corina1 scrie:
ceva ce i s-a intamplat nepotului meu si parintii lui nu au luat nici o masura..eu ma cutremur de cate ori ma gandesc la asta..hai sa va zic..dar mi-e tare rusine..ei nu il supravegheaza deloc pe pitic,are 6 ani..il lasa singur afara toata ziua..si intr-o zi i-a zis ca o fetita care are 8 ani l-a chemat in scara blocului,l-a pus sa-si dea chilotei jos si ..ioi groznic..i-a facut ceva la putulica..nu pot sa spun..stiti voi..doamne fetelor,si am intrebat-o,dar tu ce ai facut ??si radea si ea si cumnatul,ca ce sa faca??.vai,nu stiu,sa vorbeasca cu mama fetei,eu tot le-am zis sa nu-l lase singur afara..dar tot asa imi spune ca eu nu am copii nu stiu cum se cresc...si nu pot sa zic nimic,dar eu ma cutremur ce se poate intampla din neglijenta parintilor..si daca doamne fereste vine acasa violat..eu sunt asa de revoltata,dar nu pot face nimic din pacate.
Buna seara dragele mele
Of Doamne........e jale

imi pare tare rau Corina...neputinta asta te omoara dar e copilul lor si tu nu prea ai ce face
Exact asta a fost subiect de discutie aseara cu familia mea din Bucuresti...neglijenta,prostia,inconstienta unor "parinti"retardati maxim...eu am o amica a carei fetita are sindromul down si socant....ei ca parinti neaga acest lucru si nu fac nimic pentru fetita lor,este un subiect tabu si daca indraznesti sa spui ceva urla la tine ca nu are nimic copilul ei si cum poti sa spui o asemnea aberatie...de cate ori vad fetita(Maria)plang in sinea mea pentru ca nu i se acorda o sansa la o viata normala si ce soc va avea ea cand va incepe sa-si dea seama si va pune intrebari si parintii ei ii vor spune ca n-are nimic e perfect normala