Bamba scrie:
Laura bine ca ti-a iesit

si eu am vrut sa ii fac la Adi anul asta surprise party ca si el a facut 30 de ani dar mie nu mi-a iesit...cine trebuia sa il ia de acasa si sa il tina ocupat pana veneau invitatii a gafat super tare si s-a intors Adi acasa inainte sa apuce sa vina lumea

( mi-a venit sa plang de ciuda...de bine ce gatisem si pregatisem totul fara sa vada el...tortul l-am facut pe la toti prietenii si l-am ascuns de numa iar el nu banuise nimic ceea ce trebuia sa fie cel mai simplu lucru (sa il scoata din casa 2 ore) nu a iesit...s-a pierdut cu firea tipul resp si gata a fost totul

(
Mi-am jurat ca data viitoare cand vreau sa fac o petrecere surpriza nu o mai fac acasa
la mine s-a aranjat totu la fix.aveam mari sanse sa nu iasa, dar ionut a fost toata ziua la birou si a spus ca imi lasa masina sa ma plimb.asa ca am putut sa fac toata treaba linistita.Eu am comandat mancare, ca era extrem de cald si ma topeam sa fac pt 10 pers.am facut doar ceva salate si o prajitura care a fost senzatia serii.si la ora 6 jumate trebuia sa merg dupa ionut la birou.dupa ne-am dus la magazin sa cumparam un suc in caz ca vine cineva la noi, desi avea o gramada acasa.toata lumea a ajuns la noi la 7 si ceva.am lasat cheia sub presul de la intrare.Si ionut nu vroia sa mearga acasa.vroia sa mergem la terasa la un suc.si nu intelegea de ce nu vreau.Am ajuns pe la 8 acasa.Si astia stateau inchisi in dormitor
Toti prietenii au cooperat super bine.Au gasit tot felul de motive sa nu vina la noi cand a sunat ionut sa ii cheme la un vin.Si nu s-a prins deloc.
O sa mai repet experienta la 40 de ani

, dar atunci la restaurant.ca nu mai spal vase

Imi pare rau ca nu am cumparat de unica folosinta.
In fine...a fost bine