Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 16:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 28 Iul 2010, 16:06 
Diva

carlita scrie:
Foarte frumos cosuletul Eli ! Imi place foarte mult, verisoara mea din Germania avea tot asa un cos in primele 2-3 luni, inainte sa-si puna fetita in patut. Iar balansoarul e super tare, mai ca vreau si eu sa ma leagan in el :, :flowers:

Va doresc o zi buna fetelor!!

da pai asa vreau sa-l tin si eu pe bebe 2-3 luni pana il duc in camera lui/ei......iar balansoarul e ptr bebe pana la greutatea de 9kg.....mai mult cica nu duce...... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:22 
Diva

elyt1000 scrie:
de ce nu-i trimiti un e-mail? uite ca si eu ultima data cand am vb cu ea am uitat sa ii cer nr de tel......
oana uite ptr ca ti-am promis ca dupa ce termin cosul la bebe atasez poze,am sa o fac.......e si noul scaunel care la cumparat sotul ptr bebe duminica: http://picasaweb.google.com/elyt1000/Co ... lALuiBebe#

Ely, sunt foarte frumoase noile achizitii.Cosuletul e superb!!Desi o sa il folosesti numai 2-3 luni, o sa te bucuri din plin de el.Bebelul tau e un fericit.Are numai lucruri frumoase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:25 
Diva

corina1 scrie:

pai cred ca doar insarcinata fiind vorbesti de saptamani,ca asa calculeaza doctorii..ca daca te intalnesti cu cineva pe strada cunoscut,normal ca intrebi,cate luni ani.?. :)
oricum stiam ca se naste la 9 luni. :nlol: si daca socotesti ori 4 saptamani..iese 36 saptamani. :-`

Corina, intr-adevar sarcina are 9 luni, dar nu fiecare luna are 4 saptamani.Si se calculeaza din ultima zi de ciclu , nu din prima zi de sarcina, pe care nu ai cum sa o sti cu exactitate.
Oricum, sunt chestii pe care le vei intelege mai bine cand le vei trai.Iti doresc cat de repede :-* :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:49 
Diva

laura_sandu scrie:
Ely, sunt foarte frumoase noile achizitii.Cosuletul e superb!!Desi o sa il folosesti numai 2-3 luni, o sa te bucuri din plin de el.Bebelul tau e un fericit.Are numai lucruri frumoase.

mersi laura......exact asa mi-a spus si mama azi....''bebele vostru e un fericit''.....noi speram sa fie sanatos si apoi va fi si fericit cu siguranta......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:53 
Diva

laura_sandu scrie:

Corina, intr-adevar sarcina are 9 luni, dar nu fiecare luna are 4 saptamani.Si se calculeaza din ultima zi de ciclu , nu din prima zi de sarcina, pe care nu ai cum sa o sti cu exactitate.
Oricum, sunt chestii pe care le vei intelege mai bine cand le vei trai.Iti doresc cat de repede :-* :~*

Laura, din prima zi a ultimului ciclu menstrual :nlol:

ai uitat? :D :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:57 
Diva

Ayrun scrie:

Laura, din prima zi a ultimului ciclu menstrual :nlol:

ai uitat? :D :-`

:lol: :lol: :lol: nu am uitat dar am scris in graba.Uite cum dau informatii gresite.... :-` :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 17:16 
Diva

Ely si noi am avut un balansoar la fel ca asta numai pe alt model si Alexia a stat in el pana pe la 7-8 luni poate si un pic mai mult chiar...asa ca e destul de mult timp sa se bucure de el...al tau e pe baterii sau poate fi pus si la priza? eu l-am folosit f mult ala...o puneam in office aici langa mine si dormea in el de minune (in timpul zilei o tineam cu noi in mijlocul activitatilor sa poata sa faca diferenta intre zi si noapte)...de la o sapt de viata pana pe la 7-8 luni a fost perfect :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 17:49 
Diva

Bamba scrie:
Ely si noi am avut un balansoar la fel ca asta numai pe alt model si Alexia a stat in el pana pe la 7-8 luni poate si un pic mai mult chiar...asa ca e destul de mult timp sa se bucure de el...al tau e pe baterii sau poate fi pus si la priza? eu l-am folosit f mult ala...o puneam in office aici langa mine si dormea in el de minune (in timpul zilei o tineam cu noi in mijlocul activitatilor sa poata sa faca diferenta intre zi si noapte)...de la o sapt de viata pana pe la 7-8 luni a fost perfect :))

vai stii ce incantata sunt de el....ma uit non-stop la el.....e pe baterii reincarcabile(sper sa fi spus bine),sunt super mari si are 4 bucatii..din pacate nu e la priza......al vostru a fost la priza?,mi-ar fi placut la priza,ca am inteles ca la o saptamana sunt moarte bateriile,dar asta e,avem adaptor....pai asta am vazut si eu la o prietena,o punea pe cea mica si dormea in el asa bine....ce bine ar fi sa stea si sa-i placa pana pe la 7-8 luni....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 18:01 
Diva

elyt1000 scrie:
vai stii ce incantata sunt de el....ma uit non-stop la el.....e pe baterii reincarcabile(sper sa fi spus bine),sunt super mari si are 4 bucatii..din pacate nu e la priza......al vostru a fost la priza?,mi-ar fi placut la priza,ca am inteles ca la o saptamana sunt moarte bateriile,dar asta e,avem adaptor....pai asta am vazut si eu la o prietena,o punea pe cea mica si dormea in el asa bine....ce bine ar fi sa stea si sa-i placa pana pe la 7-8 luni....

al nostru mergea si la baterii si la priza dar noi numai la priza l-am folosit...asta e modelul nostru

http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price- ... ku=5430278

asta ii...nu stiu daca este si la voi modelul asta...mi se pare ca numai modelul asta si cu inca unul au optiunea de priza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 21:38 
Diva

Hello dragele mele :hug: Ce faceti?Mi-a fost dor de voi :hap_w:
A trecut si nunta mea :had_d: A fost superb totul,a iesit asa cum am visat :heart: Toata lumea a fost super multumita de tot,de la organizare,aranjamente,muzica,mancare toooot :nblink:
Sunt mandra k am organizat totul dupa capul meu si lumea a fost multumita!
Am dansat continuu pana la 5 dim,o singura melodie am stat jos!
N-am avut emotii prea mari decat la inceput la cununia civila si primele 5 min din religioasa!
Aaa am reusit sa fac civila la biserica asa cum mi-am propus,n-am avut incidente neplacute,totul a mers struna!Mi-a fost frica putin cu vremea k toata noaptea dinainte a plouat si in dimineata nuntii putin,apoi a iesit soarele cand am fost noi acasa,la biserica,la sedinta foto,si dupa ce am ajuns noi la restaurant a inceput sa ploua.Asa k am fost norocosi :ndance:
Muzica a fost super,a tinut ringul plin non-stop,tortul a iesit super bun.Si din partea lumii n-am avut f multe suprize,au lipsiti 2 perechi confirmate da au venit altii care nu erau siguri si s-a compensat,cu toate k in sapt nuntii am fost cam stresata k se anuntau cam multi k nu mai vin si dadusem deja meniurile,dar bine k a iesit totul ok.
Poze nu am decat f putine de la prieteni,peste o sapt le primim de la fotograf!
Va pupic dulce pe toate,va doresc nunta reusita celor de week-endul asta si gata miresicile de iulie!!!
Pup si la burtici!
:hug: :lips: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 21:47 
Veteran

buna fetelor..........Gata, a trecut :)
A fost superb dar foarte obositor nu ma asteptam ca nunta sa dureze pana la 7 dimineata , mai ales ca a fost duminica...........dar a fost bine.
Restaurant, muzica, decor........totul a fost extraordinar, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bine.
MANU ma bucur ca totul a iesit foarte bine, elicitari celorlalte miresici si CASA DE PIATRA!!!!

O sa revin si cu poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 21:48 
Diva

bianca24miresica scrie:
buna fetelor..........Gata, a trecut :)
A fost superb dar foarte obositor nu ma asteptam ca nunta sa dureze pana la 7 dimineata , mai ales ca a fost duminica...........dar a fost bine.
Restaurant, muzica, decor........totul a fost extraordinar, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bine.
MANU ma bucur ca totul a iesit foarte bine, elicitari celorlalte miresici si CASA DE PIATRA!!!!

O sa revin si cu poze.

Merci la fel iubita :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 22:17 
Diva

Buna seara fetele :hap_w:
Bravooooooo,bravo,bravo miresicile de iulie :napplause: :napplause: :napplause:
Si frumoase si destepte si foarte bune organizatoare...v-au iesit nuntile superbe tuturor pana acum :flowers:
Sa le vedem si "pe astea" de wek-ul asta :rofl:
Felicitari Manu si Bia,CASA DE PIATRA si TOT BINELE DIN LUME FETELOR :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 22:30 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna seara fetele :hap_w:
Bravooooooo,bravo,bravo miresicile de iulie :napplause: :napplause: :napplause:
Si frumoase si destepte si foarte bune organizatoare...v-au iesit nuntile superbe tuturor pana acum :flowers:
Sa le vedem si "pe astea" de wek-ul asta :rofl:
Felicitari Manu si Bia,CASA DE PIATRA si TOT BINELE DIN LUME FETELOR :hug:

Merci frumos iubita :hug:
Sunt sigura k si ale voastre vor iesi superbe :flowers: :heart: Curaj si sper sa se simta bine si mami tau si sa iti iasa totul asa cum iti doresti! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 22:37 
Diva

Bamba scrie:
al nostru mergea si la baterii si la priza dar noi numai la priza l-am folosit...asta e modelul nostru

http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price- ... ku=5430278

asta ii...nu stiu daca este si la voi modelul asta...mi se pare ca numai modelul asta si cu inca unul au optiunea de priza

pai si al meu tot marca asta e......dar nu e la priza.....wow sunt impresionata ce pret bun are asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 22:39 
Diva

felicitari manu,bianca....casa de piatra!!! ma bucur din suflet ca a-ti avut nunta mult visata si abia astept sa vad pozeeee!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 23:36 
Diva

in general ely preturile, cel putin la chestii de copii, sunt mai bune aici decat in Europa...cel mai scump swing din asta ii $150 si asta din ultima colectie care au scos-o pe piata Fisher Price

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 09:21 
Diva

buna dimineata, wow marea majoritate a-ti trecut de ziua nuntii, abia astept sa va vad in poze, bine ca sa terminat totul cu bine :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 09:23 
Diva

manu86 scrie:
Merci frumos iubita :hug:
Sunt sigura k si ale voastre vor iesi superbe :flowers: :heart: Curaj si sper sa se simta bine si mami tau si sa iti iasa totul asa cum iti doresti! :hug:

Felicitari fetele.Casa de piatra,sa fiti fericite si iubite. :flowers:
asteptam pozele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 11:57 
Diva

Bamba scrie:
in general ely preturile, cel putin la chestii de copii, sunt mai bune aici decat in Europa...cel mai scump swing din asta ii $150 si asta din ultima colectie care au scos-o pe piata Fisher Price

am observat asta acum.....al meu a fost dublu ca pret si in euro.....sa vezi preturile in Anglia,m-am ingrozit......fata prietenei mele locuieste in Anglia si are un baietel de o luna, ne-am cumparat in acelasi timp camera la bebe si accesoriile,binenteles ea de acolo ,eu de aici,diferenta a fost colosala.....sunt niste preturi mama mama acolo

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]