clarut scrie:
'neata la pranz. as vrea sa-mi exprim si eu pctul de vedere, sper fara sa supar pe cineva
mie nu mi se pare absurd sa nu-ti cunosti corpul dar sunt de acord ca e un mare avantaj, in primul rand pt sanatatea ta. sunt muuuulte alte lucruri care mi se par inadmisibile, in special in mentalitatea noastra, a romanilor. si nu o sa dau decat un exemplu ca sa nu ranesc vreun orgoliu: lipsa de toleranta fata de cei care nu sunt (sau nu gandesc) ca noi.
cat despre discutiile care se nasc din diferentele de opinie, pe mine nu ma deranjeaza cata vreme sunt facute cu calm si diplomatie. e normal sa avem pareri diferite pt ca avem fiecare prioritati si principii diferite...ceea ce ma deranjeaza e impartirea asta intre vechi si noi...care de fapt nu-si prea are locul avand in vedere ca in afara de mine si gabi nu mai e nimeni din generatia 2006

eu cred ca am taxat pe toata lumea (sper insa ca destul de finut) cand n-am fost de acord cu ceva...
acestea fiind zise, voiam sa va spun ca am descoperit niste cosmetice "oarecum" naturale si care sunt importate si in ro. se numesc caudalie si le-am gasit in farmacie (eu parca le-am luat dintr-o farmacie care se numeste centrofarm). sunt f incantata de ele.

buna dimineata si de la noi!!! ce ma bucur ca s-au linistit apele pr forum si este iaras pace
cori iti doresc din tot sufletul sa ai un bb si cu siguranta atunci o sa te informezi de tot ce tine de sarcina si cresterea copilului...iti tinem pumnii si asteptam sa ne dai vestea cea buna cat mai repede
o sa ma interesez si eu de aceste produse si sper sa le gasesc mai ales ca si la noi se gaseste aceasta farmacie...eu de cateva zile caut un sampon si gel de dus de la mustela si nu gasesc in nici o farmacie

in centrofarm le gaseam mereu dar acum nu mai au