Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 17:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 02 Sep 2010, 16:22 
Diva

corina1 scrie:
ceva ce i s-a intamplat nepotului meu si parintii lui nu au luat nici o masura..eu ma cutremur de cate ori ma gandesc la asta..hai sa va zic..dar mi-e tare rusine..ei nu il supravegheaza deloc pe pitic,are 6 ani..il lasa singur afara toata ziua..si intr-o zi i-a zis ca o fetita care are 8 ani l-a chemat in scara blocului,l-a pus sa-si dea chilotei jos si ..ioi groznic..i-a facut ceva la putulica..nu pot sa spun..stiti voi..doamne fetelor,si am intrebat-o,dar tu ce ai facut ??si radea si ea si cumnatul,ca ce sa faca??.vai,nu stiu,sa vorbeasca cu mama fetei,eu tot le-am zis sa nu-l lase singur afara..dar tot asa imi spune ca eu nu am copii nu stiu cum se cresc...si nu pot sa zic nimic,dar eu ma cutremur ce se poate intampla din neglijenta parintilor..si daca doamne fereste vine acasa violat..eu sunt asa de revoltata,dar nu pot face nimic din pacate.

doamne mai Corina ce oameni idiotii,ingusti la minte,astia fac copii doar sa se afle in treaba.....copilul ala poate intr-adevar ramane traumatizat sau mai rau,sa faca alte tampeni cand va deveni mare..........educatia de acasa e tare importanta.........si spuneai ca ei se trezesc pe la 12:00- 13:00 si abia atunci le da la copii sa manance? dar astia din ce traiesc? nu au serviciu? pe cuvant ca amely are dreptate: da Dumnezeu la toate leprele copii.........tare rau imi pare de baietel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 17:27 
Diva

Buna ziua fetelor!
Corina chiar ca m-ai socat.....pacat de copii aia.....Si la noi in familie este un caz, unde mama divortata de ceva ani, cand gaseste un barbat se agata de el cu tot ce poate si uita de copil.....vorbeste numai prostii in preajma lui , ea considerand ca el nu baga de seama ce vorbeste ea si astfel copilul a ajuns foarte foarte rau.Nu il mai poate controla , ne raspunde la toti , sare la bataie .....si are doar 9 ani.....si vorbeste si foarte urat......Nu stiu ce va face cu el.......pacat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 17:58 
Diva

Din pacate sunt multi oameni care nu-mi merita numele de parinti :O si sunt atatia oameni care isi doresc copii si ar fi niste parinti excelenti, dar carora Dumnezeu nu le ofera copii...
Am ramas socata de ceea ce a povestit Corina si ma gandeam, Protectia Copilului din Romania nu face nimic pentru acesti copii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 18:47 
Veteran

bună fetele :flowers:
nu mai e nimeni pe aici ? aţi fost vorbăreţe azi... :argue:
subiectul principal nu mă încântă deloc, dar asta e... din păcate unele persoane sunt binecuvântate cu îngeraşi de copii, iar părinţii nu-şi merită statutul acesta :\

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 19:12 
Diva

corina1 scrie:
ceva ce i s-a intamplat nepotului meu si parintii lui nu au luat nici o masura..eu ma cutremur de cate ori ma gandesc la asta..hai sa va zic..dar mi-e tare rusine..ei nu il supravegheaza deloc pe pitic,are 6 ani..il lasa singur afara toata ziua..si intr-o zi i-a zis ca o fetita care are 8 ani l-a chemat in scara blocului,l-a pus sa-si dea chilotei jos si ..ioi groznic..i-a facut ceva la putulica..nu pot sa spun..stiti voi..doamne fetelor,si am intrebat-o,dar tu ce ai facut ??si radea si ea si cumnatul,ca ce sa faca??.vai,nu stiu,sa vorbeasca cu mama fetei,eu tot le-am zis sa nu-l lase singur afara..dar tot asa imi spune ca eu nu am copii nu stiu cum se cresc...si nu pot sa zic nimic,dar eu ma cutremur ce se poate intampla din neglijenta parintilor..si daca doamne fereste vine acasa violat..eu sunt asa de revoltata,dar nu pot face nimic din pacate.

Buna seara dragele mele :flowers:
Of Doamne........e jale :( imi pare tare rau Corina...neputinta asta te omoara dar e copilul lor si tu nu prea ai ce face :sad:
Exact asta a fost subiect de discutie aseara cu familia mea din Bucuresti...neglijenta,prostia,inconstienta unor "parinti"retardati maxim...eu am o amica a carei fetita are sindromul down si socant....ei ca parinti neaga acest lucru si nu fac nimic pentru fetita lor,este un subiect tabu si daca indraznesti sa spui ceva urla la tine ca nu are nimic copilul ei si cum poti sa spui o asemnea aberatie...de cate ori vad fetita(Maria)plang in sinea mea pentru ca nu i se acorda o sansa la o viata normala si ce soc va avea ea cand va incepe sa-si dea seama si va pune intrebari si parintii ei ii vor spune ca n-are nimic e perfect normala :wall:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 21:54 
Veteran

buna seara doamnelor >:D<
Corina chiar ne-ai socat cu acest subiect.....pacat de copii aia. Si cand te gandesti cati oamenii se chinuie sa aibe o minune de copil si altii isi bat joc de ei :(
Eu am niste prietenii care isi doresc foarte mult un bebe de mai bine de 6 ani si din cauza problemelor de sanatate visul de a avea propriul lor copil e spulberat. De aceea au decis sa infieze un copil si nu pot sa va spun cate usi li s-au inchis in fata din cauza procesului greoi de adoptie de la noi. Nu li se dau explicatii si cel mai grav e faptul ca Protectia copilului nu lupta pentru binele copilului ci lupta pt interesele lor de a aduna cat mai multe fonduri pe nr mare de copii pe care ii au in grija Pacat... ca din toata povestea asta singurii care sufera sunt copii. :(
Va pup si va doresc o seara buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 23:11 
Diva

carlita scrie:

si la tine a venit preotul acasa? :))
sau asa se procedeaza la tara numai? :D

eu din ce prietene am si au nascut la nici una nu a venit nici un preot acasa :)

La mine preotul e mereu in casa, pt ca e socrul meu.Asa ca mi-a dat dezlegare mai repede :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 23:13 
Diva

corina1 scrie:
cumnata mea nici la botez nu a participat la biserica..nu am inteles de ce..ca trebuia sa-i faca inainte ceva slujba si ea nu s-a dus..dar eu chiar nu asi concepe sa-mi boteze copilul si eu sa nu fiu de fata. :blink:

cum adica...era e mama si nu a participat la botez????asa ceva nu am mai auzit... :wall: :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Sep 2010, 23:30 
Diva

Da...asa e si la noi in Dobrogea,daca nu ai molifta citita nu poti participa la botez....bine vii la biserica dar nu treci pragul ei.
O tampenie dupa parerea mea dar na...unii o respecta,altii nu...

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 04:31 
Diva

ok dar iti citeste preotul la usa bisericii si gata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 08:27 
Diva

elyt1000 scrie:
doamne mai Corina ce oameni idiotii,ingusti la minte,astia fac copii doar sa se afle in treaba.....copilul ala poate intr-adevar ramane traumatizat sau mai rau,sa faca alte tampeni cand va deveni mare..........educatia de acasa e tare importanta.........si spuneai ca ei se trezesc pe la 12:00- 13:00 si abia atunci le da la copii sa manance? dar astia din ce traiesc? nu au serviciu? pe cuvant ca amely are dreptate: da Dumnezeu la toate leprele copii.........tare rau imi pare de baietel

ea normal ca nu lucreaza,dupa ce fetita a implinit 2 ani s-au dus si au luat un certificat ca fetita e handicapata si a mai primit un an de stat acasa. :wall: fetita nu are nimic.cumnatul e politist,lucreaza in ture,vreo 3,4 zile pe saptamana.le trimite soacra bani.
nu stiu daca la noi e obligatoriu gradi,dar ea nu-l duce.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 08:30 
Diva

Buna dimineata. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 08:46 
Moderator Ghidul Miresei

neata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 09:15 
Diva

laura_sandu scrie:
cum adica...era e mama si nu a participat la botez????asa ceva nu am mai auzit... :wall: :eek:

nici eu nu am auzit..m-am socat cand am vazut la plecare ca ea ramane acasa. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 09:20 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
nici eu nu am auzit..m-am socat cand am vazut la plecare ca ea ramane acasa. :wall:

cum te-ai dus pana la urma corina imbracata? de botezul asta era vorba nu? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 09:25 
Diva

carlita scrie:
cum te-ai dus pana la urma corina imbracata? de botezul asta era vorba nu? :)

nu,asta de care vorbesc a fost acum 3 ani... maine merg,mi-am luat pana la urma o rochita alba si in partea de sus are putin negru,sandalute negre si poseta argintie. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 09:28 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
nu,asta de care vorbesc a fost acum 3 ani... maine merg,mi-am luat pana la urma o rochita alba si in partea de sus are putin negru,sandalute negre si poseta argintie. :)

sa faci poze sa ne areti si noua :)
distractie placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 09:33 
Diva

carlita scrie:
sa faci poze sa ne areti si noua :)
distractie placuta!

multumesc.
ma tot uit la vreme,sper sa se mai incalzeasca,ca acuma sunt doar 10 grade afara..e frig bine. :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 09:36 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
multumesc.
ma tot uit la vreme,sper sa se mai incalzeasca,ca acuma sunt doar 10 grade afara..e frig bine. :-S

pai cred ca o sa se mai incalzeasca, cel putin asa am auzit la meteo :) ...oricum pe saptamana viitoare vom avea din nou 27-28 grade :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2010, 10:18 
Diva

buna dimineata %%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]