Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 16:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 15 Apr 2006, 20:51 
Diva

Citat:
eu sunt disperata. sotul meu e linistit, spune ca ma agit degeaba...:rolleyes: dar eu tot cu fluturasi in stomac stau... cred ca o sa :huh::gun: adevarul e ca la inceputul lui mai luam un credit de nevoi personale de la banca...
si va fi mult mai simplu. dar eu tot 'cu morcovul' sunt:(

dar ce ai patit de te dai de ceasul mortii? ce mai ai de rezolvat? te temi ca nu reusesti? imposibil, relaxeaza-te! :flowers: :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 20:53 
Diva

eu mai am de cumparat cocardele, pantofi -> mire + mireasa, costume mire, toate maruntisurile (gen pahare miri, pernuta verighete, jartelutza, zorzoane si alte nimikuri)! Si cam gata!!!(X)(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 17:42 
Veteran

Citat:
am reusit si eu sa fac poze bijuteriilor, tiarei si manusilor si le-am incarcat la instrumente. in curand o sa le puteti vedea si voi!:D

super frumoase la inceput eu am avut o dilema daca sa mi iau diadema sau coronita acum sunt incantata de alegerea facuta diademele sunt foarte frumoase:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 17:57 
Veteran

fetelor!!
am fost cu partenerul meu...sa isi caute costum ...si cel mai mult i-a placut ala de la alb si negru...la 14 mil...cam asa..da i se pare cam mult.Eu ii tot zic sa si-l cumpere...eu ce sa mai spun..ca am dat pe rochie 24 mil...14 mil...e un fleac...
Sa vedem in seara asta...mai afacem o tura pana la alb si negru sa ne mai uitam o data...si sper sa il cinving sa si-l ia..e tare marfa.
Voi ce spuneti?E prea mult?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 17:57 
Diva

frumoase , emilia. sa le stapanesti sanatoasa! eu mi-am luat pantofiori pt nunta. o sa fac poza in curand sa ii vedeti si voi.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 18:08 
Diva

Citat:
fetelor!!
am fost cu partenerul meu...sa isi caute costum ...si cel mai mult i-a placut ala de la alb si negru...la 14 mil...cam asa..da i se pare cam mult.Eu ii tot zic sa si-l cumpere...eu ce sa mai spun..ca am dat pe rochie 24 mil...14 mil...e un fleac...
Sa vedem in seara asta...mai afacem o tura pana la alb si negru sa ne mai uitam o data...si sper sa il cinving sa si-l ia..e tare marfa.

Nu e prea mult atata timp cat isi face banii.Stofa(sau amterialul din ce o fi) e de calitate, cade bine si se potriveste cu rochita ta, merita si el ceva frumos nu?
Spor la cumparaturi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 18:15 
Veteran

e negru costumul...si face banii...ci ca e cu matase...
Vom vedea...sau mai bine zis...va vedea el..
eu in locul lui...nici n-as sta pe ganduri..ce n-as fi dat sa vad si eu o rochita sa imi placa ...si sa o iau...da nu am gasit...si acu sunt nevoita sa imi fac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 18:16 
Diva

Citat:

la alb si negru sunt preturi de dai pe spate dar sunt si chestii super faine. eu nu am intrat inca dar m-am zgaiat in geam :) lol daca intru tare mi-e ca nu mai ies decat cu rochia de acolo

Sa stii ca rochiile sunt scumpe si naspa (parerea mea- am vazut doar 2-3 faine) dar costumele sunt frumoase.Am gasit ceva la 8 mil din stofa subtire de vara, f frumos.
Deci...nu te mai zgaii si intra cu curaj...(ca poate nu-ti gasesti nimik si pleci fericita ca n-ai dat o groaza de bani) :)):lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 18:19 
Veteran

Citat:

Sa stii ca rochiile sunt scumpe si naspa (parerea mea- am vazut doar 2-3 faine) dar costumele sunt frumoase.Am gasit ceva la 8 mil din stofa subtire de vara, f frumos.
Deci...nu te mai zgaii si intra cu curaj...(ca poate nu-ti gasesti nimik si pleci fericita ca n-ai dat o groaza de bani) :)):lol:

sunt de acord cu tine...eu nu am vazut nici o rochita draguta...si mai sunt si scumpe pe deasupra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 18:24 
Diva

Citat:
fetelor!!

eu nu cred ca e prea mult! atat am dat si noi pe costum..si cred ca asta e pretul pt costum de mire..incearca si la narman, noi de acolo l-am luat. nu sunt foarte multe, mie mi-au placut doar 2 modele...dar cine stie, poate o sa va placa si voua!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 18:26 
Veteran

Citat:

eu nu cred ca e prea mult! atat am dat si noi pe costum..si cred ca asta e pretul pt costum de mire..incearca si la narman, noi de acolo l-am luat. nu sunt foarte multe, mie mi-au placut doar 2 modele...dar cine stie, poate o sa va placa si voua!

nu stiu dc ma crezi...da am fost peste tot!!
unirii,cocor,,,mall...si asat ii placea cel mai mult!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]