Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 21:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 10 Sep 2010, 10:15 
Diva

corina1 scrie:
pe tine si pe Laura parca nu va vad mame de fete...nu stiu sa spun de ce..dar cum spui tu,nu conteaza ce e,sanatos sa fie. :)

nici eu nu ma vad mama de fata.
De fapt, eu in momentul de fata eu nu ma vad mama de inca un copil.Imi ajunge Alexandru cu varf si indesat... :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:17 
Diva

corina1 scrie:
de vreo 10 ani,ca nici cu celalalt sot nu am ramas niciodata,iar cu Mitrut sunt de 4 ani si nimic.
La varianta infiatului te referi?

v-ati gandit Corina la varianta adoptiei?Sau fertilizarea in vitro?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:37 
Diva

laura_sandu scrie:
De fapt, eu in momentul de fata eu nu ma vad mama de inca un copil.Imi ajunge Alexandru cu varf si indesat... :)

:nlol: , pai dc cu varf si indesat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:44 
Diva

Ayrun scrie:

:nlol: , pai dc cu varf si indesat?

copilul asta parca are arcuri...serios...e toata ziua in picioare...se taraste in stanga si in dreapta...trage tot...ufff...sunt in priza non stop.
Acum am descoperit ca ii este frica de baloane si am pus in zona in care avem sticle , DVD si plasma baloane ca sa nu se apropie.
Nu mai pot sa ii schimb scutecul...ca o ia la goana.Daca am noroc sa aiba surprize...ma rog sa nu se puna in fund :lol: :lol: ca imi murdareste tot.
Plus ca nu doarme noaptea de vreo 2 saptamani si ma dispera.Are noroc ca imi zambeste frumos dimineata, ca altfel...l-as duce la bunici :lol: :lol:
Acum ii curge putin nasul si mi-e asa mila de el....dar tot in picioare e langa mine .
Sincer...nu cred ca as rezista la doi dracusori..... :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 11:05 
Diva

laura_sandu scrie:
v-ati gandit Corina la varianta adoptiei?Sau fertilizarea in vitro?

am discutat si faza asta..deocamdata adoptie nu..nu sunt pregatita pentru asta,cel putin deocamdata.poate daca asi sti sigur ca nu pot,ar fi altceva,mai incercam ca inca nu e chiar foarte tarziu.Despre fertilizare in vitro m-am interesat in mai multe locuri si sansele de reusita sunt foarte mici,plus ca ne costa foarte mult si nu dispun inca de asa o suma de bani, e vorba de 3000 euro.am gandit si faza asta,ca luam din banca,desi mai avem un credit,dar daca nu e cu reusita,nu avem nici copil si ramanem si cu datorii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 11:40 
Diva

buna dimineata fetelor!!! ce simpatica esti Laura...nici eu nu mi-am dorit niciodata 2 copii si acum cu atat mai putin...chiar daca a mea nu poate sa mearga inca tot nu sta locului nici macar o sec...dar tot nu as putea sa o las la bunici si sa stau fara ea...m-am obisnuit asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 11:44 
Diva

corina1 scrie:
am discutat si faza asta..deocamdata adoptie nu..nu sunt pregatita pentru asta,cel putin deocamdata.poate daca asi sti sigur ca nu pot,ar fi altceva,mai incercam ca inca nu e chiar foarte tarziu.Despre fertilizare in vitro m-am interesat in mai multe locuri si sansele de reusita sunt foarte mici,plus ca ne costa foarte mult si nu dispun inca de asa o suma de bani, e vorba de 3000 euro.am gandit si faza asta,ca luam din banca,desi mai avem un credit,dar daca nu e cu reusita,nu avem nici copil si ramanem si cu datorii.

Cori eu sper din tot sufletul sa ti se indeplineasca cat mai repede aceasta dorinta si sunt sigura ca pana la urma vei reusi %%- dar totusi tu sti ce problema ai de nu poti ramane? ti s-a pus un diagnostic sigur?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 11:58 
Diva

lily scrie:
Cori eu sper din tot sufletul sa ti se indeplineasca cat mai repede aceasta dorinta si sunt sigura ca pana la urma vei reusi %%- dar totusi tu sti ce problema ai de nu poti ramane? ti s-a pus un diagnostic sigur?

nu,mi-am facut o armata de eco,film la trompe,medicamente de marire a fuliculilor,medicamente pentru ovulatie,desi am ovulatie,Mitrut de n ori spermograma,doar o singura data nu i-a iesit bine..in rest ok..nu-mi explic oricum,2 insamantari artificiale,care alea oricum nu ti le fac daca nu e totul in regula.si astea la mai multi doctori si in arad si la timi.acuma m-am decis sa reiau toate investigatiile,tot ce se poate si mie si la Mitrut.astept sa-mi vina doctorita din concediu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 11:59 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor!!! ce simpatica esti Laura...nici eu nu mi-am dorit niciodata 2 copii si acum cu atat mai putin...chiar daca a mea nu poate sa mearga inca tot nu sta locului nici macar o sec...dar tot nu as putea sa o las la bunici si sa stau fara ea...m-am obisnuit asa

ei...la 6 luni era distractie.de acum urmeaza partea interesanta :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:02 
Diva

corina1 scrie:
nu,mi-am facut o armata de eco,film la trompe,medicamente de marire a fuliculilor,medicamente pentru ovulatie,desi am ovulatie,Mitrut de n ori spermograma,doar o singura data nu i-a iesit bine..in rest ok..nu-mi explic oricum,2 insamantari artificiale,care alea oricum nu ti le fac daca nu e totul in regula.si astea la mai multi doctori si in arad si la timi.acuma m-am decis sa reiau toate investigatiile,tot ce se poate si mie si la Mitrut.astept sa-mi vina doctorita din concediu.

ei...daca totul este in regula...poate ar trebui sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la asta.Si eu am o verisoara care e la fel si ii tot spun sa faca dragoste, nu copii cand se pune in pat cu sotul ei ca atunci poate iese ceva :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:08 
Diva

laura_sandu scrie:
ei...daca totul este in regula...poate ar trebui sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la asta.Si eu am o verisoara care e la fel si ii tot spun sa faca dragoste, nu copii cand se pune in pat cu sotul ei ca atunci poate iese ceva :lol: :lol: :lol:

eii.apai dragoste fac. :~* :love: asa mi-a zis si mie doctorul,dar in acelasi timp mi-a spus intre ce ore,era 23-24 .. :nlol: :p ca eram monitorizata..mergeam la medic la timi din 2 in 2 zile sa vada cum evoluez,inclusiv dupa un raport sexual,fara sa ma spal a trebuit sa merg,asta mi s-a parut groaznic. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:12 
Diva

corina1 scrie:
eii.apai dragoste fac. :~* :love: asa mi-a zis si mie doctorul,dar in acelasi timp mi-a spus intre ce ore,era 23-24 .. :nlol: :p ca eram monitorizata..mergeam la medic la timi din 2 in 2 zile sa vada cum evoluez,inclusiv dupa un raport sexual,fara sa ma spal a trebuit sa merg,asta mi s-a parut groaznic. :eek:

pt medici suntem doar alti pacienti , chiar daca noi privim altfel lucrurile.Nu ai de ce sa te rusinezi :)
Eu aveam o problema in timpul sarcinii ca nu o sa pot sta dezbracata sa se uite atatia oameni la mine cand nasc si speram sa nu nasc ziua , pt ca spitalul e si Centru Universitar.Am nascut noaptea.....din fericire dar cred ca si de era 100 de oameni acolo ma durea in cot de ei :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:23 
Diva

laura_sandu scrie:
ei...la 6 luni era distractie.de acum urmeaza partea interesanta :lol: :lol:

imi dau seama ca asa este...ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa inceapa sa mearga...atunci chiar ca o sa tampesc...ma gandesc serios sa o dau la cresa de la anul si sa-mi incep serviciul ca a inceput sa mi se ia toata ziua cu ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:28 
Diva

laura_sandu scrie:
pt medici suntem doar alti pacienti , chiar daca noi privim altfel lucrurile.Nu ai de ce sa te rusinezi :)
Eu aveam o problema in timpul sarcinii ca nu o sa pot sta dezbracata sa se uite atatia oameni la mine cand nasc si speram sa nu nasc ziua , pt ca spitalul e si Centru Universitar.Am nascut noaptea.....din fericire dar cred ca si de era 100 de oameni acolo ma durea in cot de ei :lol: :lol: :lol:

Da,pentru ei suntem obiectul muncii,cu statul dezbracata in fata lor,deja m-am obisnuit. :nlol: iti dai seama din 2 in 2 zile,problema era sa merg nespalata dupa contact,tot m-am moscolit un pic. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:30 
Diva

lily scrie:
imi dau seama ca asa este...ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa inceapa sa mearga...atunci chiar ca o sa tampesc...ma gandesc serios sa o dau la cresa de la anul si sa-mi incep serviciul ca a inceput sa mi se ia toata ziua cu ea

eu parca nu vreau sa il dau la cresa.Eu vreau sa caut o bona pt anul viitor.
Acum sunt stresata ca s-=a racit putin.Ii curge nasul de numa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:48 
Diva

laura_sandu scrie:
eu parca nu vreau sa il dau la cresa.Eu vreau sa caut o bona pt anul viitor.
Acum sunt stresata ca s-=a racit putin.Ii curge nasul de numa.

masolo...saracutul de el...sper sa-i treaca cat mai repede si sa nu sufere prea mult...
eu nu am incredere in bona si sincer nici nu-mi vine sa o las cu nimeni si nici nu cred ca va sta ea...ea nu sta nici macar cu mama...eu am mai multa incredere in cresa unse au medic in caz ca se intampla ceva, unde au unprogram si mai invata ceva, sta si impreuna cu mai multi copii...eu personal consider ca este mai bine asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 14:44 
Diva

corina1 scrie:
Da,pentru ei suntem obiectul muncii,cu statul dezbracata in fata lor,deja m-am obisnuit. :nlol: iti dai seama din 2 in 2 zile,problema era sa merg nespalata dupa contact,tot m-am moscolit un pic. :)

eu in dimineata cand m-am dus la doctor pt testul ala de care zici Corina, am conceput-o pe Alexia...asa ca stiu si ora si ziua in care am conceput-o :) sotul tot zice ca poate de aia ne-a durat atat ca nu am facut dragoste niciodata dimineata...asa repede la 7 dimineata, scularea, in pozitie si dai sa mearga...si repede la doctor ca trebuia ajuns intr-o ora de la raportul sexual...si mie mi s-a parut ciudat sa ma duc fara sa ma spal...dar hei...daca rezultatul final a fost fiica-mea...that's all that matters

tu Corina...de fiecare data cand discutam de subiectul asta, mi-as dori sa poti veni aici la doctorul meu....pe care il iubesc din tot sufletul...tot mi se pare mie ca nu ai mers inca la un doctor care sa stie ce se intampla cu voi....adica nu mi se pare ca face sens sa nu fie nimic in neregula si voi de 10 ani sa nu aveti copii...tu ovulezi....testele lui ies ok....pai si care ii problema? ca 10 ani ii mult...

eu cred ca te-am mai intrebat si nu tin minte sa imi fii raspuns...tu stii exact cand ovulezi...cum iti verifici cand ovulezi?

si vorbind de facut copii....fug ca peste o ora jumate am programare la iubitul meu doctor sa ma puna si pe mine pe tratament....ca prima luna nu a iesit nimic grozav...nu am ovulat iar...asa ca incepem de la capat ca si cu Alexia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 14:53 
Diva

Bamba scrie:
eu in dimineata cand m-am dus la doctor pt testul ala de care zici Corina, am conceput-o pe Alexia...asa ca stiu si ora si ziua in care am conceput-o :) sotul tot zice ca poate de aia ne-a durat atat ca nu am facut dragoste niciodata dimineata...asa repede la 7 dimineata, scularea, in pozitie si dai sa mearga...si repede la doctor ca trebuia ajuns intr-o ora de la raportul sexual...si mie mi s-a parut ciudat sa ma duc fara sa ma spal...dar hei...daca rezultatul final a fost fiica-mea...that's all that matters

tu Corina...de fiecare data cand discutam de subiectul asta, mi-as dori sa poti veni aici la doctorul meu....pe care il iubesc din tot sufletul...tot mi se pare mie ca nu ai mers inca la un doctor care sa stie ce se intampla cu voi....adica nu mi se pare ca face sens sa nu fie nimic in neregula si voi de 10 ani sa nu aveti copii...tu ovulezi....testele lui ies ok....pai si care ii problema? ca 10 ani ii mult...

eu cred ca te-am mai intrebat si nu tin minte sa imi fii raspuns...tu stii exact cand ovulezi...cum iti verifici cand ovulezi?

si vorbind de facut copii....fug ca peste o ora jumate am programare la iubitul meu doctor sa ma puna si pe mine pe tratament....ca prima luna nu a iesit nimic grozav...nu am ovulat iar...asa ca incepem de la capat ca si cu Alexia :)

trimite doctorul la mine. :-` esti tare draguta.
in fiecare luna, timp de 5 luni,mi-am facut teste de ovulatie,si cand au fost 2 linii,m-am dus la doctor,mi-a facut eco,mi-a vazut cati fuliculi sunt,cat sunt de mari,si mi-a dat sa iau o injectie ca sa se desprinda fuliculul si atunci trebuia sa avem raport ca sa raman.mi-a dat si clostylbegit pentru o ovulatie mai buna..
trimite-mi si mie reteta ta de facut copii. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 14:59 
Diva

tu,dar ce sa fac daca doctorii de aici asa sunt atat de "bine" pregatiti in domeniul asta,un doctor mi-a zis sa nu disper ca exista acuma atatea metode ca nu exista sa nu raman,si eu inca nu am copii. :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 15:07 
Diva

Bamba scrie:
sotul tot zice ca poate de aia ne-a durat atat ca nu am facut dragoste niciodata dimineata...asa repede la 7 dimineata, scularea, in pozitie si dai sa mearga...:)

oo,lasa-ma ca si dimineata,si seara tarziu,si cu pauze,si non stop,si cu picioarele ridicate dupa aia sa ramana inauntru...si fara rezultat,la voi a fost sa fie,eu nu am gasit inca momentul,asa a mai zis un medic,sa mai incercam..o doamne iarta-ma,in 4 ani nu am gasit momentul bun. :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]