Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 27 Iul 2010, 12:06 
Diva

Buna dimineata fetele. :)
si eu intru de cate ori am timp,si-mi face placere sa vorbesc cu voi(sa mai aflu ceva nou)..intru si pe celalat topic sa vad daca fetele care au avut nunta ne impartasesc emotiile lor si sa le vad cum au aratat in ziua nuntii..imi place tot ce tine de o nunta,de o mireasa,chiar daca am avut nunta. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 12:19 
Diva

krysstynna scrie:
buna dimineata!
am citit si eu printre randuri,intr-adevar asa este,site-ul nu mai este ca inainte,nu stiu si la galerie,inainte erau f multe comentarii la poze,acum nu inteleg parca nu iti vine sa te mai uiti...trebuie ceva nou,cat despre mesaje copilaresti,intr-adevar sunt multe,dar de fiecare cu felul lui,eu nu am suportat niciodata,,pisiceala''(nu ma refer la cineva anume,vb in general)
si da,ayrun are dreptate nu prea mai discuta nimeni,ele sunt cele care mai au activitate,pe mine nu prea ma mai atrage si nu mai am nici timp cum aveam inainte,asa ca nu pun totul pe seama site-ului.In fine,va pup pe toate!
A..am mai intrat si eu din cand in cand si am avut parte de ignore...e asta e,cele care au timp si lucruri importante de discutat o fac!
a si mai mai deranjat ceva f tare,eu cand am aparut cu nunta in revista,nu s-a stresat nimeni sa imi trimita si mie o revista,nu era vb de 10 lei,dar asa mi se putea trimite si mie o revista,mi-am adus aminte ca am vazut ca o fata, simona parca, a aparut si i s-a trimis o revista..ma rog..daca am fost deplasata,imi cer scz!
O zi buna!

galeria nu imi mai place nici mie.....dar intru sa ma inspir cand am nevoie de ceva.
Lagat de revista, din cate stiu eu, Simonei a vrut Cora sa ii trimita pt ca nu gasea in orasul in care locuieste.Asa ca nu ai de ce sa te simti ignorata sau afectata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 12:51 
Diva

buna dimineata fetelor!!! si eu m-am obisnuit foarte mult cu forumul si face parte din rutina mea zilnica...sunt zile cand nu am chef sa scriu sau nu am ce pt ca nu ma atrage subiectul dar asta nu inseamna ca nu va citesc...cred ca majoritatea dintre noi scriem uneori si nu ni se raspunde dar asta nu inseamna ca ne suparam...mesajele copilaresti sau pisicesti nu ma deranjaza...daca nu sunt interesante nu le citesc...consider ca fiecare scrie ce vrea...sunt sigura ca nu pe toata lumea intereseaza acelas subiect
galeria este moarta de mult...mai intu cateodata sa mai vad ce este nou dar foarte rar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 22:51 
Diva

carlita, am recitit ce am scris mai inainte si nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca am cerut ca topicul noilor mirese sa fie inchis....whatever.
nu ma deranjeaza, pana la urma fiecare e liber sa scrie ce vrea si unde vrea, eu am zis ca este aiurea sa scrii acelasi lucru pe 2 topicuri iar exemplul a fost cat se poate de clar; se spune Buna dimineata de catre aceleasi persoane si aici si acolo...
cand am inceput eu sa scriu pe site parca nu erau atatea discutii tip jurnal.
trebuie revigorat site-ul cu alte discutii decat cele despre ce s-a mai gatit, cine ce si-a mai cumparat sau invariabilele discutii despre starea vremii.
Anca spunea ca nu i s-a raspuns la intrebari ...eu am pus o intrebare acum vreo 3 luni despre un furnizor si nici acum nu s-a obosit sa-mi raspunda cineva>

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 23:46 
Diva

anidaaa scrie:
carlita, am recitit ce am scris mai inainte si nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca am cerut ca topicul noilor mirese sa fie inchis....whatever.
nu ma deranjeaza, pana la urma fiecare e liber sa scrie ce vrea si unde vrea, eu am zis ca este aiurea sa scrii acelasi lucru pe 2 topicuri iar exemplul a fost cat se poate de clar; se spune Buna dimineata de catre aceleasi persoane si aici si acolo...
trebuie revigorat site-ul cu alte discutii decat cele despre ce s-a mai gatit, cine ce si-a mai cumparat sau invariabilele discutii despre starea vremii.
Anca spunea ca nu i s-a raspuns la intrebari ...eu am pus o intrebare acum vreo 3 luni despre un furnizor si nici acum nu s-a obosit sa-mi raspunda cineva>

nici eu nu am vazut sa fii cerut sa inchida topicul.dar carlita se aprinde repede si apoi se calmeaza la fel.
Eu nici nu mai citesc multe din aberatiile de aici.Nu am rabdare.Cand am rabdare..ma abtin sa nu raspun ceva urat.In fine, nici mie nu imi place cum a evoluat forumul.Si chiar cred ca noi mai invioram atmosfera si ii mai dam suflu.
Poate e vacanta si pentru cora si din septembrie se schimba ceva.Desi cred ca si noi suntem plictisite deja, chiar daca face parte din rutina zilnica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 08:29 
Moderator Ghidul Miresei

anidaaa scrie:

Buna dimineata :flowers:

Atunci cand ai scris ca nustii de ce trebuie sa fie doua topicuri la care se scriu aceleasi lucruri, eu asta am inteles, ca unul din ele ar trebui sa se inchida se se scrie doar la unul. La acest lucru era raspunsul meu. Daca nu la asta te-ai referit imi cer scuze.

Va doresc o zi buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 08:32 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
nici eu nu am vazut sa fii cerut sa inchida topicul.dar carlita se aprinde repede si apoi se calmeaza la fel.
Eu nici nu mai citesc multe din aberatiile de aici.Nu am rabdare.Cand am rabdare..ma abtin sa nu raspun ceva urat.In fine, nici mie nu imi place cum a evoluat forumul.Si chiar cred ca noi mai invioram atmosfera si ii mai dam suflu.
Poate e vacanta si pentru cora si din septembrie se schimba ceva.Desi cred ca si noi suntem plictisite deja, chiar daca face parte din rutina zilnica.

Nu e vorba ca ma aprind repede, nici macar nu a fost cazul, zilele astea am atatea treburi pe cap incat astea mi se par nimicuri, dar unele subiecte au mai multe intelesuri iar atunci fiecare intelege ce vrea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 09:16 
Diva

Buna dimineata !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 09:47 
Diva

Buna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 09:56 
Diva

laura_sandu scrie:

Desi cred ca si noi suntem plictisite deja, chiar daca face parte din rutina zilnica.

eu incep sa nu ma mai abtin, ori nu mai intru.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 10:27 
Diva

buna dimineata, fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 10:28 
Diva

Ayrun scrie:

tu lasa supararile.vezi de burtica :ok: :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 11:00 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:

mai bine descarca-te, uneori se umple paharul si trebuie scos tot din tine :,

Eu cred ca fiecare persoana de pe forum are cate ceva de spus, este normal ca nu putem fi toti pe placul tuturor. Si eu as avea cate ceva de spus dar ma abtin, fiecare persoana e in felul ei si orice i-as spune eu sau oricine altcineva nu-l va schimba, sau si daca o va face...va fi doar temporar. Iar daca ar fi sa spun cuiva ceva as face-o pe privat pentru a nu provoca un circ pe forum, probabil nu toata lumea vrea sa citeasca asta. (asta e off topic si nu m-am referit la nimeni, si nici la faptul ca ieri si alaltaieri am avut o mica discutie :) ).

Nu vreau sa imi imaginez ce ar fi pe forum daca fiecare persoana ar spune ceea ce simte persoanei care o deranjeaza :nlol: ...uneori e bine sa fie persoane care se stiu abtine si raman calme.

Eu ma port asa cum vreau, scriu ceea ce vreau iar daca deranjeaza pe cineva e fix problema lui, nu vad de ce m-as enerva eu ca cineva nu ma suporta, eu chiar sunt indiferenta la astfel de situatii :, ....in plus, nu ne cunoastem toate personal ca sa poti spune ce persoana esti, nu e totuna sa scrii pe un forum, pe un site si sa vorbesti cu persoana fata in fata :) ...dintre toate fetele de pe forum doar Ramona ma cunoaste personal, cu ea am vorbit destul de mult si consider ca e singura care isi poate da cu parerea in ceea ce ma priveste.

P.S: Nu doresc raspunsuri la acest mesaj :nlol: ....si aici nu m-am referit la nimeni, a fost un mesaj general.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 11:04 
Moderator Ghidul Miresei

Cat despre schimbarile site-ului, cred ca ar fi bine deschis un topic unde fiecare sa spuna ce modificari isi doreste, ce asteptari are pe viitor, ce il nemultumeste. Corina si Ana, prea putin citesc acest topic, iar cum paginile curg nu cred ca se apuca ele la rasfoit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 11:24 
Diva

laura_sandu scrie:
tu lasa supararile.vezi de burtica :ok: :p

tu, dar nu ma supar, burtica e bine, suteaza zilnic :D, ma oftic, pt ca inainte imi era mai mare dragul sa intru sa vad ce s-a mai scris, cine, ce mai pregateste de nunta , sa vad pozele de la galerie si sa comentez , multe, multe, nu-mi vin in cap acum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 12:38 
Diva

Ayrun scrie:
tu, dar nu ma supar, burtica e bine, suteaza zilnic :D, ma oftic, pt ca inainte imi era mai mare dragul sa intru sa vad ce s-a mai scris, cine, ce mai pregateste de nunta , sa vad pozele de la galerie si sa comentez , multe, multe, nu-mi vin in cap acum

no bine,dar ce ti se pare asa schimbat?fetele tot alea sunt(cu cateva in plus)..intradevar,poze nu se prea pun la galerie..multe le pun in picasa,se comenteaza acolo si gata..dupa mine sunt putine fete noi care sunt preocupate de ce tine de nunta..si ma gandeam dupa ce se casatoresc si fetele de iulie,nu prea mai sunt fete care stau pe forum(din fetele noi).
erau certurile dintre fetele noi si laura..care acum lipsesc.mai destindea atmosfera. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 12:46 
Diva

corina1 scrie:

no bine,dar ce ti se pare asa schimbat?fetele tot alea sunt(cu cateva in plus)..intradevar,poze nu se prea pun la galerie..multe le pun in picasa,se comenteaza acolo si gata..dupa mine sunt putine fete noi care sunt preocupate de ce tine de nunta..si ma gandeam dupa ce se casatoresc si fetele de iulie,nu prea mai sunt fete care stau pe forum(din fetele noi).
erau certurile dintre fetele noi si laura..care acum lipsesc.mai destindea atmosfera. :nlol:

:-S :sad: imi reprosezi ca m-am calmat? :wacko: :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 12:54 
Diva

laura_sandu scrie:
:-S :sad: imi reprosezi ca m-am calmat? :wacko: :-`

:nlol: nu.. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 13:48 
Diva

sa calmat laura ia luat locul ayrun :lol:
acum sincer nu vi se pare ciudat ca din cele cu vechime pe aici au ramas doar cateva, nici una nu e sa zicem mai noua in grupul vostru :blink:
asta pt ca cele care intra mai "noi" cum zic ceva sunt luate la misto, ba de sus, ba li se fac obs din orice :-`
oricum sunt convinsa ca daca nu erati atat de acide poate mai era ceva activitate pe forumul asta, ba chiar sunt curioasa ce se va intampla dupa ce vor termina fetele de iulie cu nuntile, cate dintre ele vor mai intra, de ce sa nu recunosc eu personal cred ca ele au adus un suflu nou pe forum :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:09 
Diva

buna fetele!!!!
eu prefer sincer sa ma abtin de la aceasta discutie.......binenteles ca am parerea mea dar prefer sa o pastrez ptr mine si sa nu mai deranjez alte persoane.....mi-a fost de ajuns sa fiu numita stupida.....dupa cum vad in ultima vreme sunt multe persoane sensibile,pe care le deranjeaza orice discutie....eu sunt calma de felul meu si sper sa raman asa....am nevoie de asta in aceast moment,cum ma agit putin,bebele face karate cu mine si nu ma incata deloc :lol: .... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]