

E liniste pe aici...se simte ca e luna miresicilor de iulie...care stresata,care in luna de miere...pffffffffffffffffff ce ocupate suntem :p
Felicitari celor care au fost deja mirese si casa de piatra :napplause: !!!
Din cate am citit toate ati fost fericite si ati avut nunti reusite asa ca nu-mi fac griji nici pentru cele din wek-ul asta :rofl:
Burticile ce va fac gravidutelor ? Cum suportati caldura,ce fac minunile ? Pup si sarcina usoara :flowers:
Noi suntem bine,am terminat renovatul si curatenia,toate sunt puse la punct,azi imi aduc rochita acasa,sandalutele facute pe comanda au iesit superb...suntem in grafic ! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 12:53 
Diva

SimoBobo scrie:
E liniste pe aici...se simte ca e luna miresicilor de iulie...care stresata,care in luna de miere...pffffffffffffffffff ce ocupate suntem :p
Din cate am citit toate ati fost fericite si ati avut nunti reusite asa ca nu-mi fac griji nici pentru cele din wek-ul asta :rofl:
Burticile ce va fac gravidutelor ? Cum suportati caldura,ce fac minunile ? Pup si sarcina usoara :flowers:
Noi suntem bine,am terminat renovatul si curatenia,toate sunt puse la punct,azi imi aduc rochita acasa,sandalutele facute pe comanda au iesit superb...suntem in grafic ! :ok:

ma bucur iubita ca totul este bine...abia astept sa te vad mireasa :ndance: :ndance: cu siguranta o sa fii o printesa :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 13:38 
Diva

SimoBobo scrie:

simo abia astept sa te vad mireasa.....sunt fff curioasa sa-ti vad rochita,ne-ai tinut in suspans pana acum....da sa stii ca tot mai curioasa sunt sa stiu ce sex are miracolul din burtica mea :lol: ....burtica creste creste si se misca non-stop,face valuri bebele :lol: :lol: ......caldura o suport ca nu am incotro dar ff greu
cum se mai simte mama ta? sper ca bine, sambata trebuie sa joace la nunta fiicei ei.....iti doresc o saptamana minunata cu cat mai putin stres si emotii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 13:48 
Diva

Multumesc scumpele mele :hug:
Mai devreme umblam cu sandalutele prin casa,cu bijuteriile pe mine si dadeam cu mopul :rofl:
Ma pregatesc sa plec la Constanta :ok:
Mami a ramas internata pentru hidratare si investigatii...o intareste sa poata participa la nunta si-i face chimio dupa,maine ma duc sa o aduc acasa...este bine draga de ea :heart:
Sa de-a Dumnezeu sa ai o nastere usoara Ely si un bebe sanatos tun,cred ca e nerabdator sa cunoasca "lumea" :flowers:
Dar eu v-am aratat rochita de pe site,originalului i-am facut 2,3 poze care au iesit aiurea din cauza aparatului de foarte proasta calitate....o ador :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 14:08 
Diva

SimoBobo scrie:
Multumesc scumpele mele :hug:
Mai devreme umblam cu sandalutele prin casa,cu bijuteriile pe mine si dadeam cu mopul :rofl:
Ma pregatesc sa plec la Constanta :ok:
Mami a ramas internata pentru hidratare si investigatii...o intareste sa poata participa la nunta si-i face chimio dupa,maine ma duc sa o aduc acasa...este bine draga de ea :heart:
Sa de-a Dumnezeu sa ai o nastere usoara Ely si un bebe sanatos tun,cred ca e nerabdator sa cunoasca "lumea" :flowers:
Dar eu v-am aratat rochita de pe site,originalului i-am facut 2,3 poze care au iesit aiurea din cauza aparatului de foarte proasta calitate....o ador :love:

multumesc mult simo,asta sper,sa am o nastere cat mai usoara....imi e asa de frica de nu-ti inchipui......uiii ce as veni si eu o fuga cu tine la cta sa-mi vizitez familia,dar asta abia la anul,anul asta ma sare
eu nu am vazut poze cu rochita de pe site si mai bine,mie imi plac surprizele....o sa o vad pe tine,sunt sigura ca o adori si ca vei arata cool :love: ......inca putin si o vei imbraca
sanatatea multa mamei tale si drum bun tie!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 15:26 
Diva

waw Ely.mai ai un pic..te cred ca ai emotii.. :hug:
nu s-au mirat doctorii cand le-ai spus ca nu vrei sa sti ce e? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 15:41 
Diva

corina1 scrie:
waw Ely.mai ai un pic..te cred ca ai emotii.. :hug:
nu s-au mirat doctorii cand le-ai spus ca nu vrei sa sti ce e? :)

da corina mai am inca 6 saptamani...eu sper la 4 dar acum sa vedem
aici e normal sa nu stii,mai degraba se mira daca vrei sa-l afli.....chiar sunt surprinsi :lol: .....la olandezii le plac suspansul si surpriza....dupa cum vezi si eu m-am adaptat bine :rofl:
cum se mai simte mami a ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 15:51 
Diva

elyt1000 scrie:
da corina mai am inca 6 saptamani...eu sper la 4 dar acum sa vedem
aici e normal sa nu stii,mai degraba se mira daca vrei sa-l afli.....chiar sunt surprinsi :lol: .....la olandezii le plac suspansul si surpriza....dupa cum vezi si eu m-am adaptat bine :rofl:
cum se mai simte mami a ta?

e bine, multumesc.
dar cum mai ai asa mult???eu credeam ca vreo 2 saptamani..daca ai 34 saptamani..nu la 36,37 saptamani trebuie sa nasti? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 15:54 
Diva

40 de sapt e o sarcina dusa pana la termen...se calculeaza de la prima zi a ultimului ciclu nu de la inseminare :) dar e considerata full term de la 37 de sapt in sus

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 15:56 
Diva

corina1 scrie:
e bine, multumesc.
dar cum mai ai asa mult???eu credeam ca vreo 2 saptamani..daca ai 34 saptamani..nu la 36,37 saptamani trebuie sa nasti? :unsure:

40 saptamani tine normal o sarcina.....eu am 34 saptamani deci mai am 6 saptamani.....dar se poate naste incepand cu a 37 saptamana......cumnata mea a nascut la 36 saptamani si totul a fost ok

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 17:12 
Diva

corina1 scrie:

aoleo Corina, nu stii cat tine o sarcina? uite aici ia si citeste http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135, vrei un bebe nu? deci tre sa fii si documentata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 08:51 
Diva

Ayrun scrie:
aoleo Corina, nu stii cat tine o sarcina? uite aici ia si citeste http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135, vrei un bebe nu? deci tre sa fii si documentata

inca nu am ramas insarcinata ca sa ma intereseze cat trebuie sa port copilul.
la momentul respectiv fi sigura ca o sa ma documentez cu tot ce tine de bebe..deocamdata ma intereseaza sa raman insarcinata. :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]