Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 13:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 04 Sep 2010, 20:14 
Diva

carlita scrie:
eee...acum da :) se vede ca esti proaspata mamica! ...o sa ai tu timp mai incolo cand va creste sa te odihnesti pentru toate zilele astea pline.

sanatate micutei, sa-i treaca infectia cat mai repede.

multumesc mult Carlita.....sunt o prospata mamica buimacita,dar ma trezesc eu la realitate :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 20:42 
Diva

elyt1000 scrie:
da da,asta e.....din pacate nu alaptez,nu am avut pic de lapte in sani,ami incercat timp de 3 zile fara succes,am trecut la biberon.......dar asistenta care am avut-o ptr 8 zile i-a facut biberonul cu apa de la robinet,ca a zis ca e bine si cred ca de la asta a facut infectia asta in gurita... eu ii fierb apa acum ptr laptic..... pediatrul a zis ca o doare si si mananca.....eu stiu ce sa mai cred,sper doar sa-i treaca curand.....imi amintesc ca si sora mea a facut cand era mica si mama o curata cu glicerina boraxata parca

saracuta de ea...atat de mica si deja bolnavioara...sper sa-si revina cat mai repede si sa nu mai aiba nici o problema...eu tot timpul ii fierb 5 min apa pt biberon...nu am folosit niciodata apa nefiarta sau plata...dar nici nu am avut niciodata probleme cu ea...are tot timpul gurita curata...stiu ca si sora mea ii curata gurita cu glicerina boraxata...tu o sa te obisnuiesti cu statutul de mamica si cu oboseala si o sa fii ok...si eu am fost la fel la inceput

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 21:16 
Diva

nu de la apa se face....ii cauzat de bacteria candida care se dezvolta din cauza mediului umed de la ei din gurita

"Candida, the yeast that causes thrush, is normally present in small amounts in the mouth and on other mucous membranes. It usually causes no harm. But when conditions are present that let the yeast to grow uncontrolled, it invades surrounding tissues and becomes an infection.

Thrush is most commonly caused by the yeast Candida albicans.

A newborn can get thrush during birth, especially if his or her mother had a vaginal yeast infection during labor and delivery. Symptoms of thrush generally appear 3 to 7 days after birth. Newborns and infants have an immature immune system and have not fully developed a healthy balance of bacteria and yeast in their mouths. Because of this, thrush is common during the first few months of life.

In infants
Symptoms of thrush in an infant may include:
-White patches inside the mouth and on the tongue that look like cottage cheese or milk curds. Thrush is often mistaken for milk or formula. The patches stick to the mouth and tongue and cannot be easily wiped away. When rubbed, the patches may bleed.
-A sore mouth and tongue and/or difficulty swallowing.
-Poor appetite. The infant may refuse to eat, which can be mistaken for lack of hunger or poor milk supply. If the infant is unable to eat because of a sore mouth or throat, he or she may act fussy.
-Diaper rash, which may develop because the yeast that causes thrush also will be in the baby's stool."

Ai avut dreptate ca ii doare...si au un apetit scazut plus ca s-ar putea sa aiba diaree...

Noi o dadeam cu Nystatin mi se pare cu Alexia dar probabil ca acolo ii zice altfel...

Multa sanatate va dorim! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 21:44 
Diva

Bamba scrie:
nu de la apa se face....ii cauzat de bacteria candida care se dezvolta din cauza mediului umed de la ei din gurita

"Ai avut dreptate ca ii doare...si au un apetit scazut plus ca s-ar putea sa aiba diaree...

Noi o dadeam cu Nystatin mi se pare cu Alexia dar probabil ca acolo ii zice altfel...

Multa sanatate va dorim! :)

multimim asemeni......Nystatin am si eu de la dr,exact asa ii zice,m-am dus special la frigider sa vad cum se numeste.....si intr-adevar nu are pofta de mancare,normal ar trebui sa manance 100ml si ea mananca 60ml.....multumim lui Dumnezeu ca a luat in greutate si nu a scazut,diaree nu are......
Lily esti norocoasa cu printesica ta,sper sa nu fie niciodata bolnavioara.....eu nu o vad nici pe a mea ''bolnava'',doar ciuperca asta ne deranjeaza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 22:15 
Diva

elyt1000 scrie:
multimim asemeni......Nystatin am si eu de la dr,exact asa ii zice,m-am dus special la frigider sa vad cum se numeste.....si intr-adevar nu are pofta de mancare,normal ar trebui sa manance 100ml si ea mananca 60ml.....multumim lui Dumnezeu ca a luat in greutate si nu a scazut,diaree nu are......
Lily esti norocoasa cu printesica ta,sper sa nu fie niciodata bolnavioara.....eu nu o vad nici pe a mea ''bolnava'',doar ciuperca asta ne deranjeaza

sper din tot sufletul sa nu-i le avem niciodata bolnava si mai ales nu acum cand sunt asa de mici...sanatate multa printesei tale si un pupic dulce de la noi :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2010, 23:11 
Diva

elyt1000 scrie:
da da,asta e.....din pacate nu alaptez,nu am avut pic de lapte in sani,ami incercat timp de 3 zile fara succes,am trecut la biberon.......dar asistenta care am avut-o ptr 8 zile i-a facut biberonul cu apa de la robinet,ca a zis ca e bine si cred ca de la asta a facut infectia asta in gurita... eu ii fierb apa acum ptr laptic..... pediatrul a zis ca o doare si si mananca.....eu stiu ce sa mai cred,sper doar sa-i treaca curand.....imi amintesc ca si sora mea a facut cand era mica si mama o curata cu glicerina boraxata parca

Ely, sanatate multa bebelinei.
Sincer...nu inteleg cum ii punea apa de la robinet in biberon.Eu chiar nu am fixuri cu nimic si nu sunt paranoia cu Alexandru, dar nu i-am pus decat apa fiarta si apa plata.Probabil nu de la apa se face, dar oricum nici eu nu beau apa de la robinet.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 16:21 
Diva

Buna ziua fetelor.....
Elly multa sanatate fetitzei tale......Sper sa se faca bine repejor.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 21:28 
Diva

laura_sandu scrie:
Ely, sanatate multa bebelinei.
Sincer...nu inteleg cum ii punea apa de la robinet in biberon.Eu chiar nu am fixuri cu nimic si nu sunt paranoia cu Alexandru, dar nu i-am pus decat apa fiarta si apa plata.Probabil nu de la apa se face, dar oricum nici eu nu beau apa de la robinet.

multumesc fetele....gurita ei arata tare bine acum si bea 80ml acum,deci tot raul spre bine....
pai au spus ca aici e cea mai buna apa si ca o poti folosi direct de la robinet,noroc ca pediatra e de moda veche si mi-a spus ca nici nu se discuta,apa fiarta la fata ptr laptic .......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2010, 21:54 
Diva

elyt1000 scrie:
multumesc fetele....gurita ei arata tare bine acum si bea 80ml acum,deci tot raul spre bine....
pai au spus ca aici e cea mai buna apa si ca o poti folosi direct de la robinet,noroc ca pediatra e de moda veche si mi-a spus ca nici nu se discuta,apa fiarta la fata ptr laptic .......

ma bucur ca este bine micuta ta...ii urez multa sanatate si sa dea DD sa nu mai aveti nici un fel de probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 09:11 
Diva

Buna dimineata fetele.
Ma bucur ca se simte fetita mai bine...Ely piciorul tau cum e?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 10:44 
Diva

Buna dimineata fetelor......Elly ce ma bucur ca se simte mai bine fetita ta........Sper sa nu mai aveti probleme cu ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 10:58 
Diva

Buna dimineata :hap_w:
De asemeni ma bucur ca e bine printesa ta Ely...pup toate fetele dragi mie :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 14:54 
Diva

lily scrie:
ma bucur ca este bine micuta ta...ii urez multa sanatate si sa dea DD sa nu mai aveti nici un fel de probleme

multumesc fetele.....sa speram ca numai avem probleme,dar stiti cum e: asta e doar inceputul,cine stie ce mai urmeaza
:rofl: :rofl: corina m-ai facut sa rad,ca mi-ai amintit de picior, duminica seara,inainte de nastere am taiat gipsul cu sotul meu acasa,i-am spus ca eu nu nasc cu piciorul in gips si gata.....a2a zi am avut ceva dureri la el de dimineata ca dupa am uitat si cum ma cheama de la durerile nasteri,acum ma mai sacaie putin dar e bine,multumesc de intrebare.......m-a sunat saptamana trecuta si de la dr sa merg sa mi-l scoata,dar le-am spus ca mi l-am scos eu singurica :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:10 
Diva

elyt1000 scrie:
multumesc fetele.....sa speram ca numai avem probleme,dar stiti cum e: asta e doar inceputul,cine stie ce mai urmeaza
:rofl: :rofl: corina m-ai facut sa rad,ca mi-ai amintit de picior, duminica seara,inainte de nastere am taiat gipsul cu sotul meu acasa,i-am spus ca eu nu nasc cu piciorul in gips si gata.....a2a zi am avut ceva dureri la el de dimineata ca dupa am uitat si cum ma cheama de la durerile nasteri,acum ma mai sacaie putin dar e bine,multumesc de intrebare.......m-a sunat saptamana trecuta si de la dr sa merg sa mi-l scoata,dar le-am spus ca mi l-am scos eu singurica :rofl: :rofl:

mai,mai.dar de ce nu te-ai dus sa ti-l scoata ei?ti-a fost frica ca zice NU? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:25 
Diva

corina1 scrie:
mai,mai.dar de ce nu te-ai dus sa ti-l scoata ei?ti-a fost frica ca zice NU? :)

pai binenteles ca spuneau nuuu....saptamana trecuta trebuia normal sa mi-l scoata......si am vrut in cada duminica seara sa ma relaxez si eu cica inainte de nastere si am cazut cu piciorul in apa,asa ca i-am spus sotului sa-l scoata si bine a facut ca nu vroiam sa nasc cu piciorul asa si in plus ma si manca de numa numa......am rezolvat eu treaba in stilul meu romanesc :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:29 
Diva

elyt1000 scrie:
pai binenteles ca spuneau nuuu....saptamana trecuta trebuia normal sa mi-l scoata......si am vrut in cada duminica seara sa ma relaxez si eu cica inainte de nastere si am cazut cu piciorul in apa,asa ca i-am spus sotului sa-l scoata si bine a facut ca nu vroiam sa nasc cu piciorul asa si in plus ma si manca de numa numa......am rezolvat eu treaba in stilul meu romanesc :rofl: :rofl:

si cu ce l-ai taiat ?ca ala-i tare de numa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:58 
Diva

elyt1000 scrie:

:rofl: foarte tare draga de tine...chiar ca in stil romanesc :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 17:39 
Diva

corina1 scrie:
si cu ce l-ai taiat ?ca ala-i tare de numa...

s-a desurcat sotul meu,la cata aparatura ar ein garaj a gasit o ustensila(ca habar nu am cum ii spune) sa il taie repede.....ca nu era nici fff mare.... :rofl: :rofl: .....eu i-am spus doar : nu-l mai vreau si gata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 17:41 
Diva

SimoBobo scrie:
:rofl: foarte tare draga de tine...chiar ca in stil romanesc :rofl:

pai nu? rapid si la obiect......ce atat chin :rofl:.....stilul smuls

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 11:03 
Diva

Buna dimineata :flowers:
Ce fac doamnele mele dragi?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]