Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 13:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 31 Aug 2010, 08:37 
Diva

La multi ani , Adina!!! Multa sanatate si fericire iti doresc! :hug: :ncake: :nchampagne: :flowers:

Neata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 08:37 
Moderator Ghidul Miresei

La multi ani Adina!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 08:58 
Diva

La multi ani Adina.Sa fi fericita alaturi de cei dragi tie. :flowers:
Buna dimineata fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 09:54 
Diva

buna dimineata
La multi ani Adina!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:10 
Diva

Multi ani traiascaaaa, multi ani traiascaaaaaa, laaaaaa multi ani! Cine sa traiascaaaaaa, cine sa traiascaaaaa, la multi aaaani! Adina sa traiasaca, Adina sa traiasca! Laaaa multi ani! :ncake: :nchampagne:
N-am eu voce insa m-am gandit ca in scris nu se aude :wacko: Sa fii sanatoasa si fericita! :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:16 
Diva

dienuka1984 scrie:
salutare fetelor!!!!
Clarut..adevarul e ca ti-ai gasit o zona super sa papi, desi te cam ustura la buzunar ptr ca tot ceea ce inseamna Velazquez, Serrano, Goya....este o zona numai de bogatasi.
Laura daca ajungi prin Madrid si suntem liberi poate ne vedem la un suc...asta daca vreti, bineinteles. Cum zicea si Clarut sa mergi sa vezi Retiro, e un parc foarte frumos. Sunt multe lucruri deosebite de vazut in Madrid...timp sa ai si chef.
la multi ani sarbatoritilor!!!! cu intarzaiere :~*

diana , ne putem vedea la un suc, dar noi o sa stam noaptea in Madrid din pacate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:26 
Diva

Ayrun scrie:

pai stai asa ca nu ne intelegem, eu ma refeream la ce discutam aici, la prima lui aniversare, la prima zi de gradi cat e mic,etc, nu la ce o sa fac eu cand o sa plece cu baietii sau in tabara si legat de tabere, imi pare rau sa o spun dar sper sa nu fie o tabara aici la noi, pt ca nu se mai fac cum se faceau odata, acum ori iti moare copilul ca profesoara era cu ochii in stele, ori iti vine violat si mai stiu eu cate

cand o sa fie mai mare, o sa plece unde vrea el, nu o sa-i stau eu la fund :D

pai vorbeam de aniversari...care da, sunt importante, da' cand e f mic nu sunt cu nimic deosebite pt el. el tot gangurit, pipi, caca si dormit o sa aiba in program. nici macar tort nu poate sa pape...prima zi de gradi face parte dintr-o alta categorie pt ca acolo o sa aiba reactii, intrebari, probabil o sa planga pt ca nu vrea sa plece de langa tine etc si chiar va fi ceva memorabil (probabil tot pt tine, ca el oricum n-o sa-si aduca aminte :nlol: )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:30 
Diva

dienuka1984 scrie:

salutare fetelor!!!!
Clarut..adevarul e ca ti-ai gasit o zona super sa papi, desi te cam ustura la buzunar ptr ca tot ceea ce inseamna Velazquez, Serrano, Goya....este o zona numai de bogatasi.
Laura daca ajungi prin Madrid si suntem liberi poate ne vedem la un suc...asta daca vreti, bineinteles. Cum zicea si Clarut sa mergi sa vezi Retiro, e un parc foarte frumos. Sunt multe lucruri deosebite de vazut in Madrid...timp sa ai si chef.
la multi ani sarbatoritilor!!!! cu intarzaiere :~*

pai e o zona frumoasa asa ca vine la un pret. :-` intr-adevar seara am mancat intr-un restaurant scumput (exagerat pt ce oferea dupa parerea mea) da' lateral asta e un fel de fast food spaniol cu tapas, bocadillos si bere, mananci in max 1/2 ora si platesti max 40 de eur pt 2 pers....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:31 
Diva

corina1 scrie:
La multi ani Adina.Sa fi fericita alaturi de cei dragi tie. :flowers:
Buna dimineata fetelor.

"sa fii", scumpo! ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:38 
Diva

elyt1000 scrie:
multumim clarut...nasterea a fost dureroasa rau :lol:,dar inca sunt in viata ......nu am vrut epidurala,dar am avut perfuzie cu morfina(degeaba,crede-ma,am fost doar ametita de cap,in rest nici un efect)

tu esti o curajoasa, zau. eu cred ca m-as fi plans aici cel putin o luna...de ce n-ai vrut epidurala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:49 
Diva

clarut scrie:

pai vorbeam de aniversari...care da, sunt importante, da' cand e f mic nu sunt cu nimic deosebite el tot gangurit, pipi, caca si dormit o sa aiba in program. nici macar tort nu poate sa pape...prima zi de gradi face parte dintr-o alta categorie pt ca acolo o sa aiba reactii, intrebari, probabil o sa planga pt ca nu vrea sa plece de langa tine etc si chiar va fi ceva memorabil (probabil tot pt tine, ca el oricum n-o sa-si aduca aminte :nlol: )

exact asa m-am gandit si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:52 
Diva

clarut scrie:
pai vorbeam de aniversari...care da, sunt importante, da' cand e f mic nu sunt cu nimic deosebite el tot gangurit, pipi, caca si dormit o sa aiba in program. nici macar tort nu poate sa pape...prima zi de gradi face parte dintr-o alta categorie pt ca acolo o sa aiba reactii, intrebari, probabil o sa planga pt ca nu vrea sa plece de langa tine etc si chiar va fi ceva memorabil (probabil tot pt tine, ca el oricum n-o sa-si aduca aminte :nlol: )

crezi tu ca la 1 an , 2 un copil tot pipi si caca si gangurit are in program? te inseli :D sau depinde de fiecare cat se ocupa de copilul lui si sunt tot felul de etape care sunt deosebite, nu e chiar cum spui tu, vei vedea cand il vei avea pe al tau, asa mai ziceau si alte fete de aici dp forum care voiam sa fie ele mai dure ca una, ca alta si dupa ce au nascut nu a mai fost chiar asa. in sfarsit, mai discutam dupa ce vei deveni mama, pana atunci poti sa spui multe ....

si inca ceva, eu tin minte si acum, prima zi de gradi :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:02 
Diva

Ayrun scrie:

crezi tu ca la 1 an , 2 un copil tot pipi si caca si gangurit are in program? te inseli :D sau depinde de fiecare cat se ocupa de copilul lui si sunt tot felul de etape care sunt deosebite, nu e cahiar cum spui tu, vei vedea cand il vei avea pe al tau, asa mai ziceau si alte fete de aici dp forum ca una, ca alta si dupa ce au nascut nu a mai fost chiar asa.

eu asa cred. + fireste joaca si descoperit tot ce e in jurul lui, da' sunt sigura ca nu intelege ca e ziua lui. e o zi ca oricare alta pt el. eu asta cred ca face un copil de un an si ma indoiesc profund ca al meu o sa citeasca kant si o sa discute teoria gravitatiei la un an....oricat m-as ocupa de el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:17 
Diva

laura_sandu scrie:

diana , ne putem vedea la un suc, dar noi o sa stam noaptea in Madrid din pacate.

buna !!!
Laura nu nici o problema...plus de asta stam la 40 de min cu trenul de aeroport, daca e puteti sa veniti sa stati la noi pana plecati din nou daca tot nu aveti ce face, zic eu ca nu are rost sa piedeti vremea prin aeroport. voi la ce ora ajungeti in Madrid si la ce ora aveti avionul spre Tenerife?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:21 
Diva

clarut scrie:

pai e o zona frumoasa asa ca vine la un pret. :-` intr-adevar seara am mancat intr-un restaurant scumput (exagerat pt ce oferea dupa parerea mea) da' lateral asta e un fel de fast food spaniol cu tapas, bocadillos si bere, mananci in max 1/2 ora si platesti max 40 de eur pt 2 pers....

buna Clarut! :hug:
Dap sunt fel de fel de barulete cu tapas (in mod normal o primesti gratis la orice consumatie...mai putin in zona aceea)...si cu 40 de euro daca te indepartezi putin de zona mananci si ...bineeee!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:24 
Diva

dienuka1984 scrie:

buna !!!
Laura nu nici o problema...plus de asta stam la 40 de min cu trenul de aeroport, daca e puteti sa veniti sa stati la noi pana plecati din nou daca tot nu aveti ce face, zic eu ca nu are rost sa piedeti vremea prin aeroport. voi la ce ora ajungeti in Madrid si la ce ora aveti avionul spre Tenerife?

Diana, aterizam in Madrid la 19.30 si plecam la 6.35.Eu am inteles ca este metrou direct din aeroport pana in centru si am gandeam ca poate ne vedem in centru la un suc, cafea.Inca nu ne-am decis daca in 19 noiembrie sau in 21 plecam.Oricum , multumesc mult de tot pentru invitatie.Chiar mi-ar face placere sa ne vedem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:24 
Diva

clarut scrie:

eu asa cred. + fireste joaca si descoperit tot ce e in jurul lui, da' sunt sigura ca nu intelege ca e ziua lui. e o zi ca oricare alta pt el. eu asta cred ca face un copil de un an si ma indoiesc profund ca al meu o sa citeasca kant si o sa discute teoria gravitatiei la un an....oricat m-as ocupa de el.

vei fi surprinsa cand vei vedea cate intelege un copil de un an si cate stie sa faca si da sunt copii care doar stiu sagangureasca, sa manance si sa stea tintuiti intr-un carut pentru ca au mame prea comode si nepregatite pt acest statut si hai sa nu o luam la misto cu teoria gravitatiei, exagerezi. oricum, fiecare e liber sa faca ce vrea cu cresterea copilului lui!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:32 
Diva

Ayrun scrie:

crezi tu ca la 1 an , 2 un copil tot pipi si caca si gangurit are in program? te inseli :D sau depinde de fiecare cat se ocupa de copilul lui si sunt tot felul de etape care sunt deosebite, nu e chiar cum spui tu, vei vedea cand il vei avea pe al tau, asa mai ziceau si alte fete de aici dp forum care voiam sa fie ele mai dure ca una, ca alta si dupa ce au nascut nu a mai fost chiar asa. in sfarsit, mai discutam dupa ce vei deveni mama, pana atunci poti sa spui multe ....

nu are numai asta in program, Anca.dar nici nu stie ca in 23 noiembrie e ziua lui.Si , banuiesc ca la mine si la Adina te referi cu sarcina.Normal ca te schimba copilul.Dar fiecare dintre noi percepem diferit si cresterea lui.Uite eu de exemplu, spre deosebire de tine pot sa il las cu parintii mei fara sa am regrete.Si voi face asta in continuare.In fiecare an voi avea cel putin o saptamana de concediu fara el si restul timpului cu el.Si asta nu inseamna ca nu ma ocup de el.Dimpotriva.Imi incarc bateriile ca sa ma pot ocupa mai bine si sa nu ma tampesc de cap.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:35 
Diva

Ayrun scrie:
vei fi surprinsa cand vei vedea cate intelege un copil de un an si cate stie sa faca si da sunt copii care doar stiu sagangureasca, sa manance si sa stea tintuiti intr-un carut pentru ca au mame prea comode si nepregatite pt acest statut si hai sa nu o luam la misto cu teoria gravitatiei, exagerezi. oricum, fiecare e liber sa faca ce vrea cu cresterea copilului lui!!!!!!!

anca.....cred ca si eusi Clarut ne-am exprimat destul de clar.Stie un copil de 1 an o gramada , dar sigur nu o sa fie o tragedie ca il sarbatoresc in 18 si nu in 23 noiembrie.Asta chiar daca stie sa umble si sa spuna cateva cuminte.Chiar daca stie cand sta cu tine sau cu bunicii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:41 
Diva

laura_sandu scrie:
nu are numai asta in program, Anca.dar nici nu stie ca in 23 noiembrie e ziua lui.Si , banuiesc ca la mine si la Adina te referi cu sarcina.Normal ca te schimba copilul.Dar fiecare dintre noi percepem diferit si cresterea lui.Uite eu de exemplu, spre deosebire de tine pot sa il las cu parintii mei fara sa am regrete.Si voi face asta in continuare.In fiecare an voi avea cel putin o saptamana de concediu fara el si restul timpului cu el.Si asta nu inseamna ca nu ma ocup de el.Dimpotriva.Imi incarc bateriile ca sa ma pot ocupa mai bine si sa nu ma tampesc de cap.

dar unde am spus eu ca nu-mi las copilul cu bunicii?????? a stat cu ei de cate ori a fost nevoie , sub nicio forma cu regrete. am spus ca as regreta amarnic sa plec de langa el in niste momente deosebite pt toti, atata tot. nu trebuie sa-mi dai mie explicatii pentru felul in care te ocupi tu de copilul tau, cum am spus fiecare face cum crede.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]