Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 13:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 02 Aug 2010, 11:00 
Diva

puffy_is scrie:
sa ne facem un portofoliu .......eu cu fratemiu....ne apucam de o formatie si avem nev oie de un repertoriu...mai vast:P
si sunt melodii dar e greu sa gasesc versurile....sau sa gasesc melodiile originale......

serios?super!si tu vei canta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 11:15 
Diva

mlcu7za scrie:
fetelor, am primit pozele profi de la prima nuntă, de la Timişoara :had_d:

http://picasaweb.google.com/mlcu7za/Nun ... Iulie2010# :love:

buna dimineata fetelor!!! casa de piatra si multa fericire!!! ati fost superbi :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 13:13 
Senior

Buna dimineata fetelor! Spun buna dimineata pentru ca eu abia acum m-am trezit...
Felicitari tuturor si casa de piatra! A trecut si nunta mea si tare imi pare rau ca a durat numai o zi. Totul a fost minunat, asa cum mi-am dorit.
La noi distractia a inceput inca de joi seara cand prietenii ne-au surprins cu petrecerea burlacitelor si petrecerea burlacilor unde am petrecut pana la 4am in restaurante si cluburi.
Dimineata de sambata a inceput foarte devreme, din cauza emotiilor m-am trezit la orele 5.00.
Am fost mai intai la coafor si apoi la machiaj, unde Cristina Grama si Maria Pauna m-au facut sa ma simt ca o vedeta.
La intoarcerea acasa sotul meu mi-a facut o mare surpriza cand am aflat ca vom merge cu o super limuzina alba.
A urmat apoi sedinta foto care a avut loc intr-o locatie mai putin obisnuita, Muzeul Satului. Desi a fost foarte cald am rezistat eroic si am facut multe poze pe care abia astept sa le primesc.
La orele 16.45pm am ajuns din nou acasa unde ne asteptau nasii, parintii si multi prieteni dragi care ne-au fost mereu alaturi (am trecut peste ritualul cu mirele care ia nasii de acasa).
La orele 18.00 a avut loc ceremonia religioasa, unde au fost 4 preoti (eu ma asteptam sa fie doar 2) si deasemenea un cor superb al Operei Romane alaturi de o soprana care au cantat atat de frumos incat la un moment dat nu mi-am mai putut stapani emotiile si am plans de fericire.

La restaurant am ajuns putin mai devreme decat era programat dar cu toate astea totul era pregatit impecabil. A urmat o noapte intreaga de distractie alaturi de 90 de invitati care au dansat alaturi de noi pana la orele 5.30 dimineata.
A fost visul meu devenit realitate, sper ca a fost la fel pentru voi toate.
Casa de piatra inca o data dragelor, sa fiti fericite si sanatoase! Si va spun si voua o urare pe care ne-a spus-o noua unul dintre invitati "Cate paie pe cotet, atatia copii s-aveti!".

Va imbratisez cu drag pe toate si promit sa revin cu poze. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 15:15 
Diva

:clap: f frumos peaches......casa de piatra!!! asteptam pozeeee sa vedem cat de frumusei a-ti fost...
oana succes cu noua formatie....sper sa iasa treaba buna!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 15:31 
Moderator Ghidul Miresei

micutza ai fost foarte frumoasa! Casa de piatra!

Peaches, abia astept sa vad si eu poze de la nunta :P

Oana, succes cu formatia!

Simo, Casa de piatra si tie, si asteptam poze :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 16:04 
Moderator Ghidul Miresei

Am pus si eu cateva poze pe hi5 si pe facebook iar acum va atasez un link si in picasa pentru fetele care vor sa vada poze si nu au conturi pe site-urile de mai sus.

Poze de la cununia civila (in partea de jos): http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Poze de la nunta: http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Pozele sunt adunate de la prieteni, deja am primit 1000 de poze, acestea le-am selectat....asteptam sa primim pozele de la fotografi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 16:21 
Diva

Peaches scrie:
Buna dimineata fetelor! Spun buna dimineata pentru ca eu abia acum m-am trezit...
Felicitari tuturor si casa de piatra! A trecut si nunta mea si tare imi pare rau ca a durat numai o zi. Totul a fost minunat, asa cum mi-am dorit.
La noi distractia a inceput inca de joi seara cand prietenii ne-au surprins cu petrecerea burlacitelor si petrecerea burlacilor unde am petrecut pana la 4am in restaurante si cluburi.
Dimineata de sambata a inceput foarte devreme, din cauza emotiilor m-am trezit la orele 5.00.
Am fost mai intai la coafor si apoi la machiaj, unde Cristina Grama si Maria Pauna m-au facut sa ma simt ca o vedeta.
La intoarcerea acasa sotul meu mi-a facut o mare surpriza cand am aflat ca vom merge cu o super limuzina alba.
A urmat apoi sedinta foto care a avut loc intr-o locatie mai putin obisnuita, Muzeul Satului. Desi a fost foarte cald am rezistat eroic si am facut multe poze pe care abia astept sa le primesc.
La orele 16.45pm am ajuns din nou acasa unde ne asteptau nasii, parintii si multi prieteni dragi care ne-au fost mereu alaturi (am trecut peste ritualul cu mirele care ia nasii de acasa).
La orele 18.00 a avut loc ceremonia religioasa, unde au fost 4 preoti (eu ma asteptam sa fie doar 2) si deasemenea un cor superb al Operei Romane alaturi de o soprana care au cantat atat de frumos incat la un moment dat nu mi-am mai putut stapani emotiile si am plans de fericire.

La restaurant am ajuns putin mai devreme decat era programat dar cu toate astea totul era pregatit impecabil. A urmat o noapte intreaga de distractie alaturi de 90 de invitati care au dansat alaturi de noi pana la orele 5.30 dimineata.
A fost visul meu devenit realitate, sper ca a fost la fel pentru voi toate.
Casa de piatra inca o data dragelor, sa fiti fericite si sanatoase! Si va spun si voua o urare pe care ne-a spus-o noua unul dintre invitati "Cate paie pe cotet, atatia copii s-aveti!".

Va imbratisez cu drag pe toate si promit sa revin cu poze. :hug:

abia astept sa vad poze:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 16:26 
Diva

carlita scrie:
Am pus si eu cateva poze pe hi5 si pe facebook iar acum va atasez un link si in picasa pentru fetele care vor sa vada poze si nu au conturi pe site-urile de mai sus.

Poze de la cununia civila (in partea de jos): http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Pozele sunt adunate de la prieteni, deja am primit 1000 de poze, acestea le-am selectat....asteptam sa primim pozele de la fotografi :)

carlita, foarte frumos tot.Si voi si aranjamentele.Cu ce agentie a lucrat sora ta?
Tortul mi-a placut mai putin...in rest sala a aratat superb pe verde

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 16:37 
Diva

carlita scrie:

foarte frumos...felicitari si casa de piatra sorei tale %%- :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 16:40 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
carlita, foarte frumos tot.Si voi si aranjamentele.Cu ce agentie a lucrat sora ta?
Tortul mi-a placut mai putin...in rest sala a aratat superb pe verde

Tortul defapt nu trebuia sa arate asa :) ...dar la gust a fost excelent.
Multumim frumos. (de agentie iti spun pe privat).

Edit: Mai sunt 2 fotografii funny pe site-ul fotografului :) vladgherman.ro

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 17:23 
Diva

carlita scrie:

Tortul defapt nu trebuia sa arate asa :) ...dar la gust a fost excelent.
Multumim frumos. (de agentie iti spun pe privat).

Edit: Mai sunt 2 fotografii funny pe site-ul fotografului :) vladgherman.ro

Cu Vlad Gherman a facut pozele?Suuper alegere.Imi place foarte mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 17:25 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Cu Vlad Gherman a facut pozele?Suuper alegere.Imi place foarte mult

da, cu el...ti-am mai spus din cate imi amintesc :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 19:35 
Diva

fffff frumos carlita....mi-a placut tot.....o nunta cu stil.....casa de piatra si multa fericire surori tale!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 21:28 
Diva

carlita scrie:

Buna seara!

Foarte frumos totul! Felicitari si casa de piatra surorii tale!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 21:29 
Diva

Felicitari tuturor miresicilor de iulie :)!

Va asteptam cu poze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 23:16 
Diva

buna seara fetelor....in sfarsit si eu de la servici....am avut o zi groaznica , am racit bocn si tusesc non stop ca nici apa nu pot bea lacat de tare m-am zgariat pe gat....iar acuma tre sa am si mai mare grija de el......
Multumesc fetelor pentru urari.....sper sa reusim....si eu voi canta lara ....tre sa ma apuc de niste cursuri oricum......si sa invat sa fac vocalize ca sa imi perfectionez vocea....sper sa mearga......in formatie vom fi eu , frate-miu , vara-mea si un prieten.....plus ca trebuie sa mai gasim pe cneva la trompeta.....frate-miu va canta la clapa , si la instrumente dde percutie impreuna cu mine , verisoara mea si prietenl nostru la vioara , iar e cu vocea.......sper sa imi iasa ce vreau:D
daca gasiti versuri si melodii specifice ....la gatitul miresei , gaina , co,aci si melodii superbe ce nu trebuie uitate la nungta plsssssss help......iar daca noi o sa resim , va promit ca va voi arata si voua:P
Carlita superb a fost totul.ai fost o frumusik.....mie mi-a placut si tortul.....:P
peaches abia astep sa vad poze.........Casa de piatra si tot binele din lume......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Aug 2010, 23:58 
Diva

felicitari tuturor mireselor!
Carlita, absolut superb totul! Casa de piatra surorii tale!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 00:22 
Moderator Ghidul Miresei

multumim frumos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 07:20 
Diva

Oana,tu lucrezi cumva undeva unde este frig sau aer conditionat,ceva?ca mai ziceai si acum cateva saptamani ca ai racit,acum iar...Succes cu formatia!
Carlita,f frumoase pozele!Si rochita mov :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 08:13 
Diva

buna dimineata fetelor....va invit la un ceai de data asta:D
ral intr-adevar lucrez intr-un loc unde aerul conditionat ma bate direct in cap.........acuma o saptamana si ceva era doar inceputul........si a evoluat treptat....am crezut ca mi-a trecut , dar a ajuns mai nashpa......daca nu as tusi in mod extrem cred ca nu ar fi asa rau........dar tusea asta ma termina si imi da dureri ingrozitoare de cap.......mersi frumos de urari.....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]