Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 19:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 31 Aug 2010, 15:41 
Diva

laura_sandu scrie:
pai nu ai de ce sa ma judeci.Pana la urma fac ce vreau si cand vreau.Aici ne dam doar cu parerea.Si cum ai spus si tu, fiecare isi creste copilul dupa bunul plac.Nu inseamna ca tu sau una dintre noi se ocupa mai mult de el.Cred ca ne cunoastem de ceva timp sa stim ca fiecare dintre noi vrea ce-i mai bine pt copilul ei.Doar ca avem uneori metode diferite sa ii oferim asta.

poti sa faci ce si cand ai tu chef cu copilul tau, asta e clar, eu cred ca voi nu ati inteles un lucru, nu cred ca s-a spus ca nu faci bine ca pleci sau ca nu pleci, ca ti-l cresti bine sau prost, am spus ca eu nu as face-o si atat, as regreta in sufletul meulucrul acesta, ce e asa de greu de inteles? nu o mai tineti langa atat cu metodele de crestere si bla bla bla, am spus clar si de 2 ori ca eu nu as face asta, si nu am intrebat dc o faci tu. si atat, iti doresc o vacanta placuta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:54 
Diva

Ayrun scrie:

poti sa faci ce si cand ai tu chef cu copilul tau, asta e clar, eu cred ca voi nu ati inteles un lucru, nu cred ca s-a spus ca nu faci bine ca pleci sau ca nu pleci, ca ti-l cresti bine sau prost, am spus ca eu nu as face-o si atat, as regreta in sufletul meulucrul acesta, ce e asa de greu de inteles? nu o mai tineti langa atat cu metodele de crestere si bla bla bla, am spus clar si de 2 ori ca eu nu as face asta, si nu am intrebat dc o faci tu. si atat, iti doresc o vacanta placuta :)

Am inteles , Anca ce vrei sa spui.De-asta am zis ca eu sunt mai relaxata decat tine in privinta copilului(poate cu alte cuvinte).Fiecare simte in felul ei.Eu ti-am spus ca nu o sa am remuscari.O sa imi fie dor de el...asta da.Poate o sa bag o lacrima in 23, dar nu o sa regret ca am plecat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 16:17 
Diva

laura_sandu scrie:

Discutam si iti spun exact.Ca nu vreau sa te deranjez deloc , ca suntem 4 persoane.Dar, oricum, mai mult ca sigur ca ne vedem la o cafea, suc sau ce avem chef sa bem la ora aia.Oricum, esti tare draguta.

Laura, chiar nu e nici un deranj...daca vreti sa veniti puteti sa fiti si 50, nu e mare apartamentul nostru, dar daca simtiti nevoia sa va odihniti gasim noi o metoda ...daca nu sper macar sa ne putem vedea la un suc. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 16:19 
Diva

clarut scrie:
intamplator, de curand am auzit si eu de pb cu epidurala. da' mai mult pt ca femeile nu stiu sa impinga. insa sunt tot felul de cursuri de respiratie etc si ma gandesc ca astea tb sa ajute...ma rog, pt viitor ;)

uiiiii Clara sa fii foarte sigura ca acel curs de respiratie ptr nastere ajuta fff mult,cel putin pe mine una m-au ajutat,dar asta nu diminueaza durerea,numai ca te ajuta sa o "suporti" mai bine....ptr ca daca nu stii cum sa respiri si respiri aiurea in tramvai iti pirzi din puteri si esti din ce in ce mai obosita.....doar parerea mea.....desi ptr mine cu respiratie si fara a fost dureros :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 16:22 
Diva

any scrie:

Ely cum stai la capitolul dormit noaptea,reusesti sa te odihnesti putzin?

uiii mititelul de el any....sper sa-si revina in curand......i-a mai scazut temperatura?
ma odihnesc ff bine...de la 23:00 pana la 4:00 dimineata puiul meu doarme si eu cu ea.....e bine,multumesc Domnului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 17:29 
Diva

Ayrun scrie:

cred ca ne-ai spus chiar de mai multe ori. :nlol: si chiar am inteles de la inceput.
dar apoi am dezvoltat subiectul (toate) si am discutat despre ce considera fiecare ca e important, inclusiv tu (vezi mesajul cu cat stie copilul la varsta de un an). nu putem purta o conversatie normala fara sa ne apostrofezi? :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 17:30 
Diva

elyt1000 scrie:
uiiiii Clara sa fii foarte sigura ca acel curs de respiratie ptr nastere ajuta fff mult,cel putin pe mine una m-au ajutat,dar asta nu diminueaza durerea,numai ca te ajuta sa o "suporti" mai bine....ptr ca daca nu stii cum sa respiri si respiri aiurea in tramvai iti pirzi din puteri si esti din ce in ce mai obosita.....doar parerea mea.....desi ptr mine cu respiratie si fara a fost dureros :rofl: :rofl:

pai eu ziceam ca acele cursuri iti folosesc dc vrei epidurala...altfel ma gandesc si eu ca nu prea au cum sa te scuteasca de durere... :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 17:31 
Diva

anidaaa scrie:

multumesc mult Ely! :)

ei, cum ai petrecut? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 18:00 
Diva

clarut scrie:
cred ca ne-ai spus chiar de mai multe ori. :nlol: si chiar am inteles de la inceput.
dar apoi am dezvoltat subiectul (toate) si am discutat despre ce considera fiecare ca e important, inclusiv tu (vezi mesajul cu cat stie copilul la varsta de un an). nu putem purta o conversatie normala fara sa ne apostrofezi? :~*

pai se pare ca nu ai inteles !!!!!!!! si pana nu vei avea copilul tau nu vei intelege multe
si ce am dezvoltat? unde ai scris tu ce consideri ca e important in cresterea unui copil? ca ti-am spus eu ca un copil de 1 an stie sa faca multe si intelege din ce-i zici? asta inseamna dezvoltat la tine?

tot imi tii contra de ceva timp, care e problema ta, o faci intentionat? asa pare, esti tare aricita in ultima vreme . mai intai fa copilul si apoi mai discutam, ti-am mai zis, multi inainte spun multe, dar dupa sunt mielusei, e verificat

vorbiti atunci voi intre voi daca eu va apostrofez ! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 18:32 
Diva

Ayrun scrie:
pai se pare ca nu ai inteles !!!!!!!! si pana nu vei avea copilul tau nu vei intelege multe
si ce am dezvoltat? unde ai scris tu ce consideri ca e important in cresterea unui copil? ca ti-am spus eu ca un copil de 1 an stie sa faca multe si intelege din ce-i zici? asta inseamna dezvoltat la tine?

tot imi tii contra de ceva timp, care e problema ta, o faci intentionat? asa pare, esti tare aricita in ultima vreme . mai intai fa copilul si apoi mai discutam, ti-am mai zis, multi inainte spun multe, dar dupa sunt mielusei, e verificat

:eek: acum chiar ca nu te mai inteleg...tocmai ce ziceai ca o tinem noi pe langa cu metodele de crestere. acum ma intrebi unde am scris eu ce e important in cresterea unui copil?! :wacko: cand ziceam ca fiecare a spus ce i se pare important m-am referit la momente, gradinita , scoala, etc. da, am dezvoltat subiectul adica am discutat un pic pe tema asta, a momentelor importante si a efectelor lor...nu stiu cum altfel sa cuantific discutia ca sa fie pe placul tau.

in alta oridine de idei eram f sigura ca asa gandesti, ca dc eu nu am copii, habar n-am. ei bine, nu-i asa, nu poti vorbi numai din experienta, pt ca nu vei experimenta absolut totul in viata...in plus, nu mi-am expus eu prea multe pareri despre copii...cu atat mai mult nu m-am dat viteaza...sunt f infricosata de idee (de cresterea lui), de fapt...

nu sunt aricioasa, pur si simplu nu-mi place cand nu putem discuta, nicidecum nu-ti tin contra si nu inteleg de ce te enervezi oricum dc cineva nu e de acord cu tine. mai ales in privinta maternitatii...

si in ultimul rand mi se pare ca ai facut o remarca destul de jignitoare adica na, dc nu am copil sa tac din gura?! frumos, ce pot sa zic... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 21:00 
Diva

elyt1000 scrie:
mersci lily....cum a fost vacanta? cum a fost cu Erika,va simtit lipsa? cred ca nu,bunica s-a descurcat sigur de minune......pupicei de la noi :hug:

in vacanta a fost super dar cam scurta :p Erika nu a vrut sa o accepte pe buni mai deloc si mi-a simtit foarte mult lipsa...nu a acceptat sa o atinga sau sa o ia in brate buni...a fost destul de greu dar a trecut...si noi va pupam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 21:24 
Diva

ce fain Laura ca poti sa-l lasi la bunicii si sa pleci linistita...chiar te invidiez...la mine este destul de naspa pt ca nu este obisnuita cu ei...este vina mea ca nu am lasat-o de la inceput dar nu accept sa o las cu soacra-mea si pt a nu exista discuti nu am lasat-o cu nimeni...sincer si eu as pleca daca as sti ca nu are nici o problema ca nu este cu mine...cu siguranta nu va sti ca nu ai fost de ziua lui...profita acum cand este mic si nu stie ca apoi cine stie ce va urma...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 21:25 
Diva

la multi ani Adina!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi :flowers: %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 21:32 
Diva

Ayrun scrie:

Tu Anca,...serios acum asta e ceva de genul cum ai facut cu Corina.Nu e nimeni contra ta.Pur si simplu discutam.Ti-am spus ca ne stim de atata timp, nu am avut mereu pareri la fel.Ne vom contra de multe ori cu siguranta si de acum incolo.
Dar...intr-adevar cand e vb de copii sunt multe chestii pe care eu nu la gandesc ca si tine.Si a fost doar o discutie pe aceasta tema.M-am nimerit impreuna cu Clarut si nu s-a mai bagat nimeni in disnutie...inca.Dar nu avem pt ce sa ne condamnam una pe cealalta si nici nu cred ca a fost o intentie de genul acesta.
Iti spun eu parerea mea....tie iti place foarte mult sa fii mama.Eu imi iubesc copilul...dar nu pot sa spun ca am o placere nebuna in a sta acasa cu el.Imi place sa vad cum evolueaza si sunt topita dupa tot ce face.Chiar il cred un copil perfect.Dar ...pe langa asta m-as intoarcfe maine la lucru daca nu ar fi criza asta si ar merge totul bine la firma.In fine, sper ca am exprimat bine ceea ce simt si ne-am lamurit. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 21:36 
Diva

lily scrie:
ce fain Laura ca poti sa-l lasi la bunicii si sa pleci linistita...chiar te invidiez...la mine este destul de naspa pt ca nu este obisnuita cu ei...este vina mea ca nu am lasat-o de la inceput dar nu accept sa o las cu soacra-mea si pt a nu exista discuti nu am lasat-o cu nimeni...sincer si eu as pleca daca as sti ca nu are nici o problema ca nu este cu mine...cu siguranta nu va sti ca nu ai fost de ziua lui...profita acum cand este mic si nu stie ca apoi cine stie ce va urma...

nici eu nu prea il las cu soacra-mea.Dar am explicat de la inceput ca e normal sa imi doresc sa stau cu mama, pt ca sunt familiarizata cu ea.Imi place sa mai vin la Mures si pt ca ma intalnesc cu prietene vechi.
Si chiar am incredere sa il las la Mures pe Alexandru oricat.Mi-e frica mai mult ca e prea rasfatat decat ca nu au grija de el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 22:07 
Diva

laura_sandu scrie:
nici eu nu prea il las cu soacra-mea.Dar am explicat de la inceput ca e normal sa imi doresc sa stau cu mama, pt ca sunt familiarizata cu ea.Imi place sa mai vin la Mures si pt ca ma intalnesc cu prietene vechi.
Si chiar am incredere sa il las la Mures pe Alexandru oricat.Mi-e frica mai mult ca e prea rasfatat decat ca nu au grija de el.

si eu i-a dat aceeasi explicatie dar se pare ca nu toate soacrele sunt asa de intelegatoare...ma bucur cel putin ca am reusit sa o fac sa inteleaga ca nu vreu sa stea la mine sa-mi creasca copilul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 22:09 
Diva

lily scrie:
si eu i-a dat aceeasi explicatie dar se pare ca nu toate soacrele sunt asa de intelegatoare...ma bucur cel putin ca am reusit sa o fac sa inteleaga ca nu vreu sa stea la mine sa-mi creasca copilul

nu mai are alti nepoti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 22:10 
Diva

clarut scrie:

in alta oridine de idei eram f sigura ca asa gandesti, ca dc eu nu am copii, habar n-am. ei bine, nu-i asa, nu poti vorbi numai din experienta, pt ca nu vei experimenta absolut totul in viata...in plus, nu mi-am expus eu prea multe pareri despre copii...cu atat mai mult nu m-am dat viteaza...sunt f infricosata de idee (de cresterea lui), de fapt...

nu sunt aricioasa, pur si simplu nu-mi place cand nu putem discuta, nicidecum nu-ti tin contra si nu inteleg de ce te enervezi oricum dc cineva nu e de acord cu tine. mai ales in privinta maternitatii...

si in ultimul rand mi se pare ca ai facut o remarca destul de jignitoare adica na, dc nu am copil sa tac din gura?! frumos, ce pot sa zic... :(

in niciun caz nu am spus ca daca n-ai copii habar n-ai, asta ai inteles tu,dar sunt anumite chestii pe care le simti si le faci doar atunci cand ai copii si de asta am si spus ca mai discutam cand vei avea unul. iar eu nu m-am enervat, pentru ce? pentru ca eu n-as plecat in vacanta si voi da? dc sa ma enervez, eu nu as face-o si punct. voi vedeti lucrurile altfel. si nu draga mea, daca n-ai copil nu inseamna ca tre sa taci, dar nu ai cum sa intelegi anumite lucruri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 23:02 
Diva

laura_sandu scrie:
Iti spun eu parerea mea....tie iti place foarte mult sa fii mama.Eu imi iubesc copilul...dar nu pot sa spun ca am o placere nebuna in a sta acasa cu el.Imi place sa vad cum evolueaza si sunt topita dupa tot ce face.Chiar il cred un copil perfect.Dar ...pe langa asta m-as intoarcfe maine la lucru daca nu ar fi criza asta si ar merge totul bine la firma.In fine, sper ca am exprimat bine ceea ce simt si ne-am lamurit. :hug:

nu e vb ca imi place sa fiu mama, imi iubesc copilul mai mult ca orice si as face orice pentru el, doar ca poate eu sunt mai emotional legata de chestiile astea, adica eu prefer sa renunt la vacanta ca sa fiu prezenta in ziua x. cam asta ar fi
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 07:02 
Diva

hop si eu in discutie...ca sa adeveresc "inca-ul" lui Laura..cum am pierdut eu discutia asta azi...ce sa zic...inca nu mi-am revenit din vacanta...

Tu Laura...aici sunt cu Anca :)) nu ca am face bisericute pe aici dar no...sunt cam de aceeasi parere cu ea...esti sigura ca nu vrei sa fii cu el cand face 1 an? o singura data in viata il face :)) eu l-as lua cu mine sa ii fac cadou o vacanta la mare si nisip :)

Eu poate sunt cea mai rea dintre toate ca sa zic asa...nu am lasat-o cu nimeni...nu vreau sa o las cu nimeni...nu am plecat nicaieri fara ea...nu vreau sa plec nicaieri fara ea... :rofl: In Rom a stat ff putin singura cu socrii sau cu ai mei...mie mi se pare ca nimeni nu are grija cum trebuie de ea asa ca nu vad de ce sa o las... poate o sa ma schimb un pic cand o sa vina al doilea...cu toate ca am rezerve si cand vine vorba de al doilea...ca atunci am impresia ca ii iau din dragostea care o am pt Alexia ca sa ii dau la al doilea copil...sau ca ii rapesc din atentia care i-o acord ei...nu stiu cum sa descriu dragostea care o am pt copila asta ca nu exista cuvinte pt asa ceva si cred ca la asta se referea Anca cand ii zicea la clarut ca numai cand o sa aiba copii o sa inteleaga

V-am zis ca eu sunt cea mai exagerata dintre toate nu? Acum sa nu intelegeti ca fetita asta ii sufocata pana nu se mai poate...ca nu ii...merge la gradinita, doarme singura la ea in camera...ii fffff sociabila cu toata lumea (uneori prea sociabila....cand ia strainii in magazine la discutii cu ce a facut ea in ziua respectiva), imparte tot ce are cu toata lumea...ii un copil happy si consider ca tot ce am facut pana acum a fost asa cum trebuie si a functionat de minune :)) na ca mi-am ridicat acum si statuie singura :)

pupici la toata lumea!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]