Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 22:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 30 Aug 2010, 17:22 
Diva

laura_sandu scrie:
Din pacate se nimereste exact de ziua lui alexandru si sunt putin suparata....dar o sa imi revin....

adica o sa lipsesti cand face Alexandru 1 anisor ? :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 17:28 
Diva

Ayrun scrie:

adica o sa lipsesti cand face Alexandru 1 anisor ? :(

Da...o sa lipsesc in 23 noiembrie.....ca plec in 19 sau in 21...inca nu stiu exact.Din pacate , asta este.E o ocazie pe care nu o pot rata.O sa il sarbatoresc inainte sa plec sau dupa ce vin .Vedem...ma descurc.El si-asa nu stie cand e 23.....trebuie doar sa stie ca il iubim , chiar daca nu suntem aici fix de ziua lui.Mai greu o sa ne fie noua :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 17:35 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Da...o sa lipsesc in 23 noiembrie.....ca plec in 19 sau in 21...inca nu stiu exact.Din pacate , asta este.E o ocazie pe care nu o pot rata.O sa il sarbatoresc inainte sa plec sau dupa ce vin .Vedem...ma descurc.El si-asa nu stie cand e 23.....trebuie doar sa stie ca il iubim , chiar daca nu suntem aici fix de ziua lui.Mai greu o sa ne fie noua :wacko:

Il duci la Mures pe Alexandru? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 17:59 
Diva

Laura si Anca sa va traiasca ingerasii cu numele,sa fie sanatosi si fericiti alaturi de voi iubitele si scumpele lor mamici :mellow: :neyes:
Bine zis Laura iubito...importanta este dragostea pe care i-o purtati si nu neaparat prezenta fizica,chiar daca sunt sigura ca tu suferi din cauza asta :hug:
Ely pupa printesa Veronique de la mine :lips:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 19:07 
Diva

laura_sandu scrie:

da...la asta ma gandeam si eu, ca oricum nu stie cand e 23.11 :) nu-ti face procese de constiinta, important e ca o sa fiti cu gandul la el :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 19:43 
Diva

la multi ani pt sotul tau ely!!! sa fie fericit si sanatos alaturi de persoanele iubite!!! pupici si pt scumpetea ta :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 21:48 
Diva

SimoBobo scrie:
Ely pupa printesa Veronique de la mine :lips:

am pupacito Simo....special ptr tine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 21:50 
Diva

lily scrie:
la multi ani pt sotul tau ely!!! sa fie fericit si sanatos alaturi de persoanele iubite!!! pupici si pt scumpetea ta :lips:

mersci lily....cum a fost vacanta? cum a fost cu Erika,va simtit lipsa? cred ca nu,bunica s-a descurcat sigur de minune......pupicei de la noi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 22:05 
Diva

clarut scrie:
da...la asta ma gandeam si eu, ca oricum nu stie cand e 23.11 :) nu-ti face procese de constiinta, important e ca o sa fiti cu gandul la el :flowers: :hug:

e bine ca puteti sa fiti asa "tari", eu nu as putea , sunt sigura de asta :) si daca stau bine sa ma gandesc :D , nici nu as vrea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 22:16 
Diva

laura_sandu scrie:
Oricum, cateva zile dupa ce nasti(nu mai stiu exact cate), nu ai voie sa stai in fund sa nu se desfaca cusatura.

abia acum am vazut ce ai scris :D

cum asa nu ai voie sa stai in fund? eu le-am vazut pe toate la spital stand jos in fund pe niste scaune speciale . in sfarsit, o fi altfel la voi la spital

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 22:27 
Diva

Ayrun scrie:

e bine ca puteti sa fiti asa "tari", eu nu as putea , sunt sigura de asta :) si daca stau bine sa ma gandesc :D , nici nu as vrea

pai si ce-o sa te faci cand o sa fie mai marisor si-o sa vrea sa petreaca cu baietii la mare sau in tabara? :) eu cred ca o sa poti. toti parintii o fac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 22:39 
Diva

clarut scrie:

pai si ce-o sa te faci cand o sa fie mai marisor si-o sa vrea sa petreaca cu baietii la mare sau in tabara? :) eu cred ca o sa poti. toti parintii o fac...

pai stai asa ca nu ne intelegem, eu ma refeream la ce discutam aici, la prima lui aniversare, la prima zi de gradi cat e mic,etc, nu la ce o sa fac eu cand o sa plece cu baietii sau in tabara si legat de tabere, imi pare rau sa o spun dar sper sa nu fie o tabara aici la noi, pt ca nu se mai fac cum se faceau odata, acum ori iti moare copilul ca profesoara era cu ochii in stele, ori iti vine violat si mai stiu eu cate

cand o sa fie mai mare, o sa plece unde vrea el, nu o sa-i stau eu la fund :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 23:06 
Diva

Ayrun scrie:

abia acum am vazut ce ai scris :D

cum asa nu ai voie sa stai in fund? eu le-am vazut pe toate la spital stand jos in fund pe niste scaune speciale . in sfarsit, o fi altfel la voi la spital

tu Anca....nu stau intr-o vagauna...Clujul are totusi spitale bune....mie asa mi-a spus doctorul sa stau in fund cand simt ca e ok pt mine.Oricum in spital stai 2-3 zile....acasa nu ai scaun special.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 23:11 
Diva

laura_sandu scrie:

tu Anca....nu stau intr-o vagauna...Clujul are totusi spitale bune....mie asa mi-a spus doctorul sa stau in fund cand simt ca e ok pt mine.Oricum in spital stai 2-3 zile....acasa nu ai scaun special.

:nlol: mai dar cine a zis ca stai intr-o vagauna? aici nu am auzit, uite chiar mai devreme am intrebat de curiozitate 2 fete care au nascut natural, daca le-a fost interzis sa stea in fund pe motivul ca li se desface cusatura si mi-au spus ca nu, pai la cezariana ar insemna sa se stea 2 sapt sa nu se desfaca operatia ? mi se pare ciudat atata tot
iar scaune si colace speciale se gasesc in spital si iti poti lua(cumpara) pentru acasa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 23:17 
Diva

Ayrun scrie:
:nlol: mai dar cine a zis ca stai intr-o vagauna? aici nu am auzit, uite chiar mai devreme am intrebat de curiozitate 2 fete care au nascut natural, daca le-a fost interzis sa stea in fund pe motivul ca li se desface cusatura si mi-au spus ca nu, pai la cezariana ar insemna sa se stea 2 sapt sa nu se desfaca operatia ? mi se pare ciudat atata tot
iar scaune si colace speciale se gasesc in spital si iti poti lua(cumpara) pentru acasa :)

pai da, ti-am spus ca mi-am cumparat.dar in spital nu am avut.Si nici nu am vazut la nimeni...recunosc.
In ceea ce priveste plecatul.....chiar e o oferta pe care nu o pot rata.Imi iubesc copilul maxim, dar sigur el nu m-ar iubi mai mult daca eu stau acasa de ziua lui si regret toata viata concediul asta.
Eu am mai fost plecata fata el, si clar voi mai pleca si alta data.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 23:25 
Diva

laura_sandu scrie:
pai da, ti-am spus ca mi-am cumparat.dar in spital nu am avut.Si nici nu am vazut la nimeni...recunosc.
In ceea ce priveste plecatul.....chiar e o oferta pe care nu o pot rata.Imi iubesc copilul maxim, dar sigur el nu m-ar iubi mai mult daca eu stau acasa de ziua lui si regret toata viata concediul asta.
Eu am mai fost plecata fata el, si clar voi mai pleca si alta data.

sunt convinsa ca-l iubesti, cum am spus mai sus, sunt cateva momenta de la care nu as vrea sa lipsesc pt nimic in lume, stiu ca as regreta amarnic, o vacanta o pot face si mai incolo, eu vb din punctul meu de vedere, nu as vrea sa lipsesc. si noi am plecat fara el, dar nu in momente deosebite pt noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2010, 23:42 
Diva

Ayrun scrie:

sunt convinsa ca-l iubesti, cum am spus mai sus, sunt cateva momenta de la care nu as vrea sa lipsesc pt nimic in lume, stiu ca as regreta amarnic, o vacanta o pot face si mai incolo, eu vb din punctul meu de vedere, nu as vrea sa lipsesc. si noi am plecat fara el, dar nu in momente deosebite pt noi.

ei...sunt sigura ca o sa merite.asta este.Il sarbatorim inainte sa plecam sau cand ne intoarcem.si in 23 beau un pahar de sampanie pt el :), in piscina la hotel.E o ocazie prea buna ca sa o ratez :ok:
Si legat de tabere...eu il voi lasa.Cred....asa zic acum.Nu pot lasa niste intamplari nefericite sa imi schimbe modul in care vreau sa imi cresc copilulo.Pana cand va fi momentul taberelor sper sa se schimbe cat de cat lucrurile in bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 00:44 
Diva

Adina,la multi ani!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 01:14 
Diva

clarut scrie:
ah, dc te duci la madrid sa va opriti sa mancati la cerveceria lateral http://www.cadenalateral.es/restaurante ... antes.html . e super!
e una prin centru aia de pe cale velazquez si dc vreti sa va plimbati prin zona prado si parcul el retiro mai una in plaza santa ana.

salutare fetelor!!!!
Clarut..adevarul e ca ti-ai gasit o zona super sa papi, desi te cam ustura la buzunar ptr ca tot ceea ce inseamna Velazquez, Serrano, Goya....este o zona numai de bogatasi.
Laura daca ajungi prin Madrid si suntem liberi poate ne vedem la un suc...asta daca vreti, bineinteles. Cum zicea si Clarut sa mergi sa vezi Retiro, e un parc foarte frumos. Sunt multe lucruri deosebite de vazut in Madrid...timp sa ai si chef.
la multi ani sarbatoritilor!!!! cu intarzaiere :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 07:45 
Diva

LA MULTI ANI,Adina! :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]