Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 04 Aug 2010, 18:40 
Diva

Anca cand zic de celule anormale, in Rom se refera ca si rani pe col...nu stiu de ce terminologia asta diferita...sau poate ca doctorii de acolo le zic rani pt ca sunt parti pe col unde celulele sunt diferite ca si structura si partile astea le numesc ei rani...ma gandesc eu asa cu voce tare :))

Ely si eu as fi vrut sa nasc natural si tot fara epidural...am asistat la 2 nasteri la doua prietene si amandoua isi facusera....una din ele a regretat pt ca nu a mai simtit sa impinga si a durat forever sa iasa copilul...cealalta a fost ok...cred ca depinde fff mult de anestezist cum o face si cat ser din ala lasa sa iasa...daca lasa prea mult atunci esti prea anesteziata si nu mai simti nimic...daca lasa cum trebuie atunci numai iti ia din durere destul cat sa te concentrezi sa impingi...la a doua nastere vreau sa nasc si eu natural...sa sper ca o sa coopereze copilul sa se intoarca nu ca si ALexia :)....la a doua nastere pot sa aleg cum vreau sa nasc din moment ce la prima am avut cezariana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 18:43 
Diva

Bamba scrie:
Anca cand zic de celule anormale, in Rom se refera ca si rani pe col...nu stiu de ce terminologia asta diferita...sau poate ca doctorii de acolo le zic rani pt ca sunt parti pe col unde celulele sunt diferite ca si structura si partile astea le numesc ei rani...ma gandesc eu asa cu voce tare :))

Ely si eu as fi vrut sa nasc natural si tot fara epidural...am asistat la 2 nasteri la doua prietene si amandoua isi facusera....una din ele a regretat pt ca nu a mai simtit sa impinga si a durat forever sa iasa copilul...cealalta a fost ok...cred ca depinde fff mult de anestezist cum o face si cat ser din ala lasa sa iasa...daca lasa prea mult atunci esti prea anesteziata si nu mai simti nimic...daca lasa cum trebuie atunci numai iti ia din durere destul cat sa te concentrezi sa impingi...la a doua nastere vreau sa nasc si eu natural...sa sper ca o sa coopereze copilul sa se intoarca nu ca si ALexia :)....la a doua nastere pot sa aleg cum vreau sa nasc din moment ce la prima am avut cezariana

eu zic ca depinde si de doctor Gabi.Cum coopereaza cu pacienta.El tb sa iti spuna cat si cand sa impingi.Si tu sa asculti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 18:46 
Diva

ooo da....dar ii si destul de greu sa pui in practica daca tu nu simti absolut nimic de la brau in jos...cat m-am chinuit cu ea sa ii explic sa isi inchipuie ca merge la baie :))))))))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 18:54 
Diva

Bamba scrie:
ooo da....dar ii si destul de greu sa pui in practica daca tu nu simti absolut nimic de la brau in jos...cat m-am chinuit cu ea sa ii explic sa isi inchipuie ca merge la baie :))))))))))

pai tb sa te scremi, ca si cand esti constipata :cry: ...ma scuzati , dar asta faci. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 19:16 
Diva

exact aia ii explicam si eu la fata numai nu am vrut sa scriu asa de explicit :))))) mersi Laura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 19:34 
Diva

laura_sandu scrie:
pai tb sa te scremi, ca si cand esti constipata :cry: ...ma scuzati , dar asta faci. :wall:

ei in teorie acum stiu,trebuie sa iasa si in practica,sper eu.......dar nu sunt nici prima nici ultima femeie care naste....trebuie sa iasa cumva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Aug 2010, 22:41 
Diva

elyt1000 scrie:
ei in teorie acum stiu,trebuie sa iasa si in practica,sper eu.......dar nu sunt nici prima nici ultima femeie care naste....trebuie sa iasa cumva

off tu Ely, normal ca o sa fie bine.Important este ca sunteti sanatosi si tu si bebelul.Restul vine de la sine.
Cand e sa nasti....nu ai ce face....trebuie sa iasa pe undeva :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 01:58 
Diva

Bamba scrie:

...la a doua nastere vreau sa nasc si eu natural...sa sper ca o sa coopereze copilul sa se intoarca nu ca si ALexia :)....la a doua nastere pot sa aleg cum vreau sa nasc din moment ce la prima am avut cezariana

sincer, habar nu am dc se numesc asa, imi doresc doar sa nu mai apara si sa nu mai am parte de ele.

legat de nastere, la mine cu siguranta va fi tot cezariana, nu vreau complicatii si nici taieturi extra, colega mea de sv a nascut acum o sapt un baietel,
dar cu mari chinuieli, ea avand cezariana de la prima nastere, iar acum a vrut sa nasca natural, din pacate, i-a cedat cusatura interioara de la prima nastere, saraca intrase si in travaliu si cu hemoragie interna, groaznic, nici nu vreau sa ma gandesc si nu este prima oara cand se intampla, nici nu zic neaparat ca mi se poate intampla tocmai mie, dar prefer sa pas. in sfarsit, la mine e batut in cuie, oricum daca si de data asta fac un copil de 4 kg, pot sa vreau eu sa nasc natural pt ca nu as putea, din aceleasi motive ca si cu Sabin. sa ajung eu cu bine pana acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 01:59 
Diva

si buna dimineata :D !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 08:39 
Diva

Ayrun scrie:
ce groaznic, se pare ca inca suntem in evul mediu :huh:

buna dimineata
din pacate da, ai impresia in unele orase ca inca esti in evul mediu :wall:
nu zic ca nu sunt si doctori buni dar aici te bazezi mai mult pe noroc, ori nu au aparatura performanta, ori nu sunt capabili cu toata aparatura lor sa citeasca si sa spuna cateva lucururi concludente :eek:
unde mai pui ca esti tratat de parca ei iti fac tie o favoare ca te consulta, dar am zis nu generalizez pt ca mai sunt si oameni speciali, personal merg pe ideea ca e bun dr care ma face pe mine bine si atat :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 11:26 
Diva

buna dimineata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 12:21 
Diva

laura_sandu scrie:
off tu Ely, normal ca o sa fie bine.Important este ca sunteti sanatosi si tu si bebelul.Restul vine de la sine.
Cand e sa nasti....nu ai ce face....trebuie sa iasa pe undeva :lol: :lol:

buna dimineata fetele!!!
:rofl: :rofl: asa zic si eu....este acolo inauntru,de iesit trebuie sa iasa cumva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 12:25 
Diva

Ayrun scrie:
legat de nastere, la mine cu siguranta va fi tot cezariana, nu vreau complicatii si nici taieturi extra, colega mea de sv a nascut acum o sapt un baietel,
dar cu mari chinuieli, ea avand cezariana de la prima nastere, iar acum a vrut sa nasca natural, din pacate, i-a cedat cusatura interioara de la prima nastere, saraca intrase si in travaliu si cu hemoragie interna, groaznic, nici nu vreau sa ma gandesc si nu este prima oara cand se intampla, nici nu zic neaparat ca mi se poate intampla tocmai mie, dar prefer sa pas. in sfarsit, la mine e batut in cuie, oricum daca si de data asta fac un copil de 4 kg, pot sa vreau eu sa nasc natural pt ca nu as putea, din aceleasi motive ca si cu Sabin. sa ajung eu cu bine pana acolo

oi doamne,saraca prin ce a putut sa treaca......acum este bine prietena ta? am auzit atatea povesti ca sunt ingrozita,stiu doar ca fiecare dintre noi avem unica experienta cu nasterea,fiecare simte pe pielea ei ce si cum......acum astept si eu sa trec prin aceasta experienta si dupa pot vb.......multa sanatate si refacere cat mai rapida prietenei tale anca.....bebele e bine si el?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 13:40 
Diva

elyt1000 scrie:
oi doamne,saraca prin ce a putut sa treaca......acum este bine prietena ta? am auzit atatea povesti ca sunt ingrozita,stiu doar ca fiecare dintre noi avem unica experienta cu nasterea,fiecare simte pe pielea ei ce si cum......acum astept si eu sa trec prin aceasta experienta si dupa pot vb.......multa sanatate si refacere cat mai rapida prietenei tale anca.....bebele e bine si el?

sunt bine sanatosi amandoi, ea a ramas cu sechele saraca si pe deasupra i-au legat si trompele pt ca nu mai are voie sa ramana insarcinata, ar fi mult prea riscant si da, fiecare din noi avem unica experienta, de aceea am si zis ca nu e obligatoriu sa mi se intample ca ei, dar ceea ce mi-a recomandat medicul aia fac si asta este. sa fim sanatoase si noi si bebeii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 14:16 
Diva

buna fetelor!!!
ooo ce naspa...saraca de ea...nu erau de ajuns durerile nasterii, trebuia sa mai fie si alte complicatii...ma bucur ca este bine si ea si bb...asta conteaza cel mai mult acum...eu daca ar fii sa nasc din nou, ce a ce nu-mi doresc, cu siguranta as alege tot cezariana...daca tot am fost odata taiata de ce sa ma mai taie si prin alta parte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 15:36 
Diva

off doamne da cum i s-a putut intampla asta? au fost sarcinile apropiate? mie doctorul mi-a spus ca s-a vindecat f bine si nu vede de ce nu as putea naste normal la urmatoarea...vecina mea a nascut la interval de 18 luni dupa cezariana cu natural...si nu au fost complicatii...

eu imi doresc f mult sa experimentez si o nastere naturala...vreau eu sa pot sa zic ca am trait si experienta asta....si parca vad ca pe cat de mult imi doresc pe atat nu o sa se intoarca copilul iar si nu o sa pot naste...pe mine ma sperie operatiile si chestiile care implica taieri si injectii si refaceri indelungate :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 16:56 
Diva

Bamba scrie:
off doamne da cum i s-a putut intampla asta? au fost sarcinile apropiate? mie doctorul mi-a spus ca s-a vindecat f bine si nu vede de ce nu as putea naste normal la urmatoarea...vecina mea a nascut la interval de 18 luni dupa cezariana cu natural...si nu au fost complicatii...

eu imi doresc f mult sa experimentez si o nastere naturala...vreau eu sa pot sa zic ca am trait si experienta asta....si parca vad ca pe cat de mult imi doresc pe atat nu o sa se intoarca copilul iar si nu o sa pot naste...pe mine ma sperie operatiile si chestiile care implica taieri si injectii si refaceri indelungate :)

pai cam asa i s-a spus si ei, mai ales ca trecusera 2 ani jumate, s-a intamplat, nu stiu sa va spun cu exactitate ce a cauzat asta :-S , si asa cum spui si mie imi este tare frica de operatii, de aceea nu mi-am dorit niciodata sa fac cezariana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 17:18 
Veteran

laura_sandu scrie:
mai voi cu spitalul vostru din braila mereu apareti la stiri.Sunt dusi cu pluta medicii acolo.

Unde ai vazut Laura la stiri despre maternitatea din Braila?? Eu nu am vazut cel putin in ultimele luni. Referitor la medici ai dreptate lasa mult de dorit majoritatea dintre ei desi sunt o gramada de zvonuri ca ar fi buni, insa nu fac nici cat o ceapa degerata.
Maternitatea arata foarte bine, moderna cu termopane etc insa asistentele si infirmierele sunt niste nemernice, se comporta ca si cum ar fi stapanele tarii.

Oricum la a doua sarcina nici nu ma gandesc sa nu nasc la particular oricum am cheltuit exact aceeiasi suma de bani daca as fi nascut la particular. Nu-mi mai trebuie maternitatea din Braila in viata mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2010, 19:25 
Diva

brunetik scrie:

Unde ai vazut Laura la stiri despre maternitatea din Braila?? Eu nu am vazut cel putin in ultimele luni. Referitor la medici ai dreptate lasa mult de dorit majoritatea dintre ei desi sunt o gramada de zvonuri ca ar fi buni, insa nu fac nici cat o ceapa degerata.
Maternitatea arata foarte bine, moderna cu termopane etc insa asistentele si infirmierele sunt niste nemernice, se comporta ca si cum ar fi stapanele tarii.

Oricum la a doua sarcina nici nu ma gandesc sa nu nasc la particular oricum am cheltuit exact aceeiasi suma de bani daca as fi nascut la particular. Nu-mi mai trebuie maternitatea din Braila in viata mea.

e adevarat ca nu am mai vazut de vreo 2-3 luni, dar intr-o vreme cred ca au aparut o gramada de cazuri consecutive in Braila.
Sincer acum , in Cluj medicii sunt buni, personalului medical nu am nimic sa ii reprosez, dar conditiile din spital sunt jenante si aprovizionarea este zero.Asa ca si mie imi pare rau ca nu am ales particularul si daca as repeta experienta nu m-ar mai vedea fata ginecologia din Cluj.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Aug 2010, 12:26 
Diva

fetelor sa aveti un weekend placut - noi ne pregatim de drum si nu ma incanta deloc ideea sa petrec urmatoarele 8 ore in masina - mergem la Niagara si Toronto in weekend

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]