Ayrun scrie:
eu incep sa nu ma mai abtin, ori nu mai intru.
mai bine descarca-te, uneori se umple paharul si trebuie scos tot din tine
Eu cred ca fiecare persoana de pe forum are cate ceva de spus, este normal ca nu putem fi toti pe placul tuturor. Si eu as avea cate ceva de spus dar ma abtin, fiecare persoana e in felul ei si orice i-as spune eu sau oricine altcineva nu-l va schimba, sau si daca o va face...va fi doar temporar. Iar daca ar fi sa spun cuiva ceva as face-o pe privat pentru a nu provoca un circ pe forum, probabil nu toata lumea vrea sa citeasca asta. (asta e off topic si nu m-am referit la nimeni, si nici la faptul ca ieri si alaltaieri am avut o mica discutie

).
Nu vreau sa imi imaginez ce ar fi pe forum daca fiecare persoana ar spune ceea ce simte persoanei care o deranjeaza

...uneori e bine sa fie persoane care se stiu abtine si raman calme.
Eu ma port asa cum vreau, scriu ceea ce vreau iar daca deranjeaza pe cineva e fix problema lui, nu vad de ce m-as enerva eu ca cineva nu ma suporta, eu chiar sunt indiferenta la astfel de situatii

....in plus, nu ne cunoastem toate personal ca sa poti spune ce persoana esti, nu e totuna sa scrii pe un forum, pe un site si sa vorbesti cu persoana fata in fata

...dintre toate fetele de pe forum doar Ramona ma cunoaste personal, cu ea am vorbit destul de mult si consider ca e singura care isi poate da cu parerea in ceea ce ma priveste.
P.S: Nu doresc raspunsuri la acest mesaj

....si aici nu m-am referit la nimeni, a fost un mesaj general.