Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 23:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 01 Sep 2010, 08:52 
Diva

neata,fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 08:54 
Diva

ral_ct scrie:
neata,fetele!

Neata Ralu!!! ce mai faci? cum te mai simti? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 09:52 
Diva

Bamba scrie:
hop si eu in discutie...ca sa adeveresc "inca-ul" lui Laura..cum am pierdut eu discutia asta azi...ce sa zic...inca nu mi-am revenit din vacanta...

Tu Laura...aici sunt cu Anca :)) nu ca am face bisericute pe aici dar no...sunt cam de aceeasi parere cu ea...esti sigura ca nu vrei sa fii cu el cand face 1 an? o singura data in viata il face :)) eu l-as lua cu mine sa ii fac cadou o vacanta la mare si nisip :)

Eu poate sunt cea mai rea dintre toate ca sa zic asa...nu am lasat-o cu nimeni...nu vreau sa o las cu nimeni...nu am plecat nicaieri fara ea...nu vreau sa plec nicaieri fara ea... :rofl: In Rom a stat ff putin singura cu socrii sau cu ai mei...mie mi se pare ca nimeni nu are grija cum trebuie de ea asa ca nu vad de ce sa o las... poate o sa ma schimb un pic cand o sa vina al doilea...cu toate ca am rezerve si cand vine vorba de al doilea...ca atunci am impresia ca ii iau din dragostea care o am pt Alexia ca sa ii dau la al doilea copil...sau ca ii rapesc din atentia care i-o acord ei...nu stiu cum sa descriu dragostea care o am pt copila asta ca nu exista cuvinte pt asa ceva si cred ca la asta se referea Anca cand ii zicea la clarut ca numai cand o sa aiba copii o sa inteleaga

V-am zis ca eu sunt cea mai exagerata dintre toate nu? Acum sa nu intelegeti ca fetita asta ii sufocata pana nu se mai poate...ca nu ii...merge la gradinita, doarme singura la ea in camera...ii fffff sociabila cu toata lumea (uneori prea sociabila....cand ia strainii in magazine la discutii cu ce a facut ea in ziua respectiva), imparte tot ce are cu toata lumea...ii un copil happy si consider ca tot ce am facut pana acum a fost asa cum trebuie si a functionat de minune :)) na ca mi-am ridicat acum si statuie singura :)

pupici la toata lumea!!

ha ha , Gabi te asteptam.Stiam ca esti de aceeasi parere cu Anca .Deja va cunosc suficient de bine ca sa va cunosc ideile si principiile.
In ceea ce priveste decizia mea, da!!!Sunt sigura.Voi pleca din 17 noi pana in 26 noi.Nu am avut cum sa organizez in alta perioada.Iti dai seama ca am cautat.Nu am ales intentionat data asta de nebuna ce sunt.De dus si pe el.....chiar nu am de gand.Mergem cu 2 prieteni, vrem sa vizitam tot ce am ratat data trecuta.....chiar vreau sa ma relaxez nu sa fiu tot dupa gogosica mea.Nici mama nu se ocupa cum ma ocup eu de el....dar nici nu il strica .Am avut niste discutii cu ei sa nu il tina atata in brate, sa il lase sa faca singur eforturi ca sa isi indeplineasca obiectivele....si cred ca au inteles.Chiar nu am emotii ca nu se descurca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 10:13 
Diva

Ayrun scrie:

Neata Ralu!!! ce mai faci? cum te mai simti? :)

Buna,Anca!sunt bine,multumesc.am avut ceva emotii la nunta de sambata.am stat mai mult la masa,nu prea am dansat si parca totusi la un moment dat incepuse sa ma doara piciorul :( acum nici nu stiu daca durerea nu era asa,mai mult la nivel de creier,de frica.mi-a venit si sotul dupa mare in sfarsit.de maine ma duc si la munca :(
Tu cum esti cu sarcina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 10:26 
Diva

ral_ct scrie:
Buna,Anca!sunt bine,multumesc.am avut ceva emotii la nunta de sambata.am stat mai mult la masa,nu prea am dansat si parca totusi la un moment dat incepuse sa ma doara piciorul :( acum nici nu stiu daca durerea nu era asa,mai mult la nivel de creier,de frica.mi-a venit si sotul dupa mare in sfarsit.de maine ma duc si la munca :(
Tu cum esti cu sarcina?

pai Ralu, dc ti-e frica? mai sunt probleme? nu trebuie sa faci efort fizic sau ce?

eu sunt bine, multumesc :flowers: . sarcina merge foarte bine, bebica este si ea bine, in graficele normale , asteptam sa treaca timpul si ma bucur din plin si cat pot de Sabin. zicea Bamba odata aici pe forum si parca ii dau dreptate ca trebuie sa-mi impart dragostea si uneori am sentimente contradictorii, o sa o iubesc binenteles, dar parca nu am avut cat timp mi-as fi dorit eu cu Sabin. eeee sunt mai ciudata eu zilele astea, o sa fie bine, sunt convinsa.

cum e vremea pe acolo>? am vazut ca se incalzeste de maine, vreau sa-l aduc la mare sa mai schimbam aerul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 11:30 
Diva

clarut scrie:
nu mai are alti nepoti?

momentan nu...dar sper sa-i faca cumnata-mea cat mai repede...poate asa scap eu :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 11:34 
Diva

buna fetelor!!! va urez o zi placuta :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 11:37 
Diva

laura_sandu scrie:
nici eu nu prea il las cu soacra-mea.Dar am explicat de la inceput ca e normal sa imi doresc sa stau cu mama, pt ca sunt familiarizata cu ea.Imi place sa mai vin la Mures si pt ca ma intalnesc cu prietene vechi.
Si chiar am incredere sa il las la Mures pe Alexandru oricat.Mi-e frica mai mult ca e prea rasfatat decat ca nu au grija de el.

eu daca ar mai fi trait soacra mea, nu aveam nicio problema sa-l las pe Sabin cu ea, se purta cu mine ca si cum era mama. Normal ca mama, e mama si cand il stiu cu ea stau linistita, dar as fi stat si daca l-as fi lasat cu soacra, mai ales ca l-a asteptat mult pe Sabin si iubea copiii f tare. Acum, de obicei ramane cu ai mei si cu sora mea, se simte minunat cu/la ei, dar cum spune si Laura, au tendinta sa-l rasfete, asta e "problema "

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 12:46 
Diva

lily scrie:
in vacanta a fost super dar cam scurta :p Erika nu a vrut sa o accepte pe buni mai deloc si mi-a simtit foarte mult lipsa...nu a acceptat sa o atinga sau sa o ia in brate buni...a fost destul de greu dar a trecut...si noi va pupam

buna fetele!!!
lily ma bucur ca te-ai distrat in vacanta,daca spui ca a fost scurta,asta inseamna ca a fost top.....mai dar fitoasa mai e fata lui mami,nu accepta pe nimeni decat pe mami a ei,ei cand va creste mai mare va fi sigur mai bine......eu va trebui sa o las in fiecare zi incepand cu 1 noiembrie cu buni de aici cateva ore pe zi ptr ca incep scoala si nu am incotro.....asa ca se va obisnui vrand nevrand......pupici :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 13:42 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
lily ma bucur ca te-ai distrat in vacanta,daca spui ca a fost scurta,asta inseamna ca a fost top.....mai dar fitoasa mai e fata lui mami,nu accepta pe nimeni decat pe mami a ei,ei cand va creste mai mare va fi sigur mai bine......eu va trebui sa o las in fiecare zi incepand cu 1 noiembrie cu buni de aici cateva ore pe zi ptr ca incep scoala si nu am incotro.....asa ca se va obisnui vrand nevrand......pupici :hug:

asta este bine pt ca se va obisnui cu ea si vei avea si tu mai multa libertate...avantajul tau este ca buni este aproape si poti sa o lasi cateva ore fara probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 15:07 
Diva

elyt1000 scrie:
......eu va trebui sa o las in fiecare zi incepand cu 1 noiembrie cu buni de aici cateva ore pe zi ptr ca incep scoala si nu am incotro.....asa ca se va obisnui vrand nevrand......pupici :hug:

Ely, esti norocoasa la fel ca si mine ca o ai pe buni aproape, vei vedea cat de mult conteaza :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 15:42 
Diva

:)) Laura ma gandeam eu ca te asteptai la asa ceva din partea mea :)) Sa aveti mult fun in vacanta...stii cum ii...nu exista right or wrong cand vine vorba de crescut copiii...fiecare ni i-am facut si ni-i crestem cum credem de cuviinta ca e mai bine...exista doar pareri si conceptii diferite

Ca o paranteza...chiar ma gandeam aseara, dupa ce am postat mesajul, cat de calatorita ii fiica-mea din cauza ca am luat-o cu noi peste tot...la 4 luni in Vegas, la 7 luni in Atlanta, 10 luni in Orlando, 18 luni Romania, 22 luni Caraibe...acum California :) eu cred ca se dezvolta altfel, mult mai social daca e expus la atatea lucruri si locuri...my 2 cents :)

Anca si mie mi-e tare frica de asta, de chestia cu iubitul la fel sau diferit....de aceea nu am vrut sa fac altul pana acum....nu am vrut sa pierd nimic din first time-urile lui ALexia pt ca as fi fost ocupata/obosita cu un alt bebe...asa daca raman acum, Alexia o sa aiba 3 ani si un pic ceea ce e cat de cat ok

Chiar am vb acum in vacanta cu prietena asta a mea in California care are 2 copii si a zis ca nu iei din dragostea primului....vine natural sa ii iubesti pe amandoi la fel...se pare ca dragostea asta ii un izvor nesecat :)) dar in acelasi timp am vazut ca face diferente intre ei si il favorizeaza inconstient pe ala mic certand-o pe aia mare tot timpul (chiar daca de cele mai multe ori nu ea era de vina si ala mic)...a zis ca nu isi da seama ca face asta...no asta ii ceva care eu urasc total...probabil si din ce eu am fost aia mare la noi in familie si am vazut ca si mama facea aceeasi chestie....asa ca asta e un big NO-NO pt cand o sa am 2 copii...si asta chiar nu mi se pare fair fata de Alexia :( sper sa nu cad in capcana asta :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 17:02 
Diva

Ayrun scrie:
Ely, esti norocoasa la fel ca si mine ca o ai pe buni aproape, vei vedea cat de mult conteaza :D

da intr-adevar sunt ff norocoasa,buni sta la 10 min mers pe jos de noi,asa ca nu e o problema... doar sa speram ca sta cu ea, oricum mi se pare prea micuta sa poata sa aleaga si daca o obisnuiesc de mica cred ca va fi bine.......oricum in 18 zile vin si bunici de la Romania in vizita,abia asteptam..yupi yupi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 17:41 
Diva

Bamba scrie:

Anca si mie mi-e tare frica de asta, de chestia cu iubitul la fel sau diferit....de aceea nu am vrut sa fac altul pana acum....nu am vrut sa pierd nimic din first time-urile lui ALexia pt ca as fi fost ocupata/obosita cu un alt bebe...asa daca raman acum, Alexia o sa aiba 3 ani si un pic ceea ce e cat de cat ok

Chiar am vb acum in vacanta cu prietena asta a mea in California care are 2 copii si a zis ca nu iei din dragostea primului....vine natural sa ii iubesti pe amandoi la fel...se pare ca dragostea asta ii un izvor nesecat :))

da, cam la asta ma gandeam si eu, cu toate ca ma consider o persoana destul de rationala cat sa nu fac asta. cred ca ii voi iubi la fel pe amandoi, nu se poate altfel :D .

si da, sa stii ca este intr-adevar obositor sa fii gravi si sa mai ai un pitic pe langa tine de varsta mica, eu daca nu ar fi fost silviu si ai mei mereu in preajma, cred ca mi-ar fi fost destul de greu, mai ales acum cand nu mai am voie sa-l iau in brate si burtica imi creste din ce in ce mai mult.poate daca ar fi fost mai maricel si era la gradi, era altceva, dar na, acum nu ma plang, imi e drag gandul ca voi mai avea o mogaldeata. :D stiu ca o sa fie frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 18:27 
Diva

Ayrun scrie:
da, cam la asta ma gandeam si eu, cu toate ca ma consider o persoana destul de rationala cat sa nu fac asta. cred ca ii voi iubi la fel pe amandoi, nu se poate altfel :D .

si da, sa stii ca este intr-adevar obositor sa fii gravi si sa mai ai un pitic pe langa tine de varsta mica, eu daca nu ar fi fost silviu si ai mei mereu in preajma, cred ca mi-ar fi fost destul de greu, mai ales acum cand nu mai am voie sa-l iau in brate si burtica imi creste din ce in ce mai mult.poate daca ar fi fost mai maricel si era la gradi, era altceva, dar na, acum nu ma plang, imi e drag gandul ca voi mai avea o mogaldeata. :D stiu ca o sa fie frumos

da si eu zic ca sunt destul de rationala dar cred e o linie ffff subtire intre a cadea in capcana asta de a-l proteja pe "ala micu" si a-l invinovati pe "ala mare"...care deh e mai mare si ai alte asteptari de la el/ea...cu toate ca sunt copii amandoi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 19:03 
Diva

Bamba scrie:
da si eu zic ca sunt destul de rationala dar cred e o linie ffff subtire intre a cadea in capcana asta de a-l proteja pe "ala micu" si a-l invinovati pe "ala mare"...care deh e mai mare si ai alte asteptari de la el/ea...cu toate ca sunt copii amandoi :)

eu sper din tot sufletul sa nu fiu asa, si eu in fam noastra sunt sora mai mare, dar mama nu a facut niciodata diferente intre noi, o iau ca exemplu :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 22:17 
Diva

Bamba scrie:
:)) Laura ma gandeam eu ca te asteptai la asa ceva din partea mea :)) Sa aveti mult fun in vacanta...stii cum ii...nu exista right or wrong cand vine vorba de crescut copiii...fiecare ni i-am facut si ni-i crestem cum credem de cuviinta ca e mai bine...exista doar pareri si conceptii diferite

Ca o paranteza...chiar ma gandeam aseara, dupa ce am postat mesajul, cat de calatorita ii fiica-mea din cauza ca am luat-o cu noi peste tot...la 4 luni in Vegas, la 7 luni in Atlanta, 10 luni in Orlando, 18 luni Romania, 22 luni Caraibe...acum California :) eu cred ca se dezvolta altfel, mult mai social daca e expus la atatea lucruri si locuri...my 2 cents :)

mai...si eu l-am dus pe Alexandru...e drept ca numai in Romania la munte.Dar de calatorit cu masina...si-a facut plinul.Si la anu vreau sa merg la mare dar sa ii duc si pe ai mei bca sa ii vad reactia dar sa ma pot si relaxa.Ma gandeam sa mergem in Grecia sau Croatia.Dar din punctul meu de vedere anul acesta era prea mic sa merg cu el in concediu.Plus ca 6 ore cu avionul , plus o escala de 10 ore la Madris sunt mult si pt noi ca adulti.
Eu sincer povesteam ieri cu o prietena care a fost cu copilul de 1 an si o luna in Bulgaria si a spus ca a fost un concediu groaznic , in care nu s-a odihnit deloc.Si anul acesta la 2 ani a fost din nou, in Grecia.Acum a fost mult mai bine, copilul a inceput cat de cat sa inteleaga.

In fine, cum spui tu.Nu exista bine sau rau.Fiecare isi iubeste copilul foarte mult, e clar dar il creste si rasfata cum vrea.Eu v-am spus ca incerc sa fiu mai detasata si sa imi cladesc o viata si pe langa el.Desi imi invadeaza tot universul :lol: :lol: E un manipulant :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 22:20 
Diva

Bamba scrie:

Si eu am in jurul meu n exemple , in care cel mic e favorizat.Inclusiv mama cu fratele meu.Dar la mine nu acesta e motivul pt care nu mai vreau unul.Eu ma vad mama pt un singur copil.Poate peste vreo 5 ani...mi se face dor , desi ma indoiesc.Dar momentan chiar nu imi doresc 2 ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 22:29 
Diva

laura_sandu scrie:
mai...si eu l-am dus pe Alexandru...e drept ca numai in Romania la munte.Dar de calatorit cu masina...si-a facut plinul.Si la anu vreau sa merg la mare dar sa ii duc si pe ai mei bca sa ii vad reactia dar sa ma pot si relaxa.Ma gandeam sa mergem in Grecia sau Croatia.Dar din punctul meu de vedere anul acesta era prea mic sa merg cu el in concediu.Plus ca 6 ore cu avionul , plus o escala de 10 ore la Madris sunt mult si pt noi ca adulti.
Eu sincer povesteam ieri cu o prietena care a fost cu copilul de 1 an si o luna in Bulgaria si a spus ca a fost un concediu groaznic , in care nu s-a odihnit deloc.Si anul acesta la 2 ani a fost din nou, in Grecia.Acum a fost mult mai bine, copilul a inceput cat de cat sa inteleaga.

In fine, cum spui tu.Nu exista bine sau rau.Fiecare isi iubeste copilul foarte mult, e clar dar il creste si rasfata cum vrea.Eu v-am spus ca incerc sa fiu mai detasata si sa imi cladesc o viata si pe langa el.Desi imi invadeaza tot universul :lol: :lol: E un manipulant :lol:

initial si eu am vrut sa o iau pe Erika cu noi in Croatia dar mi-am dat seama ca era mult pre obositor si plictisitor pt ea drumul pana acolo iar pt mine un concediu foarte stresant...nu as fii putut sa fac nimic...chiar aveam nevoie de cateva zile de relax pt ca eram foarte obosita...dupa 6 luni au fost singurele zile fara ea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Sep 2010, 22:31 
Diva

foarte bine.Si te-ai relaxat, nu?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]