Ayrun scrie:
pai se pare ca nu ai inteles !!!!!!!! si pana nu vei avea copilul tau nu vei intelege multe
si ce am dezvoltat? unde ai scris tu ce consideri ca e important in cresterea unui copil? ca ti-am spus eu ca un copil de 1 an stie sa faca multe si intelege din ce-i zici? asta inseamna dezvoltat la tine?
tot imi tii contra de ceva timp, care e problema ta, o faci intentionat? asa pare, esti tare aricita in ultima vreme . mai intai fa copilul si apoi mai discutam, ti-am mai zis, multi inainte spun multe, dar dupa sunt mielusei, e verificat
vorbiti atunci voi intre voi daca eu va apostrofez !

acum chiar ca nu te mai inteleg...tocmai ce ziceai ca o tinem noi pe langa cu metodele de crestere. acum ma intrebi unde am scris eu ce e important in cresterea unui copil?!

cand ziceam ca fiecare a spus ce i se pare important m-am referit la momente, gradinita , scoala, etc. da, am dezvoltat subiectul adica am discutat un pic pe tema asta, a momentelor importante si a efectelor lor...nu stiu cum altfel sa cuantific discutia ca sa fie pe placul tau.
in alta oridine de idei eram f sigura ca asa gandesti, ca dc eu nu am copii, habar n-am. ei bine, nu-i asa, nu poti vorbi numai din experienta, pt ca nu vei experimenta absolut totul in viata...in plus, nu mi-am expus eu prea multe pareri despre copii...cu atat mai mult nu m-am dat viteaza...sunt f infricosata de idee (de cresterea lui), de fapt...
nu sunt aricioasa, pur si simplu nu-mi place cand nu putem discuta, nicidecum nu-ti tin contra si nu inteleg de ce te enervezi oricum dc cineva nu e de acord cu tine. mai ales in privinta maternitatii...
si in ultimul rand mi se pare ca ai facut o remarca destul de jignitoare adica na, dc nu am copil sa tac din gura?! frumos, ce pot sa zic...