Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 07:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 03 Sep 2010, 23:42 
Diva

elyt1000 scrie:
Gabi multa multa sanatate Alexiei!! :hug: :love:
Raluca nu am auzit niciodata in C-ta de turta ptr la mot......este prima oara cand aud asa ceva,finuta ta locuieste la sat? ma gandesc ca poate de acolo se trage traditia,ca la oras sincer nu se poarta moda asta,cu turta
si eu zic ca la o brutarie ar trebui sa ti-o faca de azi pe maine...

turta se rupe la fetite iar motul la baieti...poate nu ai auzit tu ely dar labuc si c-ta sigur exista traditia.

bamba multa sanatate alexiei. imi inchipui prin ce treci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 05:25 
Diva

vai ce zi nasoala a putut fi asta...dupa 4 ore de somn numai azi noapte, ma duc cu copilul la doctor...numai bine ca in drum spre doctor a vomat saraca, pe carseat, in masina...fara haine de schimb la mine...am dus-o in cabinet numai in chilotei si cu o patura care o aveam in masina :( ajung acasa sa desfac carseatul sa spal husele alea...n-am mai stiut sa il mai pun la loc dupa aia :(( de toata coma ca mi=a luat o ora sa il pun la loc cum a fost....asta stand cu adi la telefon sa imi zica unde vine bagata fiecare curea in parte....ca deh...tot el l-a desfacut pana acum de fiecare data cand l-am spalat

zile din astea sper sa nu mai am parte...tot ma intrebam oare ce se mai poate intampla...si s-au mai intamplat :)) mi-a curs humidificatorul de mi-a facut numai apa prin casa...in secunda in care am terminat de spalat hainele, s-a trezit fata si a facut pishu in pat ca sa am ce ma apuca iar de spalat lenjerii samd :))

o alta zi din minunata viata de mamica....fara barbat acasa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 08:01 
Diva

of,Gabi prin cate a trebuit sa treci fara sotul tau acasa! :( Mai e mult pana vine?Alexia e mai bine acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 11:31 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
vai ce zi nasoala a putut fi asta...dupa 4 ore de somn numai azi noapte, ma duc cu copilul la doctor...numai bine ca in drum spre doctor a vomat saraca, pe carseat, in masina...fara haine de schimb la mine...am dus-o in cabinet numai in chilotei si cu o patura care o aveam in masina :( ajung acasa sa desfac carseatul sa spal husele alea...n-am mai stiut sa il mai pun la loc dupa aia :(( de toata coma ca mi=a luat o ora sa il pun la loc cum a fost....asta stand cu adi la telefon sa imi zica unde vine bagata fiecare curea in parte....ca deh...tot el l-a desfacut pana acum de fiecare data cand l-am spalat

zile din astea sper sa nu mai am parte...tot ma intrebam oare ce se mai poate intampla...si s-au mai intamplat :)) mi-a curs humidificatorul de mi-a facut numai apa prin casa...in secunda in care am terminat de spalat hainele, s-a trezit fata si a facut pishu in pat ca sa am ce ma apuca iar de spalat lenjerii samd :))

of of...toate se intampla deodata, asa e tot timpul :)
e bine totusi ca le-ai dat de cap cumva si ai rezolvat toate problemele.

Alexia ce face? E mai bine? Ce a spus doctorul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 12:10 
Diva

Bamba scrie:

imi pare rau Gabi...asa se intampla mereu dar ce sa facem...ii urez multa sanatate Alexiei si sper din tot sufletul sa nu se mai inbtample nimic pana vine sotu tau si nici dupa aceea %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 16:12 
Diva

mersi fetelor...e mai bine acum...s-a transformat intr-o raceala acum si tusea devine cat de cat normala acum...a si dormit bine...neintrerupt la ea in camera de la 9 jumatate la 8 jumatate acum dim...asa ca am putut si eu sa dorm sa ma odihnesc :)

adi vine peste 2 sapt :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 16:50 
Diva

Bamba scrie:
mersi fetelor...e mai bine acum...s-a transformat intr-o raceala acum si tusea devine cat de cat normala acum...a si dormit bine...neintrerupt la ea in camera de la 9 jumatate la 8 jumatate acum dim...asa ca am putut si eu sa dorm sa ma odihnesc :)

mititica de ea,ma bucur ca e mai bine si tu ai putut sa te odihnesti cat de cat......sper sa nu se mai intample nimic in astea 2 saptamani cat lipseste sotul tau......multa sanatate Alexia si mami multa putere si rabdare sa treci peste tot!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 18:30 
Diva

mersi Ely! tu cum te descurci? te-ai acomodat la viata de mamica?

PS acum am vazut ca ai scris dincolo :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 20:46 
Diva

acum am venit si noi de la cumparaturii si sunt super nervoasa :wall: am patit exact ce ai patit tu Gabi aseara...chiar inainte sa plecam i-am dat sa pape iaurt cu afine iar in magazin a dat pe ea si nici macar nu am avut haine de schimb la mine...a trebuit sa fac cumparaturile pe viteza si sa vin acasa imediat...acum sunt curioasa daca o sa reusesc sa mai scot pedele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 21:06 
Diva

nasol...eu cat a fost Alexia bebe aveam tot timpul in diaper bag un schimb de haine...si in masina aveam tot timpul o punga cu diapers de schimb...numai ieri nu m-am gandit ca o sa verse si n-am avut la mine...toata vacanta am purtat cu mine in poseta un schimb de haine ca ma gandeam ca o sa faca pishu pe ea (tocmai am terminat de potty trained si acum suntem fetita mare) numai ieri le-am scos din geanta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 21:47 
Diva

Bamba scrie:
nasol...eu cat a fost Alexia bebe aveam tot timpul in diaper bag un schimb de haine...si in masina aveam tot timpul o punga cu diapers de schimb...numai ieri nu m-am gandit ca o sa verse si n-am avut la mine...toata vacanta am purtat cu mine in poseta un schimb de haine ca ma gandeam ca o sa faca pishu pe ea (tocmai am terminat de potty trained si acum suntem fetita mare) numai ieri le-am scos din geanta :)

pai nu sti ca asa se intampla intotdeauna? cand iti trebuie nu ai,iar in rest le cari dupa tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 23:01 
Diva

Bamba scrie:

ei Gabi...bine ca e mai bine acum.
Eu inca sunt la mama si Alexandru nu imi doarme bine deloc...ma dispera.cred ca ii cresc iar dinti.Pe cand speram ca ii csot masa de noapte...el se trezeste mai des....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 00:46 
Diva

laura_sandu scrie:
ei Gabi...bine ca e mai bine acum.
Eu inca sunt la mama si Alexandru nu imi doarme bine deloc...ma dispera.cred ca ii cresc iar dinti.Pe cand speram ca ii csot masa de noapte...el se trezeste mai des....

Laura nu ai incercat sa nu ii mai dai masa doar sa il iei in brate? La noi asa a tinut figura intradevar e f obositor ca a trebuit sa il plimb in brate vre-o 5 nopti, de ziua eram drogata dar a meritat efortul acum doarme de la 22,00 pana la 7- 8 dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 10:20 
Diva

any scrie:

Laura nu ai incercat sa nu ii mai dai masa doar sa il iei in brate? La noi asa a tinut figura intradevar e f obositor ca a trebuit sa il plimb in brate vre-o 5 nopti, de ziua eram drogata dar a meritat efortul acum doarme de la 22,00 pana la 7- 8 dimineata

nu am incercat, recunosc.dar as incerca orice ca sa ii scot masa de noapte.Eu am citit ca nu trebuie tinut in brate noaptea, pt ca se va obisnui asa .Al tau cum se trezea inainte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 12:36 
Diva

Erika si-a scos singura mesele de noapte de pe la 2 luni si ceva...la inceput se scula din reflex, iar cand vroiam sa-i dau sa manance refuza sa manance...aveam niste nervi pe ea pt ca nu stiam ce vrea dar apoi i-am bagat suzeta in gura si a adormit imediat...acum doarme de pe la 22 pana pe la 7:30-8, papa se mai joaca o jumatate de ora max o ara si adoarme la loc pana pe la 11...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 12:40 
Diva

laura_sandu scrie:
nu am incercat, recunosc.dar as incerca orice ca sa ii scot masa de noapte.Eu am citit ca nu trebuie tinut in brate noaptea, pt ca se va obisnui asa .Al tau cum se trezea inainte?

ai incercat sa-i dai suzeta sau sa-i dai putina apa sa bea...eu nu prea sunt de acord cu tinutul in brate ca exista riscul sa se obisnuiasca asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 12:45 
Diva

laura_sandu scrie:

La 22 manca si adormea si intre 2 si 3 se trezea sa pape apoi la 6 dimineata. Cand sa trezit l-am luat in brate si l-am plimbat putzin prin camera fara sa il leagan doar in brate cu capusoru pe umar si asa a adormit la loc, totul e sa ai rabdare ca la inceput nu adoarme imediat si poate mai si plange putzin dar incearca sa nu ii dai decat daca plange mai tare. Incearca poate ai noroc si reusiti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 17:27 
Moderator Ghidul Miresei

Ce faceti fetelor? Pe unde umblati? :)
Ce duminica ploioasa e la Cluj :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 22:29 
Diva

lily scrie:
ai incercat sa-i dai suzeta sau sa-i dai putina apa sa bea...eu nu prea sunt de acord cu tinutul in brate ca exista riscul sa se obisnuiasca asa

am incercat si cu suzeta, si cu apa si cu ceai.dar se enerveaza si le arunca.Si apoi se trezeste din ora in ora pana ii dau lapte....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 22:31 
Diva

any scrie:

La 22 manca si adormea si intre 2 si 3 se trezea sa pape apoi la 6 dimineata. Cand sa trezit l-am luat in brate si l-am plimbat putzin prin camera fara sa il leagan doar in brate cu capusoru pe umar si asa a adormit la loc, totul e sa ai rabdare ca la inceput nu adoarme imediat si poate mai si plange putzin dar incearca sa nu ii dai decat daca plange mai tare. Incearca poate ai noroc si reusiti.

pai masa aia intre 2 si 3 vreau sa o scot si eu...ca deja nu mai rezist....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]