Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 19:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 17 Aug 2010, 16:38 
Diva

Ayrun scrie:

da , exact. inclin sa cred ca e adevarat ce s-a spus, ca inca petreceau de sf maria.

pai si atunci de ce este acuzata o singura asistenta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 16:49 
Diva

laura_sandu scrie:

pai si atunci de ce este acuzata o singura asistenta?

nu stiu, eu am auzit ca ii ia incepand de la conducere, medic de garda, etc. poate acea asistenta trebuia sa fie permanent acolo, cine stie? au scos casetele video, vom afla poate mai incolo ce si cum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 16:51 
Diva

Ayrun scrie:

nu stiu, eu am auzit ca ii ia incepand de la conducere, medic de garda, etc. poate acea asistenta trebuia sa fie permanent acolo, cine stie? au scos casetele video, vom afla poate mai incolo ce si cum

oricum, sper sa se lase cu pedepse usturatoare pentru cei care intr-adevar au gresit.Dar sa nu plateasca nevinovati

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:12 
Diva

dupa mine, ar trebui suspendate licentele de a profesa la toti medicii de genul asta si la asistente...sa se duca sa moara de foame spaland WC-uri daca nu stiu sa isi faca meseria pt care s-au pregatit...sau ar fi trebuit sa se pregateasca...care ii sa salveze vieti...nu sa le omoare in timp ce ei petrec...sau sa pretinda spaga ca ce? altfel te las sa mor? asa se pune problema intr-o tara civilizata?????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:16 
Diva

Bamba scrie:
dupa mine, ar trebui suspendate licentele de a profesa la toti medicii de genul asta si la asistente...sa se duca sa moara de foame spaland WC-uri daca nu stiu sa isi faca meseria pt care s-au pregatit...sau ar fi trebuit sa se pregateasca...care ii sa salveze vieti...nu sa le omoare in timp ce ei petrec...sau sa pretinda spaga ca ce? altfel te las sa mor? asa se pune problema intr-o tara civilizata?????

pai care tara civilizata Gabi ? la noi nu exista, la noi e debandada, fiecare face de capul lui ce vrea!!! si mi se pare inadmisibil sa lipseasca detectoarele de fum din spital, pana si noi avem in case, firmele la fel, dar spitalele?? oha

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:22 
Diva

Am inteles ca nu le poate face slujba de inmormantare copiilor pt ca nu sunt botezati.
Chiar ma uitam acum la stiri ca parintii fetitei care a murit azi dimineata era din Olt.Au ales acest spital dupa ce au studiat si au ajuns la concluzia ca e printre cele mai bune din tara.Ce ghinion....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:29 
Diva

Ayrun scrie:

pai care tara civilizata Gabi ? la noi nu exista, la noi e debandada, fiecare face de capul lui ce vrea!!! si mi se pare inadmisibil sa lipseasca detectoarele de fum din spital, pana si noi avem in case, firmele la fel, dar spitalele?? oha

da' nu e obligatoriu sa ai detectoare de fum? eu credeam ca e o lege data pe tema asta...
oricum e groaznic ce s-a intamplat...si pe mine ma scarbeste sistemul medical din ro si pe el as da vina pe ce s-a intamplat. cata vreme nu le vor imbunatati conditiile de munca si nu le vor creste salariile accidente se vor intampla...am inteles ca un dr in romania are de 8 ori mai multi pacienti in grija decat ar trebui. nu mai stiu de asistente...sunt oameni epuizati si inraiti si astia, ca mai toti romanii din pacate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:41 
Diva

laura_sandu scrie:
Am inteles ca nu le poate face slujba de inmormantare copiilor pt ca nu sunt botezati.
Chiar ma uitam acum la stiri ca parintii fetitei care a murit azi dimineata era din Olt.Au ales acest spital dupa ce au studiat si au ajuns la concluzia ca e printre cele mai bune din tara.Ce ghinion....

hai mai,ce trist...foarte trist.....si atunci ce se intampla cu corpurile micutilor?
saraci oameni,nici nu vrea sa ma pun o secunda in locul lor,mi se pare ingrozitor.....parca ar fi un film de groaza.....mare dreptate ai Gabi....sper se le de-a pedeapsa mult meritata celor vinovati

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:43 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
hai mai,ce trist...foarte trist.....si atunci ce se intampla cu corpurile micutilor?
saraci oameni,nici nu vrea sa ma pun o secunda in locul lor,mi se pare ingrozitor.....parca ar fi un film de groaza.....mare dreptate ai Gabi....sper se le de-a pedeapsa mult meritata celor vinovati

cum ce se intampla? ii inmormanteaza dar fara slujba...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:46 
Diva

carlita scrie:

cum ce se intampla? ii inmormanteaza dar fara slujba...

au zis ca le face un fel de slujba :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:50 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
au zis ca le face un fel de slujba :(

macar atat...

dar daca totusi au murit atatia copilasi, parintii lor sunt despagubiti cu ceva? ...chiar daca pentru ei asta nu ar inseamna nimic pentru ca nu le readuce copilul in viata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:53 
Diva

carlita scrie:

macar atat...

dar daca totusi au murit atatia copilasi, parintii lor sunt despagubiti cu ceva? ...chiar daca pentru ei asta nu ar inseamna nimic pentru ca nu le readuce copilul in viata...

se face o slujba de consolare pentru parinti.
Am inteles ca vor fi despagubiti si parintii.....dar ce mai conteaza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:56 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

laura, hai un pic pe mess :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 17:56 
Diva

laura_sandu scrie:

ingrozitor.....ma tot uit pe net si vad stirile si am pielea de gaina......saracii oameni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2010, 18:00 
Diva

eu va spun sincer ca mi-e mila de asistenta aceea in care se sparg toate oalele.Nu spun ca este nevinovata, dar ...daca s-a lasat o singura asistenta in salon....aia mai merge la WC...chiar fumeaza o tigara daca e liniste si pace in salon isi permite sa stea 20 de minute.Serios acum....
La Cluj, cand am nascut eu erau si noaptea vreo 4 asistente.Toate stateau intr-un hol si se uitau la telenovele seara.Noaptea, doar doua misunau pe acolo.Dar erau toate usile deschise si era imposibil daca se intampla ceva de genul sa nu vada .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 01:29 
Diva

laura_sandu scrie:
eu va spun sincer ca mi-e mila de asistenta aceea in care se sparg toate oalele.Nu spun ca este nevinovata, dar ...daca s-a lasat o singura asistenta in salon....aia mai merge la WC...chiar fumeaza o tigara daca e liniste si pace in salon isi permite sa stea 20 de minute.Serios acum....

mie nu mi-e mila si o sa poarte aceasta povara pe viata, asta ii este pedeapsa. inteleg sa mearga la wc, da 5 min, dar nu 60, dar pe sectia de TI nu se accepta sa nu fie nimeni, pana si la mine cand am fost pe TI dupa nastere, a fost permanent cineva acolo, se schimbau una cu alta,dar la copii? eu cred ca se va incepe urmarire penala pentru omor si asa si merita. nici nu vreau sa ma gandesc la acei parinti care si-au pierdut copiii :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 08:26 
Diva

Buna dimineata fetele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 08:46 
Diva

Ayrun scrie:

mie nu mi-e mila si o sa poarte aceasta povara pe viata, asta ii este pedeapsa. inteleg sa mearga la wc, da 5 min, dar nu 60, dar pe sectia de TI nu se accepta sa nu fie nimeni, pana si la mine cand am fost pe TI dupa nastere, a fost permanent cineva acolo, se schimbau una cu alta,dar la copii? eu cred ca se va incepe urmarire penala pentru omor si asa si merita. nici nu vreau sa ma gandesc la acei parinti care si-au pierdut copiii :(

buna dimineata.
Anca....am inteles ca in mod normal tb sa fie 3 asistente pe tura, dar una era in concediu si una isi luase o zi libera.Si a ramas numai amarata asta.In fine...cine suntem noi sa judecam pana la urma.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 09:59 
Diva

laura_sandu scrie:

buna dimineata.
Anca....am inteles ca in mod normal tb sa fie 3 asistente pe tura, dar una era in concediu si una isi luase o zi libera.Si a ramas numai amarata asta.In fine...cine suntem noi sa judecam pana la urma.

toti tre sa plateasca, la ATI nu exista sa nu fie nimeni. in sfarsit, sa faca ceva sa nu se mai intample asa ceva

aaa si asistenta respectiva a declarat ca s-a dus la toaleta, inteleg asta, dar o ora?????? iar daca avea probleme la stomac, cerea cuiva sa stea acolo, nu-i lasa singuri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Aug 2010, 10:00 
Diva

Buna dimineata !! in sfarsit pot sa savurez si eu o cafea asa cum imi place mie, ca pana acum nici nu puteam sa o miros

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]