Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 09 Sep 2010, 14:24 
Diva

Keke_Kitty scrie:
Buna seara doamnele mele! Acum pot sa va zic asa, ca doar gata, au trecut nuntile! :hug: :hug: Am vazut fotografiile voastre si ati fost toate niste frumoase si niste scumpe! Sa dea Domnul sa avem toate casnicii trainice, pline de intelegere, iubire si intelepciune! :clap: :clap: Promit ca atunci cand ajung acasa la Bucuresti(si rezolv treaba cu netul :-S ) va pun si eu fotografii de la nunta mea. A, si sa nu uit, desi ti-am mai zis-o si pe facebook: sa-ti traiasca beblina Elly, sa fie sanatoasa! E asa de dulce! Si casa de piatra si distractie la nunta pentru Mady, care e in focuri acum! :had_d:

multumesc frumos Keke :hug: .....si tu sa ai parte de o casnicie perfecta :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 14:26 
Diva

SimoBobo scrie:
Eu ii tin partea sotului ei 100%...restu rahaturi maxime !!! parerea mea proprie si personala :ok:
Ma uit si eu si ma minunez...dar nici pe ea n-am cum sa o inteleg de ce a facut asta...mai ales in modul diabolic in care-a facut-o :eek:

mai sincer eu nu sunt la curent cu ultimele stiri,am si un motiv ptr asta :nblink: .....dar sunt intr-ul totul Simo de acord cu tine in ceea ce priveste sinuciderea Madalinei.....nu pot domnule sa inteleg de ce a facut-o si pace si nici nu vreau sa o inteleg......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 14:31 
Diva

SimoBobo scrie:
Eu ii tin partea sotului ei 100%...restu rahaturi maxime !!! parerea mea proprie si personala :ok:
Ma uit si eu si ma minunez...dar nici pe ea n-am cum sa o inteleg de ce a facut asta...mai ales in modul diabolic in care-a facut-o :eek:

eu intr-o vreme credeam ca si el e vinovat cu ceva...dar de cand la Maruta, cred si eu ca el e cel sincer.Azi din pacate am o intalnire si nu vad emisiunea.Trebuie sa ma trezesc la 6 dimineata :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 14:35 
Diva

laura_sandu scrie:
eu intr-o vreme credeam ca si el e vinovat cu ceva...dar de cand la Maruta, cred si eu ca el e cel sincer.Azi din pacate am o intalnire si nu vad emisiunea.Trebuie sa ma trezesc la 6 dimineata :lol: :lol:

si eu tot dimineata vad emisiunile in reluare,asa ca o vedem impreuna la 6. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 14:58 
Diva

corina1 scrie:
si eu tot dimineata vad emisiunile in reluare,asa ca o vedem impreuna la 6. :)

la ce emisiune va uitati? eu nu ma uit decat foarte rar la tv dar asta pare interesanta :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 15:04 
Diva

lily scrie:
la ce emisiune va uitati? eu nu ma uit decat foarte rar la tv dar asta pare interesanta :ok:

La Happy Hour e pe pro tv seara la 17.45...cu Maruta prezentator...de vreo 3 emisiuni vine sotul Madalinei Manole ca s-a saturat de atatea acuzatii si a facut publice biletul de adio,filmarea in oglinda si jurnalul ei ...

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 15:04 
Diva

lily scrie:

la maruta la pro tv..la 17.45 si la acces direct este..pe antena 1.si dimineata sunt reluari de la 5 acces direct si de la 6 maruta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 15:22 
Diva

SimoBobo scrie:
La Happy Hour e pe pro tv seara la 17.45...cu Maruta prezentator...de vreo 3 emisiuni vine sotul Madalinei Manole ca s-a saturat de atatea acuzatii si a facut publice biletul de adio,filmarea in oglinda si jurnalul ei ...

ok multumesc frumos...cred ca o sa ma uit si eu daca nu uit...chiar nu am urmarit cazul Madalinei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 16:41 
Diva

corina1 scrie:
m-am mirat si eu ca a intrebat Anca pana cand lucreaza..ca abia a trecut de jumatatea sarcinii. :)

am intrebat asa ca fapt divers, de curiozitate :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 16:52 
Diva

laura_sandu scrie:
eu sincer daca stateam 2 luni acasa ma bolunzeam de cap.Acum depinde de fiecare pers in parte cum isi organizeaza concediul.Eu daca am avut sarcina fara probleme, am preferat sa nu stau acasa inainte de nastere.

da, asa este , depinde cum ti-l organizezi, daaar mai depinde si de jobul pe care il ai, ca daca este ceva in genul cum aveai tu de nu trebuia sa stai la program de 8 ore intr-un birou, da mai merge, dar invers, crede-ma ca abia astepti sa vina si sa zaci vreo sapt-doua si abia apoi sa te gandesti la ce faci in concediu mai departe :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 16:57 
Diva

elyt1000 scrie:
pai acum sincer.....puteam face un copil acum 10 ani cu primul meu prieten(am avut o relatie de 8 ani) si aveam copil mare,dar am simtit ca nu se merita si asa ca am asteptat persoana potrivita si ce daca am 31 ani,sunt fericita cu minunea din viata mea

si eu consider ca un copil il faci atunci cand esti pregatit sufleteste si financiar, pt ca si asta conteaza, nu poti sa spui ca faci un copil si-l cresti cu branza si cu rosii.n-am avut chestii d'astea de genul ca o sa fiu mama batrana sau tanara...... eu sunt fericita pt ca aveam o buba la cap, adica imi doream foarte tare doi copii, pana sa implinesc 30 de ani, nu ma intrebati dc, era un fix al meu si o dorinta care este pe cale sa se indeplineasca :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 17:09 
Diva

hop si eu...cate am pierdut...ce se intampla cu Madalina??? trebuie sa imi fac timp sa ma uit pe net la emisiunile lui Maruta...numai nu stiu cand ajung ca sunt tare in urma la servici :((

cat despre copii...ce sa mai zic eu care o sa am 54 de ani cand Alexia o sa aiba 20....so what? eu ma simt tare tanara si tanara o sa ma simt si atunci...si de cat sa o fi facut la 20 de ani si sa nu pot sa ii ofer ce ii ofer acum sau sa nu am rabdarea pe care incerc sa o am acum :)) mai bine asa...niciodata nu e prea tarziu...

la al doilea chiar o sa fiu batrana....ca se pare ca iar nu vrea sa ne iasa usor...maine am programare la doctor sa puna iar pe tratamentul care a functionat cu Alexia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 17:33 
Veteran

elyt1000 scrie:
adica ce vrei sa spui? ca eu o sa fiu o baba mamica? cand fetita mea va avea 20 ani eu voi avea 51 ani :rofl: :rofl: wow,niciodata nu m-am gandit asa si bine am facut :lol: .....glumesc sa stii.....eu zic ca un copil vine atunci cand vrei cu adevarat si cand ai si persoana potrivita langa tine

hai că ai fost tare :rofl: n-o să fi o babă mămică, doamne... chiar râd :nlol:
la chestia cu mămică tânără... mereu făceam/fac comparaţii între relaţiile mamă-copil, nu ştiu de ce... mama are acum 48 de ani, iar eu 23 şi ne înţelegem de minune, dar asta nu înseamnă că toate cazurile sunt la fel...
mă gândesc la relaţia specială pe care o am cu mama şi aşa îmi doresc să fie şi în cazul meu, pe când voi fi mămică O:)

nu mă înţelegeţi greşit, fetelor... n-am un fix cu treaba asta O:)

PS: să înţeleg că sunteţi cu ochii pe Măruţă, nu ? :p

şi... bună ziua, fetelor :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2010, 20:01 
Diva

mlcu7za scrie:
[
hai că ai fost tare :rofl: n-o să fi o babă mămică, doamne... chiar râd :nlol:
la chestia cu mămică tânără... mereu făceam/fac comparaţii între relaţiile mamă-copil, nu ştiu de ce... mama are acum 48 de ani, iar eu 23 şi ne înţelegem de minune, dar asta nu înseamnă că toate cazurile sunt la fel...
mă gândesc la relaţia specială pe care o am cu mama şi aşa îmi doresc să fie şi în cazul meu, pe când voi fi mămică O:)

nu mă înţelegeţi greşit, fetelor... n-am un fix cu treaba asta O:)

PS: să înţeleg că sunteţi cu ochii pe Măruţă, nu ? :p

şi... bună ziua, fetelor :flowers:

Eu am inteles din prima ce-ai vrut tu sa spui iubito...si da asa e :flowers: dar uite ca nici eu nu ma grabesc prea tare chiar daca mi-ar fi palcut sa fiu mamica foarte tanara :nwink:
Suntem cu ochii pe el...nu ne scapa nimic :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 00:43 
Diva

Ayrun scrie:

da, asa este , depinde cum ti-l organizezi, daaar mai depinde si de jobul pe care il ai, ca daca este ceva in genul cum aveai tu de nu trebuia sa stai la program de 8 ore intr-un birou, da mai merge, dar invers, crede-ma ca abia astepti sa vina si sa zaci vreo sapt-doua si abia apoi sa te gandesti la ce faci in concediu mai departe :D

pai...nu lucram 8 ore intr-un birou dar aveam 11 judete de acoperit si sute de km de parcurs.si am facut drumuri pana in ultima saptamana.Sincer eu zic ca e mai lejer sa stai la birou decat sa conduci.
Oricum, eu mi-am dorit sa lucrez.Si acum, ma gandesc serios sa mai fac ceva pe langa partea de nunti pentru ca am prea mult timp liber si nu imi place

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 07:37 
Diva

apropo de lucru Laura pana in ultima clipa...eu in noaptea cand au inceput contractiile, inainte sa plec la spital, am stat 2 ore sa termin un raport la care ii facusem inspectie cu o zi inainte...nu puteam sa las lucrul neterminat doar pt ca urma sa am un copil nu? :))) adi era disperat...printre contractii, eu dadeam la tastatura :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 09:06 
Diva

laura_sandu scrie:

pai...nu lucram 8 ore intr-un birou dar aveam 11 judete de acoperit si sute de km de parcurs.si am facut drumuri pana in ultima saptamana.Sincer eu zic ca e mai lejer sa stai la birou decat sa conduci.

da probabil, dar crede-ma ca nu e asa usor sa stai tintuita intr-un scaun atatea ore si cu un butoi dupa tine :D. eu cand am intrat in concediu prenat, mai intai am zacut si m-am trezit cand am vrut si apoi am inceput sa ma ocup si eu de acte la firma cu Silviu , zici ca scapasem din pestera, tare bine era sa ma plimb, bine nu atatia km cum spui tu, ci doar pe zona buc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:36 
Diva

Bamba scrie:
apropo de lucru Laura pana in ultima clipa...eu in noaptea cand au inceput contractiile, inainte sa plec la spital, am stat 2 ore sa termin un raport la care ii facusem inspectie cu o zi inainte...nu puteam sa las lucrul neterminat doar pt ca urma sa am un copil nu? :))) adi era disperat...printre contractii, eu dadeam la tastatura :)

Ce tare est, Gabi! :lol: :lol:
Anca, poate ca asa te simti.Iesita din cusca.Eu nu stiu cum e sa lucrezi intr-un birou pentru ca nu am avut decat 4 luni curioziotatea si mi-am dat demisia ca simteam ca pica peretii pe mine.Atunci m-am angajat intr-un birou ca m-a tot batut Ionut la cap sa renunt la drumuri ca sunt femeie.Dar cand a vazut ca m-am tampit de cap...s-a linistit si m-a lasat sa fac ce imi place.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:39 
Diva

laura_sandu scrie:

Anca, poate ca asa te simti.Iesita din cusca.Eu nu stiu cum e sa lucrezi intr-un birou pentru ca nu am avut decat 4 luni curioziotatea si mi-am dat demisia ca simteam ca pica peretii pe mine.Atunci m-am angajat intr-un birou ca m-a tot batut Ionut la cap sa renunt la drumuri ca sunt femeie.Dar cand a vazut ca m-am tampit de cap...s-a linistit si m-a lasat sa fac ce imi place.

e pai vezi, tocmai asta este, ca nu ai apucat sa stai prea mult, bine cand nu eram gravi era altceva, dar in perioada aia si eu fiind din ce in ce mai grea, simteam ca o iau razna. e bine ca fiecare sa faca ce-i place, pentru ca asa iese si treaba bine :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:40 
Diva

laura_sandu scrie:
Ce tare est, Gabi! :lol: :lol:

Buna dimi :flowers:
Ce draguta esti Laura iubito.... :hug:
Eu ador munca de birou...de fapt toata vechimea mea de 9 ani in birou e facuta...sunt maniaca deaia organizata cu totul pe dosare,dosarele :clap:
Vai ce mi-e dor :cry:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]