Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 11 Oct 2010, 14:43 
Diva

Bamba scrie:
ff grea decizie tu Laura....de ce nu se muta el in prima faza...6 luni sau asa...sa vada cum ii place...si dupa aia sa va mutati toti...o sa fie greu dar nu ati fi primii care ati face chestia asta...eu am tot zis ca nu mi se pare ok sa plece sotul departe de familie...si uite ca din iunie, adi tot plecat ii pe drumuri...si sa stii ca se poate face...lui probabil ca ii e mai greu decat mie, sa nu o vada pe Alexia 3 sapt la rand...dar pt scurt timp ii ok...

aaaa...nu.asa nici intr-un caz.Mi-ar fi mult mai greu sa fiu eu in Cluj si el in Bucuresti.Suntem o familie....Oricum jobul lui inseamna multe plecari, dar macar stiu ca pt amandoi casa este in acelasi loc :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 15:04 
Diva

mda...ma gandeam ca pt cateva luni doar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 15:21 
Diva

Bamba scrie:
mda...ma gandeam ca pt cateva luni doar

As fi deprimata sa stiu ca e acolo si eu in Cluj.Deocamdata, amandoi vrem sa ramanem in Cluj.Dar incerc sa gasesc avantaje pt Bucuresti.O sa luam o decizie in scurt timp si nu o sa ne mai uitam inapoi.Important este sa nu regretam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 16:36 
Diva

Laura,macar voi aveti posibilitatea unei alegeri! gindeste-te cum ar fi fost sa fiti obligati sa plecati intr-un oras ca Medgidia,pentru ca acolo era posibilitatea de avansare...ne-am trezit intr-un orasa in care nu stiam pe nimeni,vorbeau in turco-tatara cei mai multi,dar...ne-am acomodat,ne-am facut prieteni si acum incep sa regret linistea unui oras mic.Acum e si mai greu pentru ca eu am venit la iasi si el e la neamt,si facem naveta unul la altul,ne vedem 1 zi jumatate pe saptamina.DAR pentru noi nu exista a alege,exista am ordin...faceti cum e mai bine sa fiti impreuna,e groaznic sa stai singura cu un copil micut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 18:43 
Diva

laura_sandu scrie:

As fi deprimata sa stiu ca e acolo si eu in Cluj.Deocamdata, amandoi vrem sa ramanem in Cluj.Dar incerc sa gasesc avantaje pt Bucuresti.O sa luam o decizie in scurt timp si nu o sa ne mai uitam inapoi.Important este sa nu regretam.

da...e tare greu sa stati despartiti, da' pt o perioada se poate face...probabil la voi e si mai dificil pt ca il aveti si pe alex. tb sa-ti gasesti tot felul de preocupari, da' e ok pana la urma.

oricum, cred totusi ca nu-i asa rau ca-l trimit in bucuresti. pe de o parte ca e un oras care se dezvolta continuu si pe de alta parte dc il trimit pe un job cu perspective in capitala inseamna ca au incredere in el;-) iar pe urma dc ajunge si mai sus s-ar putea sa poata alege el unde sa stea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 19:42 
Diva

clarut mersi de site-uri si de ponturi...am uitat sa iti multumesc pana acum :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 21:07 
Diva

clarut scrie:

da...e tare greu sa stati despartiti, da' pt o perioada se poate face...probabil la voi e si mai dificil pt ca il aveti si pe alex. tb sa-ti gasesti tot felul de preocupari, da' e ok pana la urma.

oricum, cred totusi ca nu-i asa rau ca-l trimit in bucuresti. pe de o parte ca e un oras care se dezvolta continuu si pe de alta parte dc il trimit pe un job cu perspective in capitala inseamna ca au incredere in el;-) iar pe urma dc ajunge si mai sus s-ar putea sa poata alege el unde sa stea.

In 3 -4 saptamani va spun ce decizie am luat :)

Acum , fetelor care mergeti la Bucuresti, in ce va imbracati?Sa stiu ce haine sa imi duc.O rochita, sau ceva smart casual.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 22:54 
Diva

m-am prins in sfarsit pt ce intrebi :) Zilele Miresei...ma gandesc ca pt petrecere...cocktail dress mi-as lua eu :) am ce am de cateva sapt incoace ca imi trebuie sa ma duc undeva unde sa ma imbrac elegant :) si n-am unde :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2010, 23:24 
Diva

Bamba scrie:
m-am prins in sfarsit pt ce intrebi :) Zilele Miresei...ma gandesc ca pt petrecere...cocktail dress mi-as lua eu :) am ce am de cateva sapt incoace ca imi trebuie sa ma duc undeva unde sa ma imbrac elegant :) si n-am unde :))

Asa ma gandesc si eu sa ma duc, intr-o rochita eleganta.Oricum sunt convinsa ca nu merge lumea in blugi.
Adina, tu vei veni?Mi-ar placea sa te vad si pe tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 08:46 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Fetelor, mergeti insotite la petrecere si daca da, cu cine? Sotii vostrii sau prietene?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 09:57 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :flowers:

Fetelor, mergeti insotite la petrecere si daca da, cu cine? Sotii vostrii sau prietene?

Eu merg cu o prietena.Ionut nu ar calca prin zona :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 10:29 
Diva

eu ma gandeam sa ma imbrac intr-o rochie dar nu foarte eleganta...eu vin cu sora-mea si cu o prietena la care o sa stam in Bucuresti, Laurian ramane acasa dadaca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 10:40 
Diva

buna dimineata!
laura, sincer as veni dar problema este ca mi-am fracturat degetul mare de la picior si deocamdata nici nu pot merge. daca paan atunci ma pot incalta in ceva, in orice, vin cu siguranta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 11:13 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata!
laura, sincer as veni dar problema este ca mi-am fracturat degetul mare de la picior si deocamdata nici nu pot merge. daca paan atunci ma pot incalta in ceva, in orice, vin cu siguranta.

offf...cum ai reusit ? :(
Mi-ar placea tare mult sa te revad.Eu o sa vin in Bucuresti fara Alexandru.El ramane la Cluj cu Ionut.Asa ca sunt free :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 12:23 
Diva

lily scrie:
eu ma gandeam sa ma imbrac intr-o rochie dar nu foarte eleganta...eu vin cu sora-mea si cu o prietena la care o sa stam in Bucuresti, Laurian ramane acasa dadaca

buna fetele....
lily mergi si tu la petrecere???? ce super....va doresc distractie placuta si sa faceti poze sa va vedem si noi.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 12:49 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele....
lily mergi si tu la petrecere???? ce super....va doresc distractie placuta si sa faceti poze sa va vedem si noi.....

m-as duce si eu iubita sa ma mai relaxez putin...bine ca in ultimul timp ne-am tot facut program cu prietenele...mergem mai mereu la spectacole, teatru, balet, film etc si taticii stau cu copii acasa :p imi pare rau ca nu esti in tara sa vi si tu...chiar imi doresc sa te cunosc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 13:33 
Diva

laura_sandu scrie:
offf...cum ai reusit ? :(
Mi-ar placea tare mult sa te revad.Eu o sa vin in Bucuresti fara Alexandru.El ramane la Cluj cu Ionut.Asa ca sunt free :)

mi-a cazut o usa culisanta pe picior. sper sa ne vedem nu neaparat la bal. cand anume ajungi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2010, 14:28 
Diva

anidaaa scrie:

mi-a cazut o usa culisanta pe picior. sper sa ne vedem nu neaparat la bal. cand anume ajungi?

Pai, ajung vineri seara tarziu.Sau sambata dimineata.Inca nu stiu.Si voi pleca duminica la pranz.Asa ca nu stau prea mult.Nu promit sa ne vedem, pt ca nu cred ca ma pot organiza sa beau si o cafea in oras :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 14:26 
Diva

lily scrie:
m-as duce si eu iubita sa ma mai relaxez putin...bine ca in ultimul timp ne-am tot facut program cu prietenele...mergem mai mereu la spectacole, teatru, balet, film etc si taticii stau cu copii acasa :p imi pare rau ca nu esti in tara sa vi si tu...chiar imi doresc sa te cunosc

ce super......mi-ar face mare placere sa te cunosc personal lily,dar stii cum se spune: niciodata sa nu spui niciodata.....cine stie cum ne duce si ne aduce viata asta si ne vom intalni......
sa te distrezi!!! ce face Erikutza? e bine,sanatoasa? Veronique vineri are primele vaccinuri,speram sa fie bine.....va pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 15:08 
Diva

fetelor sunt super happy! prima luna de tratatement si se pare ca...am facut oua :njump: cum zice doctorul meu :)) chiar daca am fost sceptica la inceput...nu m-a inceput pe aceeasi concentratie cu care am ramas insarcinata cu Alexia si cu una mai mica pt inceput...si se pare ca a functionat...acum sa vedem daca s-a prins ceva ca barbatul meu a ajuns acasa numai la 2 zile dupa ovulatie...slabe sanse dar no...exista...si asa ar iesi fetita sigur :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]