Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 12 Apr 2006, 18:30 
Veteran

tot nu intelegb unde!!!!!!!!!
zi-mi asa babeste ca :wacko:...nu inteleg.si nu gasesc denumirea d avatar:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 18:40 
Veteran

Citat:

1) da click pe "contul personal"
2) da click pe "Editare Avatar"
3) lg Poza ai un "Browse" button, vezi ca scrie si cat de mare poate fi poza 80 x 80 pixeli si 15 kb.
4) ia poza de pe calc si astepti aprobarea

ei uite...eu nu am Editare avatar.pe bune..ufffff...o fi ceva cu nr de postari....da o sa postez...si tot o sa postez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 18:53 
Veteran

e..las ca nu sunt asa disperata...si ms oricum..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 20:43 
Diva

Citat:

pai dc numai la nunta se gandesc vor face crize de nervi in curand :) eu macar ma mai relax pe forum :)

dar eram curioasa ce e in capusoarele lor:D

dragalaso, tu mai ai 7 luni!!!!!!!! (X) eu acum 7 luni nu stiam ca o sa ma marit!! (X) (X) eu mai am 2 luni (fara 2 zile :p) si stau bine. am scris relativ recent cum stau, nu va mai bat la cap acum :D dar mai am de rezolvat asa: tinuta cununia civila, confectionat marturii si restul de cocarde. in rest... peste tot am vorbit, am platit, am stabilit... aaaaaaa, si luna de miere trebuie aranjata exact, ca nu ne-am facut pasapoartele inca :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 21:15 
Diva

Citat:

pai noi stiam de acum 4 ani ca vom face nunta :) he he he si mereu am zis ca facem atunci cand stim ca avem resursele necesare :)

eu era tare curioasa de voi, vad ca stai bine, nu ai treaba !:) cocardele pentru VIP le va face firma care face si buchetele de flori iar marturii nu voi face ;) lol

eu vreau sa fac marturii si cocarde pentru toti (normal ca parintii, mirele si nasii vor avea ceva mai deosebite, pe care le va face firma cu buchetele si lumanarile). si asta chiar daca am vreo 150 de persoane. dintre toti astia, doar pe vreo 30 nu-i cunosc, ca sunt din partea mirelui, in rest toti sunt rude, colegi si prieteni. daca era sa chem si toate "obligatiile" sau cunostintele, ajungeam la cel putin 200 care sa confirme. asa avem cam 190 pe lista, din care vor veni cu siguranta cel putin 130. si da, am de gand sa-i bag in seama pe toti, sa-i tratez bine si cat se poate de egal (stiu, gramatical vorbind, suna chinezeste) :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 21:34 
Veteran

noi avem cam 250 invitati..si sunt f multi care sunt prieteni de-ai parintilor,socrilor,pe care nici marac nu ii cunosc...asa ca o sa incerc cat se poate sa ii multumesc pe toti.sper sa confirme macar jumate,dc nu ii sunt pe fiecare in parte si intreb,asa a facut o prietena de a mea,ca altfel nu se poate,nu poti sa mergi la risc...la preturile de azi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 21:54 
Veteran

Citat:

pai eu dau comanda la meniuri cu o zi inainte de nunta, e clar ca atunci stiu cati au confirmat ca vin. ar fi culmea sa ii sun pe toti, e de bun simt sa zica da sau ba.

mai sa stii ca nu toti suna...da oricum...o sa se poata face cateva portii at.
si eu tot cu cateva zile dau comanda la meniuri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Apr 2006, 20:43 
Junior

eu sunt disperata. sotul meu e linistit, spune ca ma agit degeaba...:rolleyes: dar eu tot cu fluturasi in stomac stau... cred ca o sa :huh::gun: adevarul e ca la inceputul lui mai luam un credit de nevoi personale de la banca...
si va fi mult mai simplu. dar eu tot 'cu morcovul' sunt:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]