Buna dimineata fetelor! Spun buna dimineata pentru ca eu abia acum m-am trezit...
Felicitari tuturor si casa de piatra! A trecut si nunta mea si tare imi pare rau ca a durat numai o zi. Totul a fost minunat, asa cum mi-am dorit.
La noi distractia a inceput inca de joi seara cand prietenii ne-au surprins cu petrecerea burlacitelor si petrecerea burlacilor unde am petrecut pana la 4am in restaurante si cluburi.
Dimineata de sambata a inceput foarte devreme, din cauza emotiilor m-am trezit la orele 5.00.
Am fost mai intai la coafor si apoi la machiaj, unde Cristina Grama si Maria Pauna m-au facut sa ma simt ca o vedeta.
La intoarcerea acasa sotul meu mi-a facut o mare surpriza cand am aflat ca vom merge cu o super limuzina alba.
A urmat apoi sedinta foto care a avut loc intr-o locatie mai putin obisnuita, Muzeul Satului. Desi a fost foarte cald am rezistat eroic si am facut multe poze pe care abia astept sa le primesc.
La orele 16.45pm am ajuns din nou acasa unde ne asteptau nasii, parintii si multi prieteni dragi care ne-au fost mereu alaturi (am trecut peste ritualul cu mirele care ia nasii de acasa).
La orele 18.00 a avut loc ceremonia religioasa, unde au fost 4 preoti (eu ma asteptam sa fie doar 2) si deasemenea un cor superb al Operei Romane alaturi de o soprana care au cantat atat de frumos incat la un moment dat nu mi-am mai putut stapani emotiile si am plans de fericire.
La restaurant am ajuns putin mai devreme decat era programat dar cu toate astea totul era pregatit impecabil. A urmat o noapte intreaga de distractie alaturi de 90 de invitati care au dansat alaturi de noi pana la orele 5.30 dimineata.
A fost visul meu devenit realitate, sper ca a fost la fel pentru voi toate.
Casa de piatra inca o data dragelor, sa fiti fericite si sanatoase! Si va spun si voua o urare pe care ne-a spus-o noua unul dintre invitati "Cate paie pe cotet, atatia copii s-aveti!".
Va imbratisez cu drag pe toate si promit sa revin cu poze.