Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 20:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 13 Oct 2010, 16:10 
Diva

Bamba scrie:
fetelor sunt super happy! prima luna de tratatement si se pare ca...am facut oua :njump: cum zice doctorul meu :)) chiar daca am fost sceptica la inceput...nu m-a inceput pe aceeasi concentratie cu care am ramas insarcinata cu Alexia si cu una mai mica pt inceput...si se pare ca a functionat...acum sa vedem daca s-a prins ceva ca barbatul meu a ajuns acasa numai la 2 zile dupa ovulatie...slabe sanse dar no...exista...si asa ar iesi fetita sigur :)

super Gabi!!Astept sa ne dai vesti bune :~* :hap_w: Poate de data asta se prinde mai repede decat cu Alexia si ii faci o fratioara :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 16:21 
Diva

fratioara imi doresc...barbatul meu are idei stiintifico-fantastice ca daca si al doilea e fata mai incercam pt un baiat....yeah right :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 16:29 
Diva

Bamba scrie:
fratioara imi doresc...barbatul meu are idei stiintifico-fantastice ca daca si al doilea e fata mai incercam pt un baiat....yeah right :)

eu, daca o sa mai am (prin absurd :-` :blink: ), un copil, imi doresc tot un baita.Cred ca fiecare se obisnuieste cu ce are si crede ca este mult mai usor de cat cu cealalta varianta.Oricum, indiferent ce o sa aveti sunt sigura ca o sa fiti foarte fericiti amandoi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 16:46 
Diva

Bamba scrie:
fetelor sunt super happy! prima luna de tratatement si se pare ca...am facut oua :njump: cum zice doctorul meu :)) chiar daca am fost sceptica la inceput...nu m-a inceput pe aceeasi concentratie cu care am ramas insarcinata cu Alexia si cu una mai mica pt inceput...si se pare ca a functionat...acum sa vedem daca s-a prins ceva ca barbatul meu a ajuns acasa numai la 2 zile dupa ovulatie...slabe sanse dar no...exista...si asa ar iesi fetita sigur :)

bravo, felicitari pt oute :) da' de ce crezi ca sigur va fi fata asa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:09 
Diva

ce ciudat suna :lol: zici ca suntem gaini si facem oua :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:36 
Diva

elyt1000 scrie:
ce super......mi-ar face mare placere sa te cunosc personal lily,dar stii cum se spune: niciodata sa nu spui niciodata.....cine stie cum ne duce si ne aduce viata asta si ne vom intalni......
sa te distrezi!!! ce face Erikutza? e bine,sanatoasa? Veronique vineri are primele vaccinuri,speram sa fie bine.....va pupam :hug:

eu nu am spus niciodata pt ca pana la urma poate reusim sa ne cunoastem...fie ca in tara sau poate iti facem o vizita in olanda...eu chiar mi-as dori o vacanta acolo...asa ca poate, poate
sper sa ma distrez si sa ma simt bine...Erikutza face bine...acum ne dau 2 dintisorii si suntem putin cam plangacioase dar in rest suntem bine...
sunt sigura ca o sa fie bine ca doar este fetita mare si curajoasa...noi ii tinem pumnii si o pupam dulce dulce sa-i treaca :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:38 
Diva

Bamba scrie:

felicitari Gabi si asteptam sa ne dai vestea cea mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:43 
Diva

Bamba scrie:

super Gabi....sper sa fie mai repede decat te asteptai...asta da mare surpriza....de ce crezi ca tot fetita e? poate o sa aveti un baietel de data asta.....asteptam vestea cea mare :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:46 
Diva

lily scrie:
eu nu am spus niciodata pt ca pana la urma poate reusim sa ne cunoastem...fie ca in tara sau poate iti facem o vizita in olanda...eu chiar mi-as dori o vacanta acolo...asa ca poate, poate
sper sa ma distrez si sa ma simt bine...Erikutza face bine...acum ne dau 2 dintisorii si suntem putin cam plangacioase dar in rest suntem bine...
sunt sigura ca o sa fie bine ca doar este fetita mare si curajoasa...noi ii tinem pumnii si o pupam dulce dulce sa-i treaca :love:

va asteptam cu mare placere in vacanta aici....pana acum o astept pe mada,pe oana si pe tine.....cine ajunge prima?? :lol:
offfff mititica de ea,asta e partea cam nasoala cu dintisorii,dar dupa ce ii are pe toti va fi bine...si noi va pupam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 17:49 
Diva

elyt1000 scrie:
va asteptam cu mare placere in vacanta aici....pana acum o astept pe mada,pe oana si pe tine.....cine ajunge prima?? :lol:
offfff mititica de ea,asta e partea cam nasoala cu dintisorii,dar dupa ce ii are pe toti va fi bine...si noi va pupam

se pare ca ai cam multe persoane care vor sa te viziteze...poate venim toate odata :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 18:20 
Diva

da Laura suna tare ciudat...dar tot asa imi zicea cand incercam pt Alexia..."you are not making eggs dear" :)))) fetele la lucru saracele tot ziceau ca imi dau ele un ou :))

cred ca sunt sanse mari sa fie fetita pt ca e in ultima parte a perioadei fertile...cand sansele sa fie baiat sunt aproape nule...spermatozoizii care contin cromozomul x (cred ca ala e pt baieti) traiesc fff putin...si faci baiat daca ramai gravida in prima parte a perioadei fertile (din alea 4 zile...primele 2 sunt cu sanse pt baiat)...aia care au cromozomul pt fetita traiesc mai mult si atunci cam aia ajung sa fertilizeze in ultima parte a perioadei fertile....

eiiii mai fetelor vedeti ce inseamna sa incerci 2 ani sa ramai gravida....atata research facut de imi iese pe ochi :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 19:08 
Diva

Bamba scrie:
da Laura suna tare ciudat...dar tot asa imi zicea cand incercam pt Alexia..."you are not making eggs dear" :)))) fetele la lucru saracele tot ziceau ca imi dau ele un ou :))

cred ca sunt sanse mari sa fie fetita pt ca e in ultima parte a perioadei fertile...cand sansele sa fie baiat sunt aproape nule...spermatozoizii care contin cromozomul x (cred ca ala e pt baieti) traiesc fff putin...si faci baiat daca ramai gravida in prima parte a perioadei fertile (din alea 4 zile...primele 2 sunt cu sanse pt baiat)...aia care au cromozomul pt fetita traiesc mai mult si atunci cam aia ajung sa fertilizeze in ultima parte a perioadei fertile....

eiiii mai fetelor vedeti ce inseamna sa incerci 2 ani sa ramai gravida....atata research facut de imi iese pe ochi :))

cromozomul x este pt fetita si y pt baiat...fetele au xx si baieti xy...x este de la mama si x sau y de la tata...deci ei sunt cei care dau sexul copilului si noi numarul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:00 
Diva

laura_sandu scrie:
ce ciudat suna :lol: zici ca suntem gaini si facem oua :lol: :lol:

exact la asta ma gandeam si eu :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:07 
Diva

stiu cum functioneaza...teoria...dar practic le incurc intr-una...x la fete, y la baieti sau invers...stiu ca de la tati vine...o sa le incurc forever asa ca nu ma mai stresez cu chestia asta...probabil ca daca o sa mai vina in discutie o sa gresesc iar...mersi lily!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:09 
Diva

lily scrie:
se pare ca ai cam multe persoane care vor sa te viziteze...poate venim toate odata :nlol:

eiii nu ar fi rea ideea....am unde sa va cazez.....doar sa veniti voi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:12 
Diva

Bamba scrie:
stiu cum functioneaza...teoria...dar practic le incurc intr-una...x la fete, y la baieti sau invers...stiu ca de la tati vine...o sa le incurc forever asa ca nu ma mai stresez cu chestia asta...probabil ca daca o sa mai vina in discutie o sa gresesc iar...mersi lily!

uiiii eu habar nu aveam pana acum sa citesc la voi....recunoc ca nu m-am documentat prea tare la capitol asta....la mine chiar nu conteaza ce era(fata sau baiat)important era sa fie sanatos/a....in fine,daca ar fi s amai fac inca un bebe as vrea totusi si un baietel :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:31 
Diva

Ai studiat ceva Gabi.Eu stiam partea cu xx si xy , dar nu am stiut cand se face baiatul si cand fata .Inseamna ca daca am facut baiat ai fost rapizi spermatozoizii si au fertilizat repede ouale in concluzie.Daca ii spun la Ionut povestea asta spune ca e un cocos bun, in concluzie :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:49 
Diva

Mai fetelor, unde a disparut Anca?Nu am vazut-o de cateva zile nici pe mess , nici pe ghid.Sper ca e ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:53 
Diva

laura_sandu scrie:
Mai fetelor, unde a disparut Anca?Nu am vazut-o de cateva zile nici pe mess , nici pe ghid.Sper ca e ok.

sa sti ca la ea ma gandeam si eu de ceva timp ... ma gandeam sa o sun sa vad ce face ca ea de obicei e online mai tot timpul :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2010, 20:56 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

Eu am vazut-o azi dim pe ghid.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]