Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 16:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 29 Iul 2010, 12:23 
Diva

corina1 scrie:
dar de ce trebuie sa mergi asa des sa-ti ia sange si eco?tinem pumnii sa iasa totul ok. :hug:

acum in ultimele 6 saptamani mergi saptamanal aici la control.......eu am inceput de acum vreo 4 saptamani sa am mancarimi pe burtica(asa a inceput) ,acum mai nou sunt mainile si picioarele,mi-au dat pastile,creme si au spus ca sunt hormonii....dupa care mi-au facut analiza la sange si au spus ca e ceva in neregula cu ficatul meu.....si mi s-a luat sange din nou ptr analiza la ficat(acesta a durat 2 saptamani).....spun ca ficatul poate emana niste substante care se pot duce in sange si din sange in placenta la bebe si de aceea in fiecare saptamana vor sa vada daca bebe e bine,eco,sange si film la inimioara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 12:25 
Diva

clarut scrie:
'neata la pranz. as vrea sa-mi exprim si eu pctul de vedere, sper fara sa supar pe cineva :flowers:

mie nu mi se pare absurd sa nu-ti cunosti corpul dar sunt de acord ca e un mare avantaj, in primul rand pt sanatatea ta. sunt muuuulte alte lucruri care mi se par inadmisibile, in special in mentalitatea noastra, a romanilor. si nu o sa dau decat un exemplu ca sa nu ranesc vreun orgoliu: lipsa de toleranta fata de cei care nu sunt (sau nu gandesc) ca noi. :-S

cat despre discutiile care se nasc din diferentele de opinie, pe mine nu ma deranjeaza cata vreme sunt facute cu calm si diplomatie. e normal sa avem pareri diferite pt ca avem fiecare prioritati si principii diferite...ceea ce ma deranjeaza e impartirea asta intre vechi si noi...care de fapt nu-si prea are locul avand in vedere ca in afara de mine si gabi nu mai e nimeni din generatia 2006 :( eu cred ca am taxat pe toata lumea (sper insa ca destul de finut) cand n-am fost de acord cu ceva...

acestea fiind zise, voiam sa va spun ca am descoperit niste cosmetice "oarecum" naturale si care sunt importate si in ro. se numesc caudalie si le-am gasit in farmacie (eu parca le-am luat dintr-o farmacie care se numeste centrofarm). sunt f incantata de ele. :D

da,si pe mine m-a mirat faptul ca mi-a zis ca eu nu am de unde sa stiu ca nu am fost atunci pe ghid..sunt si eu de 3 ani,dar asta nu am inteles, de ce conteaza de cand esti pe ghid??
o sa le caut si eu sa vad daca la noi se gasesc..si produsele de care ne-a zis Laura le-am cautat,dar nu le-am gasit la noi.. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 13:58 
Diva

clarut scrie:
'neata la pranz. as vrea sa-mi exprim si eu pctul de vedere, sper fara sa supar pe cineva :flowers:

mie nu mi se pare absurd sa nu-ti cunosti corpul dar sunt de acord ca e un mare avantaj, in primul rand pt sanatatea ta. sunt muuuulte alte lucruri care mi se par inadmisibile, in special in mentalitatea noastra, a romanilor. si nu o sa dau decat un exemplu ca sa nu ranesc vreun orgoliu: lipsa de toleranta fata de cei care nu sunt (sau nu gandesc) ca noi. :-S

cat despre discutiile care se nasc din diferentele de opinie, pe mine nu ma deranjeaza cata vreme sunt facute cu calm si diplomatie. e normal sa avem pareri diferite pt ca avem fiecare prioritati si principii diferite...ceea ce ma deranjeaza e impartirea asta intre vechi si noi...care de fapt nu-si prea are locul avand in vedere ca in afara de mine si gabi nu mai e nimeni din generatia 2006 :( eu cred ca am taxat pe toata lumea (sper insa ca destul de finut) cand n-am fost de acord cu ceva...

acestea fiind zise, voiam sa va spun ca am descoperit niste cosmetice "oarecum" naturale si care sunt importate si in ro. se numesc caudalie si le-am gasit in farmacie (eu parca le-am luat dintr-o farmacie care se numeste centrofarm). sunt f incantata de ele. :D

buna dimineata si de la noi!!! ce ma bucur ca s-au linistit apele pr forum si este iaras pace :clap:
cori iti doresc din tot sufletul sa ai un bb si cu siguranta atunci o sa te informezi de tot ce tine de sarcina si cresterea copilului...iti tinem pumnii si asteptam sa ne dai vestea cea buna cat mai repede %%-
o sa ma interesez si eu de aceste produse si sper sa le gasesc mai ales ca si la noi se gaseste aceasta farmacie...eu de cateva zile caut un sampon si gel de dus de la mustela si nu gasesc in nici o farmacie :wall: in centrofarm le gaseam mereu dar acum nu mai au

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 15:24 
Veteran

laura_sandu scrie:
hmmm....eu nu cred ca te am in lista Mirela.Cred ca am vazut poze cu tine doar la Geanina.
Mirela, tu te-ai intors la servici?Sau stai in concediu.

Buna fetele. Ma bucur ca s-au calmat spiritele :napplause: :napplause: .
Laura nu m-am intors la servici, daca ramane Geany insarcinata ma intorc dar altfel nu prea ma vad decat prin primavara. Nu stiu exact o sa vad la timpul repectiv. Dar momentan vreau sa ma bucur de bebe, sa-l vad cum creste si sa mai descopar in fiecare zi cate ceva la el.

O zi buna! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 18:51 
Diva

lily scrie:
...eu de cateva zile caut un sampon si gel de dus de la mustela si nu gasesc in nici o farmacie :wall: in centrofarm le gaseam mereu dar acum nu mai au

dar dc nu folosesti mustela 2in1? si poti face comanda pe internet :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 19:28 
Diva

Ayrun scrie:
dar dc nu folosesti mustela 2in1? si poti face comanda pe internet :)

pai 2in 1 folosesc dar nu gasesc...a fost astazi laur la toate farmaciile din centru...nu stiam ca poti face comanda pe net :eek: si in cat timp iti vin? mai mergem astazi intr-o farmacie si daca nici acolo nu gasesc o sa fac comanda ca alta posibilitate nu am...nu vreu sa o spal cu altceva pt ca sunt multumita de acesta si imi este frica sa nu pateasca ceva...i-a mai schimbat si uleiul de corp mai demult tot pt ca nu am gasit si nu a reactionat prea bine...i s-a rosit toata pielea si a inceput sa se descoameze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2010, 21:30 
Diva

elyt1000 scrie:
any bine ai revenit!!!! cum a fost in vacanta?

concediu.. :drool: soare ,nisip, mare calda doar un pic sarata, nu pampers nu biberoane doar pe la sfarsitu vacantei am inceput sa ii simt lipsa.. A fost super si am revenit cu fortze no :ndance: i.. :njump: :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 11:23 
Diva

any scrie:
concediu.. :drool: soare ,nisip, mare calda doar un pic sarata, nu pampers nu biberoane doar pe la sfarsitu vacantei am inceput sa ii simt lipsa.. A fost super si am revenit cu fortze no :ndance: i.. :njump: :njump:

buna fetele!!
super relax deci.....ma bucur ptr tine
eu am venit de la dr......si bebe si eu suntem bine :had_d: .....analizele la ficat au iesit bune,anemie buna,tensiune buna.....azi am scapat de luat sange,doar eco si film ptr inimioara la bebe am facut....sunt multumita,acum mai avem 5 saptamani ,poate 3,poate 7,nu se stie niciodata....cert ca de venit pe lume trebuie sa vine :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 12:37 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!
super relax deci.....ma bucur ptr tine
eu am venit de la dr......si bebe si eu suntem bine :had_d: .....analizele la ficat au iesit bune,anemie buna,tensiune buna.....azi am scapat de luat sange,doar eco si film ptr inimioara la bebe am facut....sunt multumita,acum mai avem 5 saptamani ,poate 3,poate 7,nu se stie niciodata....cert ca de venit pe lume trebuie sa vine :rofl: :rofl:

buna fetele.
:hap_w: ma bucur ca esti ok.apai ce a fost mult a trecut..mai ai un pic. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 12:39 
Diva

corina1 scrie:
buna fetele.
:hap_w: ma bucur ca esti ok.apai ce a fost mult a trecut..mai ai un pic. :)

:hug: mersic corina....tu esti in vacanta sau ai inceput munca?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 12:45 
Diva

elyt1000 scrie:
:hug: mersic corina....tu esti in vacanta sau ai inceput munca?

sunt la lucru..am inchidere de luna astazi..de maine mergem 2 zile la Moneasa..e festivalul clatitelor..si stam la socru ca e tot in zona. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 12:47 
Diva

corina1 scrie:
sunt la lucru..am inchidere de luna astazi..de maine mergem 2 zile la Moneasa..e festivalul clatitelor..si stam la socru ca e tot in zona. :hap_w:

ai ce super....sa papi 2 clatite si ptr mine....una cu gem si una cu ciocolata sau inghetata,vezi tu :rofl: :rofl:
p.s: am uitat sa specific,gem musai de capsuni...mananc un borcan pe saptamana.....ii place la bebe :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 12:53 
Diva

elyt1000 scrie:
ai ce super....sa papi 2 clatite si ptr mine....una cu gem si una cu ciocolata sau inghetata,vezi tu :rofl: :rofl:

ok. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 14:23 
Diva

buna fetelor!!! ma bucur ca bb si tu sunteti bine :ndance: mai este un pic si faceti cunostiinta...abia astept sa aflu ce este si sa vad pozeeee :had_d:
cori sa papi si pt mine clatite dar nu cu gem ca mie nu-mi place...ciocolata, inghetata, branza...cred ca maine o sa-mi fac si eu ca mi-am luat cioco :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 14:43 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! ma bucur ca bb si tu sunteti bine :ndance: mai este un pic si faceti cunostiinta...abia astept sa aflu ce este si sa vad pozeeee :had_d:
cori sa papi si pt mine clatite dar nu cu gem ca mie nu-mi place...ciocolata, inghetata, branza...cred ca maine o sa-mi fac si eu ca mi-am luat cioco :p

mai,dar cu silueta mea ce fac daca mananc atatea clatite???1 nu va ajunge? :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 14:53 
Diva

corina1 scrie:
mai,dar cu silueta mea ce fac daca mananc atatea clatite???1 nu va ajunge? :nlol:

:nlol: no vezi, noi ne gandim numai la noi...pt mine poti sa mananci doar una dar lu ely nu cred ca ii ajunge tinand cont ca ei sunt 2

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 14:57 
Diva

neata! mi-ati facut pofta de clatite acum :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:08 
Diva

fetelor spunetimi si mie ce sapon si gel de dus sa folosesc pt erika ca nu gasesc mustela...se pare ca vror sa schimbe gama de produse sau ceva in genul asta si o sa apara numai peste o luna...am incercat si pe net si nu se gaseste

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:13 
Diva

Bamba scrie:
neata! mi-ati facut pofta de clatite acum :))

eu sa stii ca mi-am cumparat si am mancat la pranz si sa fi-ti sigure ca nu am mancat doar 2.....si cu gem de capsuni,si cu ciocolata si cu inghetata....gata mi-am facut pofta,asa ca corina esti salvata,m-am gandit la silueta ta.....ca si asa aveam prea multe pretentii :rofl: :rofl:
lily si eu abia astept sa se nasca si sa vad ce e,curiozitatea creste pe zi ce trece......ce face bubulina ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:17 
Diva

lily scrie:
fetelor spunetimi si mie ce sapon si gel de dus sa folosesc pt erika ca nu gasesc mustela...se pare ca vror sa schimbe gama de produse sau ceva in genul asta si o sa apara numai peste o luna...am incercat si pe net si nu se gaseste

lily eu nu prea pot sa te ajut.....eu i-am cumparat la bebele meu toata gama zwitsal,aici mai toata lumea o foloseste ptr bebei....uite ca nu stiu daca exista si in ro,cert este ca le cumpar si nepotelelor mele si le trimit de vreo 2 ani incoace....le face tare bine.....daca laur merge in germania cred acolo exista,poate cumpara si sa incerci sau daca vrei iti trimit eu
p.s. asa arata: https://www.zwitsal.nl/Pages/Home.aspx#/producten/baby

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]