Bamba scrie:
tu carlita eu nu as generaliza chestia cu mancarea proasta si putina la greci...sa iti spun de ce...nasii lui Alexia sunt greci si suntem fff apropiati de ei si de toata familia lor de ani de zile...am petrecut multe evenimente la ei in casa si vreau sa iti spun ca atata belsug de mancare si risipa mai rar...plus ca ce imi povesteste ea de Grecia tot ceva de genul este....
dar acum stii cum e...ca fiecare grec se gospodareste singur si fiecare isi are socotelile lui...poate astia la care ai fost au taiat din bugetul de mancare cum au avut atatea cheltuieli cu invitatii..sau poate asa ii traditia in zona...
oo si cartofii aia...sunt oven potatoes...la cuptor cu oregano si lemon juice....traditionali...iar carnea de porc ma gandesc ca a fost souvlaki...era facuta ca si frigaruile? tot mancare traditionala...la orice masa este din asta aproape...si orez la fel...numai Tina mai face si o mancare cu sos pt orez...si mousaka si inca una dar imi scapa acum....plus greek salad fara indoiala

PS pastitsio ii zice la cealalta mancare....nu stiu exact cum se scrie

Pai nu am generalizat

...ce am mancat la restaurante la greci in statiune a fost foarte bun totul. Am spus doar ce mancare s-a dat, dar stiam dinainte ca la nunta in partea aia asa este mancarea si toata lumea ne atentiona sa mancam inainte desi eu credeam mai mult ca e o gluma

, o pereche de invitati romani au nasit in Grecia anul trecut si ne-au spus mai multe detalii, a fost exact cum ne-au povestit ei. Carnea era friptura normala ca la noi, nu era ceva aiurea, eu nu am mancat deoarece simteam un miros ciudat si nu am putut sa mananc dar sunt sigura ca mancarea a fost ok pentru ca restul de la masa au mancat dar asa sunt eu mai sensibila la chestii de genu (cum e si ciorba de burta, nu ma ating de ea nici sa-mi dai in cap desi sunt sigura ca e foarte buna)

, oregano pun si eu in foarte multe mancaruri asa ca nu am probleme.
Oricum, a fost o experienta frumoasa si mi-ar placea sa mai repet experienta aceasta si in alte tari la alte nunti