Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 16 Aug 2010, 16:16 
Diva

SimoBobo scrie:
Offfffffffffffffffffffffffffffffffff e un subiect care ma mananca de joi.....am fost la interviu asa 'la plezneala"fara sa ma gandesc o secunda ca iese ceva la insistentele fostei mele sefe.
M-au acceptat si a ramas sa ma duc de azi...am fost azi,m-am convins ca e un job cu o responsabilitate mare si la care am multe de invatat pana sa fiu foarte buna dar foarte prost platit...si le-am cerut timp de gandire pana maine :-S
Pun in balanta doua variante :
prima in care refuz job-ul datorita motivelor enumerate

1.luna de miere care e stabilita in septembrie o saptamana sau doua,mama mea care are foarte mare nevoie de mine si baroul din februarie pentru care trebuie sa ma pregatesc intens si asta necesita liniste,timp si invatat MAXIM !!!! Astea in conditiile in care ne permitem sa traim decent din salariul sotului si cu somajul meu de 550 ron.

sau a2a in care accept job-ul si pierd toate astea dar castig 600 ron in plus fata de somaj

2.muncesc pe branci ca sef birou comercial pe 1200 ron,pierd luna de miere,o "abandonez"oarecum pe mami,tinand cont ca sunt la inceput si am de invatat,stres maxim,timp mai putin pentru pregatire la barou dar........castig experienta,invat multe,relationez cu oameni importanti si-mi merge vechimea.

Sunt varza psihic...confuza...acu zic gata plec la munca...acu ma apuca panica...praf in stele scrie pe mine pana maine :rofl:
Il astept pe iubi cu sufletul la gura sa mai discutam sa luam o decizie(el mi-a zis din start sa nu accept pe banii astia,asta ca o parere a lui...dar ma lasa sa iau decizia singura singurica fara sa ma influenteze in vreun fel)
Asa ca sunt : :wacko: :wacko: :wacko:

Simo, banutii sunt tare putini.daca tu crezi ca e un loc de munca ce te stimuleaza intelectual si iti va fi de ajutor pe viitor, accepta.Dar....doar tu poti lua decizia si noi ne dam cu parerea aiurea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:19 
Diva

uiiiii Simo,f complicat......sincer,eu una nu as accepta,tinand cont de motivele enumerate de tine,sunt mai mult contra decat ptr acest job.......iti dai seama ca decizia iti apartine,dar ca o parere.....eu sunt sigura ca se va ivi o alta ocazie mult mai buna decat aceasta,mult mai bine platita si in acelasi timp vei fi pregatita sa incepi lucrul,cu inima deschisa si nu indoita ca acum
iti doresc mult succes in alegerea celei mai bune solutii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 21:06 
Diva

Hei clujencele mele de maine cred ca vin pe la voi :had_d:
Vin cu iubi care are treaba iar eu toata ziulica voi fi singura....credeti ca ne vom putea umple timpul impreuna cat sa nu mor de plictiseala maxim?
Nu va ganditi ca ma mut la voi dar macar asa mai des oleaca sa ne vedem,sa vad si eu Clujul mai mult decat din camera :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 22:08 
Diva

SimoBobo scrie:
Hei clujencele mele de maine cred ca vin pe la voi :had_d:
Vin cu iubi care are treaba iar eu toata ziulica voi fi singura....credeti ca ne vom putea umple timpul impreuna cat sa nu mor de plictiseala maxim?
Nu va ganditi ca ma mut la voi dar macar asa mai des oleaca sa ne vedem,sa vad si eu Clujul mai mult decat din camera :rofl:

daaa...clar.cat stai?unde esti cazata?eu in afara de 4-5 intalniri pt nunti in sept si octombrie nu am nimic de facut.Si joi plec la Baia Mare.Asa ca in rest iti pot tine companie 2-3 ore in fiecare zi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 22:12 
Diva

laura_sandu scrie:
daaa...clar.cat stai?unde esti cazata?eu in afara de 4-5 intalniri pt nunti in sept si octombrie nu am nimic de facut.Si joi plec la Baia Mare.Asa ca in rest iti pot tine companie 2-3 ore in fiecare zi.

Cred ca stam o saptamana,in comuna floresti vom sta undeva la niste vile noi facute in ap inchiriate...iubi si echipele lui.Eu cred ca voi avea masina...vedem dimineata cand plecam cum ne organizam...trimite-mi mesaj cu nr tau de telefon daca vrei :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 22:15 
Diva

SimoBobo scrie:
Cred ca stam o saptamana,in comuna floresti vom sta undeva la niste vile noi facute in ap inchiriate...iubi si echipele lui.Eu cred ca voi avea masina...vedem dimineata cand plecam cum ne organizam...trimite-mi mesaj cu nr tau de telefon daca vrei :)

Ok.Daca stai in Floresti nu esti departe de mine.:)Iti trimit acum mesaj

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 22:50 
Diva

laura_sandu scrie:
Ok.Daca stai in Floresti nu esti departe de mine.:)Iti trimit acum mesaj

Ti-am dat add si pe mess :ok:
Dar de cazare in Cluj in oras stii sa-mi recomanzi ceva? ca iubi isi face griji ca-s la distanta putin si ar vrea totusi ca noi sa ne cazam in oras sa ma pot deplasa eu cu usurinta :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 12:23 
Diva

Buna...
Elyt, imi pare rau pentru tine, ca tocmai acum ai piciorulin gips. Imi imaginez cat de greu de deplasezi cu gipsul si burtica :hug: :hug: :hug: Multa sanatate si sa ti se vindece repede piciorul. Cu pragatirea pentru nastere cum stai? Bebe se pregateste sa vina pe lume? Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos :hug:

Simo, imi pare rau pentru experienta cu nunta la tara. Pana sa fie nunta mea, am fost si eu la cateva nunti la tara, nu au fost dezastruoase, dar mi-e nu mi-au placit deloc, nu erau pe gustul meu. Cand a venit vorba sa-mi fac nunta la tara (sotul e nascut la tara), m-am ingrozit, vroiam o nunta cat mai frumoasa. Recunosc ca am bagat ceva bani pentru aranjarea salii, pentru muzica, foto-video, bucatar, dar macar am avut o nunta asa cum mi-am dorit, in conditiile care ti le poate oferi o nunta la tara. Deci, se poate face o nunta frumoasa si la tara, trebuie un pic de vointa.

Simo, daca as fi in locul tau eu as alege sa nu accept acel loc de munca, tinand cont de ce ai enumerat mai sus, insa decizia iti apartine in totalitate. Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 12:34 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Buna...
Elyt, imi pare rau pentru tine, ca tocmai acum ai piciorulin gips. Imi imaginez cat de greu de deplasezi cu gipsul si burtica :hug: :hug: :hug: Multa sanatate si sa ti se vindece repede piciorul. Cu pragatirea pentru nastere cum stai? Bebe se pregateste sa vina pe lume? Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos :hug:

Simo, imi pare rau pentru experienta cu nunta la tara. Pana sa fie nunta mea, am fost si eu la cateva nunti la tara, nu au fost dezastruoase, dar mi-e nu mi-au placit deloc, nu erau pe gustul meu. Cand a venit vorba sa-mi fac nunta la tara (sotul e nascut la tara), m-am ingrozit, vroiam o nunta cat mai frumoasa. Recunosc ca am bagat ceva bani pentru aranjarea salii, pentru muzica, foto-video, bucatar, dar macar am avut o nunta asa cum mi-am dorit, in conditiile care ti le poate oferi o nunta la tara. Deci, se poate face o nunta frumoasa si la tara, trebuie un pic de vointa.

Simo, daca as fi in locul tau eu as alege sa nu accept acel loc de munca, tinand cont de ce ai enumerat mai sus, insa decizia iti apartine in totalitate. Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

tu cum te simti Nico? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 13:29 
Diva

corina1 scrie:
tu cum te simti Nico? :hug:

Eu ma simt bine :hug: , a inceput sa-mi creasca burtica :had_d: si acum se vede si la mine asa un piculet ca sunt gravida (daca port haine mulate doar :flowers: )

Bebe are chef de joaca atunci cand sunt la munca si mai ales cand sunt in conversatie telefonica cu vreun client :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 14:07 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Buna...
Elyt, imi pare rau pentru tine, ca tocmai acum ai piciorulin gips. Imi imaginez cat de greu de deplasezi cu gipsul si burtica :hug: :hug: :hug: Multa sanatate si sa ti se vindece repede piciorul. Cu pragatirea pentru nastere cum stai? Bebe se pregateste sa vina pe lume? Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos

buna nico......ei nu e asa o drama sincer,ma si bufneste rasul de halul in care ma misc......oricum tot ce pot spune este ca sunt fericita ca e piciorul stang si nu drept.......de ex,azi am fost la piata,si norocul meu ca am masina automata(ptr puturosi cum zice tatal meu :lol: ),deci conduc cu un singur picior.....piciorul drept,yupi yupi.....norocul meu......
sunt pregatita zic eu si fizic si psihic ptr nastere,dar sti cum e: teoria e usoara,pe noi practica ne omoara :lol: .......eu zic ca bebe e preagatit sa-si cunoasca parintii si noi numai spunem pe el/ea......multumesc ptr urari...........eu iti doresc sarcina usoara in continuare,bucura-te de burtica si de loviturile incete acum a lui bebe ca dupa nu se stie ce va urma.......(si aici sa sti ca ma refer la mine,care ma simt super mare si bebe loveste non stop,in ficat,coaste si ce o mai fi pe acolo,super dureros) :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 20:44 
Diva

elyt1000 scrie:
buna nico......ei nu e asa o drama sincer,ma si bufneste rasul de halul in care ma misc......oricum tot ce pot spune este ca sunt fericita ca e piciorul stang si nu drept.......de ex,azi am fost la piata,si norocul meu ca am masina automata(ptr puturosi cum zice tatal meu :lol: ),deci conduc cu un singur picior.....piciorul drept,yupi yupi.....norocul meu......
sunt pregatita zic eu si fizic si psihic ptr nastere,dar sti cum e: teoria e usoara,pe noi practica ne omoara :lol: .......eu zic ca bebe e preagatit sa-si cunoasca parintii si noi numai spunem pe el/ea......multumesc ptr urari...........eu iti doresc sarcina usoara in continuare,bucura-te de burtica si de loviturile incete acum a lui bebe ca dupa nu se stie ce va urma.......(si aici sa sti ca ma refer la mine,care ma simt super mare si bebe loveste non stop,in ficat,coaste si ce o mai fi pe acolo,super dureros) :hug: :hug:

tu cand ai termenul de nastere? cred ca vei naste in aceeasi perioada cu sora mea...nepotica mea ar trebui sa se nasca in 21 sept

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 21:41 
Diva

SweetNicoleta scrie:
tu cand ai termenul de nastere? cred ca vei naste in aceeasi perioada cu sora mea...nepotica mea ar trebui sa se nasca in 21 sept

o doamne sper ca nu......dpn-ul meu este 8 septembrie......eu sper pe la sf.lui august,desi se poate intampla oricand de acum inainte
tu cand ai dpn-ul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 08:39 
Diva

elyt1000 scrie:
o doamne sper ca nu......dpn-ul meu este 8 septembrie......eu sper pe la sf.lui august,desi se poate intampla oricand de acum inainte
tu cand ai dpn-ul?

13 ianuarie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 11:11 
Diva

SweetNicoleta scrie:
13 ianuarie

poate primesti un cadou frumos in noaptea de anul nou..... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 13:16 
Veteran

salutare miresici >:D<
mi-a fost dor de voi :-*
din pacate am inceput munca si credeti-ma ca dupa 3 saptamani de concediu am gasit un dezastru total la birou (doar 181 de mailuri, biroul plin cu acte, modificari legislative, proceduri noi etc) abia azi am reusit (dupa 7 zile de munca) sa fac ordine in ele :wall: .
ely - cat de putin mai ai pana la intalnirea cu bebe :napplause:
nico - ai grija de tine si de puiut :hug:
simo- sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizize cu pivire la locul de munca.

Va pup pe toate si imi cer scuze pt absenta.

O zi frumoasa :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 14:41 
Diva

serban_anda2005 scrie:
salutare miresici >:D<
mi-a fost dor de voi :-*
din pacate am inceput munca si credeti-ma ca dupa 3 saptamani de concediu am gasit un dezastru total la birou (doar 181 de mailuri, biroul plin cu acte, modificari legislative, proceduri noi etc) abia azi am reusit (dupa 7 zile de munca) sa fac ordine in ele :wall: .
ely - cat de putin mai ai pana la intalnirea cu bebe :napplause:
nico - ai grija de tine si de puiut :hug:
simo- sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizize cu pivire la locul de munca.

Va pup pe toate si imi cer scuze pt absenta.

O zi frumoasa :hug: :-*

bine ai revenit anda.....cum e in calitate de doamna?
da inca putin si fac cunostinta cu el/ea......ce o fi oare? :lol: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 23:41 
Diva

Hai fetelor la mireseala...gata cu distractia,luna de miere,facut de copii etc :rofl:
Spor la treaba Anda :nchat:
Nico cand aflam daca "aveam"baietel sau fetita? :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2010, 08:51 
Diva

SimoBobo scrie:
Hai fetelor la mireseala...gata cu distractia,luna de miere,facut de copii etc :rofl:
Spor la treaba Anda :nchat:
Nico cand aflam daca "aveam"baietel sau fetita? :love:

Of....cel mai probabil in 22 sept, cand merg la urmatorul ecograf....La ultimul eco nu a vrut sa-si arate ce are intre picioare :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Aug 2010, 10:28 
Veteran

neatza,
haideti la mireseala, azi fac eu cinste cu cafeluta.
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]