Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 23:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 11 Oct 2010, 06:13 
Diva

offf Laura!! really? bucuresti?? really?? noooo! no offense fetelor! dar Ardealul ramane Ardeal :) nu este mai scump totul in Bucuresti? chiar si asa ar merita marirea de salar? si cat de sigur in viitor o sa fie jobul ca sa faceti pasul asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 08:19 
Diva

Citat:

partea materiala e substantiala, Oana.Ne-ar asigura un trai super relaxat.
Probabil o sa incep sa imi caut job in Bucuresti... :(
Eu iubesc Clujul, iubesc Ardealul, imi place ce fac aici.Nu mi-e frica ca raman fara job in Bucuresti.Gasesc eu ceva.....

sunt sigura ca o sa'ti gasesti de munca...dar ganditi'va bine daca puteti sa va acomodati la viata in bucuresti ...oricum sunt sigura ca veti lua cea mai buna decizie pentru voi :) ...banuiesc ca tu poti sa te ocupi de organizari evenimente si nunti si aici in bucuresti .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 08:24 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 09:33 
Diva

Bamba scrie:
offf Laura!! really? bucuresti?? really?? noooo! no offense fetelor! dar Ardealul ramane Ardeal :) nu este mai scump totul in Bucuresti? chiar si asa ar merita marirea de salar? si cat de sigur in viitor o sa fie jobul ca sa faceti pasul asta?

offff...asa zic si eu...Bucuresti...la naiba...jobul este in aceasi firma in care lucreaza acum, doar ca il avanseaza.El astepta sa il avanseze pe zona asta, dar ei s-au gandit sa il duca la Bucuresti.Pozitia este extraordinara.Este un super job, care ii deschide apoi o gramada de usi.Sincer...nu vreau nici sa renunte la aceasta oportunitate.
Mai greu o sa imi fie mie....o sa vad.3 saptamani ne stoarcem creierii si o sa luam o decizie.Buna...rea....nu stiu....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 09:36 
Diva

serene scrie:
sunt sigura ca o sa'ti gasesti de munca...dar ganditi'va bine daca puteti sa va acomodati la viata in bucuresti ...oricum sunt sigura ca veti lua cea mai buna decizie pentru voi :) ...banuiesc ca tu poti sa te ocupi de organizari evenimente si nunti si aici in bucuresti .

Asta e problema...nu stiu cum as putea sa ma ocup de nunti in Bucuresti...probabil va trebui pt moment sa renunt la asta desi imi place enorm.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 11:06 
Diva

Citat:

Asta e problema...nu stiu cum as putea sa ma ocup de nunti in Bucuresti...probabil va trebui pt moment sa renunt la asta desi imi place enorm.

cum tu ai cunostinte in domeniul asta poti sa'ti deschizi firma in domeniul asta si sa colaborezi in continuare cu cei care lucrezi acuma in bucuresti si in jurul lui ...nu trebuie sa renunti neaparat cei drept o sa fie greu la inceput dar apoi o sa mearga :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 11:19 
Diva

buna dimineata feteloe!!!
Laura ai o decizie foarte grea de luat dar sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma indiferent ce alegi...este foarte naspa cand esti pusa in asfel de situatii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 11:45 
Diva

Bamba scrie:

nu cred ca e mai scumpa viata in bucuresti fata de cluj...insa atmosfera si oamenii se schimba. in rau :( ..da' poate ii schimba laura pe ei ;) pe de alta parte oportunitati de joburi sunt multe. cred ca e mai dezvoltat bucurestiul decat clujul....da' nu stiu eu prea multe despre cluj din pacate...
eu te inteleg f bine laura, am trecut si noi prin asta in vara :( si am decis ca oportunitati nu apar tot timpul asa ca acum ne vedem in we pt o perioada si pe urma cel mai probabil o sa-mi caut si eu job mai aproape de el. eu zic sa faci o lista cu avantaje si dezavantaje + costuri. si decizia sa o luati doar voi doi, pt ca e viata voastra la mijloc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 11:51 
Diva

Buna fetelor!
Laura, din punctul meu de vedere, as cantari si as pune in balanta tot, daca merita sau nu marirea de salariu, daca este suficient de mare incat sa va faca sa plecati din Cluj, daca te poti acomoda la bucuresti, daca va puteti distanta de parinti care te mai ajuta cu Alexandru...
daca considerati ca merita atunci nu mai stati pe ganduri. Oricum Bucurestiul nu e chiar atat de groaznic :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 12:01 
Diva

lily scrie:
buna dimineata feteloe!!!
Laura ai o decizie foarte grea de luat dar sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma indiferent ce alegi...este foarte naspa cand esti pusa in asfel de situatii

mai...sa ne intelegem...nu sunt pusa intr-o situatie imposibila.Este o oportunitate extraordinara...si probabil vom ajunge in Bucuresti.Avem prieteni si acolo, nu o sa fim singuri.Prietena mea de acolo deja ne-a gasit apartament in bloc cu ei si bona pt alexandru.Asa ca nu mergem printre straini.
Ceea ce fac aici voi incerca sa fac si in Bucuresti, dar....problema este ca noi iubim Clujul, confortul pe care ni-l ofera.Suntem fericiti aici.Avem casuta noastra frumoasa, parintii cat de cat aproape(acum asa pare, daca ar trebui sa plecam la Bucuresti).Acolo oamenii sunt...mai rai, nervosi non stop....in fine.
Vom vedea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 12:10 
Diva

Citat:

mai...sa ne intelegem...nu sunt pusa intr-o situatie imposibila.Este o oportunitate extraordinara...si probabil vom ajunge in Bucuresti.Avem prieteni si acolo, nu o sa fim singuri.Prietena mea de acolo deja ne-a gasit apartament in bloc cu ei si bona pt alexandru.Asa ca nu mergem printre straini.
Ceea ce fac aici voi incerca sa fac si in Bucuresti, dar....problema este ca noi iubim Clujul, confortul pe care ni-l ofera.Suntem fericiti aici.Avem casuta noastra frumoasa, parintii cat de cat aproape(acum asa pare, daca ar trebui sa plecam la Bucuresti).Acolo oamenii sunt...mai rai, nervosi non stop....in fine.
Vom vedea....

suntem si noi aici in bucuresti :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 12:20 
Diva

serene scrie:
suntem si noi aici in bucuresti :P

mai...uneori si Clujul e mare....in Bucuresti daca stati in sectoare diferite parca stati in orase diferite... :)
Sa nu ma intelegeti gresit, am si eu prieteni in Bucuresti, pe voi, fetele din Bucuresti atat cat am tangenta cu voi va plac.Dar...pe plan profesional, nu am cuvinte de lauda.In Bucuresti oamenii sunt mai...snobi, mai rai, vorbesc mult si repede....Eu poate m-as descurca, dar Ionut e ardelean get beget...el e prost de bun si mi-e sa nu fie mancat de rechinii din capitala.... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 12:30 
Diva

Citat:

Dar...pe plan profesional, nu am cuvinte de lauda.In Bucuresti oamenii sunt mai...snobi, mai rai, vorbesc mult si repede....Eu poate m-as descurca, dar Ionut e ardelean get beget...el e prost de bun si mi-e sa nu fie mancat de rechinii din capitala.... :D

da ai dreptate in privinta asta ... in bucuresti sunt adunati oameni din toate colturile tarii, unii mai buni altii mai rai...eu de exemplu sunt facuta pt viata intr'un oras mare , aglomerat etc...imi place sa ma duc la parinti/socri in vizita dar mai mult de o saptamana nu rezist...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 12:39 
Diva

serene scrie:
da ai dreptate in privinta asta ... in bucuresti sunt adunati oameni din toate colturile tarii, unii mai buni altii mai rai...eu de exemplu sunt facuta pt viata intr'un oras mare , aglomerat etc...imi place sa ma duc la parinti/socri in vizita dar mai mult de o saptamana nu rezist...

si mie imi place viata intr-un oras mare.Nici Clujul nu e mic :~* nu am nici o problema in privinta asta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 13:36 
Diva

te inteleg perfect Laura pt ca si eu am fost pusa in aceeasi situatie acum 4 ani cant m-am mutat in Sb...la inceput mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu oamenii de aici si cu orasul...ma enervau foarte mult cand ii vedeam asa de calmi si inceti fata de oltenii...mai ales ca eu nu am foarte multa rabdare...a trebuit sa renunt la servici si la famili care de mine erau foarte aproape dar m-am obisnuit si acum sincer nu m-as mai muta in Vl...singurul lucru care imi lipseste aici este familia mai ales acum cand cand o am pe Erika

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 14:09 
Diva

Laura nu te invidiez deloc sa stii...sa trebuiasca sa luati decizia asta...si Adi tot zice sa ne mutam in alta parte si nicicum nu ma pot gandi sa ma iau cu tot si sa ma mut...ar trebui sa fie ceva ffffff greu in balanta ca sa ma faca sa iau pasul asta din moment ce aici mi-e f bine si comod...asa si la tine....trebuie sa fie extrem de mare oportunitatea asta (nu neaparat marirea de salar in sine ci per total ca si chestie de viitor) ca sa faceti pasul asta...care ii mare...si Ionut in primul rand ar trebui sa fie ff sigur ca o sa poata trai acolo, lucra acolo, acomoda cu oamenii si stilul de viata...doar pt el faceti pasul asta :) ii o mare responsabilitate si pe umerii lui ma gandesc sa stie ca, daca o sa faceti pasul asta, l-ati facut pt el :) so he can't fail or he'll fail you all...sa nu existe reprosuri mai incolo...stati si discutati :)

acum pe de alta parte...daca nu va place...va puteti muta oricand inapoi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 14:21 
Diva

Bamba scrie:
Laura nu te invidiez deloc sa stii...sa trebuiasca sa luati decizia asta...si Adi tot zice sa ne mutam in alta parte si nicicum nu ma pot gandi sa ma iau cu tot si sa ma mut...ar trebui sa fie ceva ffffff greu in balanta ca sa ma faca sa iau pasul asta din moment ce aici mi-e f bine si comod...asa si la tine....trebuie sa fie extrem de mare oportunitatea asta (nu neaparat marirea de salar in sine ci per total ca si chestie de viitor) ca sa faceti pasul asta...care ii mare...si Ionut in primul rand ar trebui sa fie ff sigur ca o sa poata trai acolo, lucra acolo, acomoda cu oamenii si stilul de viata...doar pt el faceti pasul asta :) ii o mare responsabilitate si pe umerii lui ma gandesc sa stie ca, daca o sa faceti pasul asta, l-ati facut pt el :) so he can't fail or he'll fail you all...sa nu existe reprosuri mai incolo...stati si discutati :)

acum pe de alta parte...daca nu va place...va puteti muta oricand inapoi :)

Offf....este singurul motiv pentru care as face acest pas.Este o oportunitate extraordinara pt el, o sansa extraordinara.Daca are asta la CV....putem emite pretentii.Si probabil, daca nu ne place acolo, ne vom putea muta aici, dar Ionut se va intoarce pe cu totul alta functie.
Acum ...trebuie sa alegem daca o luam la stanga sau la dreapta.Daca alegem linistea din Cluj sau agitatia din Bucuresti.
Ideea este ca asta urmaream de mult.Avansarea lui.Bine ca e in Bucuresti...si nu in Braila(no offense), cum avem un prieten.Un an de zile a fost turbat.
Bucurestiul este totusi un oras care iti ofera niste oportunitati extraordinare.Sper sa luam o decizie pe care sa nu o regretam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 14:27 
Diva

va tin pumnii sa luati cea mai buna decizie...dar din cum te exprimi tu, mi se pare ca deja atarna mult inspre mutat :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 14:35 
Diva

Bamba scrie:
va tin pumnii sa luati cea mai buna decizie...dar din cum te exprimi tu, mi se pare ca deja atarna mult inspre mutat :)

da.....vreau asta pentru Ionut.Ar fi un pas inainte pt noi din punct de vedere profesional si financiar.Dar e prima data cand eu m-as duce la ceva nesigur.Cred ca o sa fiu derutata o perioada.
Oricum va dura 2-3 luni pana sa facem pasul asta.
Sincer...mi-e frica.Mi-e frica pentru mine, desi am pretentia ca ma descurc oriunde.Dar fac de ceva timp exact ce imi place cu nuntile, lucrez cu niste oameni extraordinari aici.Am gasit o cale sa nu imi pierd nici indemnizatia....Nu stiu daca voi putea face acest lucru si in Bucuresti.Deja am niste nunti minunate programate pe anul viitor, de care nu ma pot ocupa din Bucuresti.
Si cel mai ciudat este ca mereu am spus ca nu m-as muta in Bucuresti.Imi compatimeam prietenii care sunt acolo si nu s-au acomodat.Si viata te pune sa iei niste decizii ciudate uneori...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 14:40 
Diva

ff grea decizie tu Laura....de ce nu se muta el in prima faza...6 luni sau asa...sa vada cum ii place...si dupa aia sa va mutati toti...o sa fie greu dar nu ati fi primii care ati face chestia asta...eu am tot zis ca nu mi se pare ok sa plece sotul departe de familie...si uite ca din iunie, adi tot plecat ii pe drumuri...si sa stii ca se poate face...lui probabil ca ii e mai greu decat mie, sa nu o vada pe Alexia 3 sapt la rand...dar pt scurt timp ii ok...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]