Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 16 Aug 2010, 15:49 
Diva

elyt1000 scrie:
cred ca noi suntem mai nerabdatoari sa facem cunostinta cu bebe decat el cu noi :lol: .....eu sunt relativ bine,am tot calcaiul bagat in gips ptr 2 sapt,mi l-am fracturat,ei nu e drama,deci cred ca asa voi naste si astept sa vina ziua de vineri (daca nu se intampla minunea mai devreme de vineri :lol: ) cand vor incepe stimularea ptr nastere.....sunt toata un munte de emotii......abia astept sa scap.... :hug:

offf Ely..si cum mergi??si cu burtoiul mare si schioapa...doamne,doamne..
asteptam vesti mai bune de la tine. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:03 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
ce bine ca la mine e racorica,sta sa ploua......dar nu ma supar,poate sa ploua toata ziua...
since si mie mi-ar placea sa vizitez Iasi-ul,nu am avut ocazia desi am auzit ca e un oras deosebit.....Laura,la fel m-am simtit eu in biserica greceasca din Braila.....absolut divin.....

Ely, cum te simti?Esti ok cu piciorul, cu burtica?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:04 
Diva

anidaaa scrie:

au cumparat ai mei un apartament aici acum o luna.

e perfect atunci :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:04 
Diva

Bamba scrie:
da ely de ce oare incep asa de devreme stimularea? 38 de sapt?...sunt numai curioasa nici un alt motiv...aici te lasa 2 sapt dupa due date pana incep sa provoace

gabi si eu sunt la fel de curioasa ca si tine....asa am fost saptamana trecuta si eu si sotul meu in soc cand ne-a spus dr de stimulare, ca nici unul nu am intrebat nimic,pur si simplu am ramas cu gura cascata,desi dr spunea ca se poate intampla pana vineri sa vina bebele......iar apoi in masina ne puneam sute de intrebari.....vineri aflu mai multe,mi-am facut lista de intrebari,asa nu uit nimic si vreau sa stiu tot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:08 
Diva

elyt1000 scrie:
de curioasa ca si tine....asa am fost saptamana trecuta si eu si sotul meu in soc cand ne-a spus dr de stimulare, ca nici unul nu am intrebat nimic,pur si simplu am ramas cu gura cascata,desi dr spunea ca se poate intampla pana vineri sa vina bebele......iar apoi in masina ne puneam sute de intrebari.....vineri aflu mai multe,mi-am facut lista de intrebari,asa nu uit nimic si vreau sa stiu tot...

poate ai inteles gresit, Ely.Ma gandesc ca e pe vine piciul, e dezvoltat suficient si medicul a vazut asta, dar nu cred ca iti provoaca nasterea.
Si mie la ultima ecografie mi-a spus medicul ca degeaba facem programarea pe saptamana urmatoare ca sigur ne vom vedea in sala de nasteri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:08 
Diva

laura_sandu scrie:
Ely, cum te simti?Esti ok cu piciorul, cu burtica?

fetelor,multumesc lui Dumnezeu inca ma simt "bine".....sunt greoaie rau si piciorul asta cel mai tare ma supara,mai degraba ma enerveaza cand trebuie sa fac dus.....aseara mi-am pus punga si 3 elastice si degeaba,tot a intrat apa :wall: ......offfffff,dar trec eu si peste asta.....abia astept ziua de vineri sa vedem ce va fi.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:12 
Diva

laura_sandu scrie:
poate ai inteles gresit, Ely.Ma gandesc ca e pe vine piciul, e dezvoltat suficient si medicul a vazut asta, dar nu cred ca iti provoaca nasterea.
Si mie la ultima ecografie mi-a spus medicul ca degeaba facem programarea pe saptamana urmatoare ca sigur ne vom vedea in sala de nasteri.

asa am crezut si eu Laura,ca na sunt stresata si nu am inteles bine ce a zis dr in limba lui frumusica,dar eram cu sotul meu si e limba lui si el a inteles mai mult decat perfect.....iar cuvantul stimulare in olandeza e:"stimulatie"......adica nu aveam ce sa inteleg prea gresit......acum ramane de vazut ce se va intampla vineri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:19 
Diva

elyt1000 scrie:
asa am crezut si eu Laura,ca na sunt stresata si nu am inteles bine ce a zis dr in limba lui frumusica,dar eram cu sotul meu si e limba lui si el a inteles mai mult decat perfect.....iar cuvantul stimulare in olandeza e:"stimulatie"......adica nu aveam ce sa inteleg prea gresit......acum ramane de vazut ce se va intampla vineri

bafta multa iubita...iti tinem pumnii si sper ca totul sa fie bine %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 16:36 
Diva

corina1 scrie:
offf Ely..si cum mergi??si cu burtoiul mare si schioapa...doamne,doamne..
asteptam vesti mai bune de la tine. :)

chiar ca corina......si cu burtoiul mare si schioapa.....merg ca un hipopotan,asa imi zice sotul meu :rofl: :rofl:
trebuie sa fie si vesti bune,nu numai rele nu? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2010, 19:34 
Diva

elyt1000 scrie:
chiar ca corina......si cu burtoiul mare si schioapa.....merg ca un hipopotan,asa imi zice sotul meu :rofl: :rofl:
trebuie sa fie si vesti bune,nu numai rele nu? :hug:

inca putin putin ely si gata. vine bebelul tau. oricum de azi te poti astepta oricand la nastere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 08:36 
Diva

anidaaa scrie:

inca putin putin ely si gata. vine bebelul tau. oricum de azi te poti astepta oricand la nastere

buna dimineata, fetelor.
Azi iar m-am trezit si ...mai bine nu deschideam TV-ul...Numai stiri beton de dimineata.Ati vazut incendiul de la maternitatea Giulesti?Cred ca as muri sa fiu in locul acelor biete mamici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 08:37 
Diva

anidaaa scrie:

buna dimineata, fetelor.
Azi iar m-am trezit si ...mai bine nu deschideam TV-ul...Numai stiri beton de dimineata.Ati vazut incendiul de la maternitatea Giulesti?Cred ca as muri sa fiu in locul acelor biete mamici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 09:17 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata, fetelor.

Buna dimineata.
Da am vazut, si aseara a aratat..ingrozitor,saracele mamici..erau si pregatite sa nasca,nici macar pe targa nu au pus-o,era cu perfuzia in mana...si una ce a nascut ieri, mergea pe picioare..groaznic.sa arda bebelusii de vii..vai,nici nu-mi vine sa ma gandesc..cred ca-i omoram pe aia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 09:25 
Diva

corina1 scrie:
Buna dimineata.
Da am vazut, si aseara a aratat..ingrozitor,saracele mamici..erau si pregatite sa nasca,nici macar pe targa nu au pus-o,era cu perfuzia in mana...si una ce a nascut ieri, mergea pe picioare..groaznic.sa arda bebelusii de vii..vai,nici nu-mi vine sa ma gandesc..cred ca-i omoram pe aia.

pai sincer nu prea aveai pe cine sa omori.Cine e vinovat? :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 09:37 
Diva

laura_sandu scrie:
pai sincer nu prea aveai pe cine sa omori.Cine e vinovat? :-S

se pare ca de la aparatul de aer conditionat..mai ales ca a fost recent renovata cladirea..firma care a montat aparatul. :curse: si totusi la reanimare sa nu fie nimeni,nu au sesizat, ca sa nu se extinda??
se pare ca nu fost de fapt explozie..ca una din paciente a zis ca ea nu a auzit nimic..era doar fum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 09:43 
Diva

neata fetelor !!!

e groaznic ce s-a intamplat la Giulesti, o adevarata tragedie :( :( , nici nu m-am putut odihni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 09:45 
Diva

anidaaa scrie:
anca va felicit ca ati luat o hotarare asa curajoasa. copii vor avea un alt start in viata de acolo!

Mrs Adina. Asta ar fi ideea pentru ei, sa aiba un alt start si o viata mai frumoasa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 10:35 
Diva

buna dimineata fetele!!!
mai fetelor numai nenorociri se intampla...doamne doamne
p.s.: am citit si eu acum si am vazut ce s-a intamplat,offfffff,mai bine nu citeam.....am pielea de gaina si imi vine sa vars......nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul oamenilor care si-au pierdut copii noi-nascuti.....te chinui atat cu sarcina ca sa te bucuri in final de minunea adusa pe lume,si uite si tu ce se poate intampla.....intr-un spital,unde trebuie sa fi 100% in siguranta...vai de viata noastra.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 10:37 
Diva

anidaaa scrie:

sa vina ,sa vine........cat mai repede,sunt pregatita :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 11:35 
Diva

fetele,trebuie sa-mi iau o rochita pentru un botez..si ce-mi place e pe negru,si m-am gandit sa-mi iau bolero rosu si pantofi rosii,dar nu stiu ce culoare sa iau dres-ul?.(ca rochita e mai scurta).negri nu prea i-mi plac cum arata la pantofi rosii..voi ce parere aveti? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]