Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 00:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 03 Aug 2010, 14:53 
Moderator Ghidul Miresei

serene scrie:
pai a pus carlita un link cu pozele de la cununia mea civila si cu rochia de mireasa ... nu le'ai vazut ?...sunt pe undeva in urma...o sa caut link'ul si o sa'l postez din nou...

Serene, nu te chinui sa cauti link-ul, ca am sters pozele dupa vreo 2-3 zile dupa ce fetele le-au vazut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 14:55 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
buna dimineata fetelor!!!
la multi ani pt sotul tau laura!!! felicitari pt petrecerea surpriza :clap: ma bucur ca a iesit totul asa cum ti-ai dorit
astazi este ziua lu tati meu...abia astept sa ajung sambata la tara sa sarbatorim :had_d: :ncake: :nchampagne: :nchampagne: o sa stau toata saptamana acolo cat este laur plecat...rasfat si relax :ndance:

La multi ani tatalui tau! :D

Ziua lui tata a fost in 29 Iulie, exact cand a avut sora mea cununia civila :)) am si uitat sa-i spun La multi ani! :D ...dar i-am cumparat cadou a doua zi :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 15:37 
Diva

lily scrie:
astazi este ziua lu tati meu...abia astept sa ajung sambata la tara sa sarbatorim :had_d: :ncake: :nchampagne: :nchampagne: o sa stau toata saptamana acolo cat este laur plecat...rasfat si relax :ndance:

la multi ani ptr tati tau,lily!!! ii doresc sanatate si multe bucurii alaturi de copii si nepoteii dansului!!! petrecere frumoasa sambata!!! rasfat si relax total!!! :hug: :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 15:39 
Diva

carlita scrie:
Ziua lui tata a fost in 29 Iulie, exact cand a avut sora mea cununia civila :)) am si uitat sa-i spun La multi ani! :D ...dar i-am cumparat cadou a doua zi :,

sa-ti traiasca si tie tati carlita!!! e bine ca a primit a2a zi cadoul....oricum cred ca cel mai frumos cadou ptr dansul a fost cununia fiicei sale....parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 16:05 
Diva

elyt1000 scrie:
la multi ani ptr tati tau,lily!!! ii doresc sanatate si multe bucurii alaturi de copii si nepoteii dansului!!! petrecere frumoasa sambata!!! rasfat si relax total!!! :hug: :ncake: :nchampagne:

multumesc frumos fetelor :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 21:30 
Diva

Laura bine ca ti-a iesit :) si eu am vrut sa ii fac la Adi anul asta surprise party ca si el a facut 30 de ani dar mie nu mi-a iesit...cine trebuia sa il ia de acasa si sa il tina ocupat pana veneau invitatii a gafat super tare si s-a intors Adi acasa inainte sa apuce sa vina lumea :(( mi-a venit sa plang de ciuda...de bine ce gatisem si pregatisem totul fara sa vada el...tortul l-am facut pe la toti prietenii si l-am ascuns de numa iar el nu banuise nimic ceea ce trebuia sa fie cel mai simplu lucru (sa il scoata din casa 2 ore) nu a iesit...s-a pierdut cu firea tipul resp si gata a fost totul :((

Mi-am jurat ca data viitoare cand vreau sa fac o petrecere surpriza nu o mai fac acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 21:51 
Diva

Bamba scrie:
Laura bine ca ti-a iesit :) si eu am vrut sa ii fac la Adi anul asta surprise party ca si el a facut 30 de ani dar mie nu mi-a iesit...cine trebuia sa il ia de acasa si sa il tina ocupat pana veneau invitatii a gafat super tare si s-a intors Adi acasa inainte sa apuce sa vina lumea :(( mi-a venit sa plang de ciuda...de bine ce gatisem si pregatisem totul fara sa vada el...tortul l-am facut pe la toti prietenii si l-am ascuns de numa iar el nu banuise nimic ceea ce trebuia sa fie cel mai simplu lucru (sa il scoata din casa 2 ore) nu a iesit...s-a pierdut cu firea tipul resp si gata a fost totul :((

Mi-am jurat ca data viitoare cand vreau sa fac o petrecere surpriza nu o mai fac acasa

ce idiot,daca il pot numi asa,nu a putut sa-l tina 2 ore ocupat...offfff,uite ca nu te poti baza pe oricine.....oricum petrecerea a avut loc nu? eu cred ca sotul tau a fost ff bucuros ptr intentia ta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Aug 2010, 22:37 
Diva

Bamba scrie:

la mine s-a aranjat totu la fix.aveam mari sanse sa nu iasa, dar ionut a fost toata ziua la birou si a spus ca imi lasa masina sa ma plimb.asa ca am putut sa fac toata treaba linistita.Eu am comandat mancare, ca era extrem de cald si ma topeam sa fac pt 10 pers.am facut doar ceva salate si o prajitura care a fost senzatia serii.si la ora 6 jumate trebuia sa merg dupa ionut la birou.dupa ne-am dus la magazin sa cumparam un suc in caz ca vine cineva la noi, desi avea o gramada acasa.toata lumea a ajuns la noi la 7 si ceva.am lasat cheia sub presul de la intrare.Si ionut nu vroia sa mearga acasa.vroia sa mergem la terasa la un suc.si nu intelegea de ce nu vreau.Am ajuns pe la 8 acasa.Si astia stateau inchisi in dormitor :lol:
Toti prietenii au cooperat super bine.Au gasit tot felul de motive sa nu vina la noi cand a sunat ionut sa ii cheme la un vin.Si nu s-a prins deloc.
O sa mai repet experienta la 40 de ani :lol: , dar atunci la restaurant.ca nu mai spal vase :lol: Imi pare rau ca nu am cumparat de unica folosinta.
In fine...a fost bine :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 06:02 
Diva

da tu Ely chiar idiot...sa mor nu alta cand l-am vazut pe Adi pe driveway ca vine inspre casa :gun: :gun: si-a schimbat tantalaul ala povestea in ultimul moment ca trebuia sa il cheme sa il ajute Adi la ceva la calculator...ceea ce sigur l-ar fi tinut departe de casa si mai mult de 2 ore...si a schimbat-o fara sa ma consulte pe mine cum ca are nevoie sa il ajute sa care mobila :gun: :gun: cand el nu isi comandase nici o mobila...iti dai seama cand a ajuns Adi acolo si a vazut ca nu e nici o mobila s-a intors acasa :nerv:

s-a bucurat si a apreciat toata stradania dar nu iti mai tihneste :)

Laura ma bucur din suflet ca ti-a iesit :) ce a zis Ionut cand a vazut ce i-ai copt?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 08:57 
Diva

Iti dai seama ca s-a bucurat, Gabi!Erau acolo toti prietenii dragi noua.Cu mici exceptii care chiar nu aveau cum sa ajunga.
Buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 11:09 
Diva

laura_sandu scrie:
Iti dai seama ca s-a bucurat, Gabi!Erau acolo toti prietenii dragi noua.Cu mici exceptii care chiar nu aveau cum sa ajunga.
Buna dimineata, fetelor

Buna dimineata. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 13:52 
Diva

buna dimineata si de la noi :hap_w:
chiar ca te enervezi si iti vine sa-i dai in cap cand vezi ca dupa ce chinui atata sa iasa totul bine sa ti se strice totul in ultimul moment pt ca un idiot nu este instare sa minta bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 13:53 
Diva

fetele,vreau sa va intreb,v-ati facut control la san si testul papanicolau?si cat de des?..stiu ca dupa 30 ani se face o data pe an ...si am inteles ca mamografiile nu prea sunt indicate,mai bine un control..eu am facut control la san acuma vreo 3 ani iar papanicolau cam de 2 ani..mamografie nu mi-am facut niciodata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 14:01 
Diva

corina1 scrie:
fetele,vreau sa va intreb,v-ati facut control la san si testul papanicolau?si cat de des?..stiu ca dupa 30 ani se face o data pe an ...si am inteles ca mamografiile nu prea sunt indicate,mai bine un control..eu am facut control la san acuma vreo 3 ani iar papanicolau cam de 2 ani..mamografie nu mi-am facut niciodata.

eu inca nu am 30 de ani dar papanicolau il fac cam la 6 luni...control la sani mi-am facut acum catva timp si ecografie...asta imi faceam mai mereu cand lucram in vl...acum mai rar...mamografie nu mi-am facut niciodata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 14:46 
Diva

parca imi aduc aminte ca m-am mai aprins eu o data pe tema cu papanicolau...se face o data pe an din momentul in care iti incepi viata sexuala corina...nu are nici o treaba cu varsta...ii ffff important....e primul pas in depistarea cancerului la ovare...stiu o gramada de cazuri care au avut probleme cu celule anormale depistate la papanicolau cu mult inainte de 30 de ani...ii super important corina sa il faci cel putin o data pe an....in Rom nu stiu de ce nu se pune accent pe chestia asta asa de mult...ar trebui facuta parte din educatia sexuala a tuturor fetelor....

controlul la san la fel trebuie facut o data pe an....e parte din controlul anual (papanicolau si san) care se face sau ar trebui facut cu religiozitate...mamografia aici se recomanda dupa 40 de ani dar e un mare scandal acum sa se recomande mai repede...au fost cazuri de cancer la san inainte de 40 de ani care puteau fi depistate mai repede...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 14:55 
Diva

corina1 scrie:

eu fac papanicolau o data pe an.Mamografie nu mi-am facut niciodata.Control la san, o data.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 15:12 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
eu fac papanicolau o data pe an.Mamografie nu mi-am facut niciodata.Control la san, o data.

Laura, intra un pic pe site la Vlad sa vezi niste poze faine de la Milenium :) de la o nunta de pocaiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 15:25 
Diva

Bamba scrie:
parca imi aduc aminte ca m-am mai aprins eu o data pe tema cu papanicolau...se face o data pe an din momentul in care iti incepi viata sexuala corina...nu are nici o treaba cu varsta...ii ffff important....e primul pas in depistarea cancerului la ovare...stiu o gramada de cazuri care au avut probleme cu celule anormale depistate la papanicolau cu mult inainte de 30 de ani...ii super important corina sa il faci cel putin o data pe an....in Rom nu stiu de ce nu se pune accent pe chestia asta asa de mult...ar trebui facuta parte din educatia sexuala a tuturor fetelor....

controlul la san la fel trebuie facut o data pe an....e parte din controlul anual (papanicolau si san) care se face sau ar trebui facut cu religiozitate...mamografia aici se recomanda dupa 40 de ani dar e un mare scandal acum sa se recomande mai repede...au fost cazuri de cancer la san inainte de 40 de ani care puteau fi depistate mai repede...

Bamba are dreptate, papanicolau se face de cand iti incepi viata sexuala, nu are nicio leg cu vreun anumit prag de varsta, eu il fac anual, mi-am ales o zi dintr-o luna ( vara), controlul la san il fac tot atunci, iar maomgrafie mi-am facut o singura data, dupa ce m-a mancat in fund la mare in 2000 si 2001 sa stau fara sutien la plaja si m-am pricopsit cu niste frumuseti de noduli, bine ca s-au tras si a fost totul ok :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 15:34 
Diva

carlita scrie:

Laura, intra un pic pe site la Vlad sa vezi niste poze faine de la Milenium :) de la o nunta de pocaiti.

le-am vazut :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 15:45 
Diva

am uitat sa adaug si colposcopia, de cand am nascut mi s-a recomandat sa o fac anual, este recomandata in special femeilor care au nascut natural, dar nu numai :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]