Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 02 Sep 2010, 13:56 
Diva

carlita scrie:

dar dc stau 40 zile in casa? :) imediat dupa nastere pana isi boteaza copilul? :D

pana vine preotul parca.Nu stiu exact care este motivul.Dar oricum e o prostie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 13:58 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

si la tine a venit preotul acasa? :))
sau asa se procedeaza la tara numai? :D

eu din ce prietene am si au nascut la nici una nu a venit nici un preot acasa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:00 
Diva

laura_sandu scrie:

si nu poate sa vina mai repede??. :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:02 
Diva

laura_sandu scrie:

cumnata mea nici la botez nu a participat la biserica..nu am inteles de ce..ca trebuia sa-i faca inainte ceva slujba si ea nu s-a dus..dar eu chiar nu asi concepe sa-mi boteze copilul si eu sa nu fiu de fata. :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:11 
Diva

laura_sandu scrie:

pai si cine mai trimite mailuri la ora asta?in ce domeniu lucrezi?

hosting, servere, domenii...sunt multi care au probleme cu mailurile, site-urile, serverele....

mlcu7za, felicitari pt job

si eu stiu de faza ca nu e bine sa iesi din casa pana nu iti citeste preotul, la tara umblau tot felul de legende, ca pe unde calca leuhuza arde iarba, ca nu mai rodeste pamantul si alte tampenii de acest gen

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:13 
Diva

corina1 scrie:
cumnata mea nici la botez nu a participat la biserica..nu am inteles de ce..ca trebuia sa-i faca inainte ceva slujba si ea nu s-a dus..dar eu chiar nu asi concepe sa-mi boteze copilul si eu sa nu fiu de fata. :blink:

daca nu iti citeste preotul dupa ce nasti, nu ai voie sa intri in biserica ( se spune ca nu ai fi curata), dar daca nu s-a citit inainte, se citeste in ziua botezului, la intrarea in biserica. La surorile mele asa au facut si au intrat linistite la slujba de botez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:18 
Diva

SweetNicoleta scrie:
daca nu iti citeste preotul dupa ce nasti, nu ai voie sa intri in biserica ( se spune ca nu ai fi curata), dar daca nu s-a citit inainte, se citeste in ziua botezului, la intrarea in biserica. La surorile mele asa au facut si au intrat linistite la slujba de botez

pai asa m-am gandit si eu,ca doar putea merge inainte,sau cum zici tu in ziua aia..dar a ramas singura acasa. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:21 
Diva

corina1 scrie:
pai asa m-am gandit si eu,ca doar putea merge inainte,sau cum zici tu in ziua aia..dar a ramas singura acasa. :eek:

A ramas acasa?! :eek: :eek: :eek: N-as pierde botezul copilului meu pentru nimic in lume. Dar la sfarsitul botezului cand nasa pune copilul in fata altarului si spune "Mi-ai dat un/o pagan/a, ti-am dat un/o crestina/a" cine a luat copilul? Ca mamei ar trebui sa i se dea copilul....O fi si chestie de obiceiuri, de zona :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:29 
Diva

SweetNicoleta scrie:
A ramas acasa?! :eek: :eek: :eek: N-as pierde botezul copilului meu pentru nimic in lume. Dar la sfarsitul botezului cand nasa pune copilul in fata altarului si spune "Mi-ai dat un/o pagan/a, ti-am dat un/o crestina/a" cine a luat copilul? Ca mamei ar trebui sa i se dea copilul....O fi si chestie de obiceiuri, de zona :eek:

nici eu nu concep sa nu fiu la botezul copilul.nu mai stiu exact,ca a fost acum 3 ani,cred ca nasei,sau moasei,ca a fost si ea..numai mama nu. :curse:
doamne de mult tot vreau sa va mai zic ceva,dar nu stiu cum..ca mi-e rusine. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:37 
Diva

eu va las, ma pregatesc de serviciu. Si trebuie sa ma imbrac gros, ca e ger afara :-S Vreau soare.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:43 
Diva

ce vrei sa ne zici corina?

eu de faza cu 40 de zile nu mai comentez nimic ca mi se pare o aberatie fara capat...vara lui barbatul meu nu a scos copilul din casa cica sa nu ii urle mama-sa....sau ma rog..l-a scos doar pt vizitele la doctor...dar ea a iesit din casa...cum poate o femeie care a dat nastere la o viata de om sa fie spurcata????!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 14:52 
Diva

Bamba scrie:
ce vrei sa ne zici corina?

eu de faza cu 40 de zile nu mai comentez nimic ca mi se pare o aberatie fara capat...vara lui barbatul meu nu a scos copilul din casa cica sa nu ii urle mama-sa....sau ma rog..l-a scos doar pt vizitele la doctor...dar ea a iesit din casa...cum poate o femeie care a dat nastere la o viata de om sa fie spurcata????!!!!!

ceva ce i s-a intamplat nepotului meu si parintii lui nu au luat nici o masura..eu ma cutremur de cate ori ma gandesc la asta..hai sa va zic..dar mi-e tare rusine..ei nu il supravegheaza deloc pe pitic,are 6 ani..il lasa singur afara toata ziua..si intr-o zi i-a zis ca o fetita care are 8 ani l-a chemat in scara blocului,l-a pus sa-si dea chilotei jos si ..ioi groznic..i-a facut ceva la putulica..nu pot sa spun..stiti voi..doamne fetelor,si am intrebat-o,dar tu ce ai facut ??si radea si ea si cumnatul,ca ce sa faca??.vai,nu stiu,sa vorbeasca cu mama fetei,eu tot le-am zis sa nu-l lase singur afara..dar tot asa imi spune ca eu nu am copii nu stiu cum se cresc...si nu pot sa zic nimic,dar eu ma cutremur ce se poate intampla din neglijenta parintilor..si daca doamne fereste vine acasa violat..eu sunt asa de revoltata,dar nu pot face nimic din pacate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 15:12 
Diva

doamne tu corina!!! nu pot sa imi inchipui asa ceva...si copilul ce zice? realizeaza ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 15:20 
Diva

Bamba scrie:
doamne tu corina!!! nu pot sa imi inchipui asa ceva...si copilul ce zice? realizeaza ceva?

era putin speriat..si tata-so..l-a intrebat daca a iesit ceva. :wall:ei nu se gandesc ca poate ramane copilul cu traume. nu stiu daca realizeaza ce se intampla??ei au pe telefoane tot felul de poze cu femei goale si e in mana copilului telefonul si ne arata la toti ce are tati si mami pe telefon. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 15:24 
Diva

buna fetelor
corina sa nu te superi pe mine de ce zic dar da Dumnezeu copii la toti prostii :wall:
ei nu realizeaza cat rau ii face prin prisma faptului ca stau nepasatori, iar faza ca daca nu ai copii nu stii ce trebuie sa faci mi se pare o prostie care o folosesc oamenii fara minte :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 15:28 
Diva

cum au poze cu femei goale pe telefon? pt ce? tu corina nu ai ce sa faci din pacate...numai sa vb cu ea..e sora ta nu? dar daca nici dupa ce vb cu ea nu rezolvi nimic...mama ta nu ar putea vb, nu are influenta asupra ei?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 15:40 
Diva

Bamba scrie:
cum au poze cu femei goale pe telefon? pt ce? tu corina nu ai ce sa faci din pacate...numai sa vb cu ea..e sora ta nu? dar daca nici dupa ce vb cu ea nu rezolvi nimic...mama ta nu ar putea vb, nu are influenta asupra ei?

nu e sora mea,e cumnata mea..el e frate cu sotul meu...amandoi sunt picati in cap,nu ma supar ca zici,ma supar ca nu pot sa fac nimic,si nici nu ma gaba in seama,ma ia ca vezi doamne eu sunt mai desteapta..si cu bubele de pe corpul copilului,tot eu am insistat sa se duca la doctor,ani de zile l-au tinut asa,i-a dat ceva tratament pana la urma si au zis ca nu se mai gaseste,eu i-am gasit la farmacie,pai normal ca nu gasesti daca nu te duci,au facut chef de ziua copiilor cu betivani,au invitat 60 persoane,in loc sa cheme copii,eu le-am facut 2 torturi mari,copiii nici nu au mancat din ele,le-au dat la prietenii lor si pe cand sa manance si copiii nu a mai fost ..si multe..imi pare rau de copiii aia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 15:46 
Diva

la anul trebuie sa mearga la scoala,le-am zis..il loc sa se laude ce bine vorbeste copilul..ca la 6 ani nu stie sa pronunte corect,vorbeste ca si 3 ani,daca nu se ocupa de el,ei se lauda cu ce face prin casa scarii,de scris sau socotit..ooo,nici vorba..la gradi nu il duce ca nu se scoala doamna la 7 sa pregateasca copilul,dorm toti pana la 12-13..i-am intrebat intr-o zi..dar copiii nu au mancat pana la ora asta? a zis ,pai daca acuma ne-am trezit.. :wall: asa ca mai sunt si parinti din astia.si nici nu asculta daca le zici ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 16:14 
Diva

laura_sandu scrie:
sunt si acum mamici care stau 40 de zile in casa.Sincer nici eu nu inteleg cum pot.Te tampesti de cap.

am un exemplu viu in familie.....anul trecut in februarie cumnata mea a nascut si a stat 40 zile in casa ca asa a vrut mama ei,datini si traditii.....eu sincer o luam rara,pe campii.....dupa 8 zile si am simtit ca tampesc,dar 40 zile......na,fiecare face cum stie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 16:15 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
la anul trebuie sa mearga la scoala,le-am zis..il loc sa se laude ce bine vorbeste copilul..ca la 6 ani nu stie sa pronunte corect,vorbeste ca si 3 ani,daca nu se ocupa de el,ei se lauda cu ce face prin casa scarii,de scris sau socotit..ooo,nici vorba..la gradi nu il duce ca nu se scoala doamna la 7 sa pregateasca copilul,dorm toti pana la 12-13..i-am intrebat intr-o zi..dar copiii nu au mancat pana la ora asta? a zis ,pai daca acuma ne-am trezit.. :wall: asa ca mai sunt si parinti din astia.si nici nu asculta daca le zici ceva.

cum sa nu duca copilul la gradi? eu stiu ca e obligatoriu ca altfel nu ti-l ia la scoala :) ...sau cel putin la noi...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]