Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 12:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 05 Sep 2010, 23:24 
Diva

laura_sandu scrie:
pai masa aia intre 2 si 3 vreau sa o scot si eu...ca deja nu mai rezist....

Eu i-am dat seara inainte de nani sa manance un pic mai gros adica aici sunt niste fulgi care se topesc in lapte si tin mai bine la stomac ,cat despre tinutul in brate nu stiu ce sa zic dar stiu ca Damian nu sa obijnuit si nici nu cred ca se obisnuieste intr-o saptamana probabil daca il tii in brate pe perioada mai indelungata da.. Eu una nici cu leganatu nu am treaba ca nu stie ce e ala dac il iau in brate pune capusoru pe umarul meu si nu ne trebuie nici un leganat doar un cantecel si uitam de toate problemele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 05:49 
Diva

asta e o idee buna sa ii dai sa manance cereale din alea de bebelusi in laptele de seara. dar Laura ce mananca el intr-o zi...cate mese de solide si cate de lapte? nu ar mai avea nevoie sa se trezeasca noaptea...decat numai din reflex ma gandesc...poate ca ideea cu apa ar functiona ca fizic nu are nevoie de laptele ala....asta numai daca nu mananca destul lapte in timpul zilei

nu prea am idei pe tema asta ca Alexia la 7 sapt si-a scos singura masa de noapte...chiar daca s-a mai intamplat sa se trezeasca noaptea cand era bolnava sau ceva nu i-am dat niciodata sa bea lapte noaptea...eventual o gura de apa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 09:12 
Diva

Bamba scrie:
asta e o idee buna sa ii dai sa manance cereale din alea de bebelusi in laptele de seara. dar Laura ce mananca el intr-o zi...cate mese de solide si cate de lapte? nu ar mai avea nevoie sa se trezeasca noaptea...decat numai din reflex ma gandesc...poate ca ideea cu apa ar functiona ca fizic nu are nevoie de laptele ala....asta numai daca nu mananca destul lapte in timpul zilei

nu prea am idei pe tema asta ca Alexia la 7 sapt si-a scos singura masa de noapte...chiar daca s-a mai intamplat sa se trezeasca noaptea cand era bolnava sau ceva nu i-am dat niciodata sa bea lapte noaptea...eventual o gura de apa...

Sanatate pentru Alexia..e mai bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 09:29 
Diva

any scrie:
Eu i-am dat seara inainte de nani sa manance un pic mai gros adica aici sunt niste fulgi care se topesc in lapte si tin mai bine la stomac ,cat despre tinutul in brate nu stiu ce sa zic dar stiu ca Damian nu sa obijnuit si nici nu cred ca se obisnuieste intr-o saptamana probabil daca il tii in brate pe perioada mai indelungata da.. Eu una nici cu leganatu nu am treaba ca nu stie ce e ala dac il iau in brate pune capusoru pe umarul meu si nu ne trebuie nici un leganat doar un cantecel si uitam de toate problemele.

asa am inceput si eu sa ii dau lapte cu cereale seara de vreo 3 zile.si azi noapte a dormit putin mai bine.ii voi da atunci cerealele astea si ii scot de tot fainoasele in restul zilei.ca ii mai dadeam la masa de 6 gris cu lapte, orez cu lapte...dimineata cereale de dimineata...

BUna dimineata , fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 09:33 
Diva

Bamba scrie:

mananaca lapte seara si dimineata.In rest ....mancare normala.Mananaca foarte bine in timpul zilei....ca si eu m-am gandit ca nu se satura.dar intr-o zi in care i-am dat mai mult seara, noaptea a vomat... :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 09:38 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Ce faci Laura? Ai ajuns la Cluj?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 09:52 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :flowers:

Ce faci Laura? Ai ajuns la Cluj?

da da.am ajuns aseara :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 13:54 
Diva

buna fetelor!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 14:18 
Diva

laura_sandu scrie:
asa am inceput si eu sa ii dau lapte cu cereale seara de vreo 3 zile.si azi noapte a dormit putin mai bine.ii voi da atunci cerealele astea si ii scot de tot fainoasele in restul zilei.ca ii mai dadeam la masa de 6 gris cu lapte, orez cu lapte...dimineata cereale de dimineata...

BUna dimineata , fetelor!

si eu ii dau cereale seara dar asta cand nu este foarte somnoroasa si ii dau tot lapte...i-am luat cereale cu lapte de la milupa de la noi si nu vrea sub nici o forma sa le manance dar pe cele din germania nu o mai satur...noroc ca mi-a luat Laur mai multe cutii cand a fost...acum can mi se termina trebuie sa rog pe cineva care este plecat sa-mi ia...numai fite are printesa mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:01 
Diva

lily scrie:
si eu ii dau cereale seara dar asta cand nu este foarte somnoroasa si ii dau tot lapte...i-am luat cereale cu lapte de la milupa de la noi si nu vrea sub nici o forma sa le manance dar pe cele din germania nu o mai satur...noroc ca mi-a luat Laur mai multe cutii cand a fost...acum can mi se termina trebuie sa rog pe cineva care este plecat sa-mi ia...numai fite are printesa mea

buan fetele!!!
pai da....doar de asta e printesa,sa aiba fite si figuri,nu? :rofl: ......cum se numesc cerealele? poate are si la mine si iti trimit eu......daca e musai si numai ai.....ca na,nu poti lasa fata fara cereale :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:40 
Diva

elyt1000 scrie:
buan fetele!!!
pai da....doar de asta e printesa,sa aiba fite si figuri,nu? :rofl: ......cum se numesc cerealele? poate are si la mine si iti trimit eu......daca e musai si numai ai.....ca na,nu poti lasa fata fara cereale :hug:

multumesc frumos iubita dar mai am inca 3 cutii si tot timpul este cineva din firma plecat in Germania...deci nu este o problema...cerealele sunt de la Milupa dar la noi nu am gasit ca acestea si pretul este mult mai bun acolo...iti multumesc frumos, tu tot timpul esti o draguta :love: ce iti mai face printesa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2010, 17:37 
Diva

lily scrie:
multumesc frumos iubita dar mai am inca 3 cutii si tot timpul este cineva din firma plecat in Germania...deci nu este o problema...cerealele sunt de la Milupa dar la noi nu am gasit ca acestea si pretul este mult mai bun acolo...iti multumesc frumos, tu tot timpul esti o draguta :love: ce iti mai face printesa?

ok....atunci e bine,nu ramai in pana........printesa mea e bine acum......numai ca nu am timp de nimic,tot timpul intru cate 5 min pe fuga pe ghid sau pe facebook,ba suna tel,ba vine cineva,ba e ora de masa ptr ea,vreau sa respir si nu pot :lol: ......sper ca intr-o luna sa ne calmam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 20:36 
Diva

wow!azi nu a intrat nimeni sa zica Buna dimineata!Eu am avut o problema la calc,voi ce scuza aveti?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 20:38 
Diva

ral_ct scrie:
wow!azi nu a intrat nimeni sa zica Buna dimineata!Eu am avut o problema la calc,voi ce scuza aveti?:)

se pare ca nu este nimeni pe forum...ce faci Ralu? ai rezolvat problema cu turta pt finuta ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 20:46 
Diva

daaa!am dat comanda vieri pentru sambata si a fost ok.m-am agitat eu degeaba. afost totul ok pana la urma.
Ce iti face fetita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 21:12 
Diva

ral_ct scrie:
daaa!am dat comanda vieri pentru sambata si a fost ok.m-am agitat eu degeaba. afost totul ok pana la urma.
Ce iti face fetita?

acum s-a trezit sau mai precis am trezit-o sai fac baita, sa pape si apoi iar la nani...ma sperie cat poate sa doarma...
nu ne arati si noua paze cu tine si finuta ta? ma bucur ca totul a fost ok pana la urma :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 22:39 
Diva

ral_ct scrie:

cred ca toata lumea e pe facebook :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 23:19 
Diva

anidaaa scrie:

cred ca toata lumea e pe facebook :~*

:lol: va spun eu buna seara atunci :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2010, 23:24 
Moderator Ghidul Miresei

Si eu va spun buna seara :) ...dar acum ies, ma pun la un film.

sa visati frumos O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2010, 07:22 
Moderator Ghidul Miresei

buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]