laura_sandu scrie:
serios , Adina?Eu nu l-am pus inca.Am zis ca astept pana la 10-11 luni si il pun direct pe WC, cu capac special pt copilandrii.Ma enerveaza ideea sa spal olita ....sau sa ma plimb cu ea prin oras dupa mine.Am o prietena care si-a invatat fetita sa-si faca nevoile doar la olita si eram in oras la cafea si fata era toata transpirata ca o trecea si nu putea sa faca in pampers....asa ca vreau sa gasesc o solutie sa imi fie si mie si lui bine.
Adina , tu mai alaptezi?Ce faci?Cum esti?Nu te-am mai vazut de mult prin zona.
Asa si prietena mea care o are pe fetita cu care am tot pus poze pe aici, a pus-o pe fetita pe olita la 10 luni pentru ca atunci si-a dat drumul sa umble aproape bine. Bineinteles ca nu i-a placut la olita, dar in 2-3 luni s-a obisnuit cu toate ca mai facea si in pampers. La 1 an si 3 luni umbla singura fara nici o treaba si de la 1 an si jumatate a dormit singura in camera, in pat de oameni mari, atunci i-a scos si pampersul, 2 saptamani a mai facut in pat dar mai apoi a inteles ce e aia olita si se cerea...facea si la wc daca o puneai bineinteles.
Acum fetita e marisoara deja, are 2 ani si cateva luni....isi duce olita in fata tv-ului, se uita la Tom si jerry si isi face treaba, cand e gata striga "Am terminat"

atat e de dulce.
Si dimineata cand se trezeste, se da jos din pat si se duce in camera la parinti sa vada daca s-au trezit, tare draguta si desteapta

Edit: Afara nu se ducea cu olita sau daca mergea in oras, daca zicea ca o trece...gasea ea un locsor mai urat unde sa o puna sa faca

...doar daca mergeam undeva in statiune sa aiba olita la indemana in camera sa nu se plimbe noaptea prin pensiune la baie.