SimoBobo scrie:
Ce frumos iubito,deja ai activat "senzorul" MAMICA..vorbesti cu atat dragoste de nepotica ta
Ce face minunea din burtica ta ?
Eu tot acasa deocamdata...inca nu-mi caut de munca,invat,ma odihnesc,gatesc tot felul de bunatati,fac curat ca o turbata in casa si-mi ocup timpul cu prietenii si familia....am program de dansat cate 2,3 ore pe zi(vreau sa slabesc vreo 5 kg) iar planul meu de viitor este sa intru in barou dupa care bebe !
Mami este binisor insa eu din punctul asta de vedere plang in fiecare noapte si nu pot sa adorm decat dupa 3,4 dimineata...am ajuns sa urasc noaptea dar...asta e viata,mergem mai departe orice-ar fi nu ?
Pup burtica iubi

Intotdeauna am avut o slabiciune pentru copii, in special pentru nepotelele mele, sunt innebunita dupa ele si le iubesc enorm. De fapt stii si tu cum e, ca si tu esti inebunita dupa nepotelul tau

.
Pana sa ma mut la sotul meu si stateam cu ai mei, petreceam foarte mult timp cu nepotele mele (in special cu cea mare, e singura care sta in acelasi oras), surorile mele aduc des copii la ai mei si daca eram acasa si aveam timp ma ocupam de ele, fie le pregateam masa, le citeam povesti de somn usor, baita, plimbare, role, parc, jocuri....mi-e dor de perioada asta.
Minunea din burtica creste, are program de somn si de joaca. Mi-a crescut si burtica, in sfarsit se vede si la mine ca sunt gravida si as sta ore in sir sa admir burtica in oglinda. Miercuri ma duc la un ecograf 4D, sper sa aflu daca e bebelin sau bebelina.
Iti doresc multa putere sa treci peste momentele acestea grele si sper sa te poti odihni noaptea, Incearca sa te linisteti si sa te gandesti numai la lucruri frumoase si eventual incearca sa bei seara ceai de tei sau lapte cald. Poate te ajuta...Trebuie sa fi tare atat fizic cat si psihic mai ales daca te pregatesti de bebe.
Spor cu invatatul si cu programul de slabit!