corina1 scrie:
Da,pentru ei suntem obiectul muncii,cu statul dezbracata in fata lor,deja m-am obisnuit.

iti dai seama din 2 in 2 zile,problema era sa merg nespalata dupa contact,tot m-am moscolit un pic.

eu in dimineata cand m-am dus la doctor pt testul ala de care zici Corina, am conceput-o pe Alexia...asa ca stiu si ora si ziua in care am conceput-o

sotul tot zice ca poate de aia ne-a durat atat ca nu am facut dragoste niciodata dimineata...asa repede la 7 dimineata, scularea, in pozitie si dai sa mearga...si repede la doctor ca trebuia ajuns intr-o ora de la raportul sexual...si mie mi s-a parut ciudat sa ma duc fara sa ma spal...dar hei...daca rezultatul final a fost fiica-mea...that's all that matters
tu Corina...de fiecare data cand discutam de subiectul asta, mi-as dori sa poti veni aici la doctorul meu....pe care il iubesc din tot sufletul...tot mi se pare mie ca nu ai mers inca la un doctor care sa stie ce se intampla cu voi....adica nu mi se pare ca face sens sa nu fie nimic in neregula si voi de 10 ani sa nu aveti copii...tu ovulezi....testele lui ies ok....pai si care ii problema? ca 10 ani ii mult...
eu cred ca te-am mai intrebat si nu tin minte sa imi fii raspuns...tu stii exact cand ovulezi...cum iti verifici cand ovulezi?
si vorbind de facut copii....fug ca peste o ora jumate am programare la iubitul meu doctor sa ma puna si pe mine pe tratament....ca prima luna nu a iesit nimic grozav...nu am ovulat iar...asa ca incepem de la capat ca si cu Alexia